Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zakladam tento thread pro vsechny, kteri pestuji tuto krasnou africkou sativku. Takze, pochlubte se svymi kytiz....
Seminka z Nirvany, hnojka v zacatku Krystalon Start, na kvet Alga Blute od Plagronu. Diky pomerne chladnemu letu to dorostlo do vysky pouhych 3 metru, ale na Jizerky je i to celkem slusny vykon.
vsem moc diky za K....
to ddt> predpestovany to bylo asi 4 patra, do hliny to davam na 1. maje... co se vynosu tyka / predpokladam, ze z kytek bude tak
1200 g suchyho. no a ucinky / je to takova cudka, proste klasicka trava, dobrej vysmech, pohodova nalada, neni to zadna rana do palice jako nektery podlampovky. pro me, jako pro ...starsiho cloveka... je to proste takovy retro...heh...
Zdravim, je to naozaj strasna rastlina! Respect!
-Ak sa smiem opýtať, tak aká je klíčivosť semien od Nirvany a kolko je z toho samic?
-A ako je to so zastrihávaním Durbanu a ostatných sativ. Ma to na ne nejaky zlý vplyv?
Za odpovede DDDDDiiiiiiiiiikkkkkkk
A mas odo mna K+
Suhlasím z Ganjiusom ma pravdu maš to super.Len tak dalej.Aj ja budem mat Durban ale to až budúci rok.A taktiež od Nirvany.Durban poison is very Best K+.
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
to Ganjius: klíčivost těchto konkrétních semen nebyla nic moc, z 10ti vylezlo, pokud si dobře vzpomínám, asi 5 - z toho 2 samice a 1 hermáč.
Ohledně zastříhávání - Durban se sám od sebe velmi dobře větví, takže zastřiháváním bys nic podstatného nezískal. Naopak - čím více se kytka košatí, tím větší je pravděpodobnost, že se ti v pozdním květenství (+ třeba po dešti) zlámou větve pod tíhou palic.
ddt: tyhle seeds nemají rádi moc vlhka, takže sem je místo na vatu mlasknul rovnou do sadbových kostiček, ve kterých byl jemně prosetý substrát. příští rok ho pojedu zase, ale určitě už ne od Nirvany. kytka je sice pěkná, ale ta klíčivost fakt na chuja... od týhle firmy bych teda čekal trochu víc...
čus,
tady je muj Durbánek(nirvana).Hnojení-krystalon start+pythamin zálivkou-růst, OBM+pythamin zálivkou a postřikem.Sazeno začátkem června, předpěstována do 3 pater.Sklizeň 10.10.Účinek hodnotim jako velmi dobrý.
Tenhle rok nevišel podle mých představ .V záhonu sem měl zaranej PPP ale nějakej hodnej člověk mě pomohl od toho břemene a asi to byl nějakej znalec(čorl to už v červenci kiti cca.130)O durbanu sem přemíšlel už minule ale když vídím tu nádheru tak do toho půjdu na příště taky ,,přeju dobrou chuť"
Uz od konce léta scháním semena Durban Posion. Bohužel v mím okolí nikdo tenhle modýlek nemá a nákup original seds proste neman tolik prachů. Tak sem se chtel optat jestli by mi někdo z vás nemohl pomoct. Dyby se nahodou někdo našel, tak mi muže napsat do pmka nebo na e-mail Tucnak02@seznam.cz Diky moc
Sou to krásný kytky
Moc krásné kytky v obém provedení, vidím, že jste si pohráli pěkně, akorát mě celkem udivila nádherná fialová barva těch palic, to je u tohoto kultivaru normální? Já jsem sadil Durbana z Nirvany předloni(na fotce) a ani jedna z kytek se tak krásně nevybarvila, pouze čistá prostá zeleň, mno a rozhodně mi tak krásně nenarostly, ale to bylo spíše tím, že jsem to neměl na úplně ideálním místě, méně slunce, než by bylo třeba.
Ohledně té klíčivosti bych to tak nehrotil, já si myslím, že to bude u všech semenných bank přibližně prašť jak uhoď, já mám naopak s Nirvanou v tomto ohledu celkem pozitivní zkušenosti i z těch bonus kousků, co přidávají, spíše záleží na štěstí toho kterého growera, kterému pack ruka vyvolená u prodejce vybere a pošle. Mnohdy může semínko na pohled vypadat bezvadně a nemusí z nějakého důvodu vyklíčit a naopak.
Kdysi kámoš odkudsi dotáhl hafo(asi 100) velkých skvěle vypadajících zralých(tmavě hnědých) semen a nevylezlo ani jedno(asi nebyly tak zralé, jak se zdálo nebo kdo ví, příčin mohlo být více)
Jinak souhlasím, že Durban po chuťové, stavové a pěstební stránce velmi ucházející volba(u mně).