lordWilliam |
Docela hustý je jít zkouřenej na umělou stěnu. Boldrovat nebo lízt (ale s hornim lanem, jinak to je vo život) |
|
|
Zewl |
hehe nepripada v uvahu mam strach z vejsek:p::jumper: |
|
|
Dephp |
Vsechny sporty jsou dobry kdyz jsi zhulenej ne?:bandit: |
|
|
GODOT |
ja osobne zboznujem klasicky futbalik ale moji spoluhraci sa na mna za to obcas seru ze nic nehram. Ale ked ja sa vtedy tak super bavim. Ten ich hnev je opravneny som totiz brankar a na loptu nejak nestiham reagovat takze tie goly co dostanem obcas stoja za to. |
|
|
GODOT |
a co takto slovenska hadzana? |
|
|
jožka |
ché... mno já si fávám fotbálek jen stolní.... tenis taky stolní :D
ale kolo, to mám opravdový :D ale všechno je v klidu.... lepší než sedět....
chéééé ale jsou hry který mě vyloženě serou...-.. |
|
|
Dude |
lordwilliam - konečně nějakej lezez :p: - hele u nás je stěna, že lano ani nepotřebuješ - jedna obrovská místnost - na podlaze matrace tak 40 čísel...navíc, když bojuješ vo život v půlmetrovej vejšce jako já:D - tak lano ani nepotřebuješ... |
|
|
gona |
godot-za jake mesto hrajes?ja som robil u nas vP.B. poriadatela takze vstup zadara... |
|
|
Zipsy3x |
zhuleny môžem cokoli, no najradšej snáď futbal, ale to s toho, že futbal ma celkovo bere, ale fakt šialene je to naližiach.
skúšal som sa aj potamať, ale to mi robilo problem - hlavne zdíchanim,
to vieš podvodou tam toho nenadýchaš... |
|
|
lordWilliam |
2Dude: Jo bolderovky jsou dobrý, ale strašně rychle se na nich unavíš. Lepší je natáhnout si lano na nějaký lehký cestě, odjít se projít ven a pak se vrátit a dělat tam skopičiny. Ale jistič by to měl mít zmáklý, jednou mě kámoš (zkouřenej) pustit z 8m na zem a divil se proč tak rychle slaňuju :-°) |
|
|
PiosOne |
dneska jsem si poprvé dávál nakouřený florbal a dal jsem 6 branek z 10, tak nevím jestli to bylo rukama nebo hulením :D |
|
|
wolverin |
to iste co dude a l. william - BOULDERING JE No 1!!!!!!!!
2 l. william , k tomu co pises ze bouldering na stene ta rychlo unavi, no ale ono to o tom je. ved to je ako posilovna pre lezca. tam chodis naberat silu a techniku. cez leto si uz len dobrusujes techniku na skale a silu uz by si mal mat nabuchanu zo zimy. aspon ja to tak beriem. a vies ako sa hovori..tazko na cvicisku, lahko na bojisku.treba liezt, liezt,liezt,liezt a liezt.a ziadne madla, poriadne dardy:) a hlavne prevysi a ziadne kolme steny DUDE:) ber to ale tak ze tie 17ky maju o polovicu menej kil ako my tak to sa im lezie. hehe .
. ja chodim bouldrovat tak 4 krat do tyzdna a celkom mi to staci. do toho este bajk a nepotrebujem ziadnu inu aktivitu, som rad ked sa vladzem hybat. hehe odkial ste vlastne a ake mate bouldrovky? sukromne ci chodite na nejake verejne steny? boli ste alebo sa chystate buduci rok niekam bouldrovat alebo liezt do zahranicia? ja chcem ist na jar do francuzska - fountain bleu bouldrovat, a moj velky sen je ist bouldorvat do turecka - kappadokia :flamer: |
|
|
Dude |
wolverin - no hele já sem fakt začal před nedávnem - dře to, ale lepší se to:) - pro tělo fakt nejvíc a navíc je to takový "kreativní" sportování - si promyslet, kam tu ruku dáš a co s nohou...
máme u nás klubík - menuje se K2 - nahoře normálně music, pifka...dole obr. místnost všude chyty a komínem se dá vylézt až do klubu a čumět na ty vypálence:D - za 40,- v podstatě na jak dlouho chceš - když chceš vodpočinek, tak vylezeš nahoru - dáš si malý a deš dolů zas makat...
hm, než si troufnu ven, tak to bude trvat, ale zima před náma, že jo...:) |
|
|
Kristl |
no zkouřená rači nesportuju....to pag nic neuběhám atag
ale jinag občas a bohužel čim dál tim míň basket |
|
|
wolverin |
no ved, zima je predo dvermi tak treba zacat makat, ved co uz clovek narobi pocas tychto hnusnych dazdivych vecerov lepsie ako ist si zasportovat. aj podla mna je lezenie VELMI kreativne, je to cele o mysleni a ukadani ruk, noh aby si ich co najmenej zatazoval.
treba sledovat skusenych lezcov, to velmi pomaha. aj ja som to tak robil a urcite pochytas rozne triky. ja leziem cosi cez 4 roky ale 2 krat som musel na nejaku pausu 3 mesiacov prestat a to ta hodi dost s vykonom nazad. tak sa to snazim teraz dobehnut. inac odporucam kombinovat lezenie s hrazdou - robit zhyby alebo si kupit taku dosku s chytmi a trenovat na nej doma. ja chodim liezt tiez do takeho klubu, mam uz sice vstup zdara lebo som doniesol 30 novych chytov ale inac to stoji 20sk na den, polrok 600sk. to je podla mna super cena. bol si uz liezt v boulder bare v prahe?chekni tuto stranku, je tam aj ta doska. www.aix.cz :flamer:
ale aj tak by som bol najradsej keby som mal doma vlastnu buldrovku a pre domom 30m velky balvan :pimp: na ktorom by sa dalo liezt :) hehe |
|
|
Laed |
lidi radim vam dobře, nikdy nehrajte zhulený karty je to solidní zásek... sem to zkoušel dvakrát a pokaždý ten samej vysledek. každej má v ruce plno karet a pět minut přemýšlí kterou má hrát, no prostě nic promě...
zato fotbal je fajn, normálně to nehraju ale šlukovka před hodinou té tělesné výchovy to dycky spravi... |
|
|
DAWEX |
dřív sem jezdil na kole a dělal ragby (to první rekreačně, ragby závodně) takže jsem hodně trénoval a chodil běhat, pak přišlo období mého vzdoru proti sobě, ragby jsem nechal kvůli svýmu otčímoví - krásně mi to znechutil šmejd, tedk auž jen jezdím na kole a motorce, mám rád dlouhý špacíry, stolní fotbálek (jsem nevýrazný hráč ale o to víc mě to baví) a petanque http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=12847
někdy si ulítnu i na badbintonu pingpongu softtenisu halovém fotbálku |
|
|
ganjaboss |
fotbálek je cool teď sem ho zkusil a fuck nářez !! |
|
|
ganjaboss |
všechny sporty sou fuck cool |
|
|
petr.endy |
No,to je jasný;přece hakys, to pak vybíráte ty míčky ani nevíte jak :-)
A takový variace při tom vybírání uvidíte jenom jednou za život. Peace |
|
|
S.M.L. |
Já chodím hrát fotbal, florbal a tenis vždycky vypálenej, je to pohoda, jen někdy to nemůžu rozdejchat. Ale nejradši lyžuju! |
|
|
W3m3n0 |
Tenis a snowboarding, alle bacha, muze jit o zdravi... |
|
|
GODOT |
caf gona nehram za nic aj ked rad by som hral ale v nasom bsk bardejov su na 90% sami zmrdi. ja hram len rekreacne a tak casto ako sa len da. cez skolu asi tak 2-3 krat do tyzdna a cez prazdniny every day. |
|
|
|
Ja ked som zhuleny tak najcastejsie hram basket. ale aj taky biliard je vtedy v pohode. Ale myslim ze najlepsie je si uzivat sport bez hulenia(bez drog), lebo sport je ako droga(aspon basket pre mna) a tuto drogu si vychutnavam najradsej cisty:-) |
|
|
|
nejlepší je slovní fotbal, člověka občas napadají úplně zcestný výrazy |
|
|
zabijak |
jednou jsem prisel zmastenej na telak a chtel jsem jit hrat pingpong, abych to dobrzdil. ale nakonec tam nejaky kluci odhlasovali lakros,. ty woe! to me poser. nikomu z vas to nepreju.
