Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 [4] 5 
Pro přátele Durban Poisson - Klikni zde pro originální téma
Mašťák
Ja premejslim nad South African Durban Poison x Skunk, od High Quality seeds. Tenhle model mel dost slusnej ohlas na zahranicnich strankach.
Jediny co me na nem trapi, je ze prej neuveritelne smrdi. A docela se bojim corek, jelikoz za cca 8mi metry krovi je hned cesta, kterou obcas nekdo i projde.

Nemáte někdo zkušenosti ?
nekrad111
kupili ste semienka z netu?????
nekrad111
dufam ze nie lebo ja chcem kupit z netu blackbery...a ak by my vysli z 10 semien 2 samice tak by ma to kurva nasralo sak to su feminizovane semienka z upravenou klicivostou alebo............ NIE.........
Method
2 nekrad:Ak mas feminizovane, bude vsetkych 10 samic a klicivost vacsinou byva 99 percent tak sa neboj.A Blackberry som objednaval aj ja a klicivost bola 100 percent..
nekrad111
tak to ma potesilo...odkial si kupoval???ja som pozeral na hemcy.at ale som zaciatocnik a nemam to odskusane.
Sogeking
Já mám 50 smaiček, Durban jedu poprvé, protože jsem tak nějak vypozoroval, že je tu u nás asi nej odrůda:-D Hodně štěstí, a čorky ať dostanou pěstí!:-D
gardenisto
Tak ať vám kytí roste. Mně to minule nevyšlo a teď sem to nějak propás..ale určitě DP ještě zkusím, pač vyrostly monstrózní kytky. :)

BTW nakupování klidně pořeště by Visa/Maestro..prostě platebkou a nemusíte se bát, že prachy v obálce nedojdou apod. Ale vybírejte jen známé seed banky.
S3RIOUS
Zdar, tak už mám pár dní DP venku, pár lístečků zfialovělo (teploty v noci neklesly pod 5 stupňú) ale chci se zeptat, jak velký dopad by to mohlo mít na kytky v budoucnosti? - hlavně mám na myslim hermení :-(
kokopelo
s3rious když je kyti mala mrazík neva a hermení to je geneticky dané v tom semínku. a jinak durban poison z nirvany.....super do 14 ti dnů příjde a 9 z 10 vylezlo.
gardenisto
citace:
Původní příspěvek od kokopelo
s3rious když je kyti mala mrazík neva a hermení to je geneticky dané v tom semínku. a jinak durban poison z nirvany.....super do 14 ti dnů příjde a 9 z 10 vylezlo.

Tys objednával letos z Nirvany? Já se letos díval a přejmenovali to na Urban Poison...což by bylo ještě okey, ale v popisu tam melou pořád INDOOR..a ještě k tomu to skřížili s NL O_o
citace:
Urban Poison is an indoor version of our famous South African strain Durban Poison. We took the Durban Poison and crossed it with Northern Light, after which we back-crossed the resulting hybrid with its parent again. Eventually, we came up with this predominantly Sativa variety which retains an aroma of juniper berries and a trippy high. Structure- and potency-wise, this plant is comparable to modern indoor production strains.

Ještě že mám 2 semínka z min. sez. Tak až budu uvažovat o lampě tak zkusím udělat matku..
muj uplne prvni grow, semena budu mit z bazaru...snad dojdou v pořadku.Co sem tu četl tak je to celkem odolna rostlina ,tak snad se mi t0 podari dovest do zdarneho konce.:leaf:
.:INDI:.
hoj v pohode to zasad v juni...a kvitnut to začne ked to začne kvitnuť :D ale cca niekedy v polke augusta by mal byť už v kvete odhadom...vieš zaleží na vela okolnostiach čiže sa to neda jednoznačne povedať čus...
Migho
Aloha.
Tak som si konecne objednal DP bo mi je velmi sympaticky.Objednaval som z grower.sk a dnes mi volali ze uz je to poslane a ze zajtra ich mam cakat.Som zobral 20 ks regular tak som zvedavy co mi z toho vyrastie bo uz je dost neskoro na sadenie a navyse je to moj prvy out-grow:)Dufam ze mi z toho vyrastie riadne monstrum. Btw. kytky pojdu na strom:)
Drzte palce a growu zdar!
Migho
A este ma napadla jedna vec kt som sa sice uz desi na fore pital ale nedostal som ziadnu konkretnu odpoved, ze kolko hodin !!!priameho!!! slnecneho svitu potrebuje kytka ku svojej spokojnosti?Pre upresnenie dodam ze som si vyhliadol na pestovanie strom na juznom svahu len ma sere ze od cca 17tej hodiny tam uz vobec nesmazi.Nebudu sa za to kytky hnevat?
Peace:)
Ondra_161
Tak od 17 hodiny uz ta intenzita slunecniho svitu taky neni nejak monstrozni, no ne...? A pokud je to jizni svah tak to znamena, ze tam pere od rana - od vychodu slunce do Tebou zminovanych 17 hodin....Coz je v lete bratru 12 hodin primeho sluecniho svetla....To je pohoda ne...? ;-)
Migho
Tak to jo.A ja uz ze si mam najst noveho fleka.Takze pohoda.Hned berem pilku a horsa na strom:)Drzte mi palce nech sa z tadial nezlamem dolu:)
Growu zdar!See U on the tree:)
LSD-3D
Dobry den growers! Mne durban poison sadeny asi v polovici maja rastol a rastol rastol az do oktobra a koncom zacal kvitnut takze nic moc .Kamarat tie iste semena sadene v juny koncom krasne vyrastol tak 1.5 a do konca oktobra dozrel !!! seeds from Nirvana
Ondra_161
citace:
Původní příspěvek od Migho
Tak to jo.A ja uz ze si mam najst noveho fleka.Takze pohoda.Hned berem pilku a horsa na strom:)Drzte mi palce nech sa z tadial nezlamem dolu:)
Growu zdar!See U on the tree:)

Nechť se dari.....Me ty pesty na stromech prijdou zbytecne narocne... :) Ale mozna je to tim, ze tady amm vicemene optimalni podminky na Outdoor...Hodis sem nejake fota...Docela by me to reseni zajimalo...
Migho
JJ to vies ze foto bude....len zatial neni co fotit ze?:)Viesco ono to zase nieje o moc narocnejsie len treba vediet lozit:)ale co som to cital na fore tak sa to oplati hned z niekolko stran bo na strome nebudu ziadna zver, skodci a ani tie vy****ne corki.
Inak dnes som bol v lesiku a zistil som ze moj milovany stromcek je uplne na hovno lebo vyliest sa nan da tak maximalne do 8mych metrov bo potom je taky usek ze cca 2m ziadna vetva a v tych 8m je este uplna tma.Teda pani poviem vam ze som dnes isel z lesa riadne znechuteny bo ziadny iny pouzitelny strom som nenasiel a aj tak u nas je to samy listnac a to sa mi zda blbost posadit kytku na strom kt. na konci leta zhodi listy a moja kytka tam bude kricat jak buzna medzi neonackami:)asi nakonec pojdem kdesi do krovia a tam to hodim ale urcite na viac miest kvoli corkam, sak semien mam zatial dost:)Tot vsjo.Have a nice grow!
j0llyj0k3r
Mám takovej smělej dotaz, tušíte někdo jak moc velkej vliv na výnos bude mít zaštípnutí Durbanu Poison, když je to genetika obyčejně tvořící jednu centrální palici? Trošku se bojím, že mi přeroste skleník a dvě větve se ohejbaj vodorovne lip nez cela kyka :) Díky za názor..
Brdaaak_01
tak to štípni neboj....mě to zaštípla sama příroda a kytce to zdá se neublížilo
j0llyj0k3r
citace:
Původní příspěvek od Brdaaak_01
tak to štípni neboj....mě to zaštípla sama příroda a kytce to zdá se neublížilo

sice dekuju moc za odpoved, ale pravda uplne me neuspokojila.. vim, ze to kytce neublizi, zajimalo by me spise, jestli je rozdil ve vynosu.. nekdo zkusenejsi?
Brdaaak_01
řekl bych že výnos se ti zvedne, ale nebudu dělat chytrýho
j0llyj0k3r
Tim si prave nejsem vubec jistej, proto jsem podotknul, ze tenhle typ neovereny rady mi nepomuze.. Jelikoz Durban je typ genetiky, ktera tvori vetsinou jednu centralni palici a co jsem ruzne cetl, u spousty Sativ zastipnuti vynos muze az drasticky snizit.. jeste jednou, nekdo kdo MA ZKUSENOST? Diky..
Mam na vas otazku ukazali vam už vaši durbanikovia pohlavie?moje maju už vyše 150cm a stale ani znamka preflowers pritom ine kytky ukazali pohlavie už ovela skor ...Dakuejm za odpovede
EDIT: durbanikoch mam od dutch passion....

Jolly-zaštipni to určite sa nepripraviš o vynos prave naopak videl som to už vo vela threadoch + vlastne skusenosti

peace
Brdaaak_01
II:INDI:
taky mam od dutch passion a už se ukázal i samec a ze 2 kytek už lezou chloupky...
YagoMan
citace:
Původní příspěvek od j0llyj0k3r

sice dekuju moc za odpoved, ale pravda uplne me neuspokojila.. vim, ze to kytce neublizi, zajimalo by me spise, jestli je rozdil ve vynosu.. nekdo zkusenejsi?

netvrdím, že jsem "někdo zkušenější", ale s přáteli už máme nějaké to pěstování sativ za sebou a Durbanu zvláště, dokonce i divokých semen z Afriky přímo z oblasti Durban...
Pokud můžeš dát tehle robustní sativce opravdu prostor, tak se každým zastřihnutím připravuješ o výnos. Protože jak už píšeš tak tahle kytka tvoří od spodu nahoru centrální palici (trs kolem stonku) z kterého vyrážejí jen spodní a prvotní větve dole...
Při zástřihu dochází k prořídnutí hlavního trsu a vyjetí sekundárního větvení, které, ale mají tendence vytvářet palice pouze na konečcích větví...
Toť pouze moje pozorování z pěstování Durbanu...
Nazdar Brdaaak no tak som bol pozret na poličku a zatial mam 2 samice z 5kytek normalne som musel tie chlpky hladat :D boli dobre maskovane :D čiže keby bola ešte nejaka samička bol by som spokojny :D maj sa a nech sa darí
kokopelo
citace:
Původní příspěvek od gardenisto

Ještě že mám 2 semínka z min. sez. Tak až budu uvažovat o lampě tak zkusím udělat matku..

máš recht já je objednával v únoru. a vůbec se mi nelíbí že ten model na nirvaně dali pryč, ale našel jsem jinou seedbank ale tam chtěj 90euro za 10 senímek. ale počítám na příští rok zkusim Boba Marley
j0llyj0k3r
YagoMan: Diky moc za prinosny info, moc prostoru mu prave bohuzel dat nemuzu, uz ted mu chybi cca. 40cm do strechy skleniku, ale mam v planu zakopat kvetinac, cimz dalsich 40cm ziskam, tak mu to snad bude stacit..
loeX
tak já zkušenosti mám a to docela konkrétní:) i přímo z foliáku. V sezoně 06 sem jel 2 kusy,
-jeden byl venku, bez záštipu, černý fenotyp...výnos cca 200g, velká centrální palice..jinak má velice zvláštní chut, rychle se překouří, hodí s k čaji pu erh(osobní chutě, nic závazného:D)

-druhý exeplář tého roku si rostl v dědově foliáku a takovou bestii sem nikdy poté už neměl! kytka zarostla půlku foliovníku, štípal sem jí lámal, roztahoval, no nakonec se tam vešla ale tak tak...výnos byl enormní, tipuju okolo 500g a palici byly tvrdé a kompaktní!

podle mě je naprostá hloupost tvrdit, že DP dělá centrální palici od spoda nahoru, to prostě není ani fyzicky možný...samozřejmě že pokud ste ujetý na to, ukazovat kámošům obrovský palice(souvisí s malým přirozením:D:D:))tak nezaštipujte, ale pokud joker potřebuje kytku ukočírovat jako já tak se tím nic nepokazí:)
YagoMan
citace:
Původní příspěvek od loeX
tak já zkušenosti mám a to docela konkrétní:) i přímo z foliáku. V sezoně 06 sem jel 2 kusy,
-jeden byl venku, bez záštipu, černý fenotyp...výnos cca 200g, velká centrální palice..jinak má velice zvláštní chut, rychle se překouří, hodí s k čaji pu erh(osobní chutě, nic závazného:D)

-druhý exeplář tého roku si rostl v dědově foliáku a takovou bestii sem nikdy poté už neměl! kytka zarostla půlku foliovníku, štípal sem jí lámal, roztahoval, no nakonec se tam vešla ale tak tak...výnos byl enormní, tipuju okolo 500g a palici byly tvrdé a kompaktní!

podle mě je naprostá hloupost tvrdit, že DP dělá centrální palici od spoda nahoru, to prostě není ani fyzicky možný...samozřejmě že pokud ste ujetý na to, ukazovat kámošům obrovský palice(souvisí s malým přirozením:D:D:))tak nezaštipujte, ale pokud joker potřebuje kytku ukočírovat jako já tak se tím nic nepokazí:)

zdar;)
my jsme se asi vůbec nepochopili, nebo zcela mylně...
tak pěkně od začátku...

1) nemůžeš srovnávat výnos kytky rostoucí volně a ve foliovníku... (já osobně jsem tedy nikdy ve foliovníku nepěstoval)

2) dále jsem psal, že: "Pokud můžeš dát tehle robustní sativce opravdu prostor, tak se každým zastřihnutím připravuješ o výnos."
A to je můj názor, za kterým si stojím, protože jsme taky zpočátku
zaštipovali a nikdy jsme neměli takové výnosy, jako kořeni, kteří nestříhali vůbec (stále se bavím pouze o pěstování OUT). Netvrdím, že jsem "nějaký zkušený" pěstitel, to vůbec ne, ale Durban patří k mým oblíbeným kytkám a tak jsme ho společně pěstovali často OUT i IN.
Tam jsme taky vypozorovali, že po záštipu se rozjelo sekundární
větvení, ale nebylo tak obsypané palicemi jako kytka, která zastřihnutá nebyla. Nikdy jsme to nevážili, ale šlo to poznat pouhým okem na které kytce je větší výnos...
Nejúžasnější byly kytky ze semen přímo z oblasti Durban - s tím co se
komerčně prodává byly (a zase budou, už se na tom pracuje :D)
luxusně neporovnatelné...

3) mnoho taky záleží na fenotypu a genetice...(rozuměj seed banc)
taky jestli pěstuješ ze semene nebo řízku...

4) ta centrální palice (myšleno trs kolem stonku) znamená, že bez zástřihu přerůstají pouze prvotní větve...viz. foto (o tomhle jsem psal)

Já taky nikoho nepřesvědčuju ať stříhá, nebo nestříhá, každý je nad
svými kytkami pánem. Jenom se dělím o svůj názor tak jak se zdá být
pro mé potřeby nejlepší a každý ať se zařídí jak chce...;)

OT: a nejen k pu erhu, ale taky k Nepálu gold a nebo k Darjelingu ;)
čest
C0mb4t
Mas to pekne!Ja mam tento rok tiez Durban od Nirvany zastrihol som ho ale asi na takom 10 poschodi :D Newiem mozno som ju tym odpysal ale pestujem prvy rok takze skusenosti vela nemam!Ak sa ta mozem spytat tak za kolko mesiacov od zasadenia si ju mal takuto?
kokopelo
Milí zahrádkáři potřebuju poradit. Semínka od Nirvany jsem dávál do země 5. dubna teď mám 4 v 50 ti litrových kýblech a 2 v zemi, co se týče durbanu a všechny maj 65cm. když se kouknu po kámoších co maj též v kyblu(podlampáky) maj o metr větší. o sazenejch do země ani nemluvim. sám mám v zemi Mazar už 3týdny na květu a Krysí Oko 2 metry , pícháno do země 6.březen Mazar a 5.duben Krysí Oko.
Teď musim říct že když měly všechny květiny 3 patra můj spolubydlící(fotr) mi to postříkal 2x nějakou sračkou na plevel,, takže jsem musel 2 patýrka uštípout ze 14 ti jsem 8 zachránil.2 durbany jsem neštípal. Protože mám dobrou zkušenost s kristalonem dával jsem start(všem stejně) a teď sypu netopíří hovínka+start, pročpak mám tak malý durbany?????
YagoMan
citace:
Původní příspěvek od kokopelo
Milí zahrádkáři potřebuju poradit. Semínka od Nirvany jsem dávál do země 5. dubna teď mám 4 v 50 ti litrových kýblech a 2 v zemi, co se týče durbanu a všechny maj 65cm. když se kouknu po kámoších co maj též v kyblu maj o metr větší. o sazenejch do země ani nemluvim. sám mám v zemi Mazar už 3týdny na květu a Krysí Oko 2 metry , pícháno do země 6.březen Mazar a 5.duben Krysí Oko.
Teď musim říct že když měly všechny květiny 3 patra můj spolubydlící(fotr) mi to postříkal 2x nějakou sračkou na plevel,, takže jsem musel 2 patýrka uštípout ze 14 ti jsem 8 zachránil. Protože mám dobrou zkušenost s kristalonem dával jsem start(všem stejně) a teď sypu netopíří hovínka. pročpak mám tak malý durbany?????

no ty napíšeš příběh čím si prošly, jak veterán z vietnamské války a pak se zeptáš "pročpak máš tak malé durbany????" :D
buď rád, že máš nějaké...
kokopelo
takže je to tím že prožili masakr při ofenzivě Tet?????? no doufám že hrdinové budou chutnat.
kokopelo
jo a abych hodil ještě radu z vl. zkušenosti. Byl jsem loni hrozně nedočkavý, paličky byly skoro hotový, tak jsem ustřihl centrální palici cca 1o cm. měl jsem výčitky jako prase že jsem se připravil o výnos jenže ouha za tři dny byly palice 3x takový. a jestli lžu ať se propadnu do západního Německa
samael22
Jak jste na tom s kvetením durbánku? Mám feminizovaný kytky od Dutch passion a zatím nic (kromě preflowers). Začínám bejt mírně nervosní.
acheron
moje Durbany od DP (regular) uz kvytnu 2 tyzdne, ale drzim palce
Moje DP od DP tiez regular kvitnu cca 3 tyzdne a vyzera to na pekne salamy
formy01
mě zatím nekvete ani jede, teď to zkouším týden zatmívat, tak už to trochu začíná, ale teda oproti jiným odrůdám co mám tak ty mají rhodně větší paličky....divný :(
192.168.100.252
no, ja mam tiez 2 kusky DP, 2 a 2,5m, uz to je az prerastene, ale nejake naznaky kvetu nikde, tiez sa bojim ci ti stihne dokvitnut sakra.
Ostatne odrody, hoci niesu ani z daleka take velke a pekne uz sa ukazuju, a to su InDoor, tak som cakal ze out bude skor kvitnut.
Inak je to Nirvana..
Dan.Bass
to samael: úplně to samé, akorát že jsem tytéž semena jel i před rokem a jsem poučen, že nasadí palice zdánilvě pozdě, ale ty se pak rychle nafouknou. Chce to teď dodat hodně P a K, ale to není žádná novinka...
samael22
to Dan.Bass: dík, trochu mě to uklidnilo, koupil jsem hnojivo monster bloom od Groteku (50 % P a 30% K) tak uvidim co to s nima udělá.....
Migho
zdravas groweri!...akurat dneska som bol pozriet na strom ako sa ma moj mini durbanik tak som ho rovno aj sfotil...foto prikladam:)mam ale jednu otazku....preco je taky krpaty sak durban je sam o sebe kytka jak pol kravy:)hore na strom siel asi v polke juna(cervence) takze si myslim ze mohol podrast aj viacej:)je mozne ze v kvete este trocha podrastie bo tie palice sa mi fakt zdaju biedne?nema nahodou nedostatok hnojiva?pytam sa preto lebo od kedy isiel na strom nebol vobec hnojeny...iba tym co bolo v substrate(tusim na pelargonie)...dikes a growu zdar!
viem ze to tu velmi nepatri ale nevie mi niekto zohnat pel? na oplatku poslem potom semena...diky groweri dajte mi vediet...
nooo a ja mam vonku tri durbany a jednu guerillas gusto (durbany - 2,5m 2,7m a 3m ) je divne ze sli vonku uplne rovnako a kvitne zatial len najvyssi durban....ten je uz zakvitnuty riadne a tie ostatne dva este maju len preflowers....neviete kurva jak je to mozne alebo cim to moze byt? ten najvacsi este pred tromi dnami nemal vobec nic a ked som im vsetkym dal pk 13/14 po troch dnoch sa obsypal jak hovado...musi to byt tym hnojivom ale preco ostatne ani nehlo...dnes mi dosiel postou este bloom stimulator a bio bloom tak im dneska na dobru noc dam ( vsetko z biobotaniku online growshopu a kurva UPLNE ZADARMO + BOB PAPIERKY, FILTRE, A NOVINY KONOPTIKUM..) - chlapici tam musia byt vkuse zhuleny, zabudli mi poslat jedno hnojivo tak mi na oplatku dali litrove balenia a vsetko gratis...po pici kseft...mozem len odporucit...

http://www.biobotanik.sk/ ( ja mam od nich ATAMI PK 13/14 a kvetovy bloom stimulator, a BIOBIZZ bio bloom )

a este keby niekto mal pel slubujem ze mu dam polovicku semien...(najlepsie samec durban, alebo nieco podobne) dik...ozvite sa
j0llyj0k3r - hej kamo ja mam 3 durbany od nirvany a kazdy z nich ma od 20 do 25 vrcholov a rozvetvil sa sam.(kto neveri poslem foto- viem ze durban sa sam skoro vobec nevetvi, asi to bude tym ze idem durban po prvy krat a viete jak je to zo stastim u zaciatocnikov..)....centralna palica bude husta a ostatne tiez taze ja by som strihal bo to vyzera dobre..
Moje durbany..
a treti zo spodu...
a tak mi kvitne...( ale preco kua len jeden? asi to je tym ze je v najvecsom tieni a skor sa mu prepla fotoperioda - myslite ze moze byt?)
Lowrider
tak neco prihodim..
mara-k
pro potěšení oka
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od mara-k
pro potěšení oka

Nice, zatemnoval jsi ? Jak dlouho uz ti kvete ?
Urcite to nieje zatemnovane lebo ja to mam presne na chlp rovnake len mi to trocha napada pleseň :(
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od .:INDI:.
Urcite to nieje zatemnovane lebo ja to mam presne na chlp rovnake len mi to trocha napada pleseň :(

Tak to mohu zavidet, me zacali kvist pred 10ti dny :(
jsou různý fenotypy durbanu dont forget ;)
od dutch passion su skoro stale dve fenotypy

Mastak nemaš nahodou DP od nirvany?ked ano tak sa nečuduj ze az teraz zacal kvitnut
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od .:INDI:.

Mastak nemaš nahodou DP od nirvany?ked ano tak sa nečuduj ze az teraz zacal kvitnut

Nn, mám cross DP*WW od jednoho místního šlechtitele. Tak uvidim.
hakousek
tak sem dneska musel sklidit myho durbanka:(kvuli corkam , poznal sem totiz nejakou velkou zmenu na kytce tak sem ju radsi sekl:(moc stoho neni ale do sklizne balkonu si vystacim:)
C0mb4t
Tak toto je moj Durban od Nirvany!Mozte mi povedat ci uz kvitne?
Brdaaak_01
C0mb4t

začíná kvíst a kytka ti trpí tuším nedostatkem železa nebo něčeho, teď si nejsem jistej - myslím tu ztátu zelený na fotce
C0mb4t
Teraz je to uz ok vyzera pekne! Brdaaak_01 kolko to bude kvitnut?
Method
Cus...no ja prave ide Durbana z mojej vyselektovanej matky pod 400w tak som zvedavy co z toho bude.Je to od DP tak dufam ze som vybral spravne...
Arjan
muje DP. :)

4 - 5 týden květu.

Trochu slepičincu. Něco od B´cuzz PK13-14, ATA - XL, A,B + všemocný phytamín.
mám takovej dojem že sem natrefil na neskunkovýho origo durbana nebo něčemu hodně do původní durban sativy...je to ze semínka od kámoše a palice jsou malé a řidší . hodim pár fotoz - co myslíte mohl by to být nehybridizovanej durban?
chutná to ovocně tak jako jemně a silně zároven. stávek celkem síla a vydrží taky . nevim k čemu bych to přirovnal. sklízel se koncem října (jedno pheno bylo zářijový taky)

...jedna fotka jen? hmm dohodim pak další
acheron
podla mna vysoko nepravdepodobne aby si mal DP z Durbanu (to mesto odkial pochadza)
SKUNK211
aku ma silnu vonu DP pri suseni???diky za odp
edit - třeba nějaký lepší pheno dp...skunk211 - silnou , silnou když se povede :) příjemnou jak pro koho
pipoboy
mozno to do tohto threadu nepatri ale chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s crossom DP a skunkom 1 presne modelom EARLY DURBAN ... viem ze ho pestoval vojtaxxx a vyzera to byt fajna burina... ma este niekto ini skusenosti s touto rastlinkou???
Poprask
Ospravedlňujem sa za kvalitu fotky... seeds nirvana
durban sadit do tiena, nie na prilisne slnko bo nedokvitne poriadne, alebo dokvitne ale len tak - tak. Cim vacsi tien tym skor sa da do kvetu....Ked je uplne na slnku zacne kvitnut ay o 3 tyzdne neskor jak ten co je v tieni...Mam odskusane na 4 rastlinach.....ale inak je to masaker,, jednoznacne naj out....
acheron
o tom pochybujem , nemal si btw. semena od Nirvany ? tie casto maju problem s kvitnutim ... ja som sadil Durbany od DP a zacali kvitnut krasne uz od 1.8 a nie neboli v tieni
kamil
Když dáte kytku do stínu, tak "možná" začne kvíst dřív, ale konečnej výsledek bude o poznání horší než na přímém slunci.
simson
Zdárek groweři myslíte že je dobrý abych Durban hnojil AHčkama? Nebo mám spíše použít BioBizz.Děkuji.
simson - celkově si myslim že biobizz je lepší než AHáčka...stačí grow a bloom, popř. topmax prej...
simson
A co kdybych dal ten grow bloom a třeba i ten fish mix mohlo by být?
hermelín
skus a uvidíš... :)
běž s tim do hnojek , tady je to o durbanovi, ne o biobizzu ;) btw fish mix je v pohodě taky...
PASSWORD
caute pridavam foto durbanku,musim se pochlubit :-)))
Petrzlen43
zdravim všetkých tento rok by som chcel ist svoj druhí out minuly rok som mal 3 no name a nič moc... študoval som forum a vyšlo mi že najlepsie na out je durban.Tak sa vás chcem opýtat na vas nazor lebo ste skuseni pojdem toto Dutch passion Durban Poison 10 ks Feminized, poda bude na kazdu rastilnu teda dieru 20l hliny + perlit + škrupiny z vajec na vrch na zrovnanie ph. Hnojky na rast : Plagron Alga Grow 1 l a na kvet: Plagron Alga Bloom 1 l +Plagron Phyt-Amin 100 ml. Slnka bude dost.. chcem sa spitat ešte že ked všetko pojde ako má či bude aj výnos dobrý ale hlavne aj kvalita ci ta kvalita bude podobna nejakym indor zenam . A ak mate niekto nejake pripomienky co by som mal pridat alebo odobrat napiste dakujem!
Bergo
Ja toho roku pojdem da sa povedat prvy krat outik :))... Durban..jednoznacne pravdepodobne od DP...feminized :)...hnojiva podobne ako petrzlen...no som zvedavy :)... uz len najst dobre miestecko :P
Petrzlen43
bergo zaujimama aby niekto napisal ze kto to uz isiel podobne ako chceme my aka bola kvalita a aky vynos cca..
Petrzlen43
bergo zaujimama aby niekto napisal ze kto to uz isiel podobne ako chceme my aka bola kvalita a aky vynos cca..
karezz
ahoj vynos je neco okolo 400-600g.... pls kdo ma durban poison tak at me napise vzkaz ...
čau myslíte že durban poisson dokvete ve východních čechách(králové hradecko)?dík za odpoved
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od Purple
čau myslíte že durban poisson dokvete ve východních čechách(králové hradecko)?dík za odpoved

To ani tak moc nezalezi jestli vychodni nebo zapadni cechy (u severu a jihu je to samo trosku rozdil, je jasny ze typek na jizny morave ma lepsi podminky nez typek v krkonosich v 1000m.n.m.), ale spis konkretni set-up pole. Tzm, pokud ho hodis do krovi nebo za barak tak bude mit vetsi problem dokvist nez na jiznim placu, kde mu nic nestini.
Ale jinak, podle me dokvete v pohode.
karezz
ahoj , .... taky valim tento rok durbanka ale seminka budu sadit na zacatka kvetna rovnou do zeme ...... stihne dozrát nebo budou s nim neaky problemy ??

ps: vim ze to semka nepatri ale dostal sem k nemu jako bonus POWER KUSH (5ks) mate s touto odrudou nekdo zkusenosti ?? jestli jo tak pls pres vzkaz SMOKE REPORT ..... THX
acheron
ak si kupite klasiku Durbana od Dutchpassion tak s dozrievanim problemy niesu, ak ale zvolite lacnejsiu variantu od Nirvany tak je to loteria ale vela ludi malo problemy - oktober , kytka cez 2 matre a ani bliznicka
karezz
no pravě jak debil si obednavam ze seedboutique.com durbanka od dutch passion za 28EUR tak poslu 30EUR a za MĚSÍC mě dojde durban od nirvany kterej stoji 17.40EUR ....... tak to nasere uz vidim jak mě nevykvete...... sakra
citace:
Původní příspěvek od karezz
no pravě jak debil si obednavam ze seedboutique.com durbanka od dutch passion za 28EUR tak poslu 30EUR a za MĚSÍC mě dojde durban od nirvany kterej stoji 17.40EUR ....... tak to nasere uz vidim jak mě nevykvete...... sakra

hele a nebylo by dobrý to s nima nějak pořeshit?trochu si zanadávat a tak .)
karezz
no ja stejnak anglicky moc dobre neumim a navic tim stejnak nic nevyresim ... ale tak zkusit to muzu .
karezz
tak to asi ani nevyzkouším..... překladač na googlu je na hovno ... sou to kund* , příště na ně seru a hotovo...
corleone
i kdyz su uplna lemra v anglictine tak snad das dohromady neco jako.. Hello, i had order from (datum objednavky), Durban possion, Dutch pasion for 28 EUR. Iv waited for 30 days and I got Durban possion , Nirvana for 17.40.. I paid 30 EUR ..ted bych asi napsal z jakyho uctu jsem platil bo tak..
a bla bla.. a dal si to nejak doplacej..pokud ti neni 15 jiste mas kamarada treba co ti pomuze..see yaa jinak kdyz jim to posles zpatky nerozbaleny tak ti to vymenej urcite..seedbutigue je ok
acheron
blbost je vysrat sa nato, teraz si povies ze aaale co srat uz nato tich 10e naviac ma nezabije .... ale predstav si jesen, oktober ty krasne zdrave Durbanky na ktorich by inac boli police ako noha ale tebe sa v jari nechcelo dat "pracu" s tym napisat blby mail a poslat s5 objednavku a teraz mas holy ch*j
o
Frydrych
Tak přatele pojedu 1 rok Durban poisson na podzim hodím foto doufam ze me vyleze nejaka krasna kitička pěstu zdar
hacra
Kdybyste někdo měli durban semena na prodej tak bych si koupil.Pls pokud máte tak pište PM.Děkuji

a karezzovi přeji mnoho úspěchu v boji za to co mu patří
fananek7
Zdar v přátelích durbánku,
letos jedo poprvé 2 tyto pěkné kytky jsou staré 2 měsíce a daří se jim dobře.Je vidět hned na začátku rozdíl ve stavbě listu a ve vůni taky.
Četl jsem tu,že je těžké přirovnat k něčemu tuto origoš vůni,ale já bych ji přirovnal k Africe v Zoo,prostě exotika.
A k čemu by jste ji přirovnali vy?

Na foto můj malý Durban:
Zambathan
Když už jsme u těch horších zkušeností, tak letos jsem objednal (tak okolo 18.4.) ze serveru Marijuana-seeds.nl a na začátku května mi přišla dopisová zásilka obsahující prázdné CD - a na obalu CD je napsáno : Check your e-mail for further details .. Na e-mailu nic není a na jejich webu (marijuana-seeds.nl) na ně nemůžu najít žádný kontakt (jenom contact us, ale nevim jak vy, ale mě to po mnoha marných pokusech přijde nefunkční). Máte někdo zkušenosti s tímhle serverem, nebo podobnýma událostma? Jo a abych doplnil - peníze mi z Paypalu odečetli ..

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma