Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

Stránky: [1] 2 3 4 5 
FIM: Speciální technika zaštipování - Klikni zde pro originální téma
carlos
Tato metoda vznikla úplnou náhodou, čtenář-pěstitel co ji objevil poslal popis do High Times, kde jí podle něj nazvali "FIM technique". Cílem zastřihávání je maximizace prostoru a zvýšení výnosů. Při klasickém zastřihávání na místě původního stonku vyrostou dvě nové větvičky. Touto speciální technikou můžete takových vrcholů mít až šest (!).

Postup je jednoduchý a možná jste ho už "nehodou" objevili. Určitě jste si všimli, že když neustřihnete celý vrchní výrustek, ale tak 20% těch zakrnělých lístečků necháte, tak pokračují v růstu. Za cenu určitého prodloužení vegetace může vyrůst až šest výhonků!

Pro lepší ilustraci tu mám obrázek. Někdo to pěkně přirovnal k ublížení člověku: neutrhnete celou hlavu, ale useknete mu jí těsně pod nosem. Stačí jen trochu experimentovat a můžete z této metody těžit i vy.

Ropak
Teď se mi to taky stalo, ale co mám zkušenosti, tak ty větvičky jsou takový zmrdi.
Dr.Gardener
To by fakt mohlo fungovat u mě se to sice stalo jenom u rajčat ale na svých kytičkách to vyzkouším taky!!

Děkuju!
O jak dlouho tímhle záštipkem prodloužím /asi/ vegetační růst?
Growman
Hele Carlosi zastříhnul jsem kytku úplně nahoře a to místo ztmavlo je to dobře nebo to je špatný.
To smí i u větviček.
Dík.
dush
Jenom bych si to rad ujasnil...kdyz zastrihavam, tak ustrihnu stonek tesne nad sponim patrem...ale s toudle metodou mam teda ustrihnout jen nejakych 80% delky listu jinak ustrihavaneho patra? nebo proste neustrihnu stonek tesne nad spodnim patrem ale necham kousek nad cca 2cm?...diky za ujasneni...
COBBA
dush: na vrcholu vetve je takovej zhluk jeste nerozvinutejch listu ,vemes ziletku a kus toho zhluku uriznes. Cim niz to uriznes ,tim min vetvi z toho vyroste a cim vejs to uriznes ,tim vic vetvi ,ale plati to jen do urcitech mezi. Nemysli si ,ze kdyz uriznes spicku troho chumlu ,ze ti vyroste spousta vetvi ,vyrostou ti spis listy s urizlou spickou. Ten rez musi proste zasahnout i hlavni stonek.
Growman
Takže když ti tam vyrostou listy co stím máš dělat.
GanjaMill
funguje to! odzkouseno ...
Growman
Takže mi tam vyrostly listy co stím mám dělat?
teabooster
jde oto,zastřihnout to jakoby uprostřed tý růžičky jak se ti tam klube(jakoby to narušit-takovej neopatrnej střih)chápeš co myslim?
Growman
Teaboostre podívej se do galerie nakreslil jsem obr. jak mi vyrostli ty listy z toho stonku.
matin
Zkusil jsem to taky a fakt to funguje. když se stane že vyrostou ostříhlé listy. tak je celé odstraňte a uvidíte že se to rozvětví. Musim se pochlubit můj nejlepší záštipek se rozvětvil na 5 větví.
Kukulcan
- metodu FIM sem vyzkousel a musim rict ze s uspechem...
/ po dvou dnech po zastrizeni se zacinaj obevovat nove vetvicky (4)
- jen holt u nekterych (viz MATIN) se obevily vyrustajici zastrizene listy....
Kukulcan
- no musim rict ze uz sem zastipoval podruhe a vypada to velice slibne , kytky vypadaj jako male keriky vsude se vetvi, u jedne po prvnim zastipnuti vylezlo 5 dalsich, a pri druhem dalsi 4, nehlede na to ze vyrustaj i dvojite vetve z jednoho :kloubu: (nafotim a postnu :)
Hullto
Zkusil jsem to udělat na všech větvích a větvičkách a vypadá to dobře. Ten růst se mi skoro vůbec nezpomalil, ale to bylo asi tim, že vždycky po zástřihu dám větší dávku hnojiva.

