Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 
Holandsko - tam a zpět. Nizozemí levně!!! - Klikni zde pro originální téma
litlle stoney
Dobrej kemp je Gasterplatz myslim ze se to tak jmenuje. Je tam dobre spojeni - neco jako metro, ale na povrchu, do centra. Doporucuju. Hlavne pekna priroda a cena docela v pohode neco kolem 10 EUR. Jinak se to da docela slusne ojebat kdyz jedete ve vice lidech a objednate pro dva na jedno auto.
lordWilliam
No já ti mohu vřele doporučit camp Zeeburg, je to na takovym ostrovu asi 20 min od Dam Square (zkratkou :-°) já jsem tam bydlel s kámošem za 110 kč/den (Platili jsme jen stan a jednoho z nás)
Tuším že tam jede tramvaj č 14
Sardus Swift
NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ
Spávali jsme ve spacácích v městským parku zašití ve křoví ,aby nás nebylo vidět. A pohoda. Je to zadarmo a nikdo nás noekrad. A ještě si nasbíráš tabáky. Akorát BACHA NA HOVNA a na CHCÁNKY !!! A jednu noc za městem na opuštěným koupališti, vyhodily nás sice policajti, ale v klidu a až v 11 ráno.
Za ušetřený peníz si pujčte kola (6.5 E/den), stojí to za to.
adihash
Tak na tohle bych byl opatrnej. Taky sem si dal dvě noci přímo v Amstru ve spacáku a bylo to fakt vostrý. Chtěli jsme přespat v Oosterparku, ale bylo tam hodně feťáků, který měli v noci celej park vobšancovanej. Zažil sem tam věci neslýchaný, ale to tu nebudu rozebírat. Nakonec jsme byli vůbec rádi, že sme to přežili :-o . To tvoje řešení je fakt pro tvrdý nátury :- ) Já sám bych si spaní venku ve velkoměstě už nikdy nedal.
gr@wer
... tabaky, krovi, chcanky a hovna rikas ?

sam se chystam do Amsterdamu zajet na malej vylet a tak jsem cekal nejakej zajimavej prehled a rady ohledne hotelu tam nebo tak neco, asi jako zacal Bubik, ale tohle to hahahahaahah to je fakt sila :-)
Sardus Swift
Projeli jsme podobným způsobem z francouozské riviéry ,přes Lyon ,Paříž , do Amstru a domů, všude stopem zadarmo , jednou jsme koupili hash za 5E/(jak malíček od nehtu dolů) v Lyonu ,jednou za 7E/1g v kofíku v Amstru a stačilo nám to ve dvou lidech na dva týdny ,co jsme tam dohromady byli. V jižní francii jsme se stravovali převážně hroznovým vínem a sem tam jsme si koupili víno ze suprmarketu 1.30E/L . Jinak jsme si vezli plné baťohy jídla z domu .Na Velkejch benzínkách se ůplně luxusně stanuje,za spaní jsme nikde neplatili ani cent . V Amstru 6.5E/kolo-den a 30E/10 semínek Shivy.
Celkové náklady asi 70 E/14 dní dokonalých prázdnin.

Jinak 2 adidash: V městským parku mě taky někdo okradl. Bylo to v některém městě na jihu francie, nevím už kde. Naštěstí to byl lupič-blázen, který mi odcizil pouze 7 E v mincích, krabičku zápalek, krabičku cigaret a aluminiovou faječku na hash (prázdnou). Přitom zbytek věcí (pas, peněženku s 50E, telefon, foťák, spodní prádlo ... ) mi pohodil kolem.
K této události však došlo už ráno za světla ,kdy jsme se z tmavého stínu (vyhnalo nás ranní automatické zavlažování,které bylo v době ,kdy jsme uléhali nenápadně ukryté) přesunuli do prostřed parku na sluníčko a vytuhli.
jestedman
Vrele doporucuju dalnicni most u prijezdu od Arnhemu, cca 200 m za zastavkou nadzemky Overamstel - misto pro 200 lidi, klid, okolo krovi, kousek dal rodinny domky, dalnice 30m nad vama. cesta do centra na cerno, z centra cca 2 eura.
Já sem teda někde slyšel, že je dobrý to dát mezi rozemletý kafe, ale nezkoušel sem to.
Muth
Jak je to tedka z hranicema?
zdravim do NL se chystám.....
Jedna dobra schovka...i proti dotěrnejm pejskům, krém na boty(Nejlepší starej vojenskej-v plech krabičce)Krém roztavit pote vložit nejake to zelené a nechat ztuhnout....Zaručeně to prý nikdo nepozná:)ani neucejtí:)
armaggedon
toto som nasiel v jednom casopise.
je to navod ako ukryt travicku do knihy.
Evicka
sativa: ja bych urcite jela:)))
Bitte
Zdar lidi chystam se jet v listopadu do holandu a tak sem se vas chtel zeptat vy kdo mate zkusenosti jak neco prevest nebo co koupit atd. at mi poradite dik:):flamer: :jumper:
lordWilliam
V Nizozemsku (konkrétně v Amstru) jsem byl 2x. Co se týče převážení tak záleží jak tam pojedeč. Pokuk jedeč autem tak je dost v poho, nikoho ani nenapadne tě prohledávat. Pokud jedeč autobusem (tím jsem tam byl já) tak na spáteční cestě tě na Rozvadově tak na 50% budou prohledávat. A to docela hustě, několik celníků, policie, psi, ... Pokud na tebe padne podezření (hl od psa) tak komplet osobní prohlídka věcí (nic příjemnýho) takovej pohovor (spíš výslech) Ale pokud se přes rozvadov nejede tak je to většínou vo pohodě. Co si přivíst domů? Tak určitě nejakej sýr, možná marihuanu (nebo hašiš) na tržnicích se dá sehnat spousta věcí. já jsem si tam loni od nějakýho jamajčana koupil bubínek. (Někdy se dají usmlouvat já jsem cenu snížil o 5 Euro) Asi to je dost invidiuální co si koupit. Spousty lidí si tam kupuje drogy (hl kokain) protože to ve větších městech není žádnej problém sehnat a taky nějajý houby nebo jiný psychoaktivní rostliny :-°)
No uvidíš až tam budeš
PS vem si s sebou pláštěnku, v listopadu tam bude stejný počasí jako v Anglii ;-°)
Bitte
No asi tam pojedu autem ale taky mozna vlakem.Docela me napadlo to hodit do kose ve vedlejsim kupe kdyz tam bdue prazdno a hned po prejeti celnice to vytahnout.no ja tam nejedu pro nejaky tvrdy drogy protoze stim nechci mit nic spolecnyho.A jeste sem se chtel zeptat co se asi nejlip prevazi z hub hasiku nebo ganjy.A pokud si tam nakupoval nejakou travu jaky vzory byly nejlepsi.
rixo
Hlawne, treba bejt opatrny..da sa kupit specialna pasovacia plechovka (stoji ccca 10EUR) a do nej natlacis 5-10g a je to 100% overene, ani colnik neprisiel na to ze v nutri je hulenie...vazne odporucam a mas klidek....
PS. aj v buse sa da vopchat odpad do kosa a otom ho vytiahnut:-ˇ)))
GanjaMill
autobus je drahej a pomalej, vlak jeste pomalejsi a drazsi, nejlepsi je letadlo ....
na letisti se nekontroluje, jen v holandsku a to jede prez rentgen, tzn. schovat hulco nekam do vody (piti) nebo jiny tekutiny (gel na vlasy, pasta na zuby etc.) vratil sem se vcera ....... jinak sem tam byl uz asi 7x :) kupovani koksu fakt nedoporucuju!!!! ke vsemu ty negri na ulicich stejne nic nemaj a kazdyho chtej jen vojebat ...
jinak nejlepsi koface (levny) sou ricks cafe, rock cafe a GOA
hotel je nejlepsi Kabul (warmoestraat)
hash doporucuju Afgan, je nejlevnejsi ale hodne kvalitni (cca. 3,8 E/g), hulco potom treba Santa Maria nebo K2 za 6 E/g
BRAINDEAD
1.-to ze v aute nikoho nenapadne te prohledavat nezlobte se na me ale to je pekna picovina(z vlastni zkusenosti,nejvetsi problem je bavorsko-uz sme to tu resili v jinym tridu ty prohlidky- rek sem tam
k tomu uz svy-nejni to stara vec se juknete a uvidite)
jinak z kofacu doporucuju Grey Area,Dumpkring,Buldog(kterej je sice
provarenej,ale dobrej(sou asi tri)a v Buldog hotelu maj vyborny cerstvy
houby mexiko,havaj-bacha na ne je to narez jak svin-takze jen v klidku
a vpohode nekde v kempiku,nebo jinym vyklidnenym miste rozhodne ne ve meste) dale potom treba Bluebird.
zpet bych si vezl po svejch zkusenostech leda dobre schovanej hasis
protoze takovej jak tam se tady proste nesezene-se zelenym to nejni
zas tak horky-srovnatelny si vypestuju,nebo sezenu tady,tak proc riskovat(navic ani v tom vlaku to neni nejbezpecnejsi-v tom kosi to nejspis provezes ale nenechavej na tom sve otisky-prinejhorsim to celnici,nebo policajti zabaví.
Bitte
No jak rikas o tom bavorsku tady sem o tom dost slysel ze prej tam je to asi nejvetsi peklo.Ale zase si myslim ze tet po vstupu do EU uz tak silene po tom nepujdou pac ani nezjisti odkud jedete.A kolik to stoji cca tim letadlem tam a z5 a kam bych se mel asi vydat nejaky mestecko nemyslim tim amter atd ikdyz sem slysel ze v amstru je to celkem dost jiny nez nekde jinde neni to tam az zas tak povoleny
Bitte
A jeste k te plechovce jak se ta plechovka menuje? a na jakym principu pracuje.
rixo
to Bitte plechovka sa vyraba z original plechoviek coca-coly, heineken, proste vsetko mozne co je v pelchovke, ta plechovka ma specialne upravene vnutro, tak ze hmotnost sedi s originalom, a vnutro je prisposobene na ulozenie cca 10g scunku a ked to zavries, nic nepachne, a este to zblnka ako original plechovka.
Najlepsie je nepasovat ale ked uz tak asi LEN TAKTO!!!
k tzym cofeeshopom, poradil by som Vam, vsetky cofeeshopy co tu spominate su vacsinou v centre A’damu, najlepsie a nejlevnejsie cofiky su dalej od centra, pri Oosparku je kofik "Tweedy" kde maju super axie na hasis a typek je strasne cool nigga:-) potom od Oos parku po jednedj z hlavnich ulic resp. na Overtoom sa zabaca do lava a tam je "KASMIR" ten j e vedlmi super v tom ze predavaju Bio scunky v dobrrej cene...
V Amsterdame je cca 250 coffeshopv oficialne taxe pobehat vsetky je nemozne, treba si vyberat aj kvalitu modelov a obsluhy nielen kvalitu vyzdoby a pod, nakolko cofeeshop je hlavne o biznisse:-)
Bitte
Diky Tak to je parada stou plechovkou:-) no ja vim nejlepsi je nepasovat ale kdyz uz tam jedu:-)
Clone
kamo bol som tam minulý rok vlete .Boli sme traja a spali sme V aute 5 dní(skoda octavia).bolo tam velmi fajn. Najprv sme boli v malých mesteckách
Eschode-tam je naozaj super -stredne mesto krasne centrum a dobre cofeeshopy .bol som v amtru 2 dni ,tam sa mi moc nepacilo .typické Hlavné mesto ... špina ,fetoši... atak. Potom sme boli pri mori V Zaandtworte to je krása.Chod a uvidíš ,iná spolčnosť,iní ludia,proste raz sa tam prestahujem.
AD nekupuj nic na ulici ojebú ta,chceli sme si kúpit tripy a nic.taktie nekupuj ani nic v smatshopoch ,sú to ojeby,snád okrem efedrínu(brrrr ťažký zážitok)a okrem surových hríbov).Takze asi tak.
Kámo a tir skunky...parada 2 dni sme sedeli clelý den v Cshope a nahulovali sme sa 2 g cca 8-15eur
vyzkúšaj hašiš Good luck
Clone
ad 2 preniesli sme 10g v kondomoch v dzuse krabicovom
fuj prehral som a musel som akoze pit zneho
ale stalo to zato
BRAINDEAD
tu plechovku maj i na zizkove za 300,-
Bitte
To clone:Rikas ze maras jo? a co si tam hulil za vzory ono tam je tak k nakupu az placu:-) A nevite vy ostatni jaky semena si mam rpivest mamd oma sodikovku ale jedu to poprvy v zivote i kytky mam poprvy pac minuly mi sezrelai ovce slimaci a kdyz nic tak to byli samci tet mam 2samice.Tak jake huste modely by ste mi doporucili kdyz jsem zacinajici pestitel
Bitte
To braindead muzes mi napsat obchod ulici atd ja sice nejsem z prahy ale poslu tam kamose:-)
BRAINDEAD
Borivojova 95,praha 3,je tam jen jeden shop:)
maj tam velkej vyber,ted dostaly novy:)
S tema semenama bych zvolil nejakou spolehlivou firmu-kazdej ma jinej vkus-tak jen pro pr.-Dutch Passion- www.dutch-passion.nl
nebo serious seeds- www.seriousseeds.com
:)
Bitte
neznas jeste nejaky linky na nejaky kofiky?:-)
CarloSSS
Taky se chystám do Holandu!!!!vyjíždíme 11.žáří(to je datum!:))
s týpkem s kamionem!!!asi si zajsu koupit do Prahy pár plechovek pití:):):) Já jsem už v Holandu byl!!!byli sme v malém krásném městečku Marcello kde bohužel nebyl CoFeeShop a to mě dost sralo!!!když jsme projížděli přes městečko o kus dál tak jsme kolem jeli a autobusák nenašel místo na ParKING a stáli sme za městem!!!Přes Amstr sme taky JEN projížděli!!!Docela mě TO dojebalo!!!:(:(:(
Clone
to bitte.Kamo sorry naozaj si uz neoametam vsetko ale fajcil som ako prvé OrangeBud ,kamos ze mu to neslape , a nakoniec sme sa stratili v meste a po 3 hodinách sme nasli auto. Dalej sme fajcili asi 5-6 modelov (sensi ,whidow,proste baarsco .)
jo tak já letos jedu do Hollandska a nejenom tam 24.8. Docela se těším. Zkusíme štěstí s last minute zájezdem se student agency za 950Kč tam i zpět. Pokud to nevyjde (musí se to objednat dva dny před odjezdem), tak pojedeme vlakem. Vlak máme zadarmo, teda kromě německa. Německo se ale dá projet i na skupinovou jízdenku zvanou schone wocheende, ktera vyjde zhruba na 900Kč. Čím víc lidí, tím míň pochopitelně každej platí. Jedinou envýhodou je to, že nemůžete používat ICE, IC, EC. Lze jet tuším jen osobákama a možná nějakým reg. expresama. )
Mno v hollandu koupím nějaký semena, trošku hulení na dom (max. dva gramy). Nikde to nebudu schovávat, snad to projde, za dva gramy by mně nikdo neměl nic udělat, nebo jo? A samozřejmě se pojedu podívat do Belgie a Luxemburska. To bude ale trip, pak sem hodím nějaký fotky :)
Bitte
Uz se tesim ja jedu az v listopadu ale taky si to tam hodlam poradne uzit.Uvazoval sem ze si koupim nejaky sileny matros a pujdu do zabavniho parku na nejaky atrakce pac takovy jak sou v zapadni evrope se snasima nemuzou srovnavat.A nebo zajdu na nejaky zapas fotbalu byt skourenej v davu 60000 lidi kdyz zarve gol to musi byt ale mazec:_)
GanjaMill
nejlepsi atrakce v amstru je heineken expirience - supeeeeer, vsem doporucuju!
gabba
jedu
ohledně těch vlaků, jízdenka o víkendu schone wocheende stojí 30 euro a paltí ceLej den. je to skupinová jízdenka až pro pět lidí. nejlepší je když jedete v pěti jak my, zaplatíte nějakých směšných 6 euro přes celý německo. jízdenka se dá koupit kdykoliv protože němčouři mají snad na každým nádraží automaty, kde se to dá koupit. ceny v hollandu nevím, vlaky sem tam měl zadarmiko.
armaggedon
tak do hullandu som sa najazdil dost. ked ides tam ,tak stopom ta zoberie kazdy,ale ked ides naspat,tak ta zoberu iba tipkovia,ktori nieco vezu,to si budte isti,keby nejaka kontrola,tak ste v tom vy,, a az poussisisis. vsetkoo sa zvezie na vas,lebo ste naivni stopli .....
ytsim
Jeden můj bejvalej kámoš vymyslel si myslim celkem dobrej způsob jak vozit hůlo přez hranice. Prej je to nejlepší zatavit do dutý svíčky. Dá se to připravit předem, když se to udělá pořádně tak nikdo nic nepozná, psi to zkrz neucítěj a když zaštěkaj tak cajti stejně nic nenajdou a na rentgenu to taky neni vidět. Prej se to takhle dá i celkem bezpečně posílat bez rizika poštou.
drinker hulič
zdarec, v lete bysme s mladou chteli jet na dovolenou do Holandska, mate nekdo prosim nejake tipy? jak primerene levne cestovat, kde se ubytovat (staci postel pro dva a voda, ale ne zas nejaka ubytovna pro chude ;) - tak do deseti tisic na jednoho celej zajezd - jizdny, ubytovny, hulny...), v pohode si vydelame), ne nutne v amstru, spis naopak, treba ten Arnhem by nemusel byt spatnej... a tak :) ceny sou v tomhle threadu uz bohuzel asi moc zastaraly... tak co? dikec
sundance
tak hele...ja jezdim do holandu uz nejakej ten patek a myslim si ze to tam mam vcelku zcekli....dam ti inspiraci---jezdim vlastnim autem a to do vesnice ktera je cca20km severne od Amstru smer Bewerwijk,nebo jak se to pise....tam je docela dost kempu kde se necha nocovat...hledej spostovni areal....ale tenhle kemp je takovej divnej-je tam spousta odstavenych privesu a divne vypadajicich lidi kteri asi nemaj prilis radi novoty a nebo skourene cechy--maj tam takovej svuj klid--asi se tam vsichni znaj cena na 5dni byla tusim...moment....20eu pro dva stany 4lidi,sprchy, wc,elektrika...Jezdim radeji do Wijk Aan Zee(smer je porad psanej,nemuzes to netrefit),smer na pobrezi od Bewerwijku cca 6km,mozna vic....vesnice citajici tak 1000 obyvatel,tam jsem se seznamil se spoustou dobrejch lidi(promluvis li cesky tak se na tebe usmejou a pozdravi te po nasem-dusledek aktivity moji mati-do teto vesnice jezdime uz nejakych 15let):)jooo kde jsem to skoncil?Wijk aan Zee,za ceduli se das do prava a tam je takovej nenapadne,zastrcenej kempik...ceny a celkovej pristup na UROVNI!!tedy alespon pred rokem jeste byli....20eu za 5lidi 2 stany,elektriky,sprchy,wc,lednicka,mikrovlnka atd.proste jsme na to koukali jak slepej gynekolog a radeji jsme se sli jeste jednou zeptat,jestli si to nahodou pani spatne nespocitala:)uf...to byl referatek...a kdyby jsi chtel...planuju na jaro vylet jenom na vikend do holandu pro seminka...kdyztak se ozvi na PM.SUNDANCE:)
sundance
zapomel jsem ale dodat ze ta cena byla pro 5lidi a 10dni pobytu....takze....docela v klide,ne??a jeste k celkove cene...kamos je takovej setrilek a na celej pobyt mu stacilo 6tis.zakalil,zfetoval se kazdej den jako prase ba i na kulturu zbylo(byli jsme v muzeu Van Gogha)Samozrejme nehorazne speceny:)
drinker hulič
sundance: moc diky, neco takovyho sem chtel slyset :)
libber2
citace:
Původní příspěvek od majklovec
My jsme projízdeli hranice vlakem a soupli jsme to normalka do zmackany krabicky od cigar a do kose.

good idea!:eek:
libber2
[QUOTE]Původní příspěvek od jestedman
bacha nato, tak padesát kiláčků za holandsko německejma hranicema špiclujou zelení (kobra 11) a chytaj hlavně stopaře, nás sebrali, ale naštěstí nechtěli vidět ani kapsy, protože ty byli narvaný k prasknutí. A chytaj určitě podezřelý auta - dyž vás pojede pět nasranejch ve favoritu a všichni s dredama, tak se tam rovnou stavte, ať jim ušetříte práci.
a nejlepší je využít takový ty nehlídaný pěší přechody - 5 dredáčů přes Rozvadov a jeden s baťůžkem a holí přes les, je to nejbespečnější a jistota je jistota, měl sem už i prsty v prdeli a není to žůžo:)
[/QUOTE
ještě jsem neviděl moc nasranejch lidí,kteří bili zhulený
Spicoli
Jo jo, slyšel jsem, že si týpci šli zahulit na parkovišti na německý straně a tajnej fízl,kterej tam byl s rodinou je sebral. Němčouři jsou celkem v tomhle vostrý :(
Míra008
Neodolám a taky popíšu svůj výlet do země huličům zaslíbené:Holandska. V roce 2003 jsem tam jel s přítelkyní,stopíkem. Stopaři jsme zkušení ( Turecko,Rumunsko,Bulharsko,několikrát Chorvatsko,atd,atd). Zvolili jsme cestu přes rozvadov,Norimberk,Kolín nad Rýnem,Arnhem. Z jednoho prostého důvodu je velký rozdíl ve stopování přes (bývalé) východní a západní Německo. Zápaďáci jsou víc v poho, spíš vás vezmou a o rozdílu mezi přístupem východních (jako naši) a západních (kultivovaní profíci) policajtů nemluvě. Doporučuju mít udělaný cedule s kódama měst na trase a mít připravenou jednu s nápisem NL a tou mávat na každé auto s holandskou spztkou (štěstí je nepředvídatelné).
Vyjeli jsme v pondělí ráno,večer přespání na louce u Norimberka. Druhý den po obědě stopnutí (cedule NL) holandského vozu s asi 30letým typem. Po 5 minutách líčení toho,jak se nám v Nl bude líbit se zeptal a zkusili jste někdy kouřit marihuanu? Znáte to v ČR? :) Tak jsme mu vysvětlili,že to je ten důvod, proč tam jedeme. O ČR (nikdy tady nebyl) měl představu zaostalé země kdesi na východě. Začal nám například líčit co je to speed a extáze... Vysvětlili jsme mu,že to víme (chemky nebereme,ale kdo nemá zkušenost,že...) a já mu poradil ať jede do ČR a zkusí perník,když ho to tak baví. A vysvětlil mu jaký je rozdíl mezi amfetaminem(speed) a metaamfetaminem (perník). Samozřejmě mi nevěřil ani slovo. Taky nevěřil, že i to nejhorší české pivo je nesrovnatelně lepší než heineken a taky několikrát levnější. Tvrdil,že Češi nemaj tradici výroby piva, tu prej maj v Evropě jenom oni,belgičani,dánové a němci(a to ještě jenom bavoráci) a britové/irové tmavýho.... Na benzínce (ještě v německu) sem mu koupil plechovku desítky radegastu ať si jí doma vypije :)
Původně jsme chtěli jet do Amstru,ale typ nás přesvědčil, že je to město plný feťáků z celý evropy a turistů,a ceny v kofíšopech 3X vyšší než ve zbytku země,tak jsme jeli do jeho domovskýho města Rotterdamu. Rotterdam byl na začátku druhý světový vybombardovanej němcema,takže je tam všechno nově vybudovaný a vypadá to tam přesně jako Manhattan. Zastavili jsme před jeho oblíbenym(nejlevnějšim ve městě) kofíkem. Ve vnitř jsme v euforii (poprvé v kofíšopu) nakoupili za 30 euro. Super cream premium (ZABIJÁCKEJ plastik) a AK 47 (skéro).
Potom jsme udělali chybu : chtěli jsme se nejdřív ubytovat (v hostelu) než začneme ochutnávat dobrotky. Jenže on nás přesvědčil,že si s nim prostě zahulit musíme. Takže potom blouzení po městě,zmatek.... Nakonec jsme našli hostel(v Rotterdamu je jenom jeden u nemocnice,je tam i stanice metra nemocnice). Pokoje po 4ech (my dva) cena vysoká (21Euro/osoba/noc). Přijdeme na pokoj (vcelku luxusní,takoej ten Ikea styl) a tam dva naši spolubydlící, němci, holka a kluk. Zkouřený do sraček. Se představíme a já jim řikám tak si s náma dáte špeka,ne? A oni, ale musíme to jít ubalit a kouřit do parku! Já na to:Cože??? A oni podívej a tam taková malá cedulak :no drugs, no smoking.... Němci. No ale nebylo těžký jim to vymluvit,akorát, že prej nesu zodpovědnost. Druhej den prohlídka města (doporučuju přístav-největší na světe a mrakodrapy- u nás nejsou, nádherné parky a cizinecké čtvrti -čínská,javanská.....) Další den ještě ráno sezení v kofíšopu, krásná scenérie kde byznysmeni v oblecích si jdou před prací do kofíku přečíst noviny u kávy a špeka. Potom na stopa domů. Třetí auto co jelo kolem mělo česko Spztku. Vybičoval jsem se k výkonu a ze štosu stopovacích cedulí bleskurychle vytáhl tu z nápisem CZ, auto zastavilo a mladá holka (studentka holandštiny) povídá: jedu na mělník, nebo vás můžu vyhodit v Praze :)
Vezli jsme toho docela dost (odhad tak 12-14g ) ,ani jsme nechtěli, ale prostě jsme to nestihli zkouřit a nějakej hrozně mladej kluk(tak 15ct myslim) nám normálně daroval hulení v parku(dáte si se mnou jointa? Ne my už máme dost. No tak si vezměte na potom,čau). Měl sem z toho stíhy celou cestu, potom sem usnul a probudil se před Plzní :) Slečna říkala,že v tom Rozvadově jsme jenom projeli (dálniční přechod) . Takže výlet krásnej,doporučuju. Jenom to hrozně drahý ubytování mrzí.
formy01
jo znm taky jednu vychytavku s tim prejetim domu :)....... koupis si doma svicky, knot........a pak roztavis vosk zabalis plení a nechas pokapat voskem pak sezenes nejakou svoji nadobu (ROURU) aby to pak vypadalo jako svicka nalijes na okraje vosk nechas trochu zaschnout nahazis huleni a pak knot a cely to zalijes voskem ........psi by nemeli nic cejtit :) mozna :)))) a pak domu jedes jen se svickama :)
Fermer
proti psum je asi nejlepsi vzit malej tripak dat tam ganju a nasledne ho dat do nakyho vetsiho a spolu s nim prisipat pepř nebo naky hodne aromaticky koreni-ne ganju-:)
Thcmh
Nazdarek, ty jízdenky na vlak platí stále 30EUR-5lidí,víte někdo??? Nebo nějakej web kde se to dá zjistit, nejspíš CZ :D
Thcmh
Vlakové jízdní řády Německa jsem už našel :D clik
wolverin
tych 30eru to bolo hodne davno, sam som na to jazdil v nemecku ale teraz to uz bude asi viac ak vobec este existuju tieto vikendove listky.
radsej tam chod letecky, to je teraz pomali lacnejsie ako bus alebo vlak. zisti si nejake last minit tickety. kamos zohnal na bratislava-amsterdam a spat listky za 4tisic sk = cca. 3300Kc co je BRUTAL dobra cena.
Thcmh
Chtěl bych se tam vydat a pocmárat :D Letecky jsem taky o tom uvažoval, ale ještě uvidím jak se to vyvine :D
wolverin
ty tam chces ist striekat gafiti :) hehe
tak to hej, si zakalit, daco streknut. to podporujem.
ja po mojej prvej a zatial poslednej navsteve holandska by som asi najprv cmaral a potom kalil lebo tam ked uz raz zakalis tak ti HODNE otazeju ruky :frog:
Thcmh
až takový extrém nemyslím :) Moje holka tam byla teďkom v dubnu s nějakým zájezdem autobusem a byla to pakárna tak asi raději doporučuje letecky nebo vlakem, ale s kámošema a kalit kalit kalit :frog:
wolverin
tak potom nechapem tomu slovu pocmarat - to si ako myslel?
Thcmh
Chodit po Holadských městu(ech) určitě a growshopech taký :D co jsi na tom nerozuměl???
wolverin
jaj takto - no pre mmna je počmarat daco pomalovat, počmarat proste :) som nevedel ze pocmarat je chodit :D
Thcmh
Tak už si rozumíme-myslel jsem chodit :D
Cerstvy Leco
Jestli to nekomu pomuže tak ty jizdenky prez nemecko porat platej ... 30 Eur dneska rano sem prijel muzes jet jen regionalama (neplati to na ICE IC a schnelzug).. :) chce to vic lidi==veci sranda ve vlaku a pripravit si cestu predem na DB.DE .. jinak kontrola na hranicich v chebu zadna nemci aspon chteli videt pasy .. nic vic jinak letecky je to taky dobry.. ale ted sou drahy letenky chce to letet v zime a nic moc neprovezes... :( jinak jeste muzu poreportit bus.. nejlevnejsi je to asi s se student agency 30 dni zamluvit predem a tam a zpet 1500 jinak jen jendna jizda zpet ... bez zamluveni stoji 1500 nechci jim delat reklamu ale jen ze sem si to ted zjistoval..
no tak uz je to jen navas sebrat nakou majku do kapsy a naky to euro a vyrazit do ty zeme syru tulipanu a huleni ... hodne uspechu
Janísek
Rozhodně ale přespávat v kempech a nebo v mín hlídaných parcích. Dost dobrej je park Ost(Amster). zavírá se na noc brána, takže minimum lidí, kteří by okradli... nespávat ve Vondelparku(Amster). Policajti vás vzbudí i v noci a musíte opustit park. Hlídají to tam kůli narkomanům...pokud ubytování tak Hostel - je to nejlevnější. Jeden a dost využívanej je v Redlightu. Pokud si chce někdo užít i tvrdých drog - opět Redlight. Dívat se, kde visí červený kříž. Tam si můžete vyměnit, popř koupit potřeby.:)
kori2
rad bych jel s tebou jestli by to ale nevadilo
wolverin
chlapce co to tu pises o predaj :eek: ... to je ako myslene?
dufam ze nie tak ako som to pochopil
Janísek
Kori2:
Jestli máš na mysli mě, tak já se zatím nikam nechystám. Moc brzo:-)
Newím, co bude v létě nebo z jara. ...
Wincoo
akoze dost brutal thread :D ,,som zo slovenska takze sa mi to tu trochu miesa ! .
ale urcite pojdem do holandska a pekne si to uzijem ,,:P
ale autom or autobusom ..
Ked som isiel na dovolenku k moru toto leto tak sem 2 pytle natlacil do 500g nutelii uplne naspodok ...ziadni problem nebol iba to dostanie von ,celi som bol sladky s toho ale stalo to za to ,ziaden pach atd ...aj psi mozu ist dopce ..:D gl a have fuun
broda
cau hele nevite jak to nastavit na tom jizdnim radu?nejak mi to nejde ukazuje mi to 400eu pro 5lidi z zittau do emmerichu(bahnhof) tak kde jste to vzali tech 30eu?
tezzy
hehe, pěknej výlet, na mě trochu moc HC
sajlem
Kolik stojí v holandsku semena ? !!!! v přepočtu na naše ! myslím ty nejlevnější , pak ty průměrný , a ty nejdražší ! (ale stačí mi vědět cenu tech nejlevnějších)
Jaamal
cest, ja byl v holandu loni a bral jsem takovy indoor mix od firmy GROWI seeds a byl tom 20 seminek ...ctyry druhy:Orange Bud,Master Kush,Northern Light a jeste neco ted si nemuzu vzpomenout.... a vyslo me to na 50 eur... wsechny feminizovane...
sajlem
Tak to jsem myslel že je to ješte levnější ! 1500Kč za 20 semen ! to je celkem dos ,i málo , jak se to vezme ! bych bral kdyby bylo jedno semínko tak za 10- 50 kč to by bylo super !
Dude
saj - checkit bozo - http://www.hemperium.net/seeds.htm ,-)
sajlem
jo je mi to jasný že tak levný se nedaj sehnat nikde

ale kdyby dali tak by to bylo dobrý

co ji koupit v Holandsku, co u nás stojí nejvíc a u ních nejmíň ?
nebo co si tam koupit za pmůcky nebo nejaký dýmky, atd... ???

PostEditDudeNote - prosim, nemusis psat nekolik ruznych jednovetnych prispevku - pouzij edit a dopis si to do toho puvodniho (viz muj edit)
elektromanik
Zdravim..zajimalo by mne jestli toto leto se nechystate do amstru chtelo by to vykutit nejakej spolecnej zajezd...co vy na to?nevim jestli uz nekde v nejakem threadu se neco takoveho planuje tak se omlouvam..
sajlem
hehelum
Nevite nekdo jak je to s tema cenama v Arnehemu ted?
Sardus Swift Jr
A proc ne radeji rovnou do Amstru.
pindo
Holandsko?Amsterdam?Growery wed tam podme spolu!žiadne mená ale tričko so znakom grower a nickom...Wed ked zaplnime jeden bus tak sa dá dohonuť s nejakým podnikatelom co ma bus a mozeme tam ist na buse a usetrime aj nervi aj peniaze...Hm?Taka tyzdnovka!a jedlo a ostatne nam bus bude vozit.No proste parada.
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od sajlem

Dobrá otazka. Mate na ni nekdo nejakou odpoved? Taktez vyrazim v brzke dobe na nakupy do Holandu :)
zvire
JJ s tim busem to je good napad kdyz jsem jel do holandska hrat korfball tak se za bus platilo 40 tisic a jelo nas fakt kotel!
inVALIDa
typytle to by byl proošvich 8-)
elektromanik
Jo s tim busem to je opravdu dobrej napad ja bych do toho urco sel...chtelo by to novej thread a at isou zajemci at vime kolik nas je :D
ak2249
podniknem nejakej zajezd do Hollandm, neco bych tam potreboval, tak se dohodnem a pojede nas povic :)
sancha
jinak malá rada .. pokud na vás na hranici psy, dost pravděpodobně na vás to milý zuiřátko upozorní, at něco vezete nebo ne ..
co to dát za vobojek svýho psa?
:-)
hohokacer
po vstupe do UE to uz niekto skusal?
Co?
co použít psí - zvířecí sexualní atraktanty ? nebo harajícího hafana?
GE100
Zdarte všickni.....Ja razim do Hollandu v neděli, tag uvidim, kdy tam dojedu.........na stopa :) Jinak se da vychytat nákej kamionák(po netu), ktery te hodi aspon do Frankfurtu a pak už si zas oněco dál
No nevim ale ja to tak risknu a uvidim.se pak ozvu jak to všechno dopadlo...
Zatial cusz
Janísek
GE100

Good luck, kámo:-)
Nám to trvalo nejdýl 4 dny. Jinak úplně v klidu. Jestli jedeš sám (což je o držku), tak ten kamionák je nejlepší. berou jen jednoho. Víc lidí nesmí.
Každopádně dej vědět jak si dojel:-))
jestedman
ten navod je furt aktualni, listek od 24.00 do 3:00 v sobotu nebo nedeli, stoji nejakejch 35 eur, jmenujese SChoenes Wochenendeticket, dejte www.db.de, tam to mate, kdyz vam je pres 18 tak jedete max 2, ale vejdou se tam snad i 3 pod 18
staci dojet do prvniho nemeckyho nadrazi a uz se vezete. plati na vlaky S, RE, RB, SB. ale uvedomte si, ze do holandska to je tak 15 hodin ve vlaku, jsou to pouze příměstský vlaky
GE100
Janísek:

ZDRAEC PALEC. nedavno jsem doazil zpet a tezka pohoda:)............sice par zaderu, ale z Mohelnice me typci vzali az do holandu a jeste jsem s nima v Nemecku makal......no proste parada.
Akorat zpet to bylo horsi ale dostal jsem se.....jenomze jsem si kokotek neuvedomil, ze jsou jakesik svatky, tak se mi to protahlo na 4 dny pac nejezdily kamiony.....staci ale ukecavat lidi na benzinkach a jde to.....par zaderu jako ze jsem zmokl kdyz jsem spal vedle dalnice nevadi.....na druhou stranu jsem potkal par sqoteru, kt. me nechali prespat a tak dale...to by bylo na dlouho to vsechno psat.............jinak doporucuju vsem, kdo tam nebyli, at se tam aspon podivaji..........je to POHODA
Jinak jel jsem sam, a jak rikas je to pekne o drzku...parkrat jsem uz myslel, ze to fuckt nedam, ale zadarilo se...........
Ale jinak, nez stopem bych uz asi nejel.....staci vychytat spravny benzinky a jedes klidne az tam...a hlavne skoro zadax...me cesta vyšla +- na 100,- Kč :)
TWiSTY
Kamos mi twrdil ze tam stoji G hasu 1 euro.......Je to mozne?
Janísek
GE100
Věřím:-))) Máš můj respect. my jeli ve dvouch a hned na jaře, takže ty vánice byli taky krutý. Kolirát mě v noci zbudili klouby jak bolely od mrazu:-( ale jinak fukt pohoda. V holandu nás nabral týpek, že taky jeszil stopem po evropě a spali jsme u něho. nabalil jídla hafo a ještě nás vyhoil na nádraží a koupil lístky na IC až do amstru:-)))) to se tady nestane
GE100
to mas pravdu.me se treba stalo ze mi typek nechal 20 eur at si pry koupim neco na jidlo..................nebo si typci zajizdeli i 50km aby ti pomohli..no proste lidai jak maj byt.
Ja po ceste moc nespal, jenom jednou a to vedle dalnice ve Wijchen a tam sem zmokl jako prase takze vlastne ani nebylo v cem spat............stop je kvalitni zalezitost
jumpp
haja faja kluci,
hle doporučte mi někdo kam do holandu, kde je co vidět, kde je co kouřit a kde se papkaj i hubky dubky, třebas mexičanky:D:D:D
vela ďakujem

jumpp.:vampire:
trojbodka
jummp:asi vsade,teda skoro vsade...ja mam obehany maastrixt,tam ti viem dat indicie ale na druhej strane lacnejsie je v centre hollandu,blizko hranic je to drahsie pre turizmus...
ThomasK
citace:
Původní příspěvek od GE100
Janísek:

ZDRAEC PALEC. nedavno jsem doazil zpet a tezka pohoda:)............sice par zaderu, ale z Mohelnice me typci vzali az do holandu a jeste jsem s nima v Nemecku makal......no proste parada.
Akorat zpet to bylo horsi ale dostal jsem se.....jenomze jsem si kokotek neuvedomil, ze jsou jakesik svatky, tak se mi to protahlo na 4 dny pac nejezdily kamiony.....staci ale ukecavat lidi na benzinkach a jde to.....par zaderu jako ze jsem zmokl kdyz jsem spal vedle dalnice nevadi.....na druhou stranu jsem potkal par sqoteru, kt. me nechali prespat a tak dale...to by bylo na dlouho to vsechno psat.............jinak doporucuju vsem, kdo tam nebyli, at se tam aspon podivaji..........je to POHODA
Jinak jel jsem sam, a jak rikas je to pekne o drzku...parkrat jsem uz myslel, ze to fuckt nedam, ale zadarilo se...........
Ale jinak, nez stopem bych uz asi nejel.....staci vychytat spravny benzinky a jedes klidne az tam...a hlavne skoro zadax...me cesta vyšla +- na 100,- Kč :)

Tohle mě úplně zaujalo, stopem do holandu, taky by jsem chtěl jet, rád bych, psal jsi že se to dá na banzínkách nebo i na netu sehnat ty kamioňáky. Napiš pls kde, a nějakej menší návod :)
díky moc, asi pojedu.
Ps: ty kamiony jezděj i třeba do Anglie žejo?
Lupus
ožná to už bylo ale kolik je jeden gulden na kč???
nebo má někdo nejaskou aktuální cestu aby napsal cenu v holandu v českých na stole :D ?
jestedman
kamiony se seženou na odstavných parkovištích u benzínek a restaurací, ale musíš se jich rovnou zeptat, protože docela neradi zastavujou, když už jsou rozjetí. a taky na tom parkovišti můžou čekat třeba 8 hodin a to na něm nepoznáš. jeste par vychodnaku používá vysílačku, přes kterou si můžete s jeho pomocí domluvit někde dál, v okolí jinej kamion a jen přesednout.

lupus: ses vzbudil ze stoletyho spanku nee? gulden je asi 15kč, ale už pár let tam jsou eura
Janísek
jested: ano, ale když by chteli jet dva,tak je to na pitchu..nemůžou brát dva do kamionu. Aspon nas nebrali... takže jsem se ptali klasika aut na benzinách a když jsme viděli NL značku:-) uíííí cca za 5 hodin jsme stáli na holnaské půdě:-)) nejrychlešjí stop cestou tam..celá cesta trvala 3 dny až do Amstru
Janísek
citace:
Původní příspěvek od sancha
jinak malá rada .. pokud na vás na hranici psy, dost pravděpodobně na vás to milý zuiřátko upozorní, at něco vezete nebo ne ..
co to dát za vobojek svýho psa?
:-)

ano jde to, kamoš takhle převezl papíry. Zašil je do obojku. Jinýmu tak nehorázně páchly nohy (několik dní v tahu obutej..taky trajdali stopem),že kdyby se zul, zabil by celou slavnou Zoll zonu:-) tak ten nadrzo to hodil do boty pod vložku:-)) mluvím stále o papírech..na hašu by se asi blbě šlapalo:-))
jumpp
těšim se jak malej kluk:D:D:D:D
GE100
to ThomasK:zdar kemo....dlouho jsem tu nebyl, tak sorry.........jinak zkus nakej vyhledavac a napis tam normalne Autostop a na netu je toho hafo.......musis zkouset......ale podle me je lepsi se proste zbalit a vyrazit - na tom netu taky kazdymu nemuzes verit........sice to chvilema byva zader ta cesta kdyz jedes sam, ale dostanes se v klidku.......proste obehnes ty odpocivadla a ptas se jednoho za druhym jestli jede tam kam potrebujes.......a musis byt tak trochu ofrklej.....i kdyz maji zatazino, tak je normalne vzbud.....kdyby te chteli poslat do pryc, tak to stejne udelaji tak jak tak........proste bez zabran.......a hlavne musis sefovat kdo prijizdi a odjizdi atd.....me se stalo ze jsem se nechte zeptal tak 3x stejnyho typka, co tam nocoval kousek od Nijmegen......ale co uz....
A kdyz neklapne kamion tak utikej na benzinku......no a a kdo prijede tak se ho snaz ukecat at te vezme zase dal........nemel by byt problem.......je to sice pul Evropy ale da se to zvladnout...............jo a jestli chces jet sam, tak ver tomu, ze to fuckt neni zadna prdel.....musis si davat pozor....
oskenoval bych ti mapu s nej benzinkama, ze by ses tam dostal treba na dva stopy......ja si ty nejlepsi mista na stopa peclive znacil pro priste.......jenze momentalne nejsem v CR a jeste dlouho nebudu.....mam i mapu amstru s nej. coffeeshopama, smartshopy a proste to nejlepsi tam jenze vsechno doma v CR ...sorry treba priste

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma