Majky |
lidi dve speky do nosa..a tahat a tahat :D ale nie...proste jonatana fajne a pomale vychutnavanie..jo hezke...alebo kovova abo drevena fajka...abo naka keramika |
|
|
Bosorka |
u mě vede
1,špek na pohodu
2,bong na hukot
3,zemní dýmka našrot |
|
|
THC-Tea-Team |
Seru na hulení já to prostě šňupám. Jedna lajna a je to.
Boris |
|
|
ytsim |
Ja sem zastance špeků, miluju je a když sem byl v USA kde se papírky moc nejedou (a řiká se jim white boys) tak se mi stejskalo po tom klasickym českym brčku :-) Ale zas na druhou stranu to jejich pravý obří bongo "madam" taky nebylo vubec špatný. Poprvé sem to trošku přehnal a z toho večera moc nemam. |
|
|
HugoViktor |
Nejlepší je umotat pořádny brko z rolovacích papírku. |
|
|
De la Vastierre |
jj, šlukovky forever! |
|
|
Kwjetoň |
jo borci ale narvat faju umí každey a smotat pěknou larvu NE!
avšak sou stavy kdy to neumí už žádney a pak se kotlík hodí:bong: |
|
|
De la Vastierre |
Nabíjet se ale taky musí umět!! |
|
|
esc.dex |
Tak Ja hulim ze skla ...nevim jestli bych jako zhulenej dokazal ubalit jointa,protoze jestli de o to jak to dopada kdyz sem zhulenej tak casto kdyz sem zhulenej tak si neumim dat blbyho sluka z cigara :D |
|
|
Wýletník |
Používam fajftičku s pořádně velkým kotlem, jinak vůbec nic nemám proti bongu a kyblu, ale sklo je slabší, protože prd vydrží |
|
|
PiosOne |
no posledních pár dní nejvíce z nového mosazného bongu |
|
|
dave-o- |
Já teď hodně hulím ze skla to je nejlepší na skéra a tak, jinak mám ještě železnou šroubovací lysohlávku s fakt velkým kotlem ale bongem z PET flašky taky nepohrdu (nejlepší je to na intru na hajzlu v 11 v noci tak v 8 lidech) |
|
|
vaava |
Uplne zefseho nejvic nejlepco je starej zlatej spek...álé: nedavno mi kamos dal vjedet ze ma luxcucni vodarnu. Je udelana ze stary vodepsany plynovy masky, misto vzduchovyho filtru je tam klasicky vodni ustroji s kotlem...maska se krasne pricucne na xicht a uz staci jen hluboky nadech a co se nestane? celej nacpanej kotel zmizi kamsi do lidskych dutin:)))!!! - nejvjeci prasakr:-) |
|
|
DAWEX |
zbožňuju dýmky ale od jisté doby, jsou to asi 4 roky upřednostnuju sklo, jointem nepohrdnu jsou super ale hulím je tak sporadicky, že když má ubalit musím si to napřed tak na dvou papírkách natrénovat :D ¨dřív jsem dělal fajfky z čehokoliv žárovka násada od štetce hlína různý dřevíčka želízka (mám ještě doma super model z ventilu od wc - z nového pochopitelně - kde je klapka kterou se dá fajfka uzavřít) ale jednou jsem si koupil sklo (mám rád klasiku rovná trubka s přivařeným kotlem směrem nahoru - dobře se dá vyčistit jedním papírovým kapesníkem snadno a rychle) a rychle jsem sám zjistil jak ty přepálený dřevěný dýmky a rychle se zanášející kovovky kazí chut a požitek, navíc jak už bylo řečeno vidět ten dým přes sklo dát si prda a pak jemným fouknutím do trubky udělat kouřové kolečko :bravo: hm...
Taky si rád dávám podtlaky s petflaškou ale ne z kýble, jen když jsme někde venku u vody na přehradě atd tak si dáme prda o vodní hladinu - mám na to jako kotýlek náústek od trumpety.
Jednou jsem tady na groweru narazil na foto skleněného "srdce", to je brutal dýmka srdce nebo karburátor jí říkám já a to je mým velkým snem. :bounce: přikládám fotku a prosím víte-li někdo kde se ten skvost dá sehnat a kolik stojí ozvěte se. dík |
|
|
luckymeg |
Ja sem teda toho jeshte tolik nezazila, kourila sem z hafa wychytawek ale nejwic me dostal BONG! .... joint je klasika a kdyz dawam sama nebo jenom nejak na pohodu a klidek, tak dam brko, ... ten BONG je owshem na lepshejshi prilezitosti...
BONG!
BONG!
JOINT!
>:) |
|
|
lordWilliam |
jj, Bong je fakt vychytávka. Ale ne jen na slavností příležitosti, prostě na běžný používání. V batohu ho nosím skoro pořád. A k tomu ještě šetří plíce. Co víc si přát? |
|
|
Kwjetoň |
včera sem udělal príma nákup na smoukšopu
objednal sem si vodničku, tabáček, uhlíčky, bídíska a taky toho prímovýho bonga:bong:
zejtra mi to má přijít taxe těšim jaxvině:girl:
už se těšim až ten bong prubnu, držte mi palce:wink: |
|
|
|
Jsem něco mezi... takže moje troška do mlýna od high-techu po low-tech: Vapo jsem nezkoušel, bong taky ne, vodnice cizí i vlastní výroby ano, sklo obyč i tvrzené ano, špeky taky - ty teď u mě vedou - pěkně ubalit, hupky do bundy(teď v zimě) a na balkonek a pak už jenom čumím na Špilas. Co se týče šlukovek, tak numero uno viz popis pro rolllllera níže, jinak podomácku udělané z: pálené/nepálené hlíny, alobalu (nouzovka-rychlovka), z cihly, hašovka z redukce motoventilek/cykloventilek, z plechového obalu od CENTROPEN lihovek staré výroby (teď už je dělají celoplastový - ach jo), kupovanou mám doma z těch jednatřiceti jen jednu+jednu malou dýmku na tabák.
rolllller - třešeň? bambus! Bambusku jsem schopen vyrobit za cca 13 minut - oříznu dílek s kolínkem, provrtám uvnitř kolínko, vložím sítko, přebrousím řezné plochy dole a nahoře, vyryju autorskou značku a vybarvímji, vydrhnu ve vodě PVC drátěnku, navoskuju včelím voskem a voila! Zas je na x-let pokoj!
dWARf - hmmm, to má někdo zdroje °;-) No a testing provedu velice rád
- mailová domluva na podrobnostech?
Nuclear - „...a zbytek si popálí hrtan...“ tož dyž tahajó jak vo život?
hh-top - starýho psa novým kouskům naučíš... ale trvá to a jde jen o cvik!
crazyshit - doporučuju tvrzený sklo, sice desetkrát dražší, ale vydrží víc než desetkrát víc než klasický sklo
Kouřit shit? To už radši asfalt od cigošů (nezaměňovat s Cikány)! |
|
|
jagod |
vodni dymka, bong
este ma zaujimalo: ak sa kouri zo skla tak sa to predsa len musi zaniest dehtom, je sposob ako to vycistit??? |
|
|
hulien |
to jagod:je spousta zpusobu..vyvarit ve starem hrnci s vodou a octem,poridit specialni cistice na bonga,nebo troska dobreho 96% lihu |
|
|
|
kourim z normalniho skla,ktere u nas v trafice stoji 6,-kc.Huleni zatim kupuju za moc penez a ze skla se mi to zda nejekonomictejsi.Nevim proc to tak je ,ale u me to tak proste je,ze kdyz vyhulim celeho jointa nebo jedno sklo,Tak z toho skla jsem zhhuleny minimalne stejne nebo vic nez z jointu.Tak i proto obyc.SKLO! |
|
|
Dela_Negro |
nejradsi mam normos speka...nebo sklo -vodarnu. |
|
|
Landrover |
Ja mam najradsej vodne vecicky natahofky a pod.Ale nepohrdnem ani bongom alebo fajkov ale aj podla prilezitosti ze co by najviac bodlo ... i love water:frog: |
|
|
mino |
podľa mna sa na každú príležitosť hodí iný nástroj napr. ku sachu mám najradšej vyrezávanú skladaciu fajku.dobrá je aj naťahovačka,bongá,sklené veci a vlastne skoro všetko ale čo nemám rád je kačička.podľa mna okrem toho cez čo záleží aj s KÝM. |
|
|
Skreko |
ja sa priklanam k mimovy, na kazdu prilezitost sa hodi iny "vercajk". Na vyznamnejsie udalosti pouzivam fajku, na bezne pouzivanie bong, ked je nas viac taq natahovacku, atd... |
|
|
Pat |
Koukněte na www.fajfky.cz, mají tam slušnej výběr fajfek.Znáte někdo jiné podobné stránky? |
|
|
Kwjetoň |
tosme tuhle (na silvestra wo půlnoci) smotali moc parádní exemplář
na dýlku kolem 30 cm (i s filtrem) - rolovací OCB, šířka = 2 papíry k sobě; motáno na switche; obsah cca 4g mary + 2 kíga; jednoduše si představte megadoutník
proč to tu píšu - prostě mi příde, že žonty se daj vytvořit přesně tak, jak situace žádá, což je hlavní výhoda motání
proti keramice nejsem, bong se již v praxi osvedčil...:bong: |
|
|
Hugowentyl |
Sklo a zase sklo anic jinýho než sklo. Občas po pradědečkoj fajfku (klasika). Papír nic moc jak by řek kámoš " naco papír ten je jenom pod jazyk" :-) |
|
|
Dela_Negro |
jedine papirek ,neni nad ten ritual kdyz to balite zatehne a odpalkujete....hmmm.dostal jsem chut. |
|
|
cityman |
Ja kdysi kouril jsem ze sluken, mam doma sbirku asi 50 kusu. Ale jednoho dne me to proste preslo a kourim vyhradne jointy s tabakem (ac jsem nekurak). Kazdopadne z cisteho skunku se vetsinou rozkuckam a vubec, takze je pro me dost pohodlnejsi ubalit. Bongy mam doma taky a obcas spolecne nabijeme. Zajima me, jak nejcasteji a nejradeji kourite tedy vy. |
|
|
cityman |
Omlouvam se, ze podobna temata jiz existuji, kazdopadne jsem v nich nenasel odpoved a hlavne anketu. |
|
|
Dela_Negro |
jedine baleny jointaky ¨,mam rad ten ruïtual baleni a pak nasati........:) |
|
|
cityman |
ja balim casto a nejde mi to, takze balim jako zacatecnik, ale taky radeji jointa. Joint mi i diky tomu, ze se porad nepodpaluje a posila, vice spolecensky. I kdyz ja si balim samozrejme i sam :) |
|
|
|
zaškrtnul jsem jointy a bonga, jelikož takový dobře nacpaný bongo, mňam mňam |
|
|
loeX |
není nad to přijít ze školy ubalit si pořádný brko jít so do lesíčku(sám bo s kámošema) a pořádně se zmastit..když není hulčo tak balim klidně i jen tabák jen kvůli tomu rituálu balení odpalení nasátí:-) ted sem si jednho takovýho dal:-) |
|
|
Dela_Negro |
to cityman:to ja balim od ty doby co kourim.nechutnaj mi fajfky slukovky a bonga,jen speky nevim je to muj zvyk,no ale asi bych nepohrdnul nejakou tou sklenenou vodnici se ctyrma slahounama....aby mohlo kourit vic lidi.samozrejme s horkovzdusnou pistolkou vid ramone.......SILVESTR |
|
|
UdL |
Koukám, že na tom rituálu balení špeků nejsem záwislej sám... :punk:
Sice mám doma šluknu, bong i hooku, ale špek je špek! ;)
loeX: ty falešný špeky mi taky něco říkaj... Prostě potřeba něco umotat a hned to vyčadit... |
|
|
cityman |
No neco jsem precejen zapomnel. Jeste je dobry vapolizer! nekope to, neskrabe a je to masakr zhulujici.
Osobne nepohrdnu zadnym zpusobem :) Kazdopadne obcas se mi stavaji prekerni situace. Jeden kamos nehuli z dymek, dalsi zase jen z dymek a nikdy ne jointy, takze, kdyz jsme se posledne setkali, tak ja byl zhulen jak bobr, protoze jsem jel speka a zaroven daval sluknu :) |
|
|
Dude |
spojil jsem s tématem "z čeho nejraději hulíte" + přidal vaporizér do ankety:) |
|
|
cityman |
dude: vyborne, jen jsem na chvilku premyslel, co se to stalo :) Super, ze jsi tam upravil ten vapik, jenze uz nemuzu hlasovat :(
btw: papirky nesmi dojit. Uz to mam docela vychytane. Jedny mam v kuchyni, jedny pod kalendarem, jedny v batohu, jedny v aute (a presto mi jednou kompletne dosly na vsech mistech), takze mam jeste jedny zcela nove necerpane u sousedky, od ktere mam pro pripad nouze klice :) |
|
|
HALUZAK |
Mne sa v poslednej dobe zapáčilo fajčenie jointov.Pripadá mi to také rituálnejšie.Len sa ich musím naučiť poriadne baliť.Ide mi to pomaly ale isto |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od HALUZAK
...Ide mi to pomaly ale isto |
No, tak pomalu zase ne. Takovej Dela_Negro zvládně ubalit brko za minutu (i s nastříháním) |
|
|
cerwiq |
joint
bong
vodnice, slukna, vapolize
ale brko je brko, proste frst...lol ubalit brk za 1 minutku, hmmm... tak nevim no...lols |
|
|
Kwjetoň |
tak uděláme soutěž v rychlobalení:frog:
fšichni ze stejných papírů, stejné množství materiálu
já si rychlý brko dám tak za 2 min.
esteticky na úrovni smotaný je horší - tak pět minut, ae výsledek stojí za to - jsem na své "umění" celkem pyšen:satan: |
|
|
cityman |
Tak to ja svym pomalym zpusobem kourim do 4 minut taky :) a vysledek vypada dobre, protoze si predpripravim korpus. no jo, jsem nesikovna lama :) |
|
|
Kwjetoň |
Podle mě při motání nejde o rychlost, ale hlavně o to smotat prento i za extrémních podmínek (tj. venku, při dešti, za tmy, při total zkouřenosti, atd. :))
když si nejsem jist budoucností, taxi larvy umotám rači doma v klidu a suchu, a pak už jen odpaluju a odpaluju...
a gdyž je fuck kríze, tak nastoupí bong :D |
|
|
maslox |
jointiky si ubalim kdekoli a kdykoli :D nejhorsi zkusenost mam z prehrady kde fučel hyper vítr a tak jsem si musel brcko smotat v batohu :) |
|
|
cityman |
maslox: ja to na prehrade malem vzdal, ale nakonec jsem se vratil do auta :-) auto je skvele utociste :) |
|
|
cityman |
Kdyz to tady tak pozoruju, asi si zalozim galerii sluken a vsechny vycistim a nafotim. Spousta se jich asi ztratila, ale kdyz moc lidi nekouri z fajek, je treba ukazat jejich kouzlo. |
|
|
Kwjetoň |
A jaxem koukal na tu Bílou Vdovu (nemyslim kytky, ale ten přiblblej film, kerej dávali nedávno na CzT 2 a na kerej sem se celkem těšil a z kerýho sem byl potom fuck zklamanej :() taxem si fšimnul, že v tý Anglii (teda Skotsku, nebo gde) huley dooost diwný džojnty - bez filtru, motaný snad z hajzlpejpru či co :confused:
No dost sem se teda divil, ale napadlo mě, esi třeba na Grouwru nebalí larvy taky tak a co ho k tomu vede :D |
|
|
cityman |
me moc anglicke filmy nebavi, ale Bila vdova v original zneni byla super, co se ti tam nelibilo? Bali se vsude jinak. Tady treba hodne lidi mota cely papirek dokola, ja ho odtrhavam a bez filtru jsem teda balit jeste nikoho nevidel :) |
|
|
Kwjetoň |
co se mi tam nelíbilo?
třeba čaj z listí a babičky byly děsně zmaštěný :(
výtlemy tý starý paní co to poprvý zkoušela, atd.
Hlavně sem se na ten film těšil a celkově mě prostě zlkamal...
a k tomu balení brček - možná to tak nevyznělo ale jen mě zajímalo esi tak někdo balí (v tom "filmu" podlě mě byly balený BEZ filtru)
jen tak, teoreticky
ps: co třeba brka z baličky cigaret? Ty by byly taky dost zajímavý :) |
|
|
wolverin |
toto som dostal dnes na mail....
co poviete na tuto babku:D:D:D .tá si svoj sposob uz asi nasla |
|
|
Kwjetoň |
hustýýýý :D to zkusim ukázat mojí babičce, schválně co to s ní udělá :) |
|
|
inf3cti |
Zdar ludia.
Co nerad hulim, je slukovka alebo joint s tabakom. Slukovka strasne pachne dechtom, dym z nej je dost horuci. Kedze sa mi podarilo prestat s fajcenim, odvzkol som si, a ten tabak v miesanom jointe prilis nezvladam.
Co mam naopak rad, su bonga, najcastejsie z PETiek. Vyrabam si na to z hlinikovych vrchacikov flasiek sitka, a tie nosim so sebou. S kamosmi sme ich kedysi pokrsili "paladin", podla vsetkeho podla vzorov dierok, ktore sme do nich vypichavali. Na prilozenej fotke su 3 paladini, co mam zrovna po ruke.
Takze ked si chcem zahulit, staci splasit PETku, nasadit na nu paladina, na spodku flase urobit dieru a ideees ... Tieto sitka sa daju pouzit aj na kyblove bongo. BTW, neviem preco, ale mne bolo kyblove bongo vzdy sympatickejsie ako dvojflasove.
Zaujimavym sposobom hulenia z kybloveho bonga je "schumacher". V praxi to vyzera tak, ze jeden clovek si "dava schumachera" a druhy mu ho vari. Do sitka kybloveho bonga sa nalozi "light" davka, t.j. nie nejaka velka jeba. Uvari sa bongo, hulic ho dachne a drzi, a kym drzi, varic uvari dalsie. Hulic vydychne a namiesto nadychu rovno dachne pripravene bongo. Takto dajme tomu 5-7krat, t.j. X-nasobny shumacher. Dolezite je nedychat medzi bongami cisty vzduch. Stoji to za vyskusanie, a je to velmi ekonomicky sposob hulenia, skoro ziadne plytvanie. |
|
|
inf3cti |
Mobilnou verziou kybloveho, alebo dvojflasoveho bonga je "Kocur". Je to PETka s odrezanym dnom, a namiesto dna ma lepiacou paskou prilepeny sacok s drzadlom z povrazku. Sacok funguje ako piest. Pohlad do praxe: Hulic ustami vysaje z kocura vzduch, cize vsaje sacok dovnutra PETky, a povrazkove drzadlo prislapne nohou o zem. Nasrobuje sitko, nalozi. Jednou rukou zhavi material v sitku, a druhou pomaly dviha kocura od zeme, cim sa sacok-piest vytahuje z flase a nasava do nej dym. Ked je sacok vytiahnuty, hulic odsrobuje sitko a labuznicky nasaje dym z Kocura do tvare :) |
|
|
inf3cti |
Zaujimavym hulidlom je Vydra, ale je skor zabavna ako uzitocna. Hodi sa na letne hulenie pri a vo vode, trebars na stanovacke. Je to vlastne bongo z PETky s jednou(!) dierou naspodku, ktora sa da zapchat bruskom prsta. Bongo sa naplni az po hrdlo vodou a sacia dierka (dolna) sa zapcha prstom. Hore sa nasrobuje nalozene sitko. Jednou rukou sa zapalovacom zhavi matros v sitku a druhou sa drzi Vydra a pritlakom prsta sa reguluje rychlost vytekania vody z flase. Vytekajuca voda samozrejme vytvara v bongu podtlak a nasava dym. Vhodne je nechat nakoniec vo flasi trochu vody, a pretrepanim tohoto zbytku vody v dyme a tym jeho premytim docielime trosku efekt vodnej fajky. |
|
|
psychedelic |
drsna vec je asi pul metru dlouha trubka(nejlepe ocel) s prumerem asi tak 1 cm, a posilat pres ni shoty, je to fakt sada kour se nadherne schladi a nejde skoro citit do ty doby nez ho vydechujete a skuruje to jak prase, kamos si dal jednoho shota hodil z toho ze startu kosu |
|
|
Thcmh |
Má tady někdo receptík na mleko z listu??? 1-2litr kvalitního mléka...
Dík |
|
|
Shrek |
nejlepsi Paperi a Johna jsou BOB MARLEY.....fakt nejlip lepí, mají nejvbětší průměr a jsou fakt prvotřídní........dá se ubalit aspon poradna MRKEV.... :))))))))) |
|
|
weed is my life |
Nebaví vás už normální jointy .....
mám tady něco pro pokročilé baliče .... a baličky ... eh?
mrkejte na ... WWW.NIRVANA-SEEDS.COM
tam potom ztiskněte END .. nebo Page Down ... nebo prostě scroll až na konec hlavní ztránky ... .....
tam je rubrika (odkaz) ....HOW TO ROLL A JOINT .....
přiznávám že ne všechny jesm do tý doby znal ...... třeba windmill stojí opravdu za to ..... ale ubalit to trvá asi pul hodiny .....
ENJOY BIG JOINTS |
|
|
katuš |
tak takovakle babi by mi vubec nevadila:) |
|
|
Lejzz |
Hulíme přes sklo... Ostravsko |
|
|
Lemur |
Jointy jedine jointy je to asi najlepšie nemusím zo sebou nič ťahať, nič čistiť a kúsok papieru sa nájde vždy :D |
|
|
Bobromil |
Jej ja jsem jen takovy novacek mezi vami. Obcas si dam dymku s kamosema, ale spis si dam speka.Jak to tu ctu budu toho este hodne muset zjistit a vyzkouset. |
|
|
chuck53 |
ja kdyz sem byl jednou obdarovan ganjou ve škole od spolužaka sem zjistil že nemam žadnou faju tak sem se zeptal na tridu a vsichni na me cumeli co že to po nich chci a jeden.....taková tichá voda mi pučil kovovou...vysokotonážní fajku kterou nabijete až hrůza..sem přišel zhuleny dom a vyrobil sem 6 takovych fajek:flamer: ..druhy den sem rozdaval jak ježíšek..no zaklad je dve bombicky od sifonu nebo lepsi od CO2 do plynovych pistoli.. z obrazku to pochopite....faja se cisti tak ze ji lupnete na hodku do varici vody..ale smrdi to pekelne..hojte..priklanim se k FAJAM |
|
|
Lemur |
Bobromil: sgwg :D no hádaj :D:D:D som brutálne lenivý si niečo vyrábať a miesto faje si radšej kúpim pivo :D |
|
|
Lejzz |
Původní příspěvek od chuck53
ja kdyz sem byl jednou obdarovan ganjou ve škole od spolužaka sem zjistil že nemam žadnou faju tak sem se zeptal na tridu a vsichni na me cumeli co že to po nich chci a jeden.....taková tichá voda mi pučil kovovou...vysokotonážní fajku kterou nabijete až hrůza..sem přišel zhuleny dom a vyrobil sem 6 takovych fajek:flamer: ..druhy den sem rozdaval jak ježíšek..no zaklad je dve bombicky od sifonu nebo lepsi od CO2 do plynovych pistoli.. z obrazku to pochopite....faja se cisti tak ze ji lupnete na hodku do varici vody..ale smrdi to pekelne..hojte..priklanim se k FAJAM |
A jak připěvním kotel k tělu faje? |
|
|
chuck53 |
to Lejzz: No na tom kotli,když použiješ bombičku od sifonu už zavit je takže ho nemusiš dělat..je an nem našroubovana takova vec kterou v kombinackach v pohode odsroubujes...byva to strasne zazrane...no a do tela te faje vyvrtas o neco mensi diru nez je zavit a zavitnikem to trocha projedes aby to bylo aspon troshu rovne atd....kdyz pouzijes tu bombicku od CO2 do plynovky tak taje lepší protoze je delsí a je "zlatá" :-)takže to i lip vypada..tam ale musis delat opba dva zavity...kdyz sme meli tehle fajek dost tak sme vrtali diry se zavitama vsude mozne a tak sme se z kamosema sesli a slozili jednu pul metru slouhou faju:-)je to pohoda..snad vyfotim tu moji.. |
|
|
electronic |
Nej jsou brčkááá.... |
|
|
steve |
zdrawím
taq já si nejraději pochutnám na ubaleném špeku...
je to takový lepší rituálek s přáteli...
let´s roll
:) |
|
|
hanychka |
souhlas se stevem, páč když ubalím špeka, sednu si (nejlepši je kouření s výhledem) a koukám, je to móóóóóóóc bezva. Navíc papírky jsou temeř nulová zátěž :) a to se počítá.
navíc balení špíčka je doslova "klidový rituálek" člověk se tak trochu zklidni před tím, než si jonta zapali.
další výhouhodou špekování je, že to chvíli kouříš a nemusíš po třech prdíkach dobíjet znovu a malo kdy zhasne.
ale na druhou stranu taková vodněna je taky príma, ale musí být pořadně velká, aby se kolem ní dalo chvílečku posedět. |
|
|
LINKIN |
Jí teda radši tu vodnici.... |
|
|
abstraxik |
vodne bongo
suche pet bongo
prebublavacka (zohnuta pet ) s vodu
sporkasa s velkima ocama
fajfky(s turbem aj bez)
vodne fajky
jointy
alebo si zeberem do ruky sisku na stonke a opalujem ju zapalovacom a dycham ten dym-malo ucinne
plechovka od napoja, staci ak nadierujes spendlikem kotel
sklenka bez siitka- ee
vaporizer
vodny rapotak malicky prenosny
--hlavne treba alobal alebo mat kotel(dreveny, zelezny...)
--RECEPT suchy has drink--
s hasu usulame hadika o dlzke 5cm a priemere 1-2mm
sedime na pive a mame len prazdny pohar od piva podlozku k pivu a speldlik. spendlikem prepichnem podlozku od piva v strede, polozim ju na pohar a has hadika napichnem na spedlik, zapalim hada a zatvorim to do pohara. bude to dymyt. ten dym ako stupa a potom pada, krasne je to videt. doporucujem :eek: nez to cele zhori tak ten dym chladne a potom je to husty prask :crazy:
cin cin :beer: |
|
|
HELLEN |
já si nejradši ubalím špeka...to už je takový rituál, krabička, filtry a papírky- nejraději ocb anebo bob marley......taky někdy bong....ale jak říkám- joint je joint..... |
|
|
UrbaN |
Lidi,já jsem jednoznačně pro bong...Je to proste pohodicka se takhle sesednout kolem stolu nacpat kotel a bublat dokud se bong u nekoho nezastavi:bong:to je aspon zabijarna:death: |
|
|
Ježíš |
jednoznacne u me vede joint! miluju ten ritual kdyz ho balim a vsichni okolo mlcky ziraj a slintaj a v hlave se jim honi:"hlavne at t nezkurvi":smoker: vyjimecne pouziju bong (kdyz ho nekdo prinese:) a kdyz je huleni opravdu malo a chci byt okamzite v prdeli tak to dam pres lahev (to ale skrabe v krku:( |
|
|
inVALIDa |
bong a ak47 nebo ICE nebo tak.... 1 megahit a schytate usmev ! |
|
|
Wokap |
Já mám teď špekový období, ale pomalu se o5 vracím ke sklu, tak uvidíme co bude dál... Jo a pokud jde o kolektivní pokuřování, pak jasně vodníček. Koupil jsem kvůli tomu i speciální šlauch, abych si mezasíral normální. Takže vodník forever! :D |
|
|
hehelum |
Joint, jedine joint, taky miluju ritual baleni speka. |
|
|
Bido |
Nejradši mám brčko a hned v závěsu je vodouch. Taky mě baví "rituál" balení na beka. Člověk si s tim pěkně pohraje. Kor v klidu doma ať je z toho pěkná raketka s co nejmenšim množství papírku. Jinak vodoucha dám ale vždy, když se někdo staví. Jednou sem ho dal samotnej a za 1/4 hodky sem usnul.:p: |
|
|
RastaManiac |
já hulím jenom skla.Občas nějaký špek |
|
|
triss |
já zas jenom jointy...teda až na vyjímky :frog: |
|
|
Kryshpeen |
Co máte všichni stěma sklama? IMHO to je snad ten nejhorší možnej spůsob...kouř je nechutně horkej a stane se i to že vám kousek vlítne až do plic...fuj...
Ne že bych to jednoznačně zavrhoval, jistý výhody to má (rychlost zhulení, minimální příprava, velikos...) ale většinu s těhle priorit splňují fajfčičky různých drůhů...
Co já mám nejradši jsou moje samo doma poskládaný vodnice z vyřazenýho laboratorního skla,,,mam ho k dispozici celkem hafec...:)
A to jsou přístroje s několikalitrovejma baňkama do který naházim kostky ledu zaleju studenou vodou, a pomalu vychutnávam kouř s kterýho mi naskakuje husí kůže...nepřehánim......mno možná trochu jo ale je nejchladnější co sem kdy zažil...potom mam taky jistej citovej vstah k malýmu keramickýmu bongu tvaru jako konvička (i s ouškem:)..s kterýho preferuju osobní zhulovačky čistou bylynou při svíčkách, jazzu, a pročítání groweru jako právě teď....:) |
|
|
thcsvk |
ja mam najradsej vodnika(vodne bongo) ale tak tiez som toho nazoru ze joionty su minimalne rovnako dobre az nato ze sa pri ich vyrobe spotrebuje vela materialu a to si ja nemozem dovolit(kupujem este nemam vlastnu urodu).... |
|
|
Dissaster |
Ja sem taky pro NOD!!!SČekujte Ten RUSKý KýBL
DOcela haluzová věcička
dáte si prda a nastane takové zakašlání jaké ste ještě nezažily!!!prostě půlhodinový kašel strašné vybuchy kašle atd...Prostě mazec Věcička!!!5litrů kýbl ale tak hustý dým to sem jestě nežral!!!:bong::jumper: :jumper: :jumper: :flamer: :devil:
V blízké době vám sem dám 4 šlauchovů vodňaču
z 20L Kanystru a Finské Lázně+Nataša |
|
|
|
doma len kýbel , vonku šlukovka , minule mi kamoš ubalil Boba , obrovský joint , sám som ho vyfajčil a myslel som , že zomriem ...studený pot ...kýblov za den asi 6-12 dla potreby... |
|
|
Dissaster |
Původní příspěvek od jjaman
doma len kýbel , vonku šlukovka , minule mi kamoš ubalil Boba , obrovský joint , sám som ho vyfajčil a myslel som , že zomriem ...studený pot ...kýblov za den asi 6-12 dla potreby... |
no tak ja kdybych ti natahl jeden kybl tak budeš tak mrtvý že bys ani chodit nemohl
:smoker: :smoker: ---->:satan: :rejp: |
|
|
|
Dissaster kýbel nerobí problém , nato som zvyknutý, normálny 2,5 l , hustý , možeš nastúpiť ... |
|
|
Dissaster |
tak na slovensku to jo kybl to je tam všude!!!tam se jenom kýbluje!!!
kýbl je nejlepší!!!
u nas na to nikdo nemá!!!:lol:
SK-is best
CZ-IS shit |
|
|
|
na Jamajke kýbel ani nevideli ...Moses tam skoro odpadol , ked som mu natiahol, oni jointy ani nešlukujú, len fajčia vkuse... |
|
|
Dissaster |
tak to nevim co s toho mají!!!
ty si byl na jamaice??? |
|
|
|
asi mesiac s kamošmy , prebehli sme celý ostrov , čo sa stihlo...veget, všade hrá ska , ludia vonku peču na ulici kurence , su velmi priatelský , belochov je tam strašne málo , my sme boli pre nich atrakcia , ale aj v Mexicu sme boli gringos.... |
|
|
Dissaster |
tak tam bych se chtel taky podivat!!!
kolik vas to stalo???pro 1 cloveka??
a Jake tam mají prdy??? |
|
|
|
letenky su drahé , neviem už ..asi 35 litrov na jamajku , Mexico asi 27 , Kolumbia , Venezuela 26, teraz su asi drahšie , išli hore príplatky , na mesiac ked sa uskromníš tak 1500 usd stačí , v Mexiku bohate , tam je lacnejšie ako u nás , jointy lacné , 10 g stojí 10 usd...najlacnejšie boli vo Venezuely a v keni , na Jamajke zadarmo , prípadne si vypýtal cigaretu--- |
|
|
Dissaster |
35lirů slovenských???
to je dost i na české
ale tak třeba příští rok prodá se hodně G.???
a mozná jo!!!Ta jamaika musela byt krutá!!!
to musely být skuny jak prase!!! |
|
|
|