Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 
Holandsko - tam a zpět. Nizozemí levně!!! - Klikni zde pro originální téma
BLABLA
Už jsem to tady jednou psal pod starým nickem co už bohužel není, před dvěma roky jsme se vydali dvěma kárama do holandska, na pobřeží, bungalovy a tak no paráda, jméno si nepamatuju, divný že, no nemám v plánu to protahovat, jak jsem psal už to tu bylo; bylo by hustý kdyby si ten příspěvek někdo pamatoval, dejte vědět;) Dopadlo to tak že drahá polovička mého kámoše, fajn týpka co je tady taky s náma na G, ztratila jestě před Eidhovenem peněženku, kde měli všichni dohromady doklady a skoro všechny peníze, jedno auto. Koupili jsme 5g a jeli z5 směrem k domovu... :O Nejdražších pět gramů co jsme kdy hulili, ale máme na co vzpomínat a to je to nejlepší, protože třeba tohle si narozdíl od spousty jinejch věcí pamatuju :D
Bandita
Zdravim
prosim Vas ak niekto byva v holandsku a bol by ochotny mi poradit v niecom nech sa mi ozve na pm
dakujem
Protiva
V sobotu jsme se vrátily z tejdeního tripu autem po holadsku. Pozdějc hodin třeba večí report.
Každopadně pár rad, co mí kamoši udělali špatně :D
- nechodď dp restarací, nenašel jsem žádnou s dobrym jídlem, natož s rozumnou cenou.
- Kempy byli poloprázdný, od 8 E/pp. V Amstru je jeden kousek od centra, jen přes zadarmovej trajekt, ten stál tak 16 E/osoba.
-A senziseed bank je v redlight disctriktu :D

edit: Doporučil bych vám ABRAXAS, jestli ho najdete. Dobrý modely, dobrý čajky a dobrý hašišový perníky :D
Jinak kousek od centralstajšnu světoznámej Buldok Coff a vedle DOORS Coff. A nejlepší palici jsem vyděl v Original coffishop kdesi :teef:

Ad ty nezletilý: pouliční díleři se tě na občanku neptaj, ale mimo amstr sem vyděl, že se předkládaj doklady před vstupem (místní a my sme se svezli taky)
MadEGG
ou. To tak driv drahy asi nebylo co? :/
nero
Čabas lidi za chvíli sou prázdniny a já skámošem se přemejšleli že by sme se vydali do meky huličů do amstru.Na netu sme našli zájezd se student agency vyhodili by nás tam před takým pjekným motelem a za 5 dní by pro nás přijeli je to polopenze (snídaně a večeře) a jednoho by to vyšlo na 4500,- a máme pár otázek jakej je nej coffeek jaká tráva vám tam nejvíc chutnala a jakej haš sou tam kofíky který prodávaj nezletilejm?? (to mně docela zajímá ne že by se mně to týkalo ale ve třídě se vo tom rozjela celkem slušná debata tak ať sem napřed a pak ňáký místa kde je to zajímavý (třeba ňáký velko pjestírny atd :D )předem moc dík a za chyby se omlouvám

ps: jestli je tu někdo upovídanej a kdo už v asmtru byl tak mi pls písněte na icq 481-806-699 :titanic: :titanic:
jedu do Amstru od 12. června do neděle ... nebude tam někdo tou dobou taky?
Kocour
Neco pro inspiraci:

http://www.youtube.com/watch?v=IZhG042CzmE

:rasta:
Niari
citace:
Původní příspěvek od Protiva

edit: Doporučil bych vám ABRAXAS, jestli ho najdete. Dobrý modely, dobrý čajky a dobrý hašišový perníky :D
Jinak kousek od centralstajšnu světoznámej Buldok Coff a vedle DOORS Coff. A nejlepší palici jsem vyděl v Original coffishop kdesi :teef:

Ad ty nezletilý: pouliční díleři se tě na občanku neptaj, ale mimo amstr sem vyděl, že se předkládaj doklady před vstupem (místní a my sme se svezli taky)

Abraxas můžu taky doporučit... http://www.abraxas.tv/index.php

S doklady to bylo jako u nás, prostě jak kde.
ONko
čau groweři v pondělí jedeme stopem,huráá.holandsko lucembursko :)
Mašťák
A co smart shop a houbicky ? Doporucite mi nekdo nejakej ? Nebo jestle lip, jakej strain ? :)
Mašťák: Houby tam seženeš jenom takový plesnivý v takový krabičce, nevypadá to moc dobře.

Jinak pro všechny jedete někdo zejtra do amstru ? V pátek přijedem z5 už se moooc těšíme ... :P Pokud někdo jede napište PM, můžem se v nějakym coffe setkat.
Vivec
Předevčírem jsem se vrátil z Amstru a je to skutečně krásné místo.
Na spaní doporučuju kemp jménem Vliegenbos, kde spaní stálo 9 E na den a bydlí tam spousta lidí ze všech koutů evropy, takže parádní příležitost se s někým seznámit. Co se kouření týče, místní nám po příjezdu poradili coffee shop Dampkring, ceny 6,5 E - 13 E a kvalitka ;), docela ok byl taky shop Baba, kde byly u každého stolu k zapůjčení vaporizéry.
ONko
houbex najdeš.ve smartshopech všechny možný a dokonce i ve first bulldogu mají.jmenuje se to psylocibe,je to lanýž a mají 3 druhy.balen je po 10 a 15g za cenu okolo 15e.my jse koupili atlantis a pohoda,trochu sem si přivezl,na trutnově se po tom slehne zem.
chytrak: škoda že jsme se tam nesešli,ja jsem tam měl spicha s typkem tady z groweru a pak jsme tam potkali nejaky prazaky.
strejdaa
ONko: No jo trutnov, ani o tom nevis ale s chytrakem jsi se sesel :D :) Ten byl odeme.. :) Jinak amstr byl bezvadnej, nejhezci CS na ktery jsme narazili asi ten bulldog, parádní atmosféra a ještě lepší modely :)
No hej čest ONko :D no ani to nevíš ale jak říká strejda, byl jsem tam s nim. Přidám pár fotek ať se můžete kuchat. Jinak každýmu dalšímu cestovateli doporučuji si dávat bacha na věci, ptž my jsme tam ztratili klíče od auta, konkrétně já :D Ale to není vše, den před odjezdem jsme si chtěly převíst nějaký to pálení cca 4g, no ubalily jsme takového hezkého blunta a kámoš to vyhodil z okna a zapomněli jsme na to a odjeli, po 15minutách jsme se pro to vrátili a už tam nic nebylo :( :D
Morgan
Zdarec všem
Včera příjezd po týdnu zevlení po Amstru, Haarlemu, Zandvoortu. Co se týče Cofeeshops musím říct docela zklamání. Za celou dobu jsme navštívili něco kolem 10/15 coffeshops* (viz níže), ceny byli přijatelné od 5E*g ale co nás udivilo byla absence jakýchkoliv rozdílů mezi vzorkama. Vypadali jinak ,ale tím to končilo. Chuť stejná, stav stejný.Absolutně. Ať už to byl Budha, Jack Herrer , Skunk no:1, GWS, PPP...
Ovšem jinak trip absolutně perfektní, v noci zewlení u prostitutek, přes den koupačka na pláži v Zandvoortu and Zee (plážové město 30min od amstru ). Nikde žádné konflikty (snad jen Dutch Flowers coffeshops viz níže). Policie rozumná, dalo se domluvit, stejně tak dopraváci, recepce v kempu prostě no problem.

*
Coffeshops aneb co mi utkvělo v paměti:

-Dutch Flowers:
coofeshop kousek na jih od central station, první na který jsme narazili. Vejdeme dovnitř a objenáváme Orange Bud za 7E/1G. Po druhém špeku přichází obsluha s tím že sedíme u nejlepšího stolu s výhledem na ulici a jestli nechceme něco na pití jinak že máme jít pryč. Velice arogantní jednání na které reagujeme stejným metrem s tím že to dohulíme a jdem. Po minutě přichází big boss a opakuje to samé. Přidává i sprostá slovíčka. Nakonec odcházíme s nedohuleným Orange Budem v kapse. Jak se časem ukázalo tohle byl opravdu extrém se kterým jsme se už nesetkali každopádně Dutch Flowers nedoporučuju.

-Blue Bird (sint antoniesbree straat)
velice příjemný shop, super obsluha ,poradí, doporučí, na požádání můžete mrknout i na seed list. Dole se pálí i cigarety. Volíme super skunk a balíme špeka s přísným madarem.

-Joly Jokers
profláklý shopík kousek od centra jižním směrem. Super obsluha, kvalitní výběr: buble gum, jack herer po 10E/1G, pohodlné sofa.

-Rock It
naproti Joly, podobné menu, zewling na zahrádce

-Extase
zhruba v půlce "red light district"

-Softland
dál od centra, dobrá obsluha, levný skunk

je jich tam opravdu spousta, v jiných městech jako Haarlem jsme se setkávali s podobným menu a skoro stejnýma cenama.

Rozhodně respekt před celým Holandskem, věci tam fungují, nic není problem a všude je cítit takový nasládlý kouř :D.

jménem celé naší posádky :D díky členovi Scott za poskytnutý suport před odjezdem . dikes chlape : ).
impozant
nazdar ... rozhodol som sa ist do amstru stopom ale ako stoparsky laik o tom neviem prakticky nic. kto by mi dal nejake rady ohladom stopovania do NL? dakujem
Scott
Morgan : Cau :) hezky čteni .. Ono nekdy zaleži jakou maji asi naladu v tom Coffaci, jednou me s RastaBabe chtel vynest nejakej dvoumetrovej černoch a už ani nevim zaco asi jsem mu jako nepadl do oka :D je dobre po tech tmavych osadkach nebo takovych usedlicich v kofači moc nekoukat venovat se sobe a svym pratelum koukat se co tam maji a takvoe ale moc se neupinat na ostatni lidi ne každy se usmeje a kouři dal :)

Ja jedu tedkom ve čtvrtek smer Amsterdam jedeme ve dvojko s kamaradem ale tentokrat vlakem tak jsem zvedavy jak to všechno dopadne snad to vše vyjde a bude to jako minuly rok v pohode :) všem kteři maji namiřeno smer NL tak at se daři a fpohode tam dojedou :) zažitky tam jsou veliky :D ..

Impozant: Zkus si tady neco pohledat už jsem tady četl par vlaken kde jeli kluci stopem at už s nakladnim autem nebo klasika osobakem .. Ono taky zaleži kdo zastavi :D . horši když se nikomu nechce moc zastavit ..

Mejte se a smejte se :)
Beethoven
http://www.sme.sk/c/5016134/holands...-miestnych.html

Čo na to hovoríte ?
Bandita
no to bolo v spravach ,ak to spravia tak smola ,ze som neskusil tu atmosferu onych kaviarni,ale o co vlastne ide?
travu si spravis aj doma.....
jestedman
citace:
Původní příspěvek od Beethoven
http://www.sme.sk/c/5016134/holands...-miestnych.html

Čo na to hovoríte ?

že jim to neprojde, kdo by tam potom jezdil? Křesťani se snažej o omezení CS už dlouho, ale moc jim to nejde.

citace:
Původní příspěvek od impozant
nazdar ... rozhodol som sa ist do amstru stopom ale ako stoparsky laik o tom neviem prakticky nic. kto by mi dal nejake rady ohladom stopovania do NL? dakujem

rada jednoduchá, nejblíž je Maastricht popř Arnhem, přes německo stopuj jen od benzínky/odpočívadla k další/mu. Čím větší, tím víc aut. Nemá cenu zajíždět do města, zbytečně se zdržuješ a na nájezdech to moc nefičí. Nechej se vždy vyhodit na poslední benzínce před cílem šoféra. V holandsku se stopuje perfektně, všichni to tam znaj a někdy to dělali taky. Opět nejlepší jsou nájezdy a benzínky. Bacha na kobru 11. Stopuj s cedulí, hodně to ulehčí a zvýší tvoje šance. Pokud ale pojedeš z prahy s cedulí Holand - tak tě právě prolustruje pár hlídek kobry. Na parkovišti tě nechají vyspat, pokud tam nebudeš "kempovat".
Ježíš
zdar groweři příští týden jedu poprvý na starý kolena do amstru busem (eurolines) a rád bych něco málo přivezl na košt domů, dá se? místo baterky do foťáku
tooth
čau,
kámoš minulej týden vezl pár gramů hašiše v kapse. Jel teda autem se "slušně" vypadajícíma lidma a ani je nezastavili. Autobusem je riziko podle mě ještě menší, každopádně nesmíš smrdět na sto honů. Moje rada je dej to do kapsičky kterou dáš jakoby do těch úložnejch prostorů nad hlavu, ale né přímo nad sebe aby si případně mohl dělat, že o ničem nevíš. Jinak dej pak vědět jak jsi dopad.

tooth
Ježíš
s mojí slušnou vizáží po mně nikdo nepůjde ;) ok zkusim to zakapat do vosku/hodit do pytliku s kávou aby to nesmrdělo a kdyžtak se k tomu nebudu hlásit. pokud mě nedostane simír s gérkchánem tak pak napíšu report ;)
Impozant: Mrkni na třeba na autostop.cz nebo spolujizda.eu, ale většina lidí chce nějakej příplatek na benál. My sme tak jeli s kámošem do Amstru koncem léta a vše bez problémů. Docela zajímavé jsou i podzimní zájezdy do Amsterdamu přes Student Agency ..... :)
corleone
akorad jsem se vratil z celkem slusnyho tripu...autobus se student agency ca 1400 do amsterdamu, da se vystoupit i v rotterdamu, ale amstr je amst.. bydleni primo v RedLightDistrikt v hostelu Meeting Point.(18 ecek za noc).super hostel ve kterym je i hospoda, kde se muze po 10hodine myslim, kourit,pit i hulit..coz je super, teda na zapadni pomery :), a potkal jsem tam celkem dost zajimavejch lidi..a pak 14 dni v UK, ale trava v angliji je seno..ps, stejne nejlepsi marjanku umime vyspetovat v ty nasi cesky kotline mi...ale Holandsko ma fakt kouzlo..

jinak cestuju pomerne casto, a co se tyce prevazeni maleho mnozstvi, nejbezpecnejsi je letadlo, proste pytel do kapsy a jde se..autobus smrdi pruserem, nemecky policajti jsou fakt mrchy.. jsou schopny nahnat lidi do hangaru, a smejdit v celim buse, prohledavat kufry a samozrejme se psama...jdou spis po zbranich, a tvrdejch drogach, ale kdyz najdou travu, tak maj taky radost.. jinak nejbezpecnejsi podle me je cestovat verejnou dopravou,zadny dalkovi busy, a prez hranice u nas pesky..proste batuzkar... ale neikdy jsem nic neprevazel..nemam to zapotrebi...see youu

ps, nenasell by se nekdo kdo by na jare jel do hollandu za praci?
o nicem konkretnim nevim, ale vic hlav vic rozumu...
brumla
to corleone : za praci mam taky naplanovano, a taky o nicem konkretnim nevim :D kamaradka byla minule prazdniny, s nejakou agenturou, byl jsem ji navstivit, samozrejme pouze kvuli ni :D , rikala ze v pohode, vydelala slusne penize, ale ze je agentura ojebala o docela dost penez. tak chceme kutit neco na vlastni pest, otazka je jak se to zadari

chystam se autem do holandu v lednu nebo unoru, uz se nemuzu dockat, az to rozpalime! holandsko je proste kouzelna krajinka :)
zdar vsem !
Fiklipos
Zdravim, taky se chystame navstivit zemi zaslibenou... Jen by nes zajimalo, co vidite jako nejlepsi/ nejlevnejsi zpusob, jak se tam dopravit? Letadlem by to stalo cca 2,500 tam i zpet, ale zase tam clovek nema volnost pohybu po zemi ;) Nepamatujete si, kolik vas vysla cesta tam a zpet autem? Myslim se vsim vsudy. Nebo nevite, na kolik vyjde bus ci vlak? A kolik vas stal celej pobyt tam taky se vsim vsudy? Kdybysme jeli autem, tak bysme to museli vzit i do Brugg v Belgii, kdo videl film V Bruggach pochopi :) Jetse k tomu Nizozemsku. Libilo se vam nejvic v Amsterdamu( draho, moc turistu,..) nebo v mensich mestech, kde toho zase neni zas az tak moc k videni? Mejte se, Fiklip
jestedman
citace:
Původní příspěvek od Fiklipos
Zdravim, taky se chystame navstivit zemi zaslibenou... Jen by nes zajimalo, co vidite jako nejlepsi/ nejlevnejsi zpusob, jak se tam dopravit? Letadlem by to stalo cca 2,500 tam i zpet, ale zase tam clovek nema volnost pohybu po zemi ;) Nepamatujete si, kolik vas vysla cesta tam a zpet autem? Myslim se vsim vsudy. Nebo nevite, na kolik vyjde bus ci vlak? A kolik vas stal celej pobyt tam taky se vsim vsudy? Kdybysme jeli autem, tak bysme to museli vzit i do Brugg v Belgii, kdo videl film V Bruggach pochopi :) Jetse k tomu Nizozemsku. Libilo se vam nejvic v Amsterdamu( draho, moc turistu,..) nebo v mensich mestech, kde toho zase neni zas az tak moc k videni? Mejte se, Fiklip

kdybys to tu trochu pročetl, tak se nebudeš muset ptát, bus vyjde na 1400, vlak je dražší, pokud si nerezervuješ ICE půl roku dopředu nebo nejedeš přes německo s wochenendeticketem (viz sativův první příspěvek(nejsem si ale jistej jestli to ještě funguje, pokud jo, bude se to jmenovat jinak)). Nejlevněji vyjde stop a ten je v holandsku lepší než u nás. Auto jen v případě že se chceš projíždět křížem krážem. Amstr je pěknej, ale na jeden den stačí, rotterdam je super multikulti a newage město, do přístavu se asi moc nedostaneš, ale stojí za to. Pobřeží je nádherný (Hoek, Haarlem, Zandtvoort), ale v Belgii je lepší :) Bruggy jsou pěkný, ale Antwerpy lepší, Oostende je velmi příjemný město přímo na pláži. Jinak ještě z holandska je pěkná Breda, Maastricht a z historických měst je nádhernej Utrecht a nejkrásnější Leiden. Se severem ti moc neporadim, tam jsem moc nebyl, ale západní frýsko bude luxus. Osobně víc preferuju deltu Rýna, zde tedy Waalu, pobřeží a tř. Utrecht než Amstr.
Hrnek
Ahoj my s přátelema jsme byly v holandu minulej rok ,a mužu říct že zážitek jako prase .Jeli jsme autem ve 4 lidech takže nás cesta vyšla tam i z5 na cca 1500kc na osobu ,plus sme jsi přes net zamluvili ubytování na 3 dny tušim za 70ecek na os. sice bylo bydlení na kraji Amstru ale do centra jsme to měli 20min tramvají ,
Jinak v amstru je uplně parádní atmosféra a supr lidi(asi tim že tam většina hulí :)).akorat na co jsem si nemoch zvyknout bylo na ciklisty,furt sem jim lez do cesty a kdyz jsme byly uplně na šrot tak sem je nepobíral vůbec ,na amstru je super to že tam na červenou stojí dvě auta 30 ciklistů ,sou už tak naučený naty kola ,ale ja sem jim ani nedivi ja kdybych neměl v čechách žádný kopce jako oni tak taky všude jezdim na kole..jinak určitě večer navštivte ulici červenej lucerniček :D...

Edit:cesta nam trvala 9hodin ...jo a jestě se tady někdo ptal jak je to s tabákem v cofíkách ,vono záleží jak kde někde když přidáš tabák tak nato serou ale někde tě zato zmrdaj .hlavně jak já a muj zvyk že když odtrhnu kus cíga co dávám do joint a zbytek hned zapálim ,tak to jsem udělal v holandu a týpek mě hned vynadal a vysvětlil že ve všech hospodách a cofíkách je kouření tabáku zakázano že kdyby mě někdo viděl tak dostanu pokutu já i von ,a ještě jedna věc pro ty co jedou autem,v amstru jeto špatný s parkováním ,takže si zjistěte kde se dá bud za darmo a nebo levně parkovat at nedopadnete jako my, kdy sem vyfasovaly pokutu 150eur.
janulkap
to jestedman:
nepochybujem ze mas Holandsko prechodene, ale s tvrdenim ze na Amsterdam staci jeden den by som urcite nesuhlasil. Je to uzasne mesto s neskutocnou atmosferou a je tam plno pamiatok, obrovske mnozstvo muzei a zaujimavych veci. Zalezi ale od toho ci tam clovek ide kvoli huleniu alebo ma zaujem aj o ine.
jestedman
citace:
Původní příspěvek od janulkap
to jestedman:
nepochybujem ze mas Holandsko prechodene, ale s tvrdenim ze na Amsterdam staci jeden den by som urcite nesuhlasil. Je to uzasne mesto s neskutocnou atmosferou a je tam plno pamiatok, obrovske mnozstvo muzei a zaujimavych veci. Zalezi ale od toho ci tam clovek ide kvoli huleniu alebo ma zaujem aj o ine.

ok tak na dva dny :)

samotný centrum je pěkný, romantický, historický, ale hlavně přeplněný jak místníma, tak turistama, suvenýrama, předraženejma kofáčema i fasfoodama, na normální hospodu skoro nenarazíš, za to na tvrdej fet na každým rohu.
citace:
Původní příspěvek od jestedman

ok tak na dva dny :)

samotný centrum je pěkný, romantický, historický, ale hlavně přeplněný jak místníma, tak turistama, suvenýrama, předraženejma kofáčema i fasfoodama, na normální hospodu skoro nenarazíš, za to na tvrdej fet na každým rohu.

jo ma pravdu a hold jeste v zime....lepsi na vylet do amsteru v lete byl sem tam pred 3ma tydnama a 2dny staci ažaž :D v lete i tyden :)
Scott
Zima ma určite taky sve kouzlo a prave bych se tam chtel kouknout v zime :) zabruslit na kanálech ... Ono Amsterdam nejdražši město evropy :D možná kecám ale tak to je no na nečem to tam tahnout musi :D:D ja si tam jednou skureny potřeboval rychle koupit papirky a zapik a jak jsem vyšel s kramku tak jsem zjistil ze jsem za jedny papirky a jeden zapalovač obyč .. nechal 13€ :D:D

Má to tam sve kouzlo, doporučuju si opravdu mesto prolizt cele .. Ja tam nachodil kilometru parkrat se malem ztratil ale vždy jsem trefil zpet ... Nekdy tam narazite na opravdu psycho lidi :freddy: z celeho sveta :) čechu jsem tam vždycky potkal taky hromadu :D

Chystal se zase nejspiš i tento rok a tak by možna nebylo nazmar domluvit nejakou partičku lidi :D a zajet si na vyjezd :bravo:

Espanol tam bych si chtel taky zajet :)
Slick-ace
Jedem na přelomu března/dubna. Za kolik €ček se dá v Amstru půjčit kolo jakožto místní ideální dopravní prostředek, třeba na den?
abbaddonn
Zdravím,chystám se do Holandska,ale někde sem zaslechl že v kofáčích už prodávají jen místním na členské průkazky je to pravda?Jestli to tady už někde je tak se moc omlouvám,ale při procházení tohoto tématu sem na to nenarazil...
jestedman
předvčírem jsem kupoval - žádnej problém

jinak vřele doporučuji coffe shop Babba, Warmoestraat 47, A´dam, na ceny jsem nekoukal, ale žralok pokousal
Slick-ace
abbaddonn:
Je to kec, kupoval jsem naposled v pondělí a taky žádnej problém ;). Jinač rozhodně nejlepší coffeek je Mellow Yellow pak asi Shiva, Little ..

Jinak jak tu někdo psal, že Amstr už je o ničem tak musim nesouhlasit. Chce to tam mít víc času než jeden den a nepohybovat se jenom kolem Damu a Rokinu.
k.o.h.o.u.t.
jauje capci tenhle thread je vaazne dlouhej atak po precteni prni stranky sem vlez na tu posledni ...mam jenom otazecku letistni kontrola probiha stejne nebo je ostrejsi urcite zalezi kam letite atd ..ale z cech si pokazdy vezu letadlem 5 g e nikdy problem mam to same riskovat i z holandu ...peace
kohout: nikdy jsem pri odletu z Schipholu nezazil policajty s psama "nahore", takze si myslim, ze vzit neco s sebou by nebyl problem, ale tak to vypada dole u odbavenych zavazadel, vazne netusim. Kazdopadne vetsinou se kontroluji spise prilety nez odlety .. a na Ruzyn jsem priletel uz nejmin 50x a jedine, kdyz jsem zazil pejsky, bylo prave z Amstru (dokonce 2x).
Nechci byt nejakym kecalem do tveho zivota, ale myslis si, ze je vazne nutne s sebou pokazdy tech 5g tahat? Uvedom si, ze je to uz pasovani a na to se kouka uplne jinak, nez na to, kdyz to mas u sebe nekde na ulici v Cechach. Podle me tahat letadlem cokoli se vubec nevyplati. Navic maji ted Cechy v Evrope nalepku druheho Holandska, takze bych se obaval i toho, ze kontroly pro prilety z Cech muzou pritvrdit. Ale kazdej je sveho osudu strojvudce
zelenyduch
taky se s vámi podělím o své zážitky z Holandska. Byl jsem minulý rok v Amsterdamu se svojí přítelkyní, jeli jsme autem, vyráželi jsme v pátek ráno a asi 500 km od Prahy mi bouchlo pravé přední kolo, kdo má v autě jako rezervu pouze dojezdovou pneumatiku ví o čem mluvím, dilema jak kráva, jestli to otočit zpět do Čech nebo to risknout až do Amsterdamu na dojezdovce rychlostí 80 km v hodině. Chuť nezkazit si naplánovaný výlet zvítězila a já vyrazil 100 km rychlostí po dálnici hurá do Amsterdamu, fakt pecka :D , kdo nezažil nepochopí :D .
Do Amsterdamu jsme dorazili někdy k večeru a vyrazilo mi to město dech.
Spousta kultur, spousta národů koncetrované v jednom městě a nulová agrese ( teda až na místní taxikáře :) ty by mohli z fleku konkurovat dopravě někde v Káhiře ),krásný baráky,zeleň, vůbec všechno hezky sladěný do takového útulného stylu.
Všichni lidi hrozně milý a vstřícný, město mi připadlo jak jedna velká párty a všude spousta barev a ruchu, kdo má rád noční život, tak tady by se radostí snad udělal :D. Docela velkou chybu jsme udělali, že jsme podcenili ubytování a nezarezervovali jsme si pokoj dopředu, ale našli jsme jeden pokoj volný v hotelu v centru vedle policejní stanice sice za 100 euro na noc pro dva, ale kvalita mi přišla odpovídající. Nejlepší byl, ale recepční Arab, který když sem s ním domlouval pokoj asi ucítil moji nadupanou mikinu plnou kouření mi naznačoval typickým gestem a doprovodnou větou No smoking, že na pokoji si svoje nový kouření rozhodně nezahulím :D . Nemluvě o tom, že policajti mě nechali do 11 dopoledne klidně parkovat na vyznačených místech pro jejich vozy ,protože zaparkovat sem neměl šanci kde a policajti mi vyšli maximálně vstříc. Navštívil jsem asi tři Coffee shopy, jeden takový zapadlý v parčíku, kde prodávala hrozně milá černoška, která mi k 50g Krystalu dala ještě na cestu randál smokingů dle vlastního výběru, filtry, popřání šťastné cesty plus navigace do dalších Coffee shopů, nemluvě o vyhazovači, který na to že měl asi tak 2 x 2 metry :D nebyl vůbec zlý a zamindrákovaný jak to známe z českých luhů a hájů, ale milý, usměvavý a chtěl si povídat :). Pak sem navštívil ještě jeden kousek od centra, byla to spíš taková kukaň v průchodu než Coffee shop a měli to kluci arabský, kupoval jsem tam vdovu a naprostá spokojenost, no a ten třetí to nebyl coffee shop jak sem si původně myslel, ale nějaký arabský doupě :D , z venku přes výlohu vidím týpky jak hulí vodnici, mastěj nějaký stolní hry, tak si říkám pecka a vlítnu tam. V tu chvýli ticho jak v hrobě, nikdo ani nepíp a všichni na mě koukali pohledem vraha. Je sice pravda, že svým vzhledem holé hlavy a neznalosti místních poměrů sem asi nezvolil ten správný podnik :D, protože sem tam byl jediný bílý, holohlavý a ještě s lámanou angličtinou v růžovém tričku s límečkem :D, nicméně sem situaci zachránil snad tím nejstupidnějším čím sem mohl a to tím, že sem na ně po chvýli tupého zírání a mlčení vyblil : Háj, du jů kofí šop ? :D , borec za barem se pousmál,zakroutil hlavou, vyšel se mnou před ten jejich bárek a ochotně mi ukázal kudy :) takže výlet do Amsterdamu super, až mi vrátí řidičák , jedu znova :) Jediný co je při tomhle výletě na prd, je pak následné pašovaní kouření zpátky přes Německo Holandské a Německo České hranice , to sem měl kurva bobky :D . Určitě to ale stálo za to a všem naprosto doporučuji. ( ne to pašování :D, to je naprosto špatná a zavržení hodná věc :D , ale ten výlet do Amsterdamu ).
Genestealer
Chlapi,
tak po přečtení ste mě taky nalákali a splním si svůj sen a 25.-29.6. se budu povalovat po Amstru a přespávat v Camping Zeeburg. Pokud tam v tu dobu někdo bude, dejte vědět, pokecáme a zdegustujem jim to jejich seno :teef: :smoker:
MiroCZ
Ahojte, jedem s kámošema od 20 do 23.5 do Amstru ale vypdl nám jeden, nemá někdo zájem?? prosím i o info na někoho kdo by mohl teoreticky jet.
tommyswels
AMSTERDAM CITY OF bullshit :D
sirHerry
čaute, tak letos uz by jsem chtel taky konečne vyrazit na vylet do holandu, pročetl jsem tady toho pulku a dobry tipy, puvodni amstr bych asi vymenil za nejaky mensi mestečko a kemp, a jen se tam par dni valet :-D ale zajima me ti zvas co tam jeli autem jak to tam maji s kontrolama na zhuleny řidice...teda nemam v planu jet zhulenej ale do ted nevim jak je to s tím, ze ti thc zustava v tele takovou dobu vs jak to měří policajti... tady u nas to zatim moc neřešim ale tam to musi testovat už běžně ne? doufam ze jsem to dost vysvetlil o co mi jde :-D

vi nekdo jak dlouho musi mit človek pauzu aby mu nic nenamerili? kdyz ve vlasech moči atd to vydrzi i mesice, tak za jak dlouho mi nic nezjisti treba tim papirkem? dík

jo a jeste :-D jak je na tom v holandsku moře a koupani :-D vubec nemam predstavu od kdy do kdy je to tam tak na koupani :-D radsi bych nekam k pobřeží ale to bude zbytečny kdyz bude mit 5 stupnů :-D
Genestealer
Zdravím přátelé, tak včera jsem se právě vrátil z Amstru a můžu jenom vřele doporučit. Naprosto neuvěřitelný zážitek:). Také sme měli parádní štěstí na počasí, celý výlet slunečno a horko:).
Jen na úvod:
Letěli jsme s EasyJet z Prahy a ubytovaní jsme byli v kempu Zeeburg. Obě varianty mohu doporučit. Z letiště se následně do centra(zastávka Leidsplein) dostanete busem č.197 za 4€, pak do kempu přesednete na tramvaj č. 7 (z Leidsplein)a za 2,60€ si koupíte hodinovou jízdenku a jedete až na konečnou(zastávka Flevopark). A do kempu je to pak cca 300m pěšky(ukazatele jsou).
Ohledně jízdenek, všude jsem četl, že je to na zony, ale asi mají něco nově a jízdenky jsem kupovali časové(jak bus, tak tram). Doporučuji ale koupit časové jízdenky 24hod(8€), nebo 48hod. vyjde to pak docela dobře. Všude po Amstru tramvaje jezdí a bus taky. Pěšky se z Kempu do centra dostanete za cca 40-50min. Tramvají cca 15min.

V každém coffeeshopu, který jsme navštívili, se chovali maximálně v pohodě. Zeptáte se na menu a hned Vám ochotně ukaží co mají na skladě i rádi poradí, řeknete na co máte chuť a obsluha ráda nabídne(v některých shopech mají menu pěkně vyobrazeno co která tráva dělá, jinde se musíte zeptat, když neznáte). Cena za g byla od 7-12€, záleží jaká tráva a lokalita Coffeeshopu. Pak si k tomu dáte nějaké pití (Cola, voda, džus = 2-2,50€) a nikde jsme neměli problém si v klidu ubalit nebo nacpat a zdegustovat:). Určitě si každý najde ten svůj, co shop to originál, někde hraje Reagee, jinde Disco…co chcete máte:).

Co se týče jiných věcí jako třeba Space Cake, já sem nedegustoval(mám již své zkušenosti:)), ale bohužel nastalo zklamaní na straně mých spolubojovníků. Kupovali 2x (6-8€) každý v jiném shopu, ale nic se nedostavilo:(…Těžko říci čím to bylo, asi celkové přesycení THC:).
No a samozřejmě nemůžu zapomenout na houbičky, ano i smart houby jsme měli. A doporučuji všemi deseti(jen pro zkušené a na vlastní zodpovědnost), měli jsme v The Headshop (Kloveniersburgwal 39) Psylocibe mexicana(17€ - 15g – stačí pro dva, pro jednoho – odvážlivec, a k tomu 10g cca 12€). A zážitky popisovat nebudu, páč by to tu bylo na celou stránku;). Jen doporučuji si dát houbičky hned na začátku pobytu. My sme si je dali v kempu na večer a hvězdná obloha nám dávala mnohé inspirace:).

Amsterdam jako takový je nádherné město, jenom pozor na kola jsou VŠUDE, ale já mít takovou placatou zemi, taky bych jen rejdil na kole. Nej. je centrum, sice po čase se Vám bude zdát všechno stejný, ale je to nádherná scenérie. Kanály, kola, lidi, všeobecná pohoda.
Dále doporučuji parky, to je kapitola sama pro sebe. Na zevlování ideální, pěkně pod strom do stínu a je krásně, ke všemu to všude žije, celý den! Je opravdu krásné se dívat na ruch města, když vy si lebedíte na dece v parku:)…

Prostě příští rok jedu znova!:) Kdyby někdo potřeboval s něčím poradit, neváhejte a ptejte se dokud si to ještě pamatuju :).

Teď menší smoke report + coffeeshopy, kde bylo co kupované…PS: následně editnu až budu mít zpracované fota:)

NYCD – SOLO coffeeschop(ulice Korte Koningsstraat), první naše zastávka, obsluhuje pohodový číňan/japonec, rád poradí, gram je opravdu gram. Zeptal jsem se ho na extra High, Japonec se okamžitě otočil a hned mi nabídl NYCD…a mohu říci že nezklamal! Vřele doporučuji. Hned na to jsme vyrazili do centra a bylo spoustu světla a věmů:)…

Amnesia haze – Krásné uvolněné High, hulení na celý den(bylo u obsluhy požadováno a nabídli správně), moc dobrá tráva, na uvolnění, pohodu, žádný umrtvovák, na procházky ideální.

Bílá vdova – toto byl jenom špek, který bohužel zklamal, nic moc stav…obecně moc nedoporučuji kupovat jointy, je lepší si koupit pytel a ubalit sám:), měli jsme i jeden jointík s Hashem a teké nic moc:(.

Shiva – Kopanec do hlavy, tato radost nás dostala na 4 hodiny, těžko se zbavovalo stavu:). Nechá Vaše tělo na zemi a mysl si plave někde ve vesmíru:), lze jenom čučet a vychutnávat, mírné psychedelické obrazové vjemy.

Old Amsterdam – Střední tráva High/Stoned, já jsem bohužel moc nezdegustoval.

Columbian gold – docela slabota, ještě ji mám, zbyla, tak sem si ji přivezl domů. Docela lehounké hulení ideální pro začátečníky/ženské. Mírně energické High.

Jamajka – Tak toto je kamarádka pro všechny případy, neuvěřitelné energické High, nebýt tohoto počinu, tak vidím z Amstru polovinu věcí:). Pohodová, klid v duši a nohy na cestě, sluníčko nesluníčko, horko nehorko, prostě to jede!:)…Hlavně i když toho máte za celý den plno, dokáže Vás nakopnout a polít studenou vodou a hle hned je na světě krásně tak proč toho nevyužít;)

Jack Herer – R.I.P. Jack. A Jack nezklamal, uvolněné střední High/Stoned, na zevling náramné:).

G13/Amnesia – Ale pánové a dámy, toto, toto je pecka! Asi nejlepší hulení co sem kdy měl. Stav Shiva + Jamajka dohromady. Je to neuvěřitelné, ale jako by G13 vydláždila cestu do vesmíru(nebo spíš vytunelovala) a Amnezia Vás tou dálnicí proveze! Nevím jak to slovy popsat. Tělo je krásně Stoned, ale mysl si jede svoje na maximálním High. Nutné zažít!:)
Dev1lagain
Nevím jestli to tady už někde zaznělo :) Ale s tim převozem přes hranice nějakých menších objemů jsem to dělal takto.Do krabičky,tu nejlepší izolepu co drží i kdyby nevim co a z hajzlu z okna z venku přilepit na vlak...tam to nenajde ani čokl.A taky pod umyvadlem bývá otvor na koš a tam je taky dost místa na zašití 20g na pohodu,ale tam už by to ratlík našel asi ... :)

už se chci do amstru taky kua podíííívat!!!! Uaaaa všem vám zavidim moc moc.Krásný reporty :)
Timer
Zdravím vás všechny příznivce konopí, cestování a obojího dohromady
Již dlouhou dobu narážím při plánování cesty do země zaslíbené na pro mě, a věřím, že nejsem sám, neúnosné finanční nároky. Nebyl bych to já, abych se spokojil jen s argumentem "pokud na to nemáš, tak na to s*r" nebo "Amsterdam je drahej, tak jeď jinam" a tak hledám všechny možnosti, jak na cestě i pobytu ušetřit ale při tom si to tam opravdu užít :bandit:
A tak bych byl rád aby do tohoto treadu přispěli svojí troškou všichni, kdo narazili na cestách po holandsku na levné ale kvalitní: ubytování, parkování, občerstvení atd...
Budu hrozně vděčný za jakékoliv info, které by mi pomohlo, jako studentovi, lačnému po dobrodružstvích, které holland rozhodně nabízí

PS: Nerad bych byl za prudérního ale byl bych velmi rád, kdyby jste udržovali podobný formát jako já, jen pro přehlednost :D

Na druhou stranu sem klidně napište i negativní ohlasy na místní provozovny, kterým by jste se příště rozhodně vyhnuli
Timer
Hostel StayOkay
od 20Eur/noc/os i se snídaní, dále s možností slevy pro skupiny...

pozn.: čisté prostředí, solidní jednání, zákaz kouření uvnitř, bar
corleone
cus..hostel meeting point, v tejdnu 18 e zanoc, o vikendu 22 tusim..se snidani..primo v redlightdistrict, dole hospoda kde se po desaty muze kourit i pit
konopnak
pripojim se na StayOkay:
prijemna recepce, cena ok, cisto, 3x se mi posrala karta se kterou se dostanete do umyvaren i do pokoje, klasicky vybaveni hostelu..
2 mojemalickost: tys tomu tady nasadil korunu :D

tady je pár tipů na ubytování : http://www.hostelbookers.com/hostel...ands/amsterdam/
Amsterdam jsem navštívil a zásadní rada - nejez v centru, v okolí se dá slušně najíst za slušnej peníz;)
Timer
Nejhorší: Rembrandtplein Hotel
cena 90-160Ecek/noc
Nejhorší obsluha, nefunkční vybavení(WC, TV, zásuvka na el....), špína, nesmysné ceny za poskytované služby...
MojeMalickost
citace:
Původní příspěvek od jestedman
zdá se mi to taky dost zbytečný, když tu máme takový pěkný thread o Holandsku http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2BHolandsko

Dalo by se o tom diskutovat. Ten thread je stary 8-9 let. Ceny jsou uvadeny guldenech... Nicemu to tady neskodi imo.

Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate zkusenost s nejakym kempem v amsterdamu. Treba jestli tam lze nechat veci jako notebook atp nekde na recepci a ne ve stanu atd atd. proste jak tam vypadaj kempy...
Hlava
...trýd je stary ?..... no tak ho oživíme , spojeno Hlava
Vím že to tu padlo mnohokrát, tak bych se chtěl zeptat jaký hotel nebo ubytování byste mi doporučili pokud netrvám na tom bydlet přímo v Amstru ale v jeho okolí a do centra se dostat dopravou. Pokud by to tedy vyšlo levněji. Koukal jsem se na ceny a vycházelo to tak na 1500,- na osobu/noc. Hostel ani kemp pro mě a kámoše nepřipadají v úvahu, ale přeci jen bych chtěl nějak ušetřit když to půjde. Dobrá rada tu už zazněla a to abychom nejedli v centru. Ještě nějaké tipy? Viděl bych to s kamarády na procházku centrem, zajítí do CS, posezení v parku a večer návštěva red light district.
Fiklipos
Zdravím, za nedlouho jedem do Nizozemí. Tam jedem vlakem, ale zpátky letíme. Na pašování trávy si nikdo od nás netroufne, ale chceme si dovízt nějaký semena. Nevíte někdo, jak je to s legislativou? Popřípadě nemáte s tim někdo nějaký zkušenosti?

Předem dík,
čus, F.

EDIT: Nevíte někdo, jak je to v Rotterdamu s plavbami v přístavu? Myslim takový ty vyhlídkový, kde ti ukážou co kde je, a tak. Někde jsem o tom četl, ale teď to nemůžu najít...
zelenyduch
citace:
Původní příspěvek od Dev1lagain
Nevím jestli to tady už někde zaznělo :) Ale s tim převozem přes hranice nějakých menších objemů jsem to dělal takto.Do krabičky,tu nejlepší izolepu co drží i kdyby nevim co a z hajzlu z okna z venku přilepit na vlak...tam to nenajde ani čokl.A taky pod umyvadlem bývá otvor na koš a tam je taky dost místa na zašití 20g na pohodu,ale tam už by to ratlík našel asi ... :)

už se chci do amstru taky kua podíííívat!!!! Uaaaa všem vám zavidim moc moc.Krásný reporty :)

můžu tě ujistit, že služební pes vyčuchá drogu všude a nějakej pepř, sladká paprika atd, jsou píčoviny, sloužil jsem u psovodů a viděl jsem co ty mrchy uměj všechno, prostě když půjdou na udání nebo na tip, tak to můžeš mít zašitý kdekoli a ten pes to stejně najde.
undergroundman
:) semena si kup normálně,u nás se to taky už běžně prodává v growshopech a v německu jak by smet.v nejhorším případě ti to zabaví,ale to se nestane.z ganjou je to horší,do letadla určitě ne,to by byla sebevražda a do vlaku radši taky ne,chodí celní kontroly atd.vem to autem nebo stopem to je nejlepší,v autě je minimální riziko,že tě benga budou prohledávat a když už jo psa většinou sebou nemají,musíš vypadat hlavně jako slušný občan ne jak reklama na punk:D :D :D.ted už nesjou celnice,to je v klidu,když jsem jezdil pro brka do amstru já,protože tady si v tu dobu ještě žádné skéro nesehnal pořádně,málo lidí pěstovalo indory,tak byli celnice funkční a nikdy mě nekontrolovali a to já jsem vypadal v tu dobu hodně punkově :D tak pouvažuj a at ti to vyjde a jestli si chceš vozit semena ,tak na to bych se taky vykašlal,pže sensi seeds a paradise seeds a většinu těch holandských semen koupíš více měně v každém kameném i menším growshopu.at se daří :)
Fiklipos
čau, dneska jsem se vrátil, Nizozemí je krásná země.... později možná napíšu info o naší cestě. Jinak, žádnou trávu jsem si do letadla nevzal, ani semena a udělal jsem dobře. Týpek u tý brány na kov na letišti mě tak důkladně prohledával, až to nebylo zrovna příjemný a nejspíš by to i našel ;)
undergroundman
dobře si udělal,do letadla určitě ganju nebrat.
sacul
Po precteni tohoto threadu myslim neni treba zbytecnych opletacek a kecu, tak zacneme konkretizovat, jak se da levne dostat do holandu, co jsem se dival tak nejlevnej to vyjde letadlem (autostop na me nevytahujte :-) ), ale jake spolecnosti, zatim jsem se dival na smartwings ale ti tam tak nejak neletaji, muzete nekdo napsat zkusenosti s leteckou dopravou tam? Chtel bych nakoupit par mesicu dopredu
Genestealer
citace:
Původní příspěvek od sacul
Po precteni tohoto threadu myslim neni treba zbytecnych opletacek a kecu, tak zacneme konkretizovat, jak se da levne dostat do holandu, co jsem se dival tak nejlevnej to vyjde letadlem (autostop na me nevytahujte :-) ), ale jake spolecnosti, zatim jsem se dival na smartwings ale ti tam tak nejak neletaji, muzete nekdo napsat zkusenosti s leteckou dopravou tam? Chtel bych nakoupit par mesicu dopredu

Zdarec,

my sme letěli s easyjetem (easyjet.com) a zpáteční letenka nás vyšla na 2800,-/os , mají to dobře udělané a můžeš si dopředu rezervovat let(dokonce si to můžeš naplánovat kdy jsou nejlevnější lety tam a kdy z5, tak sme to udělali my). Letěli sme z Prahy přímou linkou do Amsterdamu. Odbavení pohodové, let příjemný a žádné šacování nebylo(cesta tam i z5), na to že sem letěl po 3. to na mě udělalo dojem(jako cesta busem, jen sakra časově kratší:)). A příští cesta do Amstru bude zase s nima(pokud nezkrachují a pokud nenajdu lepší cenu u konkurence:)), ale busem, nebo vlakem už nikdy!...

Toť můj verdikt a rada...
@jdam
Tour to holand :D
transporter 2,5 tdi (tam i zpet a cestovani po holandsku Harrlem atd...) 3000 kč
Do kapsy sebou kazdej 5000 kč -na vsecho
v kempu jsme si poresili chaticku s postelema a elektrikou za 100 eu (pro 8 lidi)
a tejden utekl jako voda....:D
sacul
citace:
Původní příspěvek od Genestealer

Zdarec,

my sme letěli s easyjetem (easyjet.com) a zpáteční letenka nás vyšla na 2800,-/os , mají to dobře udělané a můžeš si dopředu rezervovat let(dokonce si to můžeš naplánovat kdy jsou nejlevnější lety tam a kdy z5, tak sme to udělali my). Letěli sme z Prahy přímou linkou do Amsterdamu. Odbavení pohodové, let příjemný a žádné šacování nebylo(cesta tam i z5), na to že sem letěl po 3. to na mě udělalo dojem(jako cesta busem, jen sakra časově kratší:)). A příští cesta do Amstru bude zase s nima(pokud nezkrachují a pokud nenajdu lepší cenu u konkurence:)), ale busem, nebo vlakem už nikdy!...

Toť můj verdikt a rada...

Super, dik, mi uvazujeme o ceste tam letadlem a zpatky vlakem, kvuli prevozu suvenyru :D, vlakem to ma trvat udajne kolem 15 hodin, ale co tak se aspon mrknem z okna na ty slavne vetrniky, tulipany tam asi v listopadu neuvidim :-). Trosku me stve ze v listopadu bude uz zavreny ten kemp blizko centra... takze na ubytovani bude asi vhodny nektery z tech hostely, zminenych tady v diskuzi, vybavuje se mi jeden blizko redlight districtu a jeste nejake pig hostely :-D. No kdyby mohl nekdo doporucit neco obdobneho, byl bych jedine rad.
Dalsi otazkja je jestli se v tech hostelech spi dohromady na pokoji s cizimi lidmi nebo se da sehnat treba pokoj pro tri...
Jinak z letadel tam anebo blizko Amstru lita jeste ryanair-na to moc chvaly neslycham a wizzair co jsem zatim zjistil
Genestealer
citace:
Původní příspěvek od sacul

Super, dik, mi uvazujeme o ceste tam letadlem a zpatky vlakem, kvuli prevozu suvenyru :D, vlakem to ma trvat udajne kolem 15 hodin, ale co tak se aspon mrknem z okna na ty slavne vetrniky, tulipany tam asi v listopadu neuvidim :-). Trosku me stve ze v listopadu bude uz zavreny ten kemp blizko centra... takze na ubytovani bude asi vhodny nektery z tech hostely, zminenych tady v diskuzi, vybavuje se mi jeden blizko redlight districtu a jeste nejake pig hostely :-D. No kdyby mohl nekdo doporucit neco obdobneho, byl bych jedine rad.
Dalsi otazkja je jestli se v tech hostelech spi dohromady na pokoji s cizimi lidmi nebo se da sehnat treba pokoj pro tri...
Jinak z letadel tam anebo blizko Amstru lita jeste ryanair-na to moc chvaly neslycham a wizzair co jsem zatim zjistil

Zdarec a co tenhle kemp?Je to 15 min od centra(šalinou), pěsky cca 35min. A mají otevřeno přes celý rok;) http://www.campingzeeburg.nl/index....nd-reservations
My sme tam byli a musím říct že naprostá spokojenost, doporučuju.

PS: My sme byli ve stanu,ale vagonky a kabinky co sme viděli sou taky luxusní;)
sacul
Ok, psal jsem jim maila jestli maji na zimu topeni nebo tak neco :-D, hele a nevite na kolik to vyjde VLAKEM penez + cesta? IDOS mi konecnou cenu neukaze
troska
Vlakem jedině CNL (EN) 457 Phoenix, z Amstru v 19:01, v Praze druhý den v 9:27. Jiným spojem to bude o dost dražší. Jízdenka na sezení při včasným nákupu stojí 29E, jinak 39E včetně místenky myslim. Lehátko v kupé pro 6 lidí 39E, pro 4 lidi v kupé 49E, lůžko pro 3 lidi v kupé 69E.

http://www.cd.cz/mezinarodni-cestov...zozemsko/-4091/
http://www.cd.cz/mezinarodni-cestov...y-evropa/-3959/

Nákup jízdenky doporučuji přes internet nebo v agentuře Wasteels v Praze na hlavním nádraží http://www.wasteels.cz/
Jízdenku lze samozřejmě koupit i jakékoliv mezinárodní pokladně, ale může nastat problém, že pokladní nebude vědět, jak má tuto jízdenku vydat, protože to busde dělat poprvé (toto platí hlavně v malých stanicích).
sacul
Diky moc, dost uzitecna rada.
Reeve
Kdepa v Amstru najdu nějakej club s rave,electro hudbou?:) jakoby underground..budu tam celej příští týden tak bych nerad něco zmeškal:)) klidně někdo může doporučit zajímavý netradiční plácky budu velice vděčnej:)
Pisoarek
Zdar my jeli do Amstru busem se Student Agency, a musim řict že cesta byla celkem v pohodě. Bus nás vyhodil kousek od kempu Zeeburg. Mimo prázniny stoji cesta tam i zpět 1700kč coz je si myslim slušné ( obědnani listku měsic dopředu, jinak to je za 2700kč) cesta trvala asi 14 hodin. A navic jsem si s sebou přivezl par dobrych modelu ktere bych do letadla asi nebral :-) A Zeeburg je uplně pohodovy kemp :-)
cernymi
Konec marihuanové turistiky: Dveře coffee-shopů se pro turisty mají uzavřít
Nizozemská vláda chce legální prodej drog zacovat jen pro Nizozemce. Zastánci stávajíci situace tvrdí, že takový nápad odporuje pravidlům EU.

http://zahranicni.ihned.cz/c1-48368...zavrit-turistum

... snad to těm pojebaným konzervativcům neprojde!!!
undergroundman
to snad ne!!!!mají to zpřístupnovat,né zakazovat,idioti!!!!
o tohle se snažej už od dob kdy začla turistika, dá se říct že se tohle objevuje pravidelně každý rok. Ale neni to tak jednoduchý, protože holandské přístavní města žijou už věky na základě turismu a tohle by určitě byla ztráta pro místní ekonomiku. Ti lidé co přijedou na "jointa" musí někde spát, jíst atd atd....
Timer
citace:
Původní příspěvek od cernymi
Konec marihuanové turistiky: Dveře coffee-shopů se pro turisty mají uzavřít
Nizozemská vláda chce legální prodej drog zacovat jen pro Nizozemce. Zastánci stávajíci situace tvrdí, že takový nápad odporuje pravidlům EU.

http://zahranicni.ihned.cz/c1-48368...zavrit-turistum

... snad to těm pojebaným konzervativcům neprojde!!!

Heh na to se můžete vykašlat... tahle zpráva pravidelně přichází ne každý rok ale tak ob měsíc, jinak je to bohužel s hubkama, který byly naposled, co jsem tam byl já(2008 nebo 9), už nelegální ale v jednom smartshopu mi frajer cpal podpultovky a prej že to bude OK :smoker: ale abych to shrnul, tyhle zprávy jsu fake...
Ježíš
doporučí mi někdo levnej hostel v amstru? za dva týdny letím. ať je co nejlevnější ale zase bych nerad skončil jako v tom céčkovém americkém hororu ;)
kokodc
souhlasim s timerem s necim, ty podpultove houby uz nejsou ani podpultove sezenes akurat ty sajko lanyze a to je vo nicem, houby proste primo od pestitelu jinak nic, jinak to ze tohle je fake taky neni pravda, na hranicich s nemeckem to uz tak je zavedene ze se turistum neprodava zadna trava, max tak lizatko bo konopnej cajik a to je vse, ale vsichni beztak jezdej do a'damu a tu se vse prodava uplne normalne, vloni to uz taky rikali ze vsem cizyncum se to zakaze, uz tu bydlim 2 roky a zrusili akurat houby kvuli fetakum co lezli do metra a rikali ze na ten ''kabel sahnou a spachaji sebevrazdu'' to se ani nedivim po tom kolik studentu proskocilo oknama atd ... kdyz to milujes pestuj si to sam, stejne jako kytky :]
afro22
Cafte groweraci,
nemate niekto skusenosti s holandskom a drogovou turistikou po novom. Chcem tam ist na jar a zaujima ma ci sa tam este da dostat k trave :) V principe mam skusenosti ze vsade kde som sa pohol (chorvatsko, irsko, anglicko...) je cesta k trave, sice nelegalna ale vzdy sa nieco najde kto pomoze :)
Ci je to len bububu v mediach alebo to tam uz naozaj beru vazne.
Dikes
Zedy
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1389

http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2BHolandsko

http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2BHolandsko
StigHelmer
citace:
Původní příspěvek od kokodc
souhlasim s timerem s necim, ty podpultove houby uz nejsou ani podpultove sezenes akurat ty sajko lanyze a to je vo nicem, houby proste primo od pestitelu jinak nic, jinak to ze tohle je fake taky neni pravda, na hranicich s nemeckem to uz tak je zavedene ze se turistum neprodava zadna trava, max tak lizatko bo konopnej cajik a to je vse, ale vsichni beztak jezdej do a'damu a tu se vse prodava uplne normalne, vloni to uz taky rikali ze vsem cizyncum se to zakaze, uz tu bydlim 2 roky a zrusili akurat houby kvuli fetakum co lezli do metra a rikali ze na ten ''kabel sahnou a spachaji sebevrazdu'' to se ani nedivim po tom kolik studentu proskocilo oknama atd ... kdyz to milujes pestuj si to sam, stejne jako kytky :]

A kde zrusili houby??Ja sem byl ted v sobotu v Nijmegenu na nakupech a ve smartshopu maj houby normalne v nabidce.To same ve smartshopu v Eindhovenu, kde sem byl naposledy asi pred 14 dny..
Hrnek
citace:
Původní příspěvek od StigHelmer

A kde zrusili houby??Ja sem byl ted v sobotu v Nijmegenu na nakupech a ve smartshopu maj houby normalne v nabidce.To same ve smartshopu v Eindhovenu, kde sem byl naposledy asi pred 14 dny..

my jsme byly predloni a uz houby ani kaktusi neprodavali ..jenom pouliční typci mi nabyzeli...
StigHelmer
Vcera sem si kupoval ve smartshpou 15 gramu psylocibe mexicana.12,E za to tusim chteli.Takze v Holandsku s houbama neni problem.Vidim je v kazdym smartshopu:-)
lubik07
zijem v Amsterdame.... :banana: huby sa predavaju nadalej...a trava tiez:rasta: ....chystaju sa vydavat akesi pasy ci co na vstup do kofiku..:rolleys:....zatial podrobnosti nepoznam....ale opytam sa kamosa ktory vlastni kofik...isto bude vediet....:whisperer
lubik07
caf...zijem v holandsku...cofiky su stale na kazdom rohu... a asi si pocul nieco o obmedzeni pre turistov....myslim ze sa to neujme...mam zopar znamich co pracuju v kofikoch a ani oni zatial nevedia...ak sa chces nieco popytat alebo nieco poradit ohladom Holandska ozvy sa.....:D
Fiklipos
zdravím Vás ;) nemáte někdo zkušenosti s dopravením se do Nizozemska pomocí lodi/trajektu z Polska?

předem dík, Fiklipos
Bebe
tak zítra letím do Nizozemí a to by bylo abych vynechal Amsterdam a zážitky s ním spojené :D
akorát sem slyšel, že kvalitních coffeeshopů je tam pomálu (nevím, co je na tom pravdy), tak se obracím sem - doporučte mi nějaký stylový obchůdek (a nemusí to být jen tráva, takové hříbky by taky bodly :) )
Morgan
Strýcu tady si to projdi a uvidíš nizozemí tam a zpět .

Já bych ti doporučil Blue Bird.
undergroundman
zkus coffeshop siberia hned kousek u central station a nebo speak easy,to je přímo v centru ,ten je nejlevnější co jsem našel,všechny modely tam stojí 5 eur
Mautin
Čau, kvalita coffíků a zboží v nich se velice rychle mění, proto bych ti doporučil přečíst si ještě před odletem/odjezdem tohle fórum:
Amsterdam Coffeeshop Directory
Co jsem tak sledoval, tak lidi poslední dobou hodně vychvalují coffík Voyagers... Každopádně pokud chceš ušetřit, tak se vyplatí poohlédnout se po coffíku mimo centrum města. Pokud se chceš orientačně (všechno na stránkách neni aktuální) podivat na ceny a nabídku strainů tak se podivej na stránku:
http://coffeeshopmenus.org/
Doufám, že ti můj příspěvek pomohl, přeju příjemnej výlet se spoustou zážitků.....
JohnyDees
Ma někdo zkušenosti s práci v holandsku? Sháním cokoliv.
undergroundman
jo já :D sedneš a čekáš kdo ti co hodí :)a nebo chodíš a čumíš po zemi sem tam najdeš něaké to euro ,nebo nedohuleného jointa jako prst a v něm vonavý model ,nebo v koši u benzinky tašku s hainekenama ,mnam :D .pracovíní dobu si určuješ sámj :D
drinker hulič
Serte na Amsterdam, nejlepší štatl v Nizozemí je Groningen. A coffeeshop Oaza, mají snad jako jediný kofík ve městě klasickou kavárnickou zahrádku a můžete pokuřovat přímo na židličce na ulici.
Ale hlavně je to studentské město, takže uzpůsobené na čilý ruch, ale pro dlouhodobější rezidenty a ne nárazové turisty. Nikdo vás tam neodrbe a tepe to ve dne v noci bez ústání, tedy pokud nejsou prázdniny a všici študáci a študentky v čudu :D
Timer
Zdravim groweri 8-9.srpna odjizdim autem z Prahy do amstru a odpadl mi jeden cestujici, tak jsem ochoten za prispevek na benzin nabrat nekoho s sebou. Pokud mate nekdo zajem, napiste PM

Update: Mam jiz obsazeno...
ahoj , ja som sa vrátil 5.8. ...dá sa to , ale pre mna nič moc..tráva je dobrá , ja som fajčil black widow, herrer, amnesia a super silver haze..cena je 12 euro za 1,1 g , reštaurácie sú otvorené len poobede , nič tam nevidíš ...jaj a kurvy sú 20 minut za 50 euro ....coffee shopy prestanú pre turistov od budúceho roku , ale na ulici máš od dílerov tie isté ceny , len treba zjednávať ...každý sa tam chce vrátiť ..lebo neboli inde ..ja nie ...dobre ..stačilo raz
JohnyDees
Ja jsem tam byl v červenci na tyden a supr zážitek.Chci se tma letos podivat ještě jednou.Jak to mysliš jinde? Kde to je lepši kde si podpališ legalně?
Kde to je lepši kde si podpališ legalně? ...legálne fajčíš len v coffee shope , vonku už nie , naposledy v Prahe každý tretí si balil jointa na ulici a pofajčieval pred policajtamy , v krčme z hulenia tiež nerobia problém , však ...rozdiel je v tom , že v Holandsku legálne kúpiš trávu , haš a hríby ..mna mesto extra nezaujalo a načo isť 1500 km len preto aby som si ubalil brko ...takto som to myslel
senseye
Čau, jedem s kamarádama za měsíc do Rotterdamu, znáte to tam někdo? Kdyžtak pište tipy na co se tam jít kouknout, nějaký dobrý coffee shopy, případně kluby(psytrance, tek, dnb, ale klidně i metal, punk..:)) a taky shánímě nějakej kemp, tak kdybyste měl někdo zkušenosti tak prosím poraďte, dík:)
senseye
Gabber, hardcore může bejt, to je fuk:) A jsou tam teda nějaký kluby kde tohle hrajou?
JohnyDees
Je to pravda že od nového roku jsou coffee shopy přistupny pouze místním a cizincům ne???

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma