hasun |
No nějak mi to ty fotky moc nepobírá. |
|
|
Freeloader |
to Dr.Katz: taky mam DP (sklenik) vod nirvany a zacal nasazovat az tedka v pondeli!!kamos ho ma normalne veenku a nema tam ani prd!takze bych se niceho nebal,akorat spatnyho pocasy ael vipadato ze babi leto de knam:) |
|
|
harwey626 |
DB. som objednaval od dutch-passion 10seeds 10vyklicilo z toho 2 samcie rastliny myslim ze spokojnost.... |
|
|
hasun |
Já ho mam letos znovu, tak jsem zvědav na druhou generaci. |
|
|
Freeloader |
2 Hasun:
no a jak vipada next generation?Kdy ti zacal kvest a vodkoho mas semena?
:leaf: |
|
|
ENYCE |
da sa durban pestovat ako indoor? |
|
|
Cannanymph |
Zdravím, tady jsou moje Zlatíčka (Durban Poison) :) Zneužila jsem bratra aby mi zapózoval, ptz já jsem prcek a ani by mě tam nebylo vidět :D
:leaf: Qualitka hrozná - foceno telefonem. |
|
|
Freeloader |
Too enyce:
Doma se da podle me vypestovat vsechno ale zrovna DP docela roste (viz.predchozi foto) a skrotit ho doma treba ve skrini by byl asi trosku problem!:whip:
Too Cannanymph:
OMFG tohle ze vyrostlo u nas v CR?vim ze DP sou veliky kyti ale takhle veliky palmy sem videl snad jenom nekde u rovniku!mozna to bude tim ze v cechach se to snazi lidi spis schovavat... mas K+:rasta: |
|
|
Pr45k |
môj minuloročny durban. semiačka z nirvany 100% kličivosť ;)
len škoda že je fotka z mobilu... |
|
|
Nekor |
Tak Toto je moj Durban Poison 07 |
|
|
L0TRIK |
C hele neprijde vam ten Durban Poison celkove jako lehci koureni >?
Vypestoval sem za oknem, a rozhodne STONED po nem nejsu ....
cekal sem od nej proste vic, ANEBO se jenom pletu a treba to nebyl origos = pojeb od jednoho clena z G
Prece udavanych 8% je docela malo, v porovnani s lampama 10-12% co bezne kourime ... |
|
|
Freeloader |
ja ho bral z nirvany stim ze ma mezi 15-20% ale na ostatnich strankach ho vykazujou jako 8% koureni takze nevim!ale to co mi roste tak jenom podle pohledu to vypada ze jak si dam praska tak mi to posadi naprdel:biglaugh:
nekdy sem dam fotky... |
|
|
L0TRIK |
No Nirvana je kapitola sama pro sebe :D
uvadi tam (na NIRVANE) 8-15% THC takze ono to bude tech 8% co maj na Dutch Passion a nikdo nemuze rict ze lzou =o)
hlavne me zajimaj vase nazory jak silny to je... |
|
|
Ono |
2LOTRIK:
Ahoj. No v prvom rade, prečo si myslíš, že Durban má byť stoned? Je to takmer 100 % sativa, takže ak sa nenechá silno prezrieť, tak stoned nebude. Dutch Passion píše: "“Up” high similar to Thai."
