Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 
Výlet s marihuanou přes hranice / pašování - Klikni zde pro originální téma
Zelda.cz
Jahudka : Tak udělej koláčky a přímo do nich zapeč pytle s ganjou...:D
A co muj napad?

Ne že bych někam jezdil, ale napadlo mně, že kdybych chtěl dostat hash z holandska k nám, tak bych tak do pulky sežral bagetu, a do nasledujicího sousta schovat kostku haše jen tak voolně, bez obalu. No a kdyby byla nějaká kontrola, tak bych si prostě dal blajza.... akorat nasledujici cesta by asi byla zajimava.... :satan:
inVALIDa
pri kontrole ti rozeberou jidlo a tak !!!!!!!!!!!!!

rizek mezi chlebem ve staniolu , babovka... vsecko rozdelal/prozkoumal rukama !!!!

pes to uciti na 100pero ! ! ! :D ale celnik by to poznat nemusel....

co takhle konopna nutela ? :D
Populus
Jednou sem jel z Amstru a zavezli nás do hángáru kde prováděli kompletní prohlídku.Jsou docela chytrý a prohlídnou fakt skoro všechno.Jelikož sem v Amstru kouřil,tak sem si vezl svoje fajfky.Byly prázdý ale ten pes šel na jistotu.Má fakt dobrej čich.Když policajti viděli že jsou to jenom fajfky(měl sem i dlouhej čilam)tak nás doprohlídli rychle a pohoda.Jsou sice chytrý,sledujou jak reaguješ na různý situace(jestli máš strach,nervozita a tak) a prohlídli mi snad všechno.Až na ty fajfky.Při další návštěvě sem nacpal do útrob čilamu a fajfky nějaký ty dobroty a dal jsem se na cestu.Pohoda.Ale vlastně neexistuje způsob kterej je 100%.Záleží kdo tě kontroluje a tak.Je dobrý si rozmyslet jestli ti to stojí za to.Riskuješ pokaždý.
sancha
možná .. ucejtí to pes v termosce s kávou?
no ale ta moje metoda s hašem v jidle spočívá v tom, že když pujde do tuheho, tak si prostě dam sousto z bagety
- zhulený na hranicích být mužu ne?
Jahudka!
No je jasny,ze kdyz povezu huleni,tak pes to najde pokavad budu mit smulu.U kolacku to neni tak jisty,ale asi by to nasel taky,tezko rict.No a kdyz by se celnici hrabali v konopnym cukrovi tak by to problem bejt nemel,ani kdyz by to snedli,alespon az bych odjel tak by meli pekny vzpominky he he..

Takze myslite,ze vezt THC jidlo je stejne nebezpecny jako vezt samozny huleni?Pokavad by to tak bylo,vyplatilo by se vezt spis huleni,protoze je mensi a da se lip schovat..

praxer - Urcite zajimavej napad.Ale snist treba 10g hasise,asi bych byl minimalne 14 dni v komatu:D
sancha
jinak kamarád jel makat do cudziny a dohodli jsme se, že mu to pošlu, tam je jediný riziko takový, že vo to přijdem ..
sancha
jahudka ...
no a pak by se tělo vrátilo a mozek zůstal někde v sedmý dimenzi ..
inVALIDa
praxer :::: LOL uz te vidim jak celnik rekne
DoUspeakEnglish ? Come with me! a

ty jeste reknes

can i eat my baggette before this work.. :D

LOOOOLLLL
muj nazor.. pecivo z nesmradlavehomasla by melo u celnika projit..

imho export ale neni tolik dulezity jako import a u toho je pecivo out....
Podoné téma už jsem kdysi založil. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=11987
Propojeno.
HootieRat
Co to treba nejak silene ukryt v aute. Treba to namontovat za filtr klimatizace. Tam by navic cestou na hranice mely vsechny pachovy stopy zmizet ne? Pes by to snad nemel najit. Nerikejte mi ze ten pes je zkurvenej superman, ze ucejti vsechno vsude.
Nebo co to treba zatavit do takovejch tech sacku. Jestli mi teda rozumite? Nak to uplne ale totalne zadelat.
A co kdyby se to dalo do nakyho vyrobku z konopi? Takovy ty mejdla treba, kdyz by pesan cuchal byli by alibi...
hal9000
Jeli jsme s kámošema do výdně a já tak 1g jsem převez prostě v dýleráku v ruce, kdyby se něco dělo tak bych to vyhodil někam doprdele.Za hranicema jsem přichlastanej řval v autě že jsem poprvé a úspěšně něco přepašoval přes hranice.
Prdel byla že jsme moc chlastali a tak už moc nikdo nehulil a tak jsem ještě nějaký drobky vezl zpátky. Ale to bylo taky v pohodě.
green.city
4: bongo: Na hraniích přesedáš třeba na jinej vlak
Mr. Figaro
Jako správný nepracující student furt bez peněz jedu na léto na brigádu do Scotlandu. Budu tam měsíc takže bych sebou rád vzal tak 6-10G. Pojede busem. Takže.........Neví někdo jak je to s celníkama po cestě???Jak moc čekujou autobusy(hlaně ty do anglie-minulej rok tam byly ty útoky na metro, tak to podle mýho víc zabezpečily, ale nevim na těch hranicích sem nestál)Vo němcích sem se už přesvěčil že to sou svině, ale co ostatní????
Tenhle thread sem čet celej, fůj byla to fuška, takže mě zaujalo pár vychytávek....
1. Buď to dát do kafe nebo do čaje - podle mě docela provařenej způsob.
2. Slisovat to na co nejmenší velikost a někam to dokonale ukrýt v něčem nasmrádlym zabalený.
3. Dát to do hořčice, kečupu atd...
4. Zalít voskem-udělat atrapu svíce.
5. Mít to vruce a mít vlastně možnost to kdykoliv vyhodit.
6. Ukrýt to v autobuse na záchodech.
7. Nějak to narvat do nějakýho šampónu(atd.) nebo do pasty na zuby...
8. nechat si narůst dlouhý vlasy, udělat dredy a implantovat to do nich( u mě docela nerealistický:) )
Samozdřejmě se před hranicema oblíknu do nějaký slušný košile, udělám si patku na hlavě a budu mít klidnej výraz(nebo je lepší dělat vystrašenýho chudáčka s výrazem že se všech bojí?Tragéd Style:D)

----takže co je podle vás(bod číslo-X) na cestu autobusem do Scotska nejlepší??????-----
Mr. Figaro
moswa měla pravdu diskuzích na tohle téma je tu nějak moc.............Tady je ta hlavní tak si jí pořádně pročtěte a pak už moc otázek nebude;)...
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Budeh
TAK profesionálně se to dělá tak že se to dá do nádrže od auta. Po kilech
vyberou se hodně nenápadní lidé nikdy nejezdí jenom jeden , vjetšinou to je nějaká dodávka a veze se i jiné zboží třeba starý hadry, celníky zajímají povolení a tak a pokud někoho chytěj tak musejí mít typaře kterej práská.
hellman
Me uz chytli na slovensko-ceskejch hranicich dvakrat, dokonce na tech samejch a Ti stejni fizlove. At uz si vymyslite skrys sebelepsi, vzdy je to riziko, ze tam maj psa a je to v p.... Proto se pripravte i na moznost ze Vám to najdou. V takovém případě jim nic neříkat do doby než přijde právník(jestli je to v danym state, trestny. Kdyz to je jenom prestupek a zabavej vam to, treba s nejakou tou pokutou, tak to je ten lepsi pripad). Když budou neodbytní a furt se budou ptát jestli je to Tvoje, říct že ne a nevíš jak se to tam dostalo. Kdyz jedete autem, vzdy je lepsi to dát třeba volně do kufru, hodit pod nejakou haldu něčeho, pokud možno tak aby to neobjevili hned na pohled, ne přímo do baťohu, to se pak blbě dokazuje že vo tom nic nevíš. A hlavně nejduležitejši věc, setřít otisky. Pak Vám to mohou prokázat jen velice těžko, jestli teda budou ti fízlové tak pečlivý
CAESAR
hellman:lepsie je povedat,ze si viezol stopara, hodit to pod sedadlo a ze mu to asi vypadlo.

ale najlepsie je nic neprevazat.v kazdej zemi sa da zohnat dake to palenie
hellman
no ono to vlastne nakoniec v mojom pripade aj tak dopadlo, je to klasicka pravnicka klucka. Len fakt na tom nesmu byt Tvoje otlacky. A este robia testy, ci nemas na prstoch zbytky ganje, takze doporucujem po manipulacii si este poriadne umyt ruky mozno aj s nejakym drsnejsim pripravkom. Ked si ich neumyjes, mozu to v tych testoch na prstoch najst aj po niekolkych dnoch. Takze velmi opatrne aj s tou metodou, ze to strcite do kosa, ci vo vlaku alebo v buse. Ked to totiz najdu v tvojom kosi a len ty budes mat tie testy pozitivne, tak ti to mozu teoreticky prisit.
hellman
Inak neviem ake mas Ty Caesar skusenosti so zhananim ganje na dovolenke. Okrem takeho Spanielska je to dost nerealne
CAESAR
gb a italy no problem.v italy som stretol jednoho alzirca co do mna cokoladu(has) skoro napchaval.jedine co sme ho naucili po slovensky bolo:"ukaz kozy"a"picka dobra"a on to potom vykrikoval na vsetky zenske co isli okolo.
hellman
V Taliansku som bol naposledy keď som mal desať, takže nemôžem posúdiť. Ale napríklad také Chorvátsko, československý raj, tam nezozenies ani keby si sa.... Inak mám dobré skúsenosti so Španielskom. Našinec má takú automatickú nedôveru k dýlerom, že ho ošmeknú, zvlášt keď je v cudzine. Dosť som bol prekvapený, keď úplne cudzí dýler došiel, či si s nim zahulíme. Zahulili sme, pokecali a nakoniec sme od neho aj dačo kúpili, aj keď nám to vôbec nenútil. Možno iné je to vo velkých mestách ako Barca.
Btw: A to ten Alžírčan reval na Talianky, či oslovil aj nejakú Češku či Slovenu? hehe to musela byť prdel asi len pre Vás:-)
CAESAR
skoro na kazdu zensku co isla okolo,samo ze sa vyskytli aj slovenky a cesky,ale hlavne rusky :D, jedna tam bola fakt fajna,len tam bola s nejakymi mafijanmi,tak som radsej na nu nic neskusal,aby som nahodou v taliansku nezostal na furt :frog: ja som presvedceny,ze sa da zohnat aj v chorvatsku,staci mat na to nos,koho sa opytat,trafka je predsa po celom svete.no mozno za polar kruhom nie.
novaczek
citace:
Původní příspěvek od hellman
no ono to vlastne nakoniec v mojom pripade aj tak dopadlo, je to klasicka pravnicka klucka. Len fakt na tom nesmu byt Tvoje otlacky. A este robia testy, ci nemas na prstoch zbytky ganje, takze doporucujem po manipulacii si este poriadne umyt ruky mozno aj s nejakym drsnejsim pripravkom. Ked si ich neumyjes, mozu to v tych testoch na prstoch najst aj po niekolkych dnoch. Takze velmi opatrne aj s tou metodou, ze to strcite do kosa, ci vo vlaku alebo v buse. Ked to totiz najdu v tvojom kosi a len ty budes mat tie testy pozitivne, tak ti to mozu teoreticky prisit.

Je to blbost. Dneska se bere i pachova stopa a tu z toho proste neodstranis, muzes stirat otisky jak chces. Vozit s sebou cokoliv pres hranice je picovina.
CAESAR
novaczek: co to trepes?s jakou stopou?

samozrejme samozrejme najlepsie nic nevozit
expiry_date1
No,neviem,či som mal šťastie,ale na Thassose(Grécky ostrov:D ), som zohnal hulo hneď prvý deň.Majiteľ takého malého nočného baru mi šupol pytlík,asi na dve brká.A vraj má aj na predaj,cena bola fajn(ešte boli drachmy),ale kamoši s rodinami,čo sme boli spolu mali nejaké párky,tak sme potom už len pili:)
hellman
aka pachova stopa? To som moc nepochopil. Ako ze na zaklade pachu z povrchu pytliku ti zlozia tvoju DNA, ci co? Cisto teoreticky by to mohli dat na rozbor DNA, lenze takymto sposobom neriesia ani ovela zavaznejsie kriminalne pripady ako tvoj pytlik z ganjou. Tie testy na zvysky ganje na prstoch(tusim to snimaju aj z krku) maju ale na kazdej colnici, len su asi dost drahe, nepouziju to na kazdom vyhulencovi.
thezeldaa
mě by spíš zajímalo, jestli je nějakej problém jet přes hranice se zashitovaným sklem...předem dík za odpověď
Mr Proč
Jak uz jsem vcera psal v tematu "Policejni psi" pokud jedete prez hranice a neco vezete, tak se da na psi pouzit jeden trik. pytel se zbozim date do dalsich dvou, ktere pak vzdy umyjete octem a pak to date do krabice, kde to bude komplet kolem dokola obsypany silnou vrstvou kavy. ta ma totiz vyraznejsi aroma nez konopi takze psi prez kavu nic neuciti. samozrejme se tema pytlema nesmite nijak dotknout te krabice a to pokud mozno ani zevnitr, jinak by nacuchla.
jestedman
Mr Proč: a tys to zkoušel? a přišel pes a nezaštěkal?

nevim nevim. každej hulič co znám má jistej způsob jak na psy. jednou kafe, jednou chilli nebo pepř, nafta...... Ale ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by vezl, řekněme alespoň 20g a vochcal by psa. Takže si myslím že žádný zaručený způsob neexistuje
Mr Proč
Jasne, nic neni 100%. Ja to jeste nezkousel, ale kamos takhle prevazel tvrdy a neprisli na nej. Kdyz si da clovek poradnej pozor, tak se to da. Jde taky o to, aby se pes nedostal moc blizko, takze je potreba dat to nekam do stredu auta
jestedman
Takže každej pes je vycvičenej na něco jinýho, jeden na canabis, jeden na opiáty. By mě zajímalo, jestli ten tvůj kámoš potkal psa. protože je jasný že na náhodičku jede hodně lidí a 98% to projde. ale to neznamená, že ocet s kafem bude fungovat když tam bude pes a zrovna Canis Cannabis :)
Mr Proč
Psi podle me nejsou specializovany jen na jednu drogu, to by jsi tam musel projizdet okolo 10 psovodu a kazdej by te musel zvlast ocuchat a to se mi zda jako blboct. Tam nejde o koncentraci pachu octa a kavy, tan ocet tam je jen na omyti pachu z tech saklu a vytvori jemny film, ktery castecne zamezi jejich pruniku. Ta Tva teorie by mozna i vysvetlovala, proc ho nechytli...
khook
Odpověď na otázku tohoto dredu je velice jednoduchá .

1) Nesnažte se oblafnout psa nemá to cenu ;)

2) Jeďte s někym , kdo vypadá důvěryhodně (rodina,děti)

3) Doufejte , doufejte a zase nic než doufejte ;)
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od khook
Odpověď na otázku tohoto dredu je velice jednoduchá .

1) Nesnažte se oblafnout psa nemá to cenu ;)

2) Jeďte s někym , kdo vypadá důvěryhodně (rodina,děti)

3) Doufejte , doufejte a zase nic než doufejte ;)

No,bod č. 2 mi príde dosť.....no,ani neviem ako:) ,ťahať do toho rodinu....
khook
Tje pravda že to pro děti neni dobrej příklad ale je to jedinej způsob u kterýho máš na 90% jistotu ,že tě nerozeberou :D

Já vim já vim ..............:D

Bod č.2 proto použijte jen v případě nezbytně nutném ( 3kg koksu pod sedadlem :D:D:D)
zemi
Kámoši si taky užili, když se vraceli ze špáňa. V německu brali nějakýho rastastopaře a na čáře je hned odstavili... Prvnímu cápkoj našli 7g a stopařoj 11g!! Takže hnedka výslech, prudy a tlaky, ještěže kámoš nenápadně podal holčině dalších 10g, co měl u sebe za páskem, no a pak už šli do naha.

A co takhle skusit dát pachovej filtr spolu s hermeticky uzavřnoným sakem trávy do většího saku a celý to ponořit do termosky s kávou. Co myslíte.. šlo by to?
Já nevím. Myslím, že bych to neřešil. Je sezóna dovolených a celníci nemají na něco takovýho vůbec čas. Minulý týden sme byli v Maďarsku a Rakousku, před měsícem ve Francii. Přes celnice sme jeli na poho, celníci vypadali, že hrají na počítači, protože se na nás vůbec nekoukli, jen mávli rukou. Jo, kde jsou ty časy železné opony... :-)
novaczek
citace:
Původní příspěvek od CAESAR
novaczek: co to trepes?s jakou stopou?

samozrejme samozrejme najlepsie nic nevozit

Je to beznej postup kdyby nastalo neco takovyho. Uz jsem to videl pouzit v pripade prepadeni nejaky prostitutky, ktera tvrdila, ze ji pachatel mimo ostatnich vecich ukradl i mobil. On to samozrejmne zapiral. Usvedcila ho pachova stopa z toho telefonu, cimz dokazali, ze s tim telefonem prisel do styku a tim padem lze... Pochybuju ze budou otalet s pouzitim kdyz pujde o drogy. Cokoliv vozit pres hranice=blbost.
HerrFlick
Přemýšlel ste někdo někdy o tom, že zvřejněním svýho způsobu provážení riskujete?

Tu otázku nemyslím jako klasickej kreten, co toudle otázkou chce poučovat. berte to tak jak to je, prostě jestli si říkáte, že je to o hubu sem napsat, jak vozíte hulení skrz hranice.

dík a mějte se
Peshmerga
4 ice13

Celníci a pohraničníci možná vypadají, že si hrají s počítači, ale až bude každý občan EU vybaven jednotným průkazem, který umožní strojové čtení informací a napojení na centrální schránku dat, pak - pokud budeš mít jen malý údaj u jména spojený s drogami, pašováním, a cokoliv jiným co si "pánové" v Bruselu postupem času vymyslí, - pak tě nezachrání ani svěcená voda.

A občané ČR se tomu budou muset podřídit, stejně tak jako museli změnit tuzemský rum na "tuzemák" a udělat i jiné "kraviny".
Jahudka!
Kdyz to date do plechovky kde bude podtlak,nemuze nic cejtit ani pes.
HerrFlick
a jak v pechovce vytvoříš podtlak?

napadla mě jiná věc. určitě se ne za moc peněz dá koupit mašina na dělání konzerv.nějaká ruční myslím. pak někde nakoupi střelivo a věřím, že moc druhů konzerv není. prostě vybrat nějakou, která se hodně používá a

pak to jen prdnout do konzervy, zavřít, koupit 5x trenčianské parky s fazuľou. jedny odmočit, zežrat přidat tabasco a pepř+ chleba. odlepenou část nalepit na naši vytvořenou plechovku, pro stihaře přidat závaží nebo odebrat pů párků, druhou sníst až na dovolené a půlku doma sežranou vyplnt hulením. uzavřít, dát do kabele a v naprostým klidu vyrazit
CAESAR
to je blbost a nie dokaz.bolo to na zemi a ja som to hodil do smetiaka,takticky to zabalis,tak aby to vyzeralo ako odpadok,to ked vo vlaku,alebo v buse.v aute je tvojho pachu tolko,ze musi byt aj na trafke co tam "vybadla stoparovi"
Jahudka!
HerrFlick - Ten podtlak je teorie.Existujou prece nadoby ktery jsou uz pro takovou vec uzpusobeny.Prodavali to snad v teleshopingu.Jak udelat v plechovce podtlak to fakt nevim,ale podle me by to nemohl vycuchat zadnej pes,proste v pripade podtlaku uvnitr se nemuze ani jedna molekula THC dostat ven na vzduch a tak ani pes nemuze nic vycuchat.
PORSCHAK
Už jsem o tom podtlaku či vakuu vícekrát přemýšlel, nevím ale jak veliký rozdíl je mezi naší skvělou teorií a jednoduchou praxí.
Jestli někdo máte tu mašinku vakuovačku, jako že vás pár stovek bude, mohli byste udělat pokus a pomoci se přiblížit nám všem rozluštění.:D
Krom vakuovačky co vysává vzduch a zatavuje budete potřebovat hafana.
Pokus by mohl vypadat takto:
Mezi hromadu naházených věcí nebo mezi několik hromádek věcí vedle sebe umístíme nějakou psí pochutinu, nejlépe kousek lovečáku. Těsně předtím psíkovi dáme ochutnat a ukážeme mu, jak schováváme další kousek pochoutky. Tu on po povelu "hledej" nebo jak oslovujete svýho mazla hned najde, protože to vše viděl. Pak mazla odvedeme a schováme další kousek lovečáku mezi hromádky. Jakmile ho opět po vyzvání najde, máme vyhráno, psík pochopil naší hru a jedeme na ostro.
Nyní již zatavený kus lovečáku opět schováme a zavoláme mazla ať čmuchá. Pečlivě sledujeme jeho reakce, jak rychle či vůbec poběží ke schovanému pamlsku.

Důležité podmínky - salám i při předešlých pokusech lehce zabalíme do igeliťáku,aby pes rychle poznal co má hledat.

-po starých schovkách předešlých kousků salámu zbydou samozřejmě silné pachové stopy, takže nejdříve zamíří pravděpodoně k nim. Můžeme je eliminovat nebo naopak pro stížení pokusu ponechat. Pokud je ponecháme, pes se ale bude myslím zbytečně rozptylovat roztrháváním a olizováním již prázdných igeliťáků.

-mezi hromádkami by mělo být více podobných igeliťáků či fólií s věcmi, aby nehledal jen igelitovej pytlík nebo podobný matroš.

-a nejdůležitější!!! Ten igelit se zataveným kusem salámu musí být nepotřísněn pachovými stopami, jelikož by to celý pokus zcela zkreslilo. Proto při implantaci salámu dovnitř a zatavování fólie musíte být nadmíru opatrní!!!

Důmyslnost detailů pokusu se odvíjí podle inteligence nebo spíše výcviku vašeho mazla. Cvičenej hafan bude vědět hned co má hledat jakmile mu řeknete "hledej salám", psovi co jen honí slípky
po dvoře to musíte podat postupně jak je uvedeno výše. No šak víte:cool:

Jsem zvědavej, jestli nám někdo přinese rozluštění naší hádanky, zda-li zatavenej salám je cejtit nebo ne.
Pokud se prokáže, že je psovi ňáký zatavení celkem jedno, můžete přidávat zmatečné přísady, jako kafe, různý druhy koření a všechno ostatní co jsme tady všichni navrhovali.
Možná někdo ujede tak daleko, že vycvičí hafyho i na hledání skaňoura a ozřejmí konečně nám všem, jak na tom ty policejní hafani jsou.:pimp:

No, chlapi, tak si dejte záležet a užijte si to:bravo:
Kubííííík
Myslim,že pokud viš adresu,kde budeš na dovolené bydlet,tak není problém si to tam poslat,na recepci to normalně nechají a ty si to jen vezmeš. Každopadně myslim,ře je to na 100% bezpečny. Nikdo nedokaže,že sis to poslal sam. Znam hodně lidí co tak na dovolenou řeší a všem to přišlo uplně bez problemu.
CAESAR
v poho ak nestretnes psika.kedze hrozba "terorizmu"je vysoka,tak asi aj kontrola bude vyssia.do lietadla by som si urcite nic nebral.na cypre je hasiku jak nasrateho,takze pohoda.
CAESAR
neviem ci legal,ale je tam toho vyse hlavy,kamoska tam nejaku dobu pracovala.v bote?pes to zaciti aj keby si mal uplne hnile nohy.to by som neriskoval.isto mensie riziko je ocheckovat dakych dredatych tipkov na plazi
dfblbec
juj, ja som isiel do espaňi busom, cestou tam na rakuskych nic, taka pekna colnicka checkla pasy, a dalsie hranice uz niesu (ale nas videla kamera na parkingu na pumpe v taliansku... :D), a naspet 3g , uplna pohoda, len slovak skaredy na mna cumi v buse ze cooo, a ja uz vystresovany, ale to som mu len ukazal zlu stranu v pase :)
drinker hulič
letadlem bych to neriskoval, rozumbrado, skoro pokaždý když sem letěl tak checkovaly psi. Sou sice spíš asi cvičení na výbušniny, ale nikdy nevíš... v nejhorším to strč ho huby a kdyby něco tak to spolkneš
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Anubissss
hlavne nejsem zvedav na rozumbrady ktery nikdy nevytahly paty z domu a budou tady davat rozumy jak je tady docela zvykem nic ve zlim .... a hlavne nepiste abych hledal ve faq a podobne to stejnak ani poradne nefunguje
:confused: :grrr: :baby:

Tak ja by som zase rád vedel,koľko ľudí tu bežne pašuje letecky zaručeným spôsobom.
A ešte poznámočka,toto je PESTITELSKÉ fórum a nie pašerácke,takže vo FAQ to asi nebude:rolleyes:
UdL
14 dní na dovolený? Ideální vynechat. Uvidíš, jak Ti to pak rozkope prdel. :D Už teď nemám co hulit a když mě někdo pozve, obvykle mam problémy ustát 1 hustějšího špeka!!! :death:
zeleninar
keby si ty rozumbrado trocha pohladdal tak by si tu toho nasiel kopec.uz sa to tu riesilo...hladaj hladaj hladaj
khook
Cest Anubiss

Hele ta otázka se tu řešila milionkrát ale to nevadí a nemusíš se krz to červenat :D:D:D:D

Já letadlem pašoval 2* . Jednou při cestě z Anglie a podruhý směr Dubai :) Řek bych že je to mnohem bezpečnější než autem .

Proved sem to tak , že sem si do ponožky smotak pytlík s huleníčkem a obvázal nití . Kousíček niti sem nechal čouhat ven z ponožky abych to moch popřípadě rychle vytáhnout a spolknout :D

Měl sem strach ale nebylo proč . Jediná pořádná kontrola je když procházíč tou bránou na detekci kovů a když nebudeš pípat tak se tě ani nedotknou ;)

No a v tašce sem si vez dva pytliky semen + fajáns a když to projíždělo tim rengenovym boxem tak sem měl taky bojárky a nic :)
Přitom to tam ten chlap musel jasně vidět :D Ale pozor to mohla bejt vyjímka . narazíš na zmrda a deš do kopru :(

Malinkej pytlik pro vlastní potřebu , skovanej na nenápadnym a rychle dostupnym místě je z 98% propašovatelnej a kdyby něco tak se buď napapkáš paliček že budeš mít křeče eště tejden :D:D

Občas ale taky choděj po letištích benga s hafíkama ale s tim zkušenosti nemám :( Myslim že když pes nedostane příkaz k hledání tak tě jako náhodnýho kolemjdoucího asi neoznačí ;)

Přeju ti ať to vyjde a užiješ si dovolenou , jo takový brčko na pláži hmm neni nad to :D:D

Měj se ....khook
CAESAR
neviem sice co si tym myslel,ale precitaj si v trestnom zakone ake mate tresty za pasovanie a s tym suvisiace tresty a potom si rozmysli,ze ci sa ti oplati koli par slukom ist na relax na par rokov.
khook
Čestně prohlašuji tímto že jsem v příspěvku č.33 neuvedl mylné či dokonce lživé informace a opravdu se tak stalo ;)

Jen bych byl nerad aby tě chytli a pak si to sváděl na mě :D:D

Ne já bych se toho nebál zatim sem propašoval všude ;)Zde uvádím seznam zemí kam , s kým a jakym dopravním prostředkem se mi povedlo převízt .

Německo - s kámošem - autem
Německo - rodina - autem
Chorvatsko - školní zájezd - autobusem
Itálie 3* -rodina - autem
Norsko - banda rybářů - dodávka
Anglie - kámoš - letadlem
SAE(Dubai) - táta - letadlem
Belgie - rodina - autem
Holandsko - rodina - autem

EDIT : nač sem tam uved holandy to nevim asi bych to už měl omezit , už toho bylo dost :D:D:D

Myslim že je to fše ;) Každopádně rodina je absolutně 100% křoví proti podezíravosti celní správy .

Vše sem pašoval systémem jenž sem uved v příspěvku č.33 ale doplnil bych to : nezapomeň tu nit přikurtovat k tomu pytliku páskou abys to pak nechtěl vytáhnout a pytlik by zůstal v ponožce.

Nikdy sem nepašoval víc než 3 g tagže POZOR !

Nikdy mě (nás) nešacovali ani nepodezírali a proto FUNKČNOST MÉHO
SYSTÉMU NENÍ OVĚŘENA v praxi ;)

BTW : Na letošním šampionátu v Německu sem dokonce propašoval
nabitou fajáns na stadion !!!!!!Rozmontoval sem jí abych měl zvlášť kotlik a trubičku a každou si dal do jedný boty . Problém byl v tom že dyž sem přišel k turniketům , tak sem zistil že všem ohmatávaj i ty boty a to POCTIVĚ ! Brácha šel přede mnou a jeho šacovali totálně !Navíc jak mi to tlačilo tak sem chodil jak namr....kačer:D:D Já už ale nemoch couvnout protože sem byl na řadě a za mnou 1000000 lidí a lístek sem měl už odtrženej. Zmocnil se mě pocit paniky jaxvině :D:D Nakonec sem měl ale mega štígro protože mě se bot ani nedotkly a když sem se ohlíd na toho za mnou tak toho už sjížděli celýho komplet . Prostě štígro no :D:D Na druhej match sem si ale dal čouda už před stadionem a fajfku nechal radši v autě :)

Přeju nejvíc štěstí na světě abys to převez ;) protože pak teprv ta dovolená stojí za to :D Lehneš na slunko , vopaluješ a čadíííííš :D
yyeeeeeeeeeaaaaaaaaahh

Pozdravuj tam a čest khook
Z-E-N-I-T
Ja si vlastně teď uvědomil, že sem byl s trávou za hranicema už hafokrát, ale neúmyslně :D Jezdime totiž často pracovně do Polska a ja mam ve svý "kapšičce" dycky zelí a že teď mi došlo, že ja debil ho nikdy nevyndal :D hehe
Vladbur
Ja sem jednou jel do Francie na 3 dny s mamou a se strejdou,a aniž bych o tom věděl,tak sem vezl 8gramů Blueberry ve spacáku,celkem dobrý ne?:D
Měl sem strach,že zpátky by to už neprošlo tak sme to za ty 3 dny se strejdou zhulily všecko...

jo a když budete chtit vízt si hulení do zahraničí,tek to dejte do dobrýho gripáče a vložte to mezi dobře zralý syrečky,to určitě žádnej pes neucejtí:D
sillium
Včera jsem přijel z Hollandu (byl jsem autem)
Vezl jesem si 2g haše (ZERO ZERO)
Nejáké to hulení a semena
Cesta přes Holandsko německé hranice v poho ale taky jsem udělal jednu věc kterou mi poradil kámoš že když v německu zastavíš nekde na benzice,odpočivadle tak neměčtí fízlové jsou tam hned a ještě k tomu mrkou že to jsou češi a je to v prdeli.Já jsem natankoval Plnou nádrž v mestačku ENSCHEDE a bez zastavení a co nejrychleji jsem projel německem.Na celnici ČR/D jsem jen ukázal pas a to bylo vše vezl jsem to v přihrádce a operce co je nad středovým tunelem.
ZDŮRAZŇUJI: OBLEČTE SE NORMÁLNĚ NE JSKO DOMA,Kamoš to řeší tak že si vezme sebou kvádro a zpátečni cestu v tom musí vydržet ale taky už toho dovezl HAFO za tu dobu co jezdí tím to způsobem tak dovezl cca 1Kg hulení (NE SAMOZREJME NA RÁZ)
ALE POKUD STEJNE NARAZÍTE NA CELNÍKA KTERÉMU ŽENSKÁ NEDALA TAK DOKÁŽE BÝT PĚKNĚ OTRAVNEJ A MŮŽOU BÝT PROBLÉMY

DRŽÍM VŠEM PALCE POKUD NĚCO Z NL POVEZOU AŤ TO DOPADNE DOBŘE

Jinak ceny
1g Haše ZERO ZERO 22 euro
JOINT CCA 3-5 eura (žáleží na natroši)

Co se týče spaní tak spím v aute je to asi nejlepší a nejlevnější
Za 22euro 1g zero-zero haše mi příde celkem dost - v jakym městě jsi byl? a jakej Coffeeshop ?
sillium
Byl jsem zde kouření luxusní ale taky jsem byl z toho celkem překvapeny a jako bonusek jsem dostal jonatána který byl smotlý z Orange Bud.Vřele doporučuji navštívit

Amnesia Coffeshops
Herengracht 133
1015 BG Amsterdam
Phone: 020-427 7874
ZA tejden tam zajdu razíme do Amstrdamu :-)
Akurát mám radeji Malana Cream , Himalayan black hash atd. Muj oblíbenej Coffeechop je Basjoe
Address:
Kloveniersburgwal
sillium
C.H.T
byl jsem tam taky a musí m říct že je to taky luxusni coffe byl jsem tam a vřele doporučuji kříží se s ulici rusland a je to hned u mostu pres kanal takový bíly barák,Majitel (černoch) umí česky (částečně) a kdyz jsem si tam koupil 2g Jack Herer tak jsem dostal 1g navíc jako bonus fakt luxusní coffeyshop a na a kousek od toho je Sensi seeds takže s luxusníma semenama sice dražsí alé finální produkt luxusní a na podzim plánuji výlet do holanska zase.
sillium
jo a co se týče převozu tak bez problemu,Vecl jsem si cca 8g trávy a 3g Zero Zero.Normálka v přihrádce auta (Opel Astra) a měl jsem normální košili.Tak kde jsem potkal na celé cestě fízly tak na česko německých hranicích (Cínovec) jinak nic a doporučuji jezdit vrchem (dráždany,lipsko,magdeburg,hsnnover,osnabrueck,Enschede,Amsterdam)dobrá a rychlá trasa průjezdem německa hlavně přes noc je to luxusní.Takže pokus se normálně oblečete a máte normální auto (ne škoda 120) tak nehrozí že by Vás vzali ale stat se může jo a natankoval jsem plnu nádrž tesně před německýma hranicema a cele nemecko jsem projel bez zastaveni (dost důležité) videl jsem poláky jak tak na odpočívadle šacovali a šli kolem i nás a nás si ani nevšimli a byli jsme zhulení jak dobytci.Pokud budete chte vedet vice tak piste.Vim kde se dá levně přespat,information center atd.
zlo3lec
22euro za 1g zero-zero to je šíleně mooooooc....
sillium
tak to nevím kde jsi vzal ten pricelist ale to je blbost v amstru jsou takové ceny a bylo to v okolních cofeeshopech stejné moc rozdílově se to nelišilo takže nevím z kama je si to vyhrabal
zlo3lec
fotil to jeden grower takže na tom asi něco pravdy bude...
Panove nehadejte se :-))))) příští pátek přijedu a povím jak jdou ceny :-()
sillium
ganja 6-15 Euro za gram
a hašiš jsem pod 20 euro nevidel a nesehnal
zlo3lec
to je ňáká blbost 1g hase za 600kc to je skoro stejně drahé jako zlato..pro srovnání:ceny ve švédsku 1jejich koruna=3,50kč
http://img55.imageshack.us/img55/3541/hash2st0.jpg
sillium
byl jsem tam nedávno a člověk nesmí zapomínat na že je sezoma čili hromada lidi v amstru a proto je to tak vysoké
Darkken
K tem psum:
dat to jenom do nekolika igelitaku nebo gum je blbost!!Igelit taky propousti pachy!!
Naucil jsem psa hledat huleni a kdyz to dam do pytliku,odsaju vzduch,
pak to hodim do potoka,prijdu s pejskem a on to bezpecne najde.

Dat to do kafe je asi jedno z nejspolehlivejsich reseni ale 100% to taky neni.Jinej kraj jinej pes.
bubik
citace:
Původní příspěvek od sillium
Byl jsem zde kouření luxusní ale taky jsem byl z toho celkem překvapeny a jako bonusek jsem dostal jonatána který byl smotlý z Orange Bud.Vřele doporučuji navštívit

Amnesia Coffeshops
Herengracht 133
1015 BG Amsterdam
Phone: 020-427 7874

...jeden z nejlepsich kofiku ve meste...muzu jedine doporucit...ceny sice trochu vyssi, ale jejich Amnesia Haze je bezkonkurencni...
Koumles
cus lidi,nemate nekdo skusenosti z pasovanim do Polska???Slysel jsem ze polaci su na tohle kur....
CENY V Amstrdamu Tráva: Rockerij ---- Silver Pearl - 1g - 6,5 Euro
Barney's N.Y.C.Disel - 1g - 11 Euro
Basjoe Jack Herer - 1g - 8 Euro
Greenhouse Hawaiian Snow -1g 10 Euro
Greenhouse Strawberry Haze -1g 13,5 Euro

CENY V Amstrdamu Hašiš: Barney's --- Caramella Cream 1g - 16Euro
Basjoe Himalayan 1g - 10Euro
Jolly Joker Super Polm 1,7g -12Euro
Ceny za hašiš 20Euro a více jsou za vemi libozní matroš. ZERO ZERO v Amnesia Coffeechop nebyl k mámí 22 Euro za 1g je ale blbost :-)
zlo3lec
aji si něco vezl domů??
Jo aji jo :-) - - - byl to hašík (Basjoe Coffeechop) - - - Himalayan 20g a to jsem cestu uskutečnil letecky!!!!!!!
Na hranicích byl paradoxně problém jenom s holandským celníkem kterej vopruzoval mou drahou polovičku protože si nechala udělat novej pas (takovej vínovej) ale jinak v poho. Praha byla super vubec jsem žádnýho celníka neviděl počkal jsem na bágl a vyšel ven před let. halu. Mam nejake foto pokud bude zájem mužu to sem mrsknout ...
Bydlení jsem sehnal u jednoho typa v Amstru na houseboatu nebo jak se to píše za 22 Euro za den a osobu - - byl to postarší človíček co pěstil na boutu Afgani od SENSI SEED BANK (jejich velkej fanoušek) no zase grafomaním tak asi tak ....
sillium
C.H.T. ten houseboat znám a mám i foto pokud mi to pujde zmenšit na přijatelnou velikost tak to sem hodím.Tak to klobouk dolu 20 géček a letecky.Ja jsem si taky něco vezl sice autem ale byl jsem posrany jestli me nezastaví v německu COBRA 11
Já byl posranej ne že ne ale ten hašiš je prostě chuťovka a tak jsem neodolal :-) Hoď sem ten bout chci ho vokouknout .
Dík!:cool: :o :afro:
sillium
C.H.T.
sorry hodim te bout dnes večer sem trošku nestíham ale dnes to tu budeš mit
Pampalini
Bud v pohode strc si to do kufru.
HLAVNE NE DO PRIRUCNIHO ZAVAZADLA .
Jestli uvidis na letisti nakyho psa tak bud v pohode protoze ty psi co tam touhle dobou maji jsou cviceny na vybusniny.
Pred pul rokem jsem letel s Amstru do Londyna a v kufru jsem mel asi 10 g smradlaviho skunku a v Londyne hned po priletu byli dva fizlove ze psem a ten pes kolem mne prosel a nic jelikoz je cvicenej na vybusniny o nic jinyho jim tam ted nejde
Pampalini
Ale vlastne nechapu co resis jelikoz si muzes koupit hasis v Turecku a to za sollidni cenu
Pampalini
to Caesar kdyz te chytej s trochou huleni na hranicich tak ti nic udelat nemuzou jedine ti to zabavi a mozna ,ze zaplatis nakou tu pokutu to je vse
Pampalini
Legalni tam neni.
Ale Turecko je zname na poulicni nezakonny prodej hasise stejne jako Moroco a Tunisie.
Jinak stim pytlikem za kratasama to je podle mne v poho hlavne pozor at ti to nevypadne a za gram te rozhodne nezavrou
Ganja joe - záleží co budeš pašovat- hašiš (cca2g) bych zabalil do folie zatavil a dal si ho do úst myslim/ cucat ho jako bonbon frog: / .Hulení by taky šlo ale musíš ho upravit - ja si ho nartím a postupuju stejně jako s hašem . Pokud bude problém tak ho prostě spolkneš .
Takto se dá pašovat jen málo musíš přeci jenom vobčas mluvit tak nejdřív to testni před zrcadlem:frog: :frog: :frog:
Přesto ale nedoporučuju nic pašovat protože to opravdu nestojí za to - ty opletačky s muži zákona jsou opravdu hustý takže ...

PS: pašungu zdar nazdar :death: :frog: :death:
zlo3lec
nejlepsi je anonymni zavazadlo...
zlo3lec
přesně tak...nebo se to dá schovat do koše v autobuse,trřeba do krabičky od cigár
sillium
C.H.T.
Soráč ale fakt nestihám v práci ale tady posílám ten boat
Ganja joe :
vole!!!
do turecka ni grammmm!!!!
Budeh
Z Amstru jsem jeli stopem a na německo českých hranicích, jsme projeli s mávnutím ruky německýho celníka,českej nebyl, stopli jsme kamiony 2 každej jel v jednom prostě pohoda jeli jsme přes cínovec pak teplice , tam je spousta kurev, vezli jsme cca 10g skunků a 2g haše, takže kdyby nás chytly asi by to byl problém,taky jsme byli pěkně vyklepaný navíc v kamioně s cizíma lidma že. Ale v pohodě
Caute hulici, chci jet s kamosema autem do Hollandu, a samozrejme si neco privezt domu. Proto se chci zeptat jak je to ted na hranicich NL-D uz tam ted snad zadna celnice neni ne? Takze do nemecka by to melo byt f klidu - pry ale chytaji nejak na uzemi nemecka? - ty co jedou z NL ??? Samo pojedeme zpatky skoro novym Subaru a v oblecich - je jeste neco na co si dat pozor? A co na D-CZ hranicich nazpet - jak to tam probiha? Dik za tipy. Jeste bych se chtel zeptat jaky postih hrozi kdyz me prece jen nemcouri chyti - a najdou to ? A to jak na hranicich tak v nemecku. Dik
Loving
No tak ako moj znamy cvici psov pre policiu celkom dost rokov ... robi to tak ako vsade inde , ako malym im dava do jedla vselijake drogy ktore chce aby v buducnu hlavali , potom chudaci psi maju abstaky a hladaju jak besni .... prezradil mi ze dokonalym zmiatnutim je Oregano, marihuana proti oreganu je nic , oregano ho zarucene prekrije

Kamos co pasuje z Holandska tak ten to dava do krabiciek od sprchovych gelov a samponov ... naplni to tak 2/3 obsahu konopem nasime tam oregano co dokonale zmiatne psa a potom tam doleje doplna tym samponom alebo gelom co tam ma povodne byt. Len je lepsie ked tam mas kamaratov pretoze je celkom nenapadne ked si sam a mas 20-30 gelov ci samponov .... ked tam mas tak 3-4 kamaratov je to v pohode.

Ta tvoja trasa je celkom dobra
Loving:
to jsou pekne kecy, nezlob se.
policejni psi nejsou, a nemohou byt zav. na droze.
je to trochu slozitejsi, tem psum jde jenom o odmenu, cetl jsem o tom knihu.
Loving
Hovoril mi to sam cvicitel :-)
odmena je pekna ale ked je pes zavisly na droge ver ze ju hlada poctivejsie ...
sillium
To Hrebik:
Pokud pojedes přes Cínovec vrchem tak to jde celkem v pohode meněl jsem nikdy problémy NL/D se jen projíždí tam se ani nezastavuje.Co se týče hulení tak se dá převést ale musís se řídit pár pravidly.
V německu nezastavujte jedte bez prestání já jsem natankoval tesně pred NL/D hranicema nasadil jsem tempo a zabrdily mě až na cínovci.Opravdu nedoporučuji protože jakmile zastavíš tak hned je u Vás COBRA11 a bude vám čumět i do prdele jestli tam něco nemáte.
Viděl jsem hromadu lidí co tak na odpočívadlech jen na chvíli zastavily a dokonce i můj kámoš prodělal prohlídku auta nedal si říct.V tu chvíli ani nevíš kdo Vás sleduje a benga v německu mají převážně civilní auta takže nestihnete ani zareagovat jak Vám přijíždí
Toxikoman
haluz byvaleho spoluziaka zavreli na 2dni do basy...chcel nieco preniest s kamosmi cez rakusko-slovenske hranice...este som snim odvtedy nebol,, no ked snim budem dam vam vediet co a ako :) ani sam neviem co robili...len jeho mama obvolavala kazdeho kto ho pozna ..hh
sillium
To Toxikoman:
Aspon co ja vím ta rakouští benga jsou stejné svině jako ta nemecka a neli jestli jeste horsi.
HeRB
Loving: mne sa ta tvoja teoria tiez nezda..ako spravis psa zavislim na marihuane? :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma