Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 
Výlet s marihuanou přes hranice / pašování - Klikni zde pro originální téma
nozdra
pěkný šištičky, ani nechci domejšlet, kde si to měl schovaný:frog:
Wavra
sorry možná se blbě ptám je to špatně vidět vypadá to jako hašiš zadělaný do nějaké hmoty a obalené do sačku???
Wavra
moji předchozí zprávu nebrat!! jsem si nepřečetl poslední dvě zprávy se najednou nějak objevily
waterpiper
schumi:
Ja jsem pred dvema roky letel do Bulharska s cestovkou a mel jsem asi gram v sacku v penezence, kterou jsem mel normalne v kapse v kalhotach. Pri kontrole se musely akorat vyndat kovove predmety z kapes. Ale netusim jak prisne je to ted :/
koles
co to zatavit do igelitu a zelejt do vosku? udělat z toho navenek svíčku...?
DrZ
Nevim nevim, zalezi asi spis na tom, jak vypadate a jak nevinne se dokazete tvarit. Kamarad privezl letadlem do Prahy 20 g hasise. Mel je schovany v poklovpci a pohoda. Mne by asi vytekly nervy. Kdyz prijde pejsek, tak asi nepomuze nic, ale byl jsem na 4 kontinentech a hafana jsem na letisti jeste nepotkal.
Aidampower
No kdyz sem letel do bulharska tak sem si vezl tech gramu asi 20 normalne ve velkym batohu.+ normal v naprsni kapse asi 6g hasise a uplne v poho.Je to vzycky jenom o stesti a o tom jak vypadas.
S tim kafem na psy moc nepochodíš.Jelikož od sebe dokážou najednou rozlišit vcelku velký množství pachů
ChaoticRoman
2 mirkoff: Fuck off you shithead! :rocket:
Hašišák
To Wavra: Dopuručuju pikslu s kafem.Jinak jestli jedeš busem zapomeň na huličs. oblečení.Doporučuju hodně slušné oblečení.
Jinak tip: dej to hulení v autobuse třeba do sáčku a umístni ho v busu na záchod,nebo do nějaké přihrádky,nebo ho nalep někomu pod sedadlo,hlavně ať ho dáš kamkoliv a bude prohlídka buď v klidu,nekoukej po celníkách,nasaď neutrální výraz.Buď si jistej že každé neobyklé chování poznaj.
Nebo měj prdy třeba v bundě u sebe a když tě vyzvou na prohlídku tak ji nechej v busu.(Baťoh počítám budeš mít v zavaz. prostoru v buse.)
Kámoš propašoval hulo v pytli se smradlavýma ponožkama.Ikdyž ho prohlídali(opravdu jen zběžně..:D )
Jinak doufám že si to stihneš přečíst než budeš smáznutý...:(
ChaoticRoman
2 mirkoff: OK, nějak to přijmu, ale stejně se mi nelíbí příspěvky s vyhrožováním. V podstatě je to to samé, jako by někdo řekl tobě: "Nabij mě sklo nebo tě prásknu na benga, že growuješ...!" To se přece nedělá! Ale pravda je, že je blbost se tím chlubit! Tak teda PEACE.
Wavra
No předevčírem jsem měl narozeniny hezky jsem to oslavil... a je mi už 18
A jsem chuj, že jsem to tu napsal jsem si to nějak neuvědomil
Wavra
no a jen tak čistěji ze zvědavosti co udělaj neplnoletýmu na hranicích když ho chytnou
ChaoticRoman
Nic ti za pár gramů udělat nemůžou. Za 10 g haše sedět nepůjdeš. Tipoval bych to na pokutu, která může být dost vysoká, zabavený matroš taky nasere a budou ti valit psycha. Nevím, nevezl bych hašiš, raději jen ganju a když tak max 2 šišky - já tahl v 16ti 8g (=jednu pálku, móóc dobrou)...
Wavra
2chaotig Thank you
2all no už asi vím všechno co jsem vědět chtěl žádný hašiš , žádne oblečení s drogovou tématikou, nahodit andělský pohled a hurá domů
Haggy
Zajimalo by me jak je to s prevozem mnozstvi okolo 30 saku do UK...je to problem??:(
kdyz jedu se skolou autobusem,proste skolni akce, na tyden do UK...tak by me zajimalo, jestli si nechaj celnici vyndat bagli z autobusu atd....diky za odpoved!
varan
podle mě se není čeho bát, jenom jednou za svůj život, jsem viděl v autobuse celnici, a to byla bez psa... UK fakt nevím, popravdě jsem tam byl jenom letecky, a to jsem neriskoval ani trochu.
Haggy
hm..jasne...diky moc za vase rady a pripominky!! vazim si toho
Kapka1
Jo, hele kdyz to poradne zabalis, nekam do ponozek na dno k botam, tak dost silne pochybuju, ze by ti vyhrabavali celej bagl, takze se niceho neboj...
Haggy
ok...diky!!
caswel
no já bych to neriskoval:náhoda je blbec,rozhodně bych si vzal mín,aby se to kdyžtak rozpočítalo na kámoše
Haggy
hm...jj....tak to bude akorat..v tom autobuse to bude v poho..tak 1g/osoba...co znam...no..ja dam vedet az se vratim...:) nebo jeste kdyz tam budu tak sem hodim neco:)
HeRB
alebo ma tiez napadlo ze by si to mohol cele nikde polozit kde by nebolo jasne koho to je..pre pripad zeby prisli zo psom a nasli to..niekde do samostatneho balenia.. :)
Haggy
heh...no jasne..a nebo to nalepim na strom, tam by to ten pes citit nemusel....cucha prece po zemi:)
BRAINDEAD
uz to tu nekolikrat bylo ty prevozy-vsem vrele doporucuju vysrat se na to, ale kazdy sveho stesti strujcem.30 saku -takze neco okolo 30g
jestli to chapu spravne?no neni to zrovna nejmin.Jasne pravdepodobne ti to projde ale jestli ne priprav se na peknej pojeb
ani bych se nedivil kdyby te britsti imigracni urednici poslali obratem zpet s peknou pokutou nejmin(i kdyz v tomhle pripade a mnozstvi no nevim) me nasli skopcaci 0.2 g ve skatulce o ktery sem ani nevedel ze ji mam sebou a delali z toho aferu na 5hodin.Jak rikam nedoporucuju