nejradsi ale hraju fotbalek (mean stolni). |
|
|
Paran |
Asi střelbu s pislole |
|
|
swen |
stolni fotbalek,to pak nekdy nestiham sledovat micudu,pac si ti hraci delaji co chcou |
|
|
Robie |
to já zas někdy sem tak zkouřenej, že vůbec nesleduju tu hru a čumim okolo a nebo se přistihnu jak si hraju s těma panáčkama a míček mám na háku haha, to mě pak musej furt napomínat abych hrál :-) |
|
|
dave-o- |
fotbal na pokoji na intru, odstraní se postele, čímž se vytvoří prostor a můžem hrát. Akorát se musí dávat pozor na okna, už se nám jednou stalo že se rozbilo a museli sme ho v noci vyměnit za okno na hajzlu |
|
|
ganjaboss |
tak co lidi eště nějaký nový sporty ? |
|
|
amatka |
stolní fotbal a turnaj se tady už dohaduje, tak na to mrkněte |
|
|
lulugang |
Normalni fotbal je psycho clovek pri nem totalne zafara:)...nejhorsi to ma ten typek v brance protoze ma haldy z toho mice...jo a taky dobry je to z hakisem |
|
|
GODOT |
2lulugang: mi daco hovor o tom braneni. Ja som u nas ten co to chyta. Najvacsia psina je ked ostatni nevedia ze som vykaleni a len neveriacky krutia hlavou, ked vidia co robim. Tu loptu bud nestiham alebo sa zamyslim a... lopta je v branke a ja neviem co sa deje.
Ked si chcem zahrat futbal normalne tak som absolutne cisty. |
|
|
Dephp |
skunka: souhlas hackis je best , ale není spatnej i bez pukani hrajem porad.. |
|
|
krytom |
no zhulenej sem hral akorat kuzelky a ty mi nejdou ani normalne ;)) a bowling je daleko tezsiiii
jinak po speku urcite fotbal, fotbaalek a pentque!!! nebo se vyvalit u vody ;)) |
|
|
indicky-konopi |
určo stolni fotbalek a rozhodne fotbal (normoš) s topinkama:), jinak jak uz jagod řekl ŠACHY sou v poho, jinak urcite negdo jeste mastite starej dobrej kulábr či šipky a když už si připadate hodne zhuleny, taxi s kamosema zahrajete treba STUPIDA:) (pro ty co nevedi o co de se to pokusim vysvetlit)
STUPID: je to podona hra slovni kopane, akorat ze vodost vychytanejsi, zaklad je vymyslet na tu koncovku slova slovo:) a nerikat ho nybrz pouze vysvetlit dalsimu cloveku!--> on vykopava prvni slovo: a to je treba KAZETA..takze ja na tu koncovku ..TA vymejslim slovo, ktery si pouze myslim ale NESMIM HO VYSLOVIT!! ale vysvetlit cloveku, ktery sedi po me levici, tak aby poznal jaky slovo ja mam namysli...a takhle to de porad dokolecka dokola...kdyz to skurvite treba ze vysvetlite slovo na ktery nic nejde vymyslet...nebo pochopite jine slovo nez to co vam typus vyvetloval, tak ste S..kdyz to skurvite podruhe tak ste ST...pak STU..no a nakonec vyhulenej stupid:D |
|
|
Hanyz |
stolni fotbalek hraje zhuleny urcite skoro kazdy, taky to tak provozujem, ale zkouseli jste nekdy zmasteny hrat badmington, jezdit stremhlav na prkne nebo horolezectvi? Doporucuju ale vseho s mirou, posledni 2 jmenovane muzou byt i nebezpecne, ale ten adrenalin:) |
|
|
wolverin |
2 jagod: sach je parada, som to hral uz aj na tripe :D
to sme potom vymysleli dalsie pravidla pre niektorych panakov. hehe |
|
|
jagod |
hej sachy su vyborne ale najnovsie hrame matfyzacke clovece nezlob se a to je supa |
|
|
wolverin |
skus trocha objasnit ak mozes ako sa to hra? - "matfyza clovece" to znie dost drsne :) hehe hlavne, ked matika ani fyzika niesu mojou silnou strankou :pimp: |
|
|
hulcoun |
..no když sem zkouřenej..nebaví mě jen tak nečinně sedět..(ale záleží to dost na tom jakej modýlek si člověk dá)..:)...takže lyže, fotbal, fotbálek, lukostřelba (dost zajímavý)..:D..no a letos už konečně snowboard..sem zvědavej jaký to bude..:)..peace..:).. |
|
|
thcc |
motorka (v lese..)
taroky-kdo nezná ať pozná je to super hra!! |
|
|
Helemese |
no, tak já mám nejraději nohejbal. Hraju ho zavodne a tak ho snad trochu zvládám. Nejlepší je ho hrát s partou dobrých kámošů. Je drsný hrát vypálenej ruzné druhy technických balonu, do toho semtam nejakou tu smeč a celkově se tak vyblbnout:-) Kromě nohejbalu samozřejmě stolní fotbal, obyč. fotbal a plážový volejbal. Taky třeba plážový fotbal, vodni polo, a vsechny mozny veci so se vymysli:-) |
|
|
wolverin |
2jagod - Diki , urcite si to pozrem |
|
|
|
byt zhuleny a plavat to je vec!ale ne na koupalisti,ale nekde v prirode,jen ja a muj pes ktereho se chytnu za obojek a necham se unaset-je to balzam na dusi |
|
|
Dela_Negro |
ja kdyz jsem zcadenej a neco hraju hrozne me to chyti a litam ja curak po tom hristi.nejradsi hraju floorbal kterej hraju zavodne pak focus kterej sem hral zavodne nebo stolni fusbal,kterej nehraju zavodne.....:) |
|
|
MASZEK |
Najlepšie ked zhuleny fičíme na Counter-Strike. Vtedy hrám najlepšie |
|
|
PiosOne |
jj, cs je nahulenej hodně dobrej. většina lidí co to hrají, tak při tom hulí :) |
|
|
[walrus] |
to Laed:: tie karty su huste nikto nevie co tam ma polozit .. a ked to este hras s niekym kto nevie ze si zhuleny tak je to super - kukas na neho ako tuho rozmysla a ked pride rad na teba tak tam proste daco mrdnes :))) ale obcas som normalne aj vyhral :D |
|
|
ganjaboss |
jo cs je pak otel moc nestíhám a šachy taky mazec většinou vymyslíme nějaký nový tahy !! |
|
|
Lung Killer |
ja sportuju leda s clovece nezlob se... na vic nemam... i kdyz nejsem na srot |
|
|
ganjaboss |
jo člobrdo je taky mazec !! |
|
|
THCking |
No, tak u mňa tozhodne víťazí hackísek.
Ale keby sa dalo pod športom predstaviť úžasnú predstavivosť tak to tiež nieje na zahodenie pozrieť si nejaký dobrý horáč a potom sa nahúliť jak pes.
Tak napríklad som minule pozeral "The Grudge" a to som potom všade vydel tú babenku jak na mňa robí ten pojebaný zvuk...
Dokonca som mal raz takú haluz, že ma dokonca aj dostala, ale potom som sa nasral a rozjebal ju tam.
:jumper: |
|
|
Kristl |
no, ted kdyby praha nebyla jeden velkej sopl smogu, tag bysme mohli aspon sáňkovat a delat pičovinky ve sněhu :( |
|
|
PsYcHo84 |
Rozhodne lyze v lete jizda po meste na inlajnech. Nebo MOTORKA - to je nejlepsi, lepsi nez auto |
|
|
Orange Sword |
Jo stolní fotbálek je hustej vždycky když sme s kámošem zvejcený tak to ostatním nandáme o dost víc než když nejsme.:) |
|
|
ganjaboss |
jo stolní fotbal je best !! A co potom lyže nebo sáňkování to je teprv mazec ! |
|
|
Hugowentyl |
Taky přispěju do mlýna máme chatu v Krkonoších takže v zimě lyže snoub. Lyže spíš a mám moc rád když jsou mrtě lidí na svahu a vy si kolem prohučíte položený v zatáčce. mohu osobě řích že jsem dohodně dobrej lyžař. Na prkně začínám takl zatím nic moc. v létě jezdím na kole pořádný tratičky a pak šmajdám a šmejdím po houbách. Když jsem doma tak chodím zkákat do bazénu a ladit šťávy na bazén jeto taky sport????????? Sporten ku zdraví že ? |
|
|
Tančící Lemur |
skvělej je minigolf. doporučuju!!!
jinak dost rád provozuju narkoturistiku. když zmáslenej člověk vyleze na milešovku, úplně jinak mu to maká. |
|
|
_morbid fancy- |
ach ano haky,potom čumenie do neba, prekažkovz beh pred chlpatými:) (treba kondičku) |
|
|
|
Tančící Lemur: ano, narkoturistika je dobrá, ale když má člověk líný kamarády, to je potom těžký |
|
|
Tančící Lemur |
Ramon: znám to. jsou to líný vytuhlý prasata. a přitom venku je daleko líp než u bedny nebo v knajpe u focusu. |
|
|
DJLanga |
Zkusili ste se mekdo projet na mašine?? Gdyž už se to rozjede, je to f poho. Ale bojim se strasne ze me na prejezdu srazi vlak, tag se vzdycky rozhlizim 10 minut.. Ale dost good |
|
|
recol |
stolny futbalek (nenormalne :frog:) |
|
|
Ritxie |
Klasika - stolní fotbálek (ten snad ani jinak nejde), hack (taky by to jinak neslo)
Normal sporty - fotbal, hokej (vzdycky se stanou nejaky haluze, vetsinou ve prospech zhulence - ostatni se nestaci divit..) |
|
|
|
No, onehdy jsem se zkousel zhulit na trening. Hraju fotbal a ted pres zimu mame pripravu v hale. Mno zezacatku jsem mel pocit, ze mne to pomohlo rozhybat se, snadneji rozehrat svaly atd.. ale jak jsem pak zacal hrat, tak jsem prestal stihat s dechem a nejak me aji bolely nohy, coz se mne norm. moc nestava. Hra me celkove nejak moc nebavila, takze uz to delat nebudu. Neprijde mne to vhodny hulit a hrat fotbal.
Neco jinyho je ale stolni fotbalek, i kdyz vzdycky kdyz se zhulim a hraju, tak mam pocit, ze jen tezim z toho, co jsem se naucil v normalnim stavu, takze pokud o neco jde, radsi hraju nezhulenej. Vim, ze spousta lidi muze podotknout, ze jim huleni pomaha lip se na hru soustredit. S tim castecne souhlasim, ale pokud se clovek snazi i za strizliva, treba se o neco vsadi, aby se motivoval, tak pak hra muze dostat zcela necekanej naboj a clovek se pak soustredi snadno i bez huleni. No kazdopadne, ale fotbalek hraju zhulenej rad :)
No dalsi sport, kterej jsem zkousel zhulenej bylo judo. Driv jsem se mu trochu venoval. zhulil jsem se v dobe, kdy uz me prestavalo bavit. Docela me to pomohlo, abych to neflakal, plne jsem se na to soustredil :) |
|
|
Ladin |
zkousel jsem jednou palit do fitka, kde jsem se totalne dojebal(jen kdyz zacali hrat eye of tiger z rockyho tak jsem si pripadal jako nejvetsi vazba to jedine bylo v poho)
pak pohodka je fotbalek(nejradeji mam jen tak si kopat a nenechat spadnout balon na zem nebo max 1x)
nebo v i telaku normalka skok do vysky nebo atletiska abeceda
taky jsem zkousel boxovat.....hrozny bal jsem se jak cip a jeste jsem u toho musel vypadat jako kokot..u juda to bylo vice v klidu moc jsem se nezadychal a dobre jsem si zakutil nez se mnou kamos praskl i zem ze jsem myslel ze jsem uz po smrti
nakonec vyplyva z toho ze je nejlepsi tak jak si to kutime my:proste si pronajmeme na noc hernu nanostime dovnitr skunk a hrajem v 10++lidech counter strike a je pohodka...hodne jidla piti zadna zatez... |
|
|
hansen |
sjezdové lyžování (s walkmanem, Bjork a Emotional Landscapes)
zkusil jsem to jednou na horském kole - v zimě na sněhu - a měl jsem pocit, že mám překřížené ruce - tak jsem je narovnal - aspoň to nebylo až tak tvrdé přistání ... |
|
|
LuB |
Kedze mne sa do toho sportu moc nechce tak uprednostnujem stolny futbal :)) a obcas nejaky ten sach... :)) |
|
|
jozin |
Nazdar bukvice!
Tak to ja si po dzontiku zasporutju moc rad.Nebo zadzontuju pri sportu?No, nevadi...Tak nejlepci je to pri snowboardingu, delam pak hezky obloucky, ladnejsi skoky,prozitek je asi o 300%lepci.Dobra je taky narkoturistika,splhani na kopce a vkradani se do historickych sidel za ucelem inhalace marihuany, nadhera.Sachy taky nejsou spatny i kdyz vetsinou vypalenej zapominam ze sem na tahu.Hokej a fotbal taky pohoda, jen ty plice to moc nedavaj...,Stolni fotbal-bez problemu.hackysack.Jizda na byciklu-no nadhera obzvlast z kopce.Terenni motorka taky super
Po jointu nedoporucuju:sqash,box,beh na deset km,kolmy steny,vrh ostepem |
|
|
mino36 |
ja najradšej zhuleny hram basketbal alebo šach.dobra je aj taka hadzana.ale väčšinou si dobre a kvalitne pospím... |
|
|
Mamba |
boulderuju jen kdyz nejsem zmastenej,u kamose tj nejlepsi anebo na smichove ^^ ,... jinak samosebou fotbalek !!!! |
|
|
Hašišák |
PaintBall!Špičková hra, nejlepší v lese...Ležíš si zakopaný v listí, slyšíš pomalu se plížící tělo nepřítele!Už je fakt blízko.Teď už musí prostě vidět naši vlajku!!Zastavuje se kousek od tebe.Slyšíš zřetelně jeho sípavý dech, není hloupej zastavil se za malým pařezem, urputně se rozhlíží po okolí.Čeká kdykoliv smrtící kulku!Je připraven se obětovat kvůli kusu hadry, stejně jako já!!!Vzdal tu válku nervů!Nehlučně se rozbíhá k vlajce!!Přeběhne můj úkryt a já s hrozným řevem vyskočím a napálím ho přímo do palice...Za minutu sedím na pařezu a balím brko přátelství...Odpálím ho a za chvilku spěchám jdu do bojeeeeeeee!
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: |
|
|
2Tick |
u me vede break dance, tancim uz nejakej ten patek a ono se nekdy stane, ze dochazi napady co delat, tak si dam ze par prdiku a za chvilku vymyslim nejakou vychytavku, napadaji me nove kroky, proste pohoda, jen plice obcas nezvladaj ... |
|
|
herb,mrs. herb |
TAk já si poslední dobou ulítávam každopádně na fotbálku, diabolu a taky na šachách, a freestylovim? kole, a snažim se základy hakysáku....Jinak fotbal hokej atd...mě moc nebere.Spiš takovýhle relaxační sporty...Ale ráda fandim na MS v hokeji, to každopádně...Hraje tu vůbec někdo šachy?Golf? |
|
|
skaff |
nejlepší je fotbálek. největší záseky u toho sou, hrajem třeba 3 hodiny, naházíme tam 300 kč ani si toho nevšimnem :) :) a taky basket a nekdy fotbal. třeba dneska. bolej me nohy jak sviň :/ |
|
|
wOOkie |
Pro mě je největší mazec běžet z nějakýho kopce, nejlepší typ sou skalnatý terény (Jeseník), ale musí se to dávat takovým stylem a lá Matrix tzv. Běhat po stěnách, jenom se tak odrážet od stromů apod. Ale asi je to fakt záhul na klouby. Jinak se mi to strašně líbilo normálně, to až budu vypečenej, tak to bude fakt úlet :jumper:
Jump higher, run faster !!! |
|
|
vrbic |
Me zhulenyho bavi šachy. Vždycky se do nich šíleně zakousnu. A když neni nikdo poruce tak parim sam proi sobe:flamer: :rocket: |
|
|
Splif |
Nejlepsi "sport" pro brkach je samozrejme SEX ne? |
|
|
Kaya |
stolni fotbalek,hak a letajiicii taliir:bravo:
:D |
|
|
wOOkie |
Kaya : JJ, Frisbee ABSOLUT RULEZ!!!
vždycky někdo dojde a jakže: "co to děláte?" a my "No, končímě s drogama!" :D |
|
|
moswa |
naprosto jasně. kolo. hej lidi. jezděte na kole. je tam fakt prdel :) |
|
|
Dubinek |
Tak zhulenej sem ted hral badminton :D Fakt dobra vec, protoze to neni ani tak extremne rychly, akorat se clovek furt boji, aby to neletelo na zahradu k sousedum, jednou sme holt prelejzali plot :D |
|
|
Krishna |
Hackiiis a ping pong:afro: |
|
|
Nastyan |
Nejlepsi je spalit se v zime nekde na rybniku a jit mastit hokej. To sou potom strasny rezby. |
|
|
|
blizi sa leto a tak si vravim ze urobim nieco pekne pre svoje telo a tak ze zacnem trosku cvicit - cinky, kliky brusaky, total gym, orbitrec a tak... sa mi to aj celkom darilo, az ked mi kamos povedal ze to robim zbytocne, lebo ked hulim tak mi je posilnovanie na hovno, lebo ze sa nevypracujem. moc mu neverim, je to taky typek, ale aj tak ked sa teraz pozeram na tu kopu posilovacich strojov tak som trochu skepticky. co vy nato.
(dufam ze tu nie je takato tema, nic som nenasiel, ale ak hej tak sa ospravedlnujem) |
|
|
100Thermal |
2 2pac: To je blbost. Neopodstatněná kravina.
MJ ti může při cvičení dokonce pomoct se líp soustředit, ale samozřejmě nesmíš být na sračky, jen tak lehce. Pokud to nebudeš vyloženě s hulením přehánět tak, že nebudeš schopnej cvičit, nevidím důvod, proč by tě to mělo nějak omezovat. |
|
|
|
100thermal:dakujem ti hned sa mi bude lepsie cvicit.:) |
|
|
Alcatelx |
Ganja a sport je best!
Například při skateboardingu lehký brčko dokonale odbourá strach a některý jinak dost extremní věci dou sami..samozrejme se to to nesmi prehnat že? |
|
|
THC_maker |
Já občas posiluju a řeknu vám že lépe se tvoří mohutná tělesná schránka někomu kdo byl předtím malinko při těle, než tomu kdo je štíhlejší postavy.
Nejsem od přírody celkem štíhlej a není pro mě moc snadné přibrat, zato když si zahulim sem schopnej sníst třeba 3x víc než normálně a pořád mam chuť... prostě mazec. Navíc ve zhulenym stavu při posilování nevnímám skoro únavu a můžu vykonávat neůnavně monotoní pohyby a to je prostě nice.
Bohužel konzumace marihuany snižuje tvorbu testosteronu a to se u hlapů projeví menší fyzickou výkonností, ale to bych řek se vyrovná tím prvním, takže je to vcelku OK... ;-) |
|
|
Krishna |
hmm:
Lyzovanie + hulenie = 100%
Chodim rekreacne do posilovne uz dlho...citim sa lepsie potom,nie som taky mlandravy a samozrejme aj lepsie vyzeram:wink:
nechodim tam ale zhuleny..to nepovazujem za dobry napad,ale napr. zaposilovat si + riadne sa nazrat + dat jointku + pivko ...to mi celkom vyhovuje
Turistika + Horolezectvo + hulenie = podla mna absolutne dokonala kombinacia
Ping Pong (stolny tenis) mi ide omnoho omnoho lepsie ked som spaleny ako handra...mam pocit,ze lopticka lieta o polovicu pomalsie
Horska cyklistika + hulco = tiez velmi pekna kombinacia
Mam pocit,ze dohuleny sa dokazem omnoho lepsie na ten ktory sport,resp fyzicku aktivitu koncentrovat....snad s vynimkou tej posilovne...cviceniu s cinkami som nahuleny fakt zatial na chut neprisiel...ale ved si mozem zacvicit a dohulit sa az potom nie:D ??? |
|
|
Leštěnka |
No tak rozhodne frisbee vubec nejni k zahozeni, kdyz je clovek vypalenej, tak to hned nabere grady. Na slunicku na louce...nejlepsi!
Pak je taky fajn poustet draka a clovece, sachy... |
|
|
|
No asi stolní fotbálek, jinak nohejbal je dobrej, ale nesmíte na to bejt moc, to pak vypadá jak když hrajou někde v odmašťovně na dvorku :) |
|
|
|