Ale napriek tomu sa prikláňam k tvojmu názoru, že Durban nie je najsilnejšie fajčivo. Podľa mňa je vhodný do spoločnosti, medzi priateľov atď. A tá vôňa.:love: |
|
|
Nekor |
Moje foto Durban Poison |
|
|
Raptor90 |
prosim nema nekdo seminka Durban Poison jak tak koukam je to dobrej model tak bych ho chtel skusit jestli jo tak prosim odpoves te.dik |
|
|
FaLda |
Zdar..mam na pristi rok semena durban posion a jak tak vidim, je to asi dost zdarne pestitelne odruda!!..ma velice svych priznivcu:D ..... no jsem na to zvedavej, je neco na co si u nej dat pozor? |
|
|
Ono |
2FaLda:
Durban Poison je výborná odroda.:leaf: Pozor si dávaj akurát na jeho veľmi veľký rastový potenciál, inak povedané strom ako sviňa.:D No a zváž výber seedbanky (ak teda budeš kupovať originál semienka), pretože veľa growerov malo problém s nedozrievaním, resp. neskorým začiatkom kvitnutia zo semienok od Nirvany.:rolleyes: Nemám s Nirvanou vlastnú skúsenosť, takže to ber skôr ako postreh, nie ako radu.;) |
|
|
Keany |
zdar ... tohle sem chtel frcet tenhle rok, ale nevyklicilo mi ... mel sme to od nakyho growera tady grr... uz dlouho chci tenhle modylek ochutnat ... kdyby mel nekdo vic semen, rad vymenim za power plant - par generaci uz ma, ale koureni je to dobry :P ... PM kdyztak ... dik :) mejte se, smejte se .... |
|
|
chuan |
Zdarec o durbanu sem toho slyšel hodně,ale ještě sem ho neskulil tak si ho chcu zasadit jevážně tak dobrej jak se říká nebo je to shit
? |
|
|
Anakonda |
Já sem o něm eště ňák moc neslyšel a ani sem se o této odrůdě nezajímal ale podle fotek udělám místo na tuto odrůdku v mé zahrádce :) |
|
|
SuperMan |
Zdravičko.....mam tu zapeklitou otazku pro příznivce Durban Poison..........říká se hodně že seminka DP od Nirvany nejsou tak kvalitní jak od Dutch Passionu.Tak co je na tom pravdy?!?!?!?!Můj osobní názor je že asi ten Dutch Passion bude opravdu kvalitnějši......Peace |
|
|
|
Ahoj tak na toto by ti mohol odpovedet asi iba ten co siel minimalne 2 x z kazdej seedbanky aby to mohlo byt aspon kus objektivne. Ja mam skusenost iba z Durbanom od DP a to feminizovanym..podle mna je to velmi dobra a povedena genetika na out a podla mna aj velmi stabilna..3 roky stale na chlp rovnake pheno ( cca vysadenych 12-15 seeds ) A aj v galerkach co som pozeral tak mi pride ako stabilnejsi DP ako Nirvana, ale co je kvalitnejsi to ti tezko povedat, nakolko som durban od Nirvany nesiel. ä na kvalite sa podpisuju este dalsie a dalsie faktory, takze jeden rok mozes mat lepsi napr. Durban od Nirvany a na druhy rok od DP . |
|
|
W. Allen |
Mám Durban od DP. |
|
|
shotgun |
zdarec, nema niekto skusenosti s durbanom okolo 900m.n.m. teda skoro v horach? |
|
|
bubik |
citace: |
Původní příspěvek od SuperMan
Zdravičko.....mam tu zapeklitou otazku pro příznivce Durban Poison..........říká se hodně že seminka DP od Nirvany nejsou tak kvalitní jak od Dutch Passionu.Tak co je na tom pravdy?!?!?!?!Můj osobní názor je že asi ten Dutch Passion bude opravdu kvalitnějši......Peace |
...tezko soudit, nicmene Durban je asi to nejlepsi co Nirvana ve svym portfoliu nabizi... |
|
|
Ganja-L |
zdravim lidi, tento rok pestuju poprve, a rozhodl jsem se prave pro Durban Poison, slysel jsem na nej samou chvalu... samo sebou ze jsem i uz zkusil vzorek Durbanu... ucinky byly dostacujici ackoliv stav nebyl zrova nejdelsi... ale jinak hulco do pohody.. skamose na akce atd... |
|
|
Ganja-L |
shotgun ---> mam stejny problem, zajimalo by me jak to poroste |
|
|
shotgun |
ja idem tento rok prvi krat, pod tatrami, chcem durbana no neviem co mam od neho cakat v takychto podmienkach... |
|
|
alko |
do 900m.n.m. bych vyzkousel himalaya gold nebo podobnou lahudku odolnou mrazu.... |
|
|
Thorax |
Zdarec potreboval bych vedet kdy tak priblizne durbanek ukaze svoje preflowers |
|
|
Ono |
2Thorax:
To je veľmi individuálne, jednoznačne sa to nedá povedať. Vo všeobecnosti vtedy, kedy nastane svetelná perioda, aby rastlina prešla na kvet. Uvedomí si, že jej čas sa kráti, ukáže pohlavie, aby zachránila rod.
Väčšinou to býva tak, že samce sa prejavia skôr ako samice. U mojích Durbaníkov to bolo naopak. Najskôr samice ukázali preflowers, samci ukázali pohlavie asi 2 týždne po nich.:) |
|
|
|
jo a pod lampou durban roste taky pěkně :) 22. den na květu, hnojeno plagronem alga bloom a pk13/14 + enzymy
ze semen od cannanymphy
(teda s nej pravděpodobností durban) |
|
|
Ganja-L |
oj.. velice pekny durbanik... snad bude tern muj taky tak pekny jak ten tvuj :) |
|
|
Lowrider |
letos sem si obednal DP vod Dutch P. , ale prekvapilo me jak ty seminka byly divny, bylo tam jedno fakt giganticky,tkovy sem este nevidel a pak zbytek tkovy maly sraci,asi polovicni nez normalne. a zatim jejich klicivost nicmoc :( |
|
|
berrea |
ja mel od nirvany seminka a byly vsecky hrozne prtaty, jak rikas, asi polovicni, nez vsecko, co sem kdy videl, ale vyklicily vsecky a zatim se jim dari pekne :) |
|
|
Dan.Bass |
Taky jsem od DutchPassionů dostal prťavý semínka, a to jak Durbana, tak Blueberry.. |
|
|
|
Zdravím, chcem pestovať outdoor s modelom Durbanom (nabudúci rok) a chcel by som sa opýtať, že kde je najlepšie sušiť takéto obrie rastliny... Nemám moc priestoru ani predstavu kde to sušiť, tak by ste mi mohli poradiť... Ďakujem |
|
|
MEDICINEMAN |
Původní příspěvek od Dreaďo
Zdravím, chcem pestovať outdoor s modelom Durbanom (nabudúci rok) a chcel by som sa opýtať, že kde je najlepšie sušiť takéto obrie rastliny... Nemám moc priestoru ani predstavu kde to sušiť, tak by ste mi mohli poradiť... Ďakujem |
mno ja DP susil u mamy pod sukni, a nebo bych doporucil policejni stanici, pod lampou je nejmin svetla, znas to ne.. |
|
|
|
Původní příspěvek od MEDICINEMAN
mno ja DP susil u mamy pod sukni, a nebo bych doporucil policejni stanici, pod lampou je nejmin svetla, znas to ne.. |
:teef: :D :baby: :rejp: |
|
|
Ono |
Dreaďo:
Človeče, veď tú rastlinu predsa nemusíš sušiť celú. Nastriháš na vetvičky, zavesíš a ideš. Hocikde, kde je teplota cca 16 - 22 °C, vlhkosť 40 - 50 %, hlavne tma a prúdenie vzduchu.;) |
|
|
palinoch |
zaciatkom minuleho roka som ochutnal DP. velmi pekne zazitky, urobila na mna velmi velky dojem. teraz lutujem ze som DP nezaradil do tohtorocneho vyberu. ked bude vsetko OK, tak na buduci rok by to mohla byt moja priorita. musi o nej zistit nejake info. |
|
|
berrea |
jakej ste meli nejvyssi vynos z jedny kytky? docela by mne zajimalo, jaky mam perspektivy :D |
|
|
|
z durbanu od DP fem...mavame pravidelne vynos od 300-500 g kvalitnich od indoor tezko rozeznatelnych palic. velike, tvrde, orosene :leaf: |
|
|
berrea |
to zni pekne... a jeste vec, tech 300-500 je ze zafikavanejch (nebo ohejbanejch ci jinak upravovanejch) kytek nebo ze svobodne rostoucich? |
|
|
|
tak i tak ( nektera zastipnute cca 2 razy, nektere vubec ;) |
|
|
Hydrotekk |
hoj
to co tu čtu tak přístí rok jdu do nej taky..........
sem budu chodit pro incpiraci.... |
|
|
berrea |
kazdopadne rostou ty kyti krasne, pestoval sem je ze seminek, ktery sem sel tejden pred zacatkem cervna a ted maj tak třičtvrtě metru a už se pěkně větví, budou z nich pěkný mackové... zkoušim to pěstovat na všechny způsoby (jedno políčko nefikaný, jedno fikaný a ve skleníku se bude croppit) takže pak provedu referát, co bylo nejúspěšnější |
|
|
Nebulaquest |
Tak pánové(slečny),dostal jsem semínka tohoto modelu přímo z Afriky,tak jsem na to zvědavet,předpokládam,že to určitě nebude zmutovaný pro brzký kvetení,tak to bude drobet boj,ale uvidíme,..mam to ve skleníku...za čas přihodim fotky... |
|
|
|
Původní příspěvek od berrea
kazdopadne rostou ty kyti krasne, pestoval sem je ze seminek, ktery sem sel tejden pred zacatkem cervna a ted maj tak třičtvrtě metru a už se pěkně větví, budou z nich pěkný mackové... zkoušim to pěstovat na všechny způsoby (jedno políčko nefikaný, jedno fikaný a ve skleníku se bude croppit) takže pak provedu referát, co bylo nejúspěšnější |
To bys musel udelat vsem kytkam uplne stejny podminky, aby bylo hodnoteni aspon kus obektivny..venku nikdy tak neporostu jak v skleniku..atd.......;) |
|
|
|
Tak toto je môj obľúbený modelík :) Budúci rok idem vysádzať iba tento model, proste dám do toho všetko, poprípade nakuknem sem, aby som sa niečo dozvedel, čo mi chýba... Proste DP je môj obľúbene :) :) :)
Go grow, go :) |
|
|
|
Zdravas, už som sa to niekde pýtal, ale odpovedal mi iba jeden, čo má skúsenosti s fem. seeds od Dutch Passion... Oplatí sa mi viacej zobrať 10 semiačok za 20 Eu alebo 5 fem. DP seeds za 42 Eu? Alebo mám zobrať oboje a dať sem report? :) |
|
|
|
Keby ze hladas, najdes........
Zase : Su 2 modely od DP fem. ktore su na outdoor vyborneee.
Khola fem., Durban poison fem. - Ideme ich piatim rokom a spokojnost je velka. Semiacka kupujeme kazdy rok a klicivost byva cca 8 zrn...no na 90-95 % su to samice. S hermacmi sme sa este nestretli.
Khola sa v rastovej faze riadne vetvi sama od seba, po zastiknutirobi riadne kriaky. Je to viac sativova rastlina. su velmi stabilne ( tie iste rastliny rok co rok, vynimky potvrzuju pravidlo)
Kvitnut zacina v prubehu srpna, najneskor na zacatku zari. Je velmi odolna plisni, ma nedherne kvety nekdy az z oranzovymi pestikmi. Dozrava behem 7-9 tydnu. jej vynosy byly vzdy paradni, to jiste jsi myslim o chutovej strance vysledniho produktu. Minulej rok mela 11 % THC.
Durban poison ma vic indikoidni vzhled tvori velike masivne palice plne pryskyrice, na na rastovej fazy se velice malo konari proto je dobre ho aspon 2-3 x zastipnut a kus roztiahnut. Nejlepsi je nechat nekolik hlavnich konaru.
Chutove je natom vyborne...jemna korenista vune. Pri dobrym podzimu jsou palice k nerozoznani od indoor palic. Takisto je to velmi stabilna odruda. klicivost a smeice su na tom stejne jak u Kholy :)
Hadam bude stacit ;)
Tyhle dva modely se urcite od DP oplati, a nech si hocikdo rika co chce na feminizovane zrnaod Dutch passion..tyhle jsou opravdu podarene na outdoor do nasich podminek. ( 5 let pesteni tyhle modelu ) |
|
|
|
No, práveže to mám od teba to info :) Teba som v príspevku spomínal :D No, to by malo stačiť. Napríklad ja bývam na juhu, kde je fatálne teplo, hlavne cez júl-august-september (30°C +), takže pri takýchto podmienkach, by sa mal dať vypestiť 3 metrový Durban bez problémov, všakže? Ja pôjdem asi len 5 seeds od jedného druhu, lebo nemám teraz až toľko peniažkov, preto idem teraz do Čiech na Moravu troška zarobiť :) No, tak hádam sa to budúci rok teda podarí :) DP bude moja priorita... A asi jediný model, čo vysadím :D |
|
|
J.J. |
4 radvacan : Mas nakou laborku, nebo tak neco, ze vis % THC? Zajimavy... |
|
|
|
Prečítaj si :faq: ! Je to tam napísané ako sa dá zistiť hodnota THC |
|
|
|
Původní příspěvek od J.J.
4 radvacan : Mas nakou laborku, nebo tak neco, ze vis % THC? Zajimavy... |
Analyza policejnymi zlozkami :(:(:( |
|
|
palinoch |
aha, a co ukazala analyza verejnej bezpecnosti? ako si sa z toho vymotal? |
|
|
J.J. |
radvacan :aha...tak ale 11 to je slusnej vysledek! Jinac respect, ze porad pestujes, ja bych byl pripo......
Dreaďo : nepredepisuj mi FAQ...ptal jsem se radvacana, pac ho beru jako schopnyho pestitele, tak me to zajimalo.
sry za OT ... nicmene DP mi venku roste taky ;) |
|
|
palinoch |
Dreaďo to co napisal J.J. je tak mudre ze sa mi mozog z toho pari, ze odpoved ze ako sa da zistit THC...... |
|
|
|
Původní příspěvek od palinoch
aha, a co ukazala analyza verejnej bezpecnosti? ako si sa z toho vymotal? |
Ze Khola mela 11 % :teef: Ja som stimnic nemel, byl to kamos, ale vyzera to na dohodu s prokuratorem, coz je parada, na Svk pomery. :(
Zaplateny dobry právnik :(
aha...tak ale 11 to je slusnej vysledek! Jinac respect, ze porad pestujes, ja bych byl pripo |
Sam byl vysledkem prekvapen, nejem on, a pestuje porad :punk: |
|
|
palinoch |
11% parada. co by sa stalo keby ma nedajboze chytili z kvietkom o velkosti 30cm? urcovali by asi tiez THC? ano na SK je to o pravnikovy, a dobrom pravnikovy. |
|
|
groover |
To Radvancan: Ne, nejsem na tebe zasedlý, ale opět s tebou nemohu souhlasit: Durban poison není rozhodně ani trochu indikoidní, nébrž je to 100 % sativa ! |
|
|
|
Původní příspěvek od groover
To Radvancan: Ne, nejsem na tebe zasedlý, ale opět s tebou nemohu souhlasit: Durban poison není rozhodně ani trochu indikoidní, nébrž je to 100 % sativa ! |
To jo je to sativa, ale ja psal ze ma indikoidni vzhled. Myslim tim listy, stavba rastliny. Nepsal jsem ze je to indika ale ze ma takovy vzhled...narozdil od napr.Kholy..ktora ma vzhledovo bliz k sative ( listy, stavba rastliny ) |
|
|
berrea |
mno durban sice je sativka... ale cistej durban se skoro neprodava... co maj u nirvany, u dutch passion a nevim kde všude ho maj (všude), tak je to dp x skunk... čistej durban měli snad jenom v africanseeds, ale ty sou (pokud se nemýlim) už zrušený a pak ho měli ještě v jedný seedbance, ale nevim v ktery... byla to nejaka malo znama... |
|
|
Lubosh. |
Bubiku pěkně.....Jak stará je květinka? Já měl tu smůlu že mi 30 cm kytičky už v květnu ukradli, tak sem 2 měsíce pozadu :-( |
|
|
twentycire |
CAGO, tak jak vam to roste? Mam dve kytky kazdou ve 20L kvetinaci. Ze zacatkusem je dost holil:) Takze mam ted 4 hlavni stonky a pak se to vetvi vsude mozne:) Ted samotna kytka ma tak 1m astale nekvetou. U jedne sem zpozoroval vcera samici pohlavi. Tak snad uz je to tady. U te druhe kytky se obavam samce, protoze ma jinak tmave tisty je takova trochu vetsi..tim ze je to oboji DP tak si rikam bude to samiec. Jeste si chvilku pocka... Udelam nejaky fotky a poslu vam je |
|
|
suri |
No ty fotky by bodli ale ak to este nekvete stale tak potom bojim bojim...Ale tak zatemnovat ca mozno bude dat alebo nejako tomu pomoct.....Dufaj teda aspon v krasnu a teplucku jesen no... |
|
|
papin |
Panove, jak to vidite se sklizni, na konec zari, driv? Muj Durban je trochu opozdenej, presazoval jsem ho z balkonu ven asi pred 5 tejdnama. Sice uz to kvete, ale ty palice by potrebovaly jeste par tejdnu casu... |
|
|
berrea |
zrani se tim, kdy to zaclo tolik neovlivni... trochu jo, ale ne tak, ze kdyz to zaclo o 3 tejdny dyl, tak to o 3 tejdny dyl bude hotovy, vzhledem k tomu, ze svetla je min a min a durban zraje venku kolem konce zari, tak dyl, nez na druhej tejden rijna bych to nevidel |
|
|
papin |
Aha, tak to je pro me dost podstatna informace. :) Ja myslel, ze kdyz treba DP zraje 8 tejdnu, tak to +- tech 8 tejdnu pokazdy potrva. To jsi me celkem uklidnil, bal jsem se, aby mi to stihlo dozrat, nez prijdou prvni nocni mrazy. :)
Původní příspěvek od berrea
zrani se tim, kdy to zaclo tolik neovlivni... trochu jo, ale ne tak, ze kdyz to zaclo o 3 tejdny dyl, tak to o 3 tejdny dyl bude hotovy, vzhledem k tomu, ze svetla je min a min a durban zraje venku kolem konce zari, tak dyl, nez na druhej tejden rijna bych to nevidel |
|
|
|
berrea |
ono je to dost podle svetla... proste cim min svetla, tim rychlejs to zraje... to delaj lidi ve skrinich, ze kdyz chtej, aby to bylo hotovy driv, tak zkrati o neco svetlo... nevyhoda je v tom, ze kdyz maj min svetla, tak tolik nerostou ;) |
|
|
joker |
zdravim vsechny napristi rok si chci vyestit taky tuto nadhernou kyticku a potreboval bych pardit s obstaranim feminizovanych seminek z Holadnska.odkud obednavat,jak to funguje,za jak dlouho asi takzasilka dorazi a tak...
dik moc |
|
|
joker |
to roboot: diky moc
jeste bych se chtel zeptat jak je to tam stim obednavanim kdyz si dam platbu v hotovosti?To to budu u nas platit listonosce???a jak je to u zasilek ze zahranici s placenim - musi to byt v eurech?a za jak dlouho od obednani to asi tak prichazi??
dik |
|
|
roboot |
já nemám zkušenost s touhle seed bankou ale jinde to funguje tak že objednáš, na mejal dostaneš obratem fakturu a tu jim pošleš zpátky i s eurama,doporučuju to poslat doporučeně a do tejdne až 14 dnú to máš doma.GL |
|
|
joker |
to roboot: diky moc, objednam si je radeji dopredu at to zase nedelam na posledni chvili jako vsechno :) |
|
|
|
na cultivě sem si napul s kolegou koupil od dutch passion durban poison tak uvidime pristi roček jak se nam ukáže:) |
|
|
roboot |
taky jsem si ho tam koupil a po vánocích pude do boxu tak uvidíme ale určo nezklame |
|
|
stalin |
Co to je durban poison je to silne jestli to třeba neni čeština nebo tak..........a je to vhodne na pestovani na stromech nebo out door?)( a co je to od toho durban passion?? |
|
|
|
Původní příspěvek od stalin
Co to je durban poison je to silne jestli to třeba neni čeština nebo tak..........a je to vhodne na pestovani na stromech nebo out door?)( a co je to od toho durban passion?? |
sory za OT ale zasmal jsem se
je vhodny na outdoor celkove |
|
|
cannaba |
Jaky substrat muze byt nejlepsi pro DB? Mate nejake zkusenosti? |
|
|
BlackStar |
Durban 2007. Krásná kytka s velkými palicemi a omamnou bylinkovou vůní pěstovaná ve skleníku. Pokus s pěstováním venku nevyšel (čorky a malá odolnost vůči plísni). Doporučil bych pouze do skleníku, kde se opravdu odvděčí za trochu snahy nádhernými, velice kompaktními palicemi. Pokud jste začínající pěstitelé a víte, že budete pěstovat ve skleníku, tak není lepší volby než právě tato genetika.:girl: |
|
|
BlackStar |
Ještě jedno foto. |
|
|
BlackStar |
Sušina , mňamka.
Jsou to semena, která jsem dostal jako bonus ( FREEBIES :guitarist ) k Shamanům od seedboutique.com , jedná se o Durban Poison x Skunk#1 od Sam the Skunkman.:winner: |
|
|
|
blackStar: nadhera:) za tyden du klíčit durbanek :) at jsou na jaro řezoně:) |
|
|
Method |
Tak po dlhom citani odporucania na Durban si ho momentalne zaradujem k out-u 2009 :D objednavam ho. |
|
|
LockyDown |
čaute všetci a hlavne zdravím majitela tej krasnej rastlinky :)) počuvajte hladám nejake kvalitne semienka DURBAN POISON , za kvalitku zaplatim keby niečo tak PM...dopredu diky moc |
|
|
Brdaaak_01 |
moc se těšim nja jaro.....mam 20 semen od dutch passion.....no 10 semen pude asi do skříně až dojedu rozjetý white rhino
No jsem na durbana moc a moc zvědavej......... |
|
|
das si a nevis |
taky na tuhle sezonu mam seminka od durbanu tak sem zvedavej a tesim se jak svine...uz aby bylo jaro... |
|
|
MTM3 |
tento rok idem i ja do Durbanu.. pre zmenu som zaobstaral 20seed od NIRVANY.. asi dobjednam aj ešte od dutch passion a skusil by som niekde samca z nirvany nechat (isto nejaky bude:D) oplodnit samicu od dutch passion.. semienka sice budu az na dalsi rok ale zaujimala by ma ta potom chut a vôňa.
ale to je nakonec jen moja teoria :D |
|
|
J@m@L |
No, semienka DP od DP mi už prišli, sú pekne uschované u otca... Nebude veľmi nadšený, keď mu poviem, čo v tom balíku je :) Som veľmi zvedavý
Semená: 5 ks feminizované |
|
|
J@m@L |
Prečo 5 semien? Tak si objednaj 10, 20, 30, 100.. Bože to je na tebe... Nemusíš sa riadiť presne podľa postupov, ktoré ti niekto poradí... Môžeš tam kedykoľvek a čokoľvek zmeniť... A lepšie, keď si objednáš od seed banky, lebo máš aspoň zaručene to čo aj chceš... a asi nikto ti to nepredá lacnejšie ako seed banka, lebo by na tom zbytočne prerobil.... |
|
|
Telka |
nemá někdo přebytečný 3 semínka DP??? |
|
|
Chemist_G3i |
Ja idem tiez na durbane, ale ja idem 100% prirodne, dokonca aj zemina najvyssej kvality zo Zitneho ostrova co som si zohnal bude BIO, ale pestopave niekde 20 km za mojim mestom heh :DD Rozhodne sem potom hodim nejake tie fotos :) |
|
|
Chemist_G3i |
Noo.. JA idem od NIRVANY, nieje cashov az tak :D |
|
|
|