pasovat cokoli ale tvoje vec.
ps:jestli to budes odkladat nekam aby nebylo jasny ze je to tvy:
1)vystavujes moznymu pojebu ,prohledavani a pruzeni celej autobus
2)v tom pripade bych si dal velkej pozor na otisky prstu + pachovy stopy.
Haggy
hm...no..jasne...mozne plusy a minusy jeste zvazim, a pak uvidime....diky za info!
aaaaa
Převáželi ste někdo do španělska nějaké zelé??
ermann
Ve Spanelsku se da koupit dobrej has a celkem levne, nema cenu tam neco vozit
aaaaa
Na to se spoléhat nebudu !!Proč by nemělo cenu tam něco vozit?To mám sušit hubu a doufat že se objeví někdo s nějakou čokoládou??
Mr. Knorr
Ve Španělsku se určitě někdo objeví, toho se vůbec neboj. Kamos mi rikal ze tam prijel, a v centru Barcelony uz prvni vecer mel cihlu jako sfin, vyslo ho to asi na 120 korun za G. Negr se te zepta sam, uvidis :-)))
ChaoticRoman
Souhlasím! Na západě Evropy (Německo, Belgie, Lucembursko) není problém sehnat ganju a hašiš takže myslím, že ve Španělsku to bude podobné.
aaaaa
A co převoz ,když letím do tuniska?
BRAINDEAD
Na to bych se preventivne vysral-podle me to nestoji za to riziko(dycky to muze vyjit nebo nevyjit zejo) ale riskovat pojeb s nejakyma arabasema to podle me nestoji za to,navic tam podle me nebude problem sehnat hasis.zbytecny riziko!
ChaoticRoman
Souhlas s BRAINDEAD. Asi to nebude jednoduché přenést do letadla... A nevím jak to mají se zákonama. Řekl bych, že vězení i za těch pár G doma nestojí....
kokosman
za dva dny letim do bulharska ma to smysl brat si tam ve dvou 3g letime jakto je tedka s letama jsou tam kontroly?
BOOT
Zdar lidi taky bych se chtel zeptat na prepasovani pres hranice!Vite za 14 dni jedu s rodici na dovcu do chorvatska berem tam tak 6g!MYslite ze to vrovezu kdyz To bude v ice gelu(masazni gel),a mrte zalozene vecma???
Dik za odpovedi
chuck53
:rejp: Veci jako v baglu ti moc nepomuzou.pes uciti všechno.ale včera mi kdosi rikal ze se da prevezt v paste na zuby-odrezes to dno kde je to svarene narves tam ty veci a zase to nejak precizne zalepis....a jinak hoja:D :pimp:
jaman
ja som si teraz nahodou doniesol z Kene ganju ,čo sme tam nestihli vyfajčit , nemal som to nijako balene ,len tak pohodene v kufri , proste zabudol som nato , a nič ,ale doma som sa cítil dost blbo ,proste štastie blbcov
Wavra
Právě jsem se vrátil z holandska a kontrola proběhla zhruba takhle
na česko německé hranici cestou tam vešel celník do autobusu a procházel ulicí směrem k nám, jakmile k nám přišel řekl do you speak english kámoš řekl little a on si ho vzal sebou do kanclu ze všema jeho věcma a půl hodiny ho prohledával a našel u něho 0,3g pokuta 50euro
německo holandská hranice neexistuje takže tam nic
na cestě zpátky jsme vezli zhruba 35g dali jsme do obalu od sušenek a na hranicích jsme čekali co se stane ale celník nevešel ani do autobusu takže všechno v pohodě
V AMSTERDAMU JE KRÁSNĚ
kokosman
No byl jsem v tom bulharsku a pohoda sice jsem strachoval a jeste pul hodky pred odletem jsem nevedel do ceho to dat a nakonec jsem to vysypal z pytlu a a smuchlal do tvrde kulicky a dal do sacku od cigar a dileraku a vubec to neslo citit holandske skero a do kafe a kava ma dost silne aroma takze pohoda a prelet byl bez problemu tak se ubytujem a hned to vybalim stocim si brko a jdu ho zhulit na balkon vytahnu si sirky y batohu ktery jsem mel sebou v letadle a kdyz otevru sirky uvidim dilerak a v nem na 2 skla totalne jsem nechapal ja si asi doma spletl sirky a misto sirek jsem mel u sebe skero a dival jsem se na to jak batoh projizdi pres takovy rentgen a oni tam vidi v obrysech co tam mate aby tak identifikovali zbrane ale pohoda
Jahudka!
Mirkoff-jasne ze na dovolenou ses v pytli a sam budu pasovat.Me slo ale o to kdyz nekdo neco veze z hollandu coz je castejsi otazka protoze se odtamtad vozi vic nez to ze si vezes 3G na dovcu.
KJR
Napadlo mě,že spousta z nás jede o prázdninách na dovolenou a někteří letí letadlem...jenže jak si s sebou přes letiště vzít nějakou mařenu?:confused: Má někdo z vás zkušenosti s letištěma?? PODĚLTE SE!!!! (protože 11dní to v Turecku bez Mařenky :love: NEVYDRŽIM)
Ale vydžíš, pak napiš jaký to bylo :p:
Lejzz
Do kávy... Zaručené... :o)
Jay-jay: mno já nevim, byla jsem v turecku a fakt bych nevěděla, kde shánět a hlavně si nejsem jistá vzdělaností tamních obyvatel a jejich jazykovou výbavou. Personál hotelu asi hašiš turistům neprodává.
waterpiper
Uz jsem to tady nekde psal. V penezence v kapse a bez problemu.
wocas
hej to je vklidu, normálně si to vem do tašky kolik zkuříš a když půjdeš kolem těch volů tak se tvař nenápadně jako že nic :angel: a bude to v poho...uvidíš
Lejzz
citace:
Původní příspěvek od wocas
hej to je vklidu, normálně si to vem do tašky kolik zkuříš a když půjdeš kolem těch volů tak se tvař nenápadně jako že nic :angel: a bude to v poho...uvidíš

Heh ale wono právě snad každej v těhle chvílích znervózní...
KJR
no a co třeba kulatý za ty mi ruce neuseknou:D
drinker hulič
no ja bych neriskoval, jelikoz se bezne pasujou i tvrdsi drogy, tak tam maji casto psy. ja co sem driv parkrat letel, obvykle nas po priletu jeste nejakej cokl ocuchal (dokonce i na tak malym letisti jako je brnensky), urcite by vycitil i travu. Navic do turecka jako do mírně zaostalejší země bych si to nelajzl ani nahodou. ale je to na tobe, budu drzet palce at to pripadne projde!
KJR
zase na druhou stranu minulej rok sme v turecku na odbaveni staly hodinu a pul,a u okynka EU nebyla ani noha protoze je hned poustely...
ted co sme v EU by to melo bejt OK ,ne?
Ruderalis
sorry za offt. nevite jestli psi jsou schopni vyčmuchat papiry? dik
Lejzz
citace:
Původní příspěvek od Ruderalis
sorry za offt. nevite jestli psi jsou schopni vyčmuchat papiry? dik

No myslím, že určo ne...
virgill
dej si gram do pusy kdyztak ho sezerez :) :) :)
KJR
Nebo si ten gram taky muzu strcit do riti co? ale to bych nerad :D
KJR
citace:
Původní příspěvek od Lejzz
Do kávy... Zaručené... :o)

A ty s tim máš nějaký zkušenosti? a to mam mit jako v instantnim nebo jakym:D :D :D
psylociman
kdyz sme jeliu do chorvatska(asi tak dva roky nazpatek)tak sme toho meli sebou docela dost,vsechno sme nacpali do nejakeho jidla,schovaly do batohu a bylo to v poho.psi by na to asi neprisly bych rekl,ale stejne se to moc nekontroluje.
TheKeptn
jednou sem nacpal 2g dobaličkuod zelenejch orbitek místo 6 žvejkaček a psycho to bylo hustý. A zpátky na španělskym letišti detektor kovu zaznamenal mé orbitky ale už bez huleni...:)
d.trucker
no. ehm...ja si vezl model do francie autem a v poho absolutne,kdyz jedes z rodinou,tek te vetsinou nekontrolujou.nejlepsi je to si dat normalne do penezenky. pokud uz vezmou psa nepomuze vam nic , nebot pes to vycucha vsude. letadlo je o necem jinym. to jsem vezl na ibizu asi na pet brk a dal jsem to do kafe,mletej turek bude asi nejlepsi. taky to bylo v pohode.
pokud chcete neco sehnat na miste,ptejte se tech negru,co prodavaj brejle a takovi ty cetky,jsou to sejdiri a vedej o vsem , vetsinou hasis.ja sehnal uplne vsude.
jinak prez caru jsem jel asi uz tak 1000(kamoinem) a vzdycky jsem mel s sebou model,abych mohl pocadit a nakladaky jsem nezazil,aby nekdo kontroloval,to se dela jen na udani.
pokud pojedete treba z holanska s plnejma pytlema , najdete v kolone pred carou nejakyho pohodoviho ridice a on vam po prez ceru preveze urcite a uplne v pohode. jen si pockate na druhy strane . musite mu strcit nejakou financni odmenu,tak 300 kila , jinak se na vas vysere..
pokud jde o to turecko a jiny podobny debilky ,tak to bych se asi trochu bal, nebot tam jsou na to asi pekny svine. ,ale za dve brka te nezabijou,ale ta ostuda!!!!radsi bych si neco vychytal tam . hodne zdaru
d.trucker
no ,ale zapomel jsem , kdyz chytli miho kamose avii jak je totalne vysmazenej na care a chova se tak divne ze to poznali. zatkli ho udelali mu prohlidku(do fuku mu nesahali) a nasli jeste pekny psano za 1000. no on jim ho dal uz spas sam.
nejsou to zadny blbci.prej se na nej nemec podival aa rika mu ja ja pervitin.
dostal dvoudenni odpocinek na miste a 6000 tisic pokutu,ale jeste to nezaplatil,tekze nesmi do nemecka, jezdi ted kamionem na slovensko a vychod.
Lejzz
citace:
Původní příspěvek od KJR

A ty s tim máš nějaký zkušenosti? a to mam mit jako v instantnim nebo jakym:D :D :D

Jo mám... Dáš to do skleničky s kávou nebo třeba do sáčku... Pach kávy překryje pach travky... Jinač good věcička je ten fix jak mc.LaRWa doporučoval.
seba
no autem to je v pohodě ale letadlem bych to nezkoušel.
KJR
citace:
Původní příspěvek od DUL
jo a hlavne ted budou i na Ruzyni fízlové se psama,kvůli bombě.letadlem bych si to nevezl,už mě jednou chytli v německu a nic přijemnýho.......

A proc by hrotily ctyrclenou rodinu?A jak tě v tom Německu provařily?? to tě někdo vyčuchal???:confused:
KJR
citace:
Původní příspěvek od mc.LaRWa
nejlepší je nacpat to do fixKy( do takowý tý tlustý na tagy,už sem to psal w podobným tématu jindy) nechat tam trochu tý alkoholowý náplně,taq 3 cm a dáš tam pod to f klidu 3g což stačí než něco splašíš takle sem wozil 4xdo thajska(!),1x do brazílie a jednou nebo dwakrát šli fízlowé se psem kolem nás, hned wedle mě a nic. hlawně newypadat nerwózně a je hned 50% nawíc k šanci že to prowezeš. přeju hodně štěstí

To zní docela krutě,a tos měl tu tegovku u sebe? a ńevis kde a kdy rentgenujou??? ja sem na tohle fakt trubka.... do Turecka sme uz dvakrat jeli a bratr vezl dvakrat ,a jednou v kopacce kterou mel zabalenou v kufru ale problem je,ze ja si tam musim vzit aspon 4g pro sebe a tak dve kulaty(na tech 11dni) ale bratr rika ze vic jak 4ku s sebou nema cenu brat...

Jinak taky sem si myslel ze v Turecku neco sezenu ale pokazdy na me ty cmoudi ziraly jak na vola:death: BTW:jediny ty trhovci by mi pomohli,ale leda hasis a ten me tak nezmastuje :bounce: :(
blockhead
letel jsem mimo jine taky do turecka (asi na 4 dny), bylo to asi mesic po teroristickych utocich v Istanbulu takze bezpecnostni opatreni dost brutalni.
Vezl jsem si asi gram v zavazadle ktery jsem mel v letadle - tj. prozkoumano rentgenem, ale pytlicek byl schovany v discmanu v prostoru na baterky. Na tom rentgenu to nemuzou poznat, akorat mi tam nasli maly nuzticky (ktery jsem mel na strihani huleni) a ty mi zabavili.....:)
Jinak v Istanbulu neni problem sehnat huleni, sehnal jsem i hasis a dokonce jeden model o nemz mi chlapek se kterym jsem se tam seznamil(pruvodce turistu) kterej mi ho prodal tvrdil, ze je silnejsi jeste nez ten hasis - mel pravdu, stacilo vazne jen "posolit" jointa s tabakem a byl jsem na kasi aspon 3 hodiny....:D
KJR
BLOCKHEAD - to ses dobrej vrah kdyz si beres brka tak do toho batohu dat jeste nuzky....to je jasny ze te s nima do letadla nepustej ... :) zbytecnej risk
takto o týždeň idem do Turecka, chcel som si dačo zobrať, ale teraz ako čítam, tak radšej nie.... Skusim tam dačo vyriešiť, ale myslím, že asi budem zorár dní bez hulenia(no čo aspoň si telo oddýchne).:crazy:
KJR
BBVlada- Nad tim sem dneska zrovna premejslel :D ale tam dáš max.dvojku:(

Voluman-tak z toho kufru mam nejvetsi psycha,a Turci kalej o sto šest to je snad jasny :)
Sinuhet
A neni podstupovani rizika na hranicich priznakem toho, ze uz to prerostlo v silnou zavislost? Dovolena bez huleni je problem?
moswa
myslim, že převoz přes hranice je vyloženě o štěstí. buď máš štěstí a bude to oukej a nebo to bude hooodně špatný:rejp: mě osobně se to vždycky povedlo, ale bylo to busem no... :frog: třeba na letiště bych si to netroufla ani omylem (četla sem o nějaký australance u který našli prostě hafec hulení a chtěj jí dát 20 let). spíš si to pořídít až na místě- hulí se přeci fšude:satan:

no jinak sem se dneska vrátila z dovolený, která trvala 13 dní a já si ani jednou nepotáhla a už mi z toho de fak hlava kolem-neustálá střízlivost-nikomu to nepřeju:D tak se chci vidět večír........:D :D :D
hypiz
takhle si radsi nezahravam,lepsi vydrzet par dnu nez mit na hranicich zbytecne trable.. bezpecna moznost je v autobuse schovat na zachodek,aji kdyby se to naslo tak bez dukazu ti to nikdo neprisije..
KJR
Beru si tam 4ku a bratr 2ku takze doufam ze cela rodina nebude smrdet :D co myslite kdybych tu 4ku dal do dvou pytlu a poradne to obalil potravinovou folii ,bude to cokl cejtit????? (a jestli maj na Ruzyni kuli Londynu psy tak je maj vyreseny na vybusniny,ne?)
KJR
Sinuhet- No a? Ja sem byl minuly prazdniny na ty samy dovoleny a celejch 11dní mi nezbejvalo nic jinyho nez chlastat jak dán....
Tak sem fetak,no a co :p:
KJR
VoidMAN - tak přesně o tom mluvim :crazy: ze by ta dovolena byla bez huleni mnohem horsi :frog:
varan
jestlu chceš mít doopravdy jistotu, a to na 100%. Tak si kup pár nelubrikonejch a nearomatizovanejch kondomů, hulo prostě nasyp do konďáku, udělej uzel, přetáhni to druhým, udělej uzel, koneček ustřihni. Buď doprdele, je to asi dost nepříjemný, anebo to prostě a jednoduše sněz. Je to humáč, kámoš to dělal, když jeli z německa, protože cestou tam chytli jeho kámoše, měl z toho docela vítr a nechtěl tam nechat skoro 10g. Nevyvolává to zvracení a druhej den to maš venku...
drinker hulič
varan: no ty vole, ja nevim, strkat si do krku kondom, no tak to bych se asi poblil :D to uz je jak pasovani kokainu :D
Kastulka
A co takhle se jednoduse oblect jako "idioti" na vylete, kteri byli nejdal za mestem???
Anebo - slusny, cisty obleceni a vypadat inteligentne by taky nemohlo byt spatny...
Ja mam vyhodu, jako zenska s kratkou sukni:))
KJR
Varan- A to jel busem nebo letěl?A jak mu na to přišli?

Kastulka- neverim posli fotku :D jinak s tim slusnym oblecenim je dobrej napad :punk: :eek:
citace:
Původní příspěvek od Sinuhet
A neni podstupovani rizika na hranicich priznakem toho, ze uz to prerostlo v silnou zavislost? Dovolena bez huleni je problem?

Ano, je to příznak závislosti :(
KJR
Tak mě napadlo-Nepašuje se spíš z Turecka do Čech než z Čech do Turecka?? tahle myšlenka mě uklidnuje
KJR
MedicalUser- to jo, aby mi neusekly koule nebo tak:eek:
ale uz je jisty ze to slisuju,dam do saklu a omotam potravinarskou folii, po par vrstvach to posprejuju kessrem a posypu pepřem a znova omotam:sun: strčim do kapsy,a hlavne si nesmim brat kalhoty s paskem abych zbytecne nepipal :angel:

dneska sem se dozvedel ze kamos jel před měsícem do Řecka na 10 dní a vezl si tam 10g skéra a 1g koksu....magor.... a udělal to přesně tak jak to hodlam udelat ja...

TOHLE SI PŘEČTĚTE

http://grower.cz/forum/showthread/t-7525.html

clanek se menuje Basketbalista Stoudamire pašoval marihuanu
---ten vul si s sebou do letadla vzal 40g a hadejte do čeho si to zabalil? -do alobalu ..a co čert nechtěl ,začal jim tam pípat :frog:
PiosOne
no já sice přes hranice malý množství vezl už mockrát, ale přes letiště sem to ještě nedával, ale neviděl bych v tom nějaký větší problém a rozdíl oproti převozu přes hranice autem, vlakem apd. prostě to do něčeho strčit, chovat se normálně a pokud nemáš smůlu a není tam pes, tak jsi v klidu.

teď sice letím na delší dobu pryč, ale hulčo s sebou stejně neberu. ne proto, že bych měl strach, ale partička lidí u které budu, už má ošéfovaný lokální zdroje, takže proč zbytečně tlačit na pilu :)
PiosOne
void: jj, s tím podstupovaním rizika a přerostlé závislosti jsi na to kápnul. prostě když jedu do země kde je riziko při zajištění veliké, tak úměrně tomu musí být veliká moje závislost.
frogo
Hele, já bych se na to vysral. Určitě v Turecku seženeš nějakej férovej haš, mohl bys mít z toho docela mega průser. Pokud ale hel hůla nevydržíš, tak bych ti doporučil stčit hulení zabalený v igel.pytlíku do nějakého šamponu nebo tekutého neprůsvitného mýdla, to přebije vůni marihuány a čokl by to nemusel vycítit.
KJR
VoidMan - Hlavne kdo by pašoval z Čech do Turecka? a pes ti najde v aute sakl jako nic....chce to fakt nejvic pojistit....

Do šampónu?vy ste blázni do kufru bych si to v životě nedal---RENTGEN--- hlavně v Čechách si toho můžou všimnout,ale pošlou hlášku do Turecka.. to bych se posral kdyby si tam na me pockali :D

Tak nakonec vezu 7g a 2koule

Koule asi taky ucejtej co? kdyz je v nich trocha pika,koksu,lsd,mdma :p:
Ownage
když neuděláš kix a nenecháš tam nikde otisky, tak nemuzou dokazat komu ta bila igelitka co se vali v zavazadlovom prostoru patri. A i kdyby, tak uz vidim jak kvuli tomu berou 60 lidem otisky :) Pachova stopa pujde urcite taky nejak prekrejt (hodne deodorantu atd)
Ownage
Tak si to hold necham v tasce u sebe v buse abych jim to co nejvic usnadnil a nahodou nikomu neudelal problemy a kdyz to najdou, tak se hold necham zavrit. co se da delat...
LINKIN
Ty krávo, tak to se přeju hodně štěstí na hranicích, pak napiš jak si dopad???
Ownage
tak v tomhle jsme jiny. Nevim jak moc si svobody vazis ty, ale radsi budu svobodnej zbabelec, nez zavrenej haur.
iNf_cz
ja si dal gecko na letisti do boty, pohoda v letadle sem ho vytahl a strcil do kapsy :p
Dr.worry
proste jak rikal "varan"... jednoduse do dvojityho kondomu a kdyby ste jeli s pritelkyni tak ona by to mela kam strcit ;)
GREEEN
zajmalo by me jak je to s LSD (treba zelatina) a psem ..tak malinky mnozstvi naky latky ktera je bez zapachu nema sanci najit nebo se mylim?
KJR
Takze uz sem v Turecku,provezl sem to bez NEJMENSIHO problemu,ani sem jim tam nepipnul :D

Uz sem tu druhej den a dneska sem dal na plazi sam tak 0,4g brko a po nakejch sesti hodinach to jeste cejtim ///totalni knock out......:p:

Jo a pes bz to neucejtil ani kdyby na to cumel z bezprostredni vzdalenosti,protoye sem to stlacil do velikosti piskotu a vakuoval ,nakonec sem toomotal tou zdravotnickou bilou lepici paskou a vypadalo to jako posmrkanej a zmuchlanej kapesnik takye sem to dal do obalu od kapesnicku a bylo
:sun:
CHOURIS
Hele tenhle Threand smázněte pochopte může si to tu číst kdo koliv.
Takovýhle threandy ani nezakládejte
KJR
Ale na tom slunicku se pomalu ani nevyplati hulit protoze to dava takovy dardy ze uz si z toho pridu debilni :D
je tu nakejch 40 stupnu a uz mi z toho hrabe...ted sem cekal na internet asi pul hodiny :death: protoze naky maly rusaci stahovaly demo medal of honoru = pitomci :baby: nakonec jim doslo ze to na tom Pentiu I nerozchodej :frog:

A TAKOVEJCH BITCHES POHROMADE SEM UZ DLOUHO NEVIDEL:eek:
KJR
No predevcirem sme to s bratrem odpalily na diskotece a najednou tam v tom kotli nakej security-turek zacal cmuchat<doslova> a sel to bonzovat nakymu dalsimu turkovi
tak sme to tiply a delaly jako by nic:angel:

Oni o tom ty turci radsi nechtej ani slyset....Obcas se tu s nakejma vylejem a kdyz se jich zeptas jestli kourej hasis tak ze prej jo,tak sme tu jednoho opilyho turka tak zcadily ze sem mu z ty jeho anglictiny nerozumel ani slovo :D

Spis nakou rostenu co huli by to chtelo ;)
blockhead
KJR: tak na diskotece ani jinde mezi lidma bych to neodpaloval, to jsi opravdu dost odvaznej....jinak myslim ze dovezt si tam neco malo opravdu neni problem. A sehnat myslim uz vubec ne. Nevim teda jak to chodi v primorskych letoviscich ale v Istanbulu se to sehnat da, kdyby se tam nekdo chystal muzu dat kontakt na myho good-english-speaking frienda, se kterym jsem se tam seznamil a kterej ma matku cesku (prej) - jinak se narodil v turecku a dela tam pruvodce turistu. Ten rikal ze v Istanbulu ti sezene prej cokoliv ale radsi prej nehulit na verejnosti....Ja sem hulil jen po vecerech v mym hotelovym pokoji, nekde ve meste bych si to netrouf odpalit. Jinak pri mym pobytu v turecku jsem si psal neco jako denicek, tak pro ty zvidavejsi ho sem muzu prekopnout :) ale jen na pozadani ;)
CHOURIS
Prosím Prosím odhal svý soukromý.
Cicmon
blockhead: sem s nim :);)
tazman007
ja tam byl a sehnal sem na discu travu stačí říct hašiš nebo neco podobnyho a oni rozumy tomu věř
blockhead
jeste opravuju to ze jsem v istanbulu byl asi mesic po tech teroristickych utocich, podle data na denicku (21.11) to byly asi 3 dny... :confused:
nevim asi se mi to za tu dobu vykourilo z hlavy, ale pri pobytu ve meste jsem nemel pocit ze pred par dny se tady neco takovyho stalo...tak asi proto :)

ted k tomu denicku- je to neupraveny text ktery jsem psal vetsinou zhulenej, takze to neberte moc vazne :frog:

21.11.2003

V bezcelní zóně na letišti sem si dal rum. Né tak obyčejnej tuzemák, ale pravej kubánskej! Byl dobrej, ale kurva drahej. Pak přišlo asi to nejhorší - kontrola zavazadel. Hulení se mi povedlo úspěšně převýzt, ale za to mi ty šmejdi sebraly nůžtičky na hulení. Prej že je to zbraň! No, letěl sem poprvý letadlem tak mě nenapadlo že takhle malý nůžky můžou bejt zbraň... Teď sedim na pokoji, je úplně skvělej, mám tu kuřáckej koutek s popelníkem a před chvílí sem tu hulil. Sem strašně zhulenej, tak pudu asi spát. Je už taky 0:38 místního čacu, tj. 23:38 CET a to je dobrej čas na spaní.

22.11.2003

Vstal sem asi v půl 9 a dal sem si cígo. To je správný probuzení. Hlavně že na něj nemusim nikam chodit, dal sem si ho rovnou v posteli. Pak sem šel na snídani a hned potom sme vyrazili na prohlídku Starýho města. To mě moc nebavilo, tak sem řek že se du někam podívat sám a šel sem do hotelu. Tady sem si ubalil brčko, zhulil se, otevřel si plechovku tureckýho piva (který je docela hnusný, ale má 5% alkoholu), takže osvědčená kombinace hulení + chlast mě opět dostala. Napadlo mě že bych večer moh jít zkusit sehnat hašiš, doufám že se vydaří, ještě sem tu nikoho hulit neviděl.

23:00
Večer sem sháněl asi 1,5 hodiny, ale bohužel nic nesehnal...Zjistil sem, že prej se tady docela hulí, ale kde hulení sehnat nikdo neví. Asi se hulí na takovejch místech který sou někde, kam já nemůžu jít, protože bych se tam ztratil. Je to kurva velký město, má 20 mil. obyvatel! Právě dopíjim druhou a poslední plechovku piva co tu mám, zhulil sem všechno kouření a už sem absolutně bez konopí. Nejspíš se pudu zaseknout na turecký televizi, je to docela výplach.

23.11.2003

Dneska sem byl na průzkumu Novýho města. Je to tam docela zajímavý. Potkal sem 2 feťáky, jeden čuchal z pytlíku ňáký sračky a druhej měl lepidlo. Tomu druhýmu bylo asi 14 a byl docela nepříjemnej protože za mnou furt lez a chtěl prachy.

22:30
Večer se mi podařilo koupit hašiš! Potkal sem takovýho týpka, co dělá v jednom hotelu a ten mi prodal takovou černou placičku za 15 milionů tadytěch tureckejch peněz. Už nemám moc peněz, ale zkuřuje to dost. Teď vim vo čem mluvim.

24.11.2003

Po raním cígu vydatná snídaně a potom lodí přes Bospor do Asie. Rozdíl mezi Istanbulem na Evropský straně a v Asii sem nějak nepoznal. Taky si nás fotili nějaký novináři, ptali se proč sme sem jeli když útočej teroristi a říkali jako že sme odvážný a že budem v novinách. Nevim sice v kterejch, ale stejně je to super.
Večer sem pokecal s tim týpkem, kterýho sem potkal včera a kterej vypadá jak hippie a za pouhejch 5 milionů sem dostal tureckej místní skunk kterej je prej silnější než ten hašiš, tak sem se do toho pustil. Ten zbytek haše sem zkouřil s nim a skunk sem si nechal na noc.
01:30
Ten chlápek měl fakt pravdu, nic takovýho sem ještě nehulil. A to sem tam toho dal fakt malinko! Asi půl hodiny sem vůbec necejtil ruce! Teď je 1:30 místního času, sem rozsekanej na úplně malinkatý kostičky, koukal sem se do zrcadla a mám oči fakt jak angorák. A to já moc často červený oči nemívám

25.11.2003

Den před odjezdem sem si koupil pár suvenýrů, hlavně