Potřeboval bych poradit, jak je to přesně s tim odstraňováním listů, který díky FIM-střihu vyrostou jen polovičatý (jakoby v půlce usřihlý) ROZEBERTE TO NĚKDO TROCHU PODROBNĚJC....díky....
maestro_007
Tato metoda se mi zmlouva, uvital bych nejaky fotky a vnich naznacene to zastrizeni!

Ale jetsli to dobre chau tak ustrihnu pulku toho trsu co mam nahore na kytce, ze? ;))
já si taky nejsem moc jistý jak to mám zastřihnout (tak jestli můžete někdo ňákou kvalitní fotku (?) :) )
Hellboy
Ja to prubnul schvalně na poslední úrodě Powerplantu pod 400W (thanks to Smokalot). Nejdriv se mi zdálo, že se růst oproti normálně zaštipované kytce zpomalil - ale časem se to zlepšilo (Listy sou ufiklí, takže vypadaj trochu divně - ale to neni problém). Přesto můj názor na tuto techniku není tak optimistický, jako váš - normálním způsobem zastřihávaná rostlina rostla v celku rychleji a za stejnou dobu (zastřihával jsem je naráz a byly to řízky ze stejný matky) kytka normálně zastřihávaná - díky rychlejšímu růstu měla téměř dvojnásobný rozměr (zastřihával sem i větve). To ovšem platí pro Powerplant - což je nehybridizovaná sativa. Mimo jiné, bych chtěl upozornit na to, že je možné zastřihnout pouze centimetrový pupen - takže to kytka rozjede bez problémů na dva stonky - není potřeba zdržovat růst zastřiháváním velkých kusů kytky - můžem to vzít fofrem.
Jinak úroda z obou kytek byla v konečný fázi zhruba stejná ( normálně zastřihovaná kytka byla trochu tučnější i přesto, že byla na začátku slabší než ta šmiklá firmem). - Takže tady máte experiment z praxe
maestro_007
No ja uz to taky vyzkousel a vyrostlo mi tam dalsich pet vetvi, ale mozna je lepsi zastipovat normalne, protoze ten rust se zpomali fakt hodne, no uvidime za delsi dobu :)
Julius Caesar
... jasne, ze sa spomali. Rastlinka, co strati musi zregenerovat. To spomalenie vsak niec nie zle, prave naopak. Trpezlivost ruze (urodu) prinasa...
treve
mam jeden dotaz. kdyz takhle zastepujete rostlinu, ze zni vyroste dalsich 5-6 palic, tak jak se rozroste do sirsky? nevadi rostlinam pak, kdyz se ty vetve prekryvaji a nemaji az tolik mista? kolik potrebuje takova rostlina prostoru? na kazdou stranu takovych 20cm je malo?

dekuju moc za odpovedi.:bandit:
TommyBoy
No to uz je potom na tobe, abys rozjel napr. ScroG a ty vetve srovnal na stejnou uroven, jinak pokud je vyvin vetvi rovnomerny tak se neprekryvaji pokud se by si stínily tak je na tobe abys si s tim neco udelal (napr. pomoci provazku pritahnout ke stene, nebo zatizit atd.)
To uz se tady taky resilo nekolikrat.
Snad si to pochopil: Je to na tobe abys tu kyti donutil rust tak jak ty chces...
Adios
treve
diky za brzkou odpoved. :sun:. stim uvazovanim smerovanim vetvi mas samozrejmne pravdu. ale co je to ten ScroG :rolleyes:. diky za odpoved.
TommyBoy
treve: Nejdrive trochu prudy: vidis vpravo nahore HLEDANI tak na nej klikni a vyhledavani ti najde scrog..
Nebo se koukni na muj podpis je tam Tommy SoG klikni a uvidis co je SoG, nebo se koukni na Carlosuv vScrog Ok?
Zdar a silu
treve
TommyBoy-tak uz jsem to pochopil. vzdy zapomenu na vyhledavani. asi bych mnel min hulit. ale to by zas pak nebylo ono. xixi. ale i tak dekuju za strpeni a venovany cas mne a nam vsem. nazdar.;)
PetanekDedynek
Je to fakt. Já sem letos zaštipoval pár kytiček tímhle způsobem a byl to docela pěknej nášup. Krásně rozvětvený kytky. Je to dobrá metoda a asi ji budu dělat dál.
Seedmaster
Zkousel sem to jiz drive a nekdy staci/zvlaste u malych kytek/ poskodit apex.Neni vsak jiste, kolik vetvi z toho vyroste.Nejvice se mi podarilo 5.To je vsak spis vyjimkou.
Vyhodou tohoto "nezastipovani"je male poskozeni kytky.
S trochou praxe,se s timhle daji delat divy!
bubuman
diky tyhle metode zastipovani mi vyrostly fakt husty kere,jeste jednou dik za tip
AP36x
neco sem uz napsal, ale asi sem to nak blbe odeslal, takze jeste jednou:

je to muj prvni prispevek, tak me hned moc neprazte...

tuhle techniku pouzivam uz par let, kazdej kdo tomu neveri at si to skusi, je to OK. Prvni zafiknuti za druhym patrem, pak vsechny odnoze za druhym lupenem.
Kdo si s tim chce výhrat... jen co vobrazi po druhym zafiknuti, prepinam na kvet a kdyz hodi par prvnich blizen, znasilnim ji nakym samcem. Necham dozrat semena, / hodej se /, votrham je a pak kytku presadim ven. Kytka udela tak 20-30 cm nad zemi ´korunu´ z ktery cumy tak 10-20 fakt peknejch vetvy. Kdyz je pak stejnym spusobem zafiknu jeste parkrat, ....
ty ´KYTKY´sou fakt HOVADA!!!

Na jare / v zime / se musi zacit chvilku driv a chce to mit taky skrin, ale vysledky prekvapej...

Asi sem do toho primychal neco, co sem asi nepatri, ale musel sem se podelit. A navic uz sem neco pokouril...

Xixao
Zkousel sem normalni zastrih u vsech svejch kytek a nikdy mi nevyrostly 2 vetve. Vzdycky po zastrihu kytka chvili nic nedelal (nabirala silu) a potom vyrasila jenom s jednim vyhonkem. Cim to muze byt????
TommyBoy
...ze to strihas spatne.... asi prilis pozde, FIM technika se musi provadet velmi zahy pote co vyrazi dva vyhonky ve spojnici dvou protilehlych listu a stonku, musis vytrvat.. a zkouset nebo si to nechat od nekoho ukazat...

Budu na to myslet a zkusim udelat poradnej navod...

T.
maestro_007
zastipovani se strasne spatne vysvetluje hlavne proto ze je to tak primitivni.

Takze moje RADA: Nevahejte a kytku proste nekde zastipnete a samy uvidite co to udela a hned pochopite ten princip a pak uz jenom strih, cvak, puk puk ;) ;) ;)

Janči
Ja som zastrihol rastlinky najskôr nermalnym spôsobom,
a druhe poschodie som zastriho FIM. A to som urobil na troch rastlinach a celkom sa my to zapačilo rastlinkam
sa dari dobre. Mam stým dobrú skusenos.
Podla mna sa to vyplatilo.
oton
tak sem předevčírem zaštíp poprvé FIM technikou, tak sem zvědavej co z toho bude :-)
LeTman
Hmm, tak sem si to tu cely procet a dosel jsem k nazoru ze to zkusim. Budto to vyjde nebo ne. Docet sem se, ze kdyz bude 2.patro, tak to na konci ty postrani vetve (ten strep) ufiknes. Je to tak?
THX
Wes37
tak ja to jdu risknout - držte mi palce
Schinus
Fakt nebojte se toho -muj prvni a zatim jediny pokus-4 vetve a kdyz se nepovede tak pudou jen dve no.... :punk:
Wes37
hmm, nevim sice jestli jsem střihl to co jsem měl - co by se stalo - kdybych ustřihl malilinkate rostouci listy? Nikdy předtím jsem to nedělal.

Wes
rajce
Jestli stipes, tak to rozhodne zkus hned! Jinak si procti FAQ, ale rozhodne nemas co zkazit! V nejhorsim ti vyrostou "jenom" dve, coz je porad vic nez jedna ;)

Presne to se mi povedlo taky a jediny co se prihodi je, ze bude tvoje kyti nakou dobu vypadat trosku prejete :) Rozhodne ji to ale nijak neublizi!!!! Proste to vem a opatrne to smikni. Je mozna lepsi ufiknout spicky listu (ty vyrostou i bez ni), nez ulomit celej vrchol. No ale zas tak nesikovnej jako ja snad nejsi ;)
Wes37
no, uz se to trošku porostlo - ale jeste ne tolik, abych poznal kolik z toho roste - vypada to nejak diiwně. Zahulime - uwidime

WES
CannaSmoke
Vypadá to zajímavě, určitě by se tak dal vypěstovat nějaký pěkný keřík :) Hned to musím vyzkoušet...
galen
No, mne normos zastrihavani jelo, ale zkusil jsem FIM podle cennych rad tady a .... prd. Sedm kytek se zastavilo, tejden nic a pak pokracovali jako by se ni nestalo (ani zdvojeni) jen na tom hlavnim stonku, tak nevim, ty prestrizene zarodky listu zakrneli. Ale zkusim to znova, ucenej z nebe nespad ... :D
rastajohn
proc nazev FIM?..... cetl sem ze prej podle "Fuck, I Missed!" :D
jinac tento zakrok sem dnes provedl na jedne rostlince, tak este nevim co se ztoho vyklube
rajce
to galen: Zkus odklonit posledni dva listky a mezi nima serizni vzrostnej vrchol presne v pulce--nerikam, ze se mi to povede pokazdy, ale zrovna ted mam kyti s se trema hlavnima stonkama vyrustajicima z jednoho mista a maj skoro centak v prumeru (sice asi jedna vydarena z deseti, ale vypada to fakt pekne;))......jenom skoda, ze nemam fotak:(:(:(:(:(:mad::(:(:(:(:(
Jacob_Snow
Super :bravo:..... zase věc kerá je vozkoušená a funguje ....
De se stříhat :love:

:jumper:
:afro:
:vampire:
:rejp:
:grrr:
:sun:
Zogar_Saag
Zaštipnul jsem, vyrazily ale jen 3 větévky. Lístečky byly trochu zakrnělé a růst se mi také trochu pozastavil, ale jinak gut :))
Myšak
tak jsem ten FIM taky testnul na dvou kytkach no na ty jedny se to nechytlo ale na ty druhy jo a ta vypada fakt moc dobře ZDAR
Zogar_Saag
miluju keříčky....:sun:
Pupiset
:pimp: co se tyce FIM,minuli rok jsem takhle
strihnul Shamana,sice kerik peknej,ale rek bych
ze na ukor palic,nutno ric ze slo o balkon-indoor
bude asi neco jinyho:pimp:
Jacob_Snow
3x sem to zastříhnul na jednej kytí a je s toho 18 vršků ... moc moc moc dobrá věcička ... doporučuji vyzkoušet ...

Big J.
warior
lidi mám dotaz na jak starej kytce se to dá udělat?? té mé bude něco pod měsíc a nasazuje na 7. patro... můžu to ještě zastřihnout FIMkou???
vlček
odpowed zni jo muzes esi ta kytka este neni w qetu
Kutas
sem noob a chtel bych se zeptat jestli myslite ze je vhodne tyhle 2 kytky zastipnout uz ted..
u te 3. fotky jdou pekne videt ty vyhonky (imho povedena fotka::), tam by sel aplikovat fim, ne?
vlček
2 janda na te druhe fotce sem ten fim nejak prehlidl
2 kutas esi pocitam sprawne tak bys fim prowedl nad ctwrtym patrem a to je ookkk
Kutas
a mam to teda uriznout az k tem zacatkum 4. patra,k tema malym listkum? a nebo jeste o kousicek vys?
vlček
strihl bych to normalne fimem o tom je tady az dost psano a i obrazku tady neni malo tak dyz tak pohledej me se to ted nech ce hledat ale neco je mysim i we faqu tot wse zdarec vlček
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od Kutas
a mam to teda uriznout az k tem zacatkum 4. patra,k tema malym listkum? a nebo jeste o kousicek vys?

Napocitas 4 patra od spodu a tesne nad listy, ktere tvori 4. patro to uriznes. Pokud chces FIM, tak to uriznes tak, abys uriznul pulku tech malilinkatych listecku, co vyrustaji od stonku listu 4. patra.
Jacob_Snow
zkusil sem takovej pokus co se stane krdyz pouzijesh fim zastipnuti 5 dnu pred prepnutim na kvet a ty zarezy nasadily silnejsi palice o proti jinejm kyti co sem zkousel ... vic to neda ale sou to hezci bambericky :love: :jumper:
ViXo
Minuly rok som FIM skusal tiez a tiez sa rast na chvilu spomalil uz som si zacinal misliet se som nieco pokadil ale nakoniec vysli 4 vetvicky. Nie som sice profik ale nad prvym poschodim by som to neskusal, mozno na dvoch troch rastlinach ale inak je to risk.....
rasta.p
no já sem to zkusil ted u svej 2 kytez pod zařivkama. Na chviličku se sice zasekli ale ted je radost se koukat.. :-)
warior
já jsem teda tu FIMku taky skusil,ale vyrostli mi jen dva obyc. výhonky... žádnej extra keř se nekonal a to na obou kytkách, na kterých jsem to skoušel... můžete mi někdo říct čím by to mohlo být???
LeTman
to warior: ta tachnika taky neni stoprocentni, nekdy se to proste povict nemusi.... treba budes mit na dalsi pokus vetsi stesti.
Mozna to je tupou ziletkou nebo nuzkama nebo ze by rukama ;) ONLY4FUN
osobne jsem to jeste nezkousel,poprvy do toho pujdu za par tejdnu,takze jsem taky zvedavej, treba z toho taky nic nebude...
Kutas
hm tak ja to zkousel na 3 kytkach. na jedne normal 2 vyhonky a na ostatnich vyrostli jen listy.
Jako nevim, jestli sem riznul moc nizko nebo zase vysoko :/ fakt to nepoznam. Ted uz to radsi zkouset nebudu nerad bych zas zpomalil kytky na par dnu...
sonner
Ahoj,chcem sa spytat: idem 2 rok pestovat outdor a mozem si dovolit maximalne 1meter vysoke rastlinky.Ake vysoke my narastu ked pouzijem FIM?Ako docielim aby narastli len do pozadovanej vysky a nije viac? Dakujem vsetkym odbornikom za pomoc.
Sinuhet
soner: vysku omezis zastrihovanim, ohybanim, lamanim. Kdyz to bude treba moc vysoke, tak rostlinu ohni k zemi a necim privaz. Zesili rust tech vetvicek, ktere se tim dostanou nahoru.
Frigo
Zkoušel to už někdo šmignout v zárodku druhýho patra ? A pokud jo z jakým účinkem ? Pokud by to fungovalo, zkusil bych si vypěstit extrémě malou a sviňsky košatou matku. Jelikož by šlo pouze o keříček na odběr řízků, netrápilo by mě zpomalení růstu, ani následné důsledky v produkci kuřby.. Prostě mamka bonsai .. :-)
Sinuhet
Kdyz chces nizkou, tak smiknes rizek, a az pusti korinky, tak ho zasadis tak hluboko, aby se prvni patro vetvilo tesne nad zemi.
cLicK
ty malinky listecky smiknes asi w prwni tretine a wyroste ti neuscitej pocet wetwicek a to samy pak muzes udelat na kazdy z nich ...
LeTman
to cLicK: Ve tretine? A je lepsi nechat ty listecky trochu vyrust? Zacina mi ted vylejzat paty patro, takze ho jeste den,dva necham a pak smik... snad se to povede:rolleyes:
PiosOne
já osobně šmikám 3.patro, teda pokud se nějak nezapomenu, to potom je taky třeba i to 5.
PiosOne
řekl bych že 3.patro je tak akorát. 2. je málo a 4. už moc. takže zbývá magická TROJKA hehe
mto
kolkokrat zastrihovat outdoor? nechcem ju mat vysoku viac ako 2m
Sinuhet
Kolikrat potrebujes. Jak to roste zalezi na genetice.
mto
2 Sinuhet - ehm...priklad...zastrihnem 3."patro" a potom mam kedy zase zastrihnut? nechcem aby mi skapala ..... ide mi oto v akom casovom rozmedzi ju mozem zastrihavat
tictac
Akurát sa chystám k podobnému úkonu, díky za radu :)
LeTman
FIMku jsem udelal, bohuzel spatne,takze z toho mam jen trochu hybridne vypadajici listky. Zastrihnul jsem asi moc vysoko nebo moc pozde. Po tydnu mi zacly kytky kvest, vcera jsem kvety u cast z nich odstrihnul,aby rostly do krasy. Priroda je nekdy nevyspitatelna... :o)
Sinuhet
Apofiss: Ty to mas jako diplomku? Uvolni se, vzdyt o nic nejde. At to zastrihnes jakkoliv, neco z toho bude. Vzdyt o nic nejde. Nekdo to ustipne mezi nehty a fim je to taky. Podle me to klidne strihni nuzkama. Stejne jsou prvni FIM pokusy o nahode. Obcas to vyjde, obcas ne.
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od mto
2 Sinuhet - ehm...priklad...zastrihnem 3."patro" a potom mam kedy zase zastrihnut? nechcem aby mi skapala ..... ide mi oto v akom casovom rozmedzi ju mozem zastrihavat

IMHO neni dulezite jak casto, ale je dulezite aby po zastrihnuti zustalo neco, co muze rust. Tedy treba alespon tri patra s peti listy. Z matek se treba strihaji klony kazdy tyden. Ber kytku jako stroj, ktery se snazi vzdy tim co je nejvic nahore rust nahoru. Ohnes stonek, zacnou rust postrani vetve, ktere jsou nejvic nahore. Ustrihnes vrcholek, zacnou rust posledni horni vetve, ktere zustaly, atd... To se fakt neda nejak konkretne presne. roste strihej a uc se z vysledku.
Piccasy
s FIM technikou mám dobrý zkušenosti...Fakt to funguje!!!!!!!
triper
Já su taky zastřihával až nad 5-6. patrem, dřív to nemá cenu, lepší nechat odrůst!!!!!
triper
To Sinuhet
Obdivuju tvoje indoor pěstování, ale nenapsal si pro ty, co neuměj zapojit kondík, výbojku, tlumivku, stínídlo, cooltube, a startér dohromady, moh bys udělat thread s návodem step by step JAK NA TO!!!! Thanx a by K++
triper
Sinuhet napiš do Indoor pěstování, pleaseeee
ViXo
frygo : podla mna je to s tym zastrihavanim tak ze ked odrezes nizko pojdu iba dva vyhonky a ked zasa vysoko tak iba poskodis to poschodie co vyrasta a narastu ti skarede listy.....ono ked sa trafis tak to fakt stoji za to....4 rastliny som zastrihol nad tretim poschodim a z toho 2 mali po 4 vyhonky a 1 po tri inak muka ale skusil som aj nad druhym poschodim a neviem ci som daco spravil zle ale listy sa zvacsuju a rastlina nerastie..........newiem
:flamer: :frog:
executor
Nechcete sem někdo dat naprosto detailni fotku upravenou v malování kde přesně se to musí zastřihnout.....Až na to dojde, chtěl bych v tom mít jasno......
Morgan
hmm tak FIM jo?....
Sinuhet
citace:
Původní příspěvek od executor
Nechcete sem někdo dat naprosto detailni fotku upravenou v malování kde přesně se to musí zastřihnout.....Až na to dojde, chtěl bych v tom mít jasno......

Na vrcholku kytky kde je chocholka listu. Chocholku strihnout zhruba napul. Kdyz vyrostou jen ustrizene listy, tak priste strihat niz. Kdyz prestane vrcholek rust a vyrostou postrani vetve, tak priste strihat vys.
Death
No já mám s FIM velmi dobrý zkušenosti.Zatím se mi to vždy osvědčilo.spíš newím jaxe zastřihuje normálně... s tím mám zase blbý zkušenosti... Asi to je na mě moc lehké :sun:
mintell
da sa vôbec FIM pokazit?je to bezpečnejšie ako klasické zaštipavanie?
Sinuhet
FIM se podle me pokazit neda. Jestli pod pokazit myslis, ze by kytka umrela, nebo prestala rust.
Dneska sem zastipl FIMkou, tak počkam jak to dopadlo? Jak dlouho počkám? Za jak dlouho mam zasrihnout znovu? Neni rozdil, jesli to zastrihuju na hydru nebo na... ?
Dik
Rage
Takze sezacatku sem FIM nerozumel ale ked mi to kamarat visvetlil tak uz hej sem to udelal a dospiel sem k 4 novim virustkum a jeste heh navic mi rostlinka zhodila klicne listecky a virasila este 2 s klicnich listecku takze to je 6 novich virostkou to je paradicka FIM budem pouzivat i nadalej a je to o dost lepsie ako CLASIKA ;)
Sinuhet
Santcha: Na co chces cekat? Az skonci cekani tak udelas co? Rozdil hydro, hlina asi neni.
hadice
zkousel jsem FIM + foto...
je to gut?
jinak - T44 (Nirvana)
jumpp
hele Werrone nepride ti to blby ty napises do tohodle threadu takovouhle otazku ja si myslim ze ma sedum "slejdu":) takze si je staci precist a je to nebo snad ne???:wink: jo jinak FIM se tu resila uz toliktar ze to co hledas tu je na sto% mej se jumpp
Setth
A co tohle je to ono? Jsem asi úplně blbej nebo co, ale z těch zatracenejch nákresů to ještě úplně nechápu. Prostě jsem ufik ten samotnej vrcholek kytky a vzal s tim i kousíček stonku. Je to ono? Detailnější fotku mi udělat nešlo.

Jinak kytka je měsíc a půl stará a má asi tak 0,5m na vejšku a ufik jsem tvořící se 6-té patro. Je to ok? Nebo jestli je to moc pozdě, tak jak se to jako projeví?
Sinuhet
setth: Ano, to by mohlo byt ono. Ted zalezi jestli jsi mel stesti a fiknul to ve spravne vysce.
rasta.p
to sinuhet:Takhle to dělám a občas to vyjde...
sacul
ale ty postrani listy jsi strihat nemusel ne?nebo jo,to se ma taky ustrihnout?
Setth
No, jestli jsem to dobře pochopil, tak v tom to právě spočívá. Nebo ne?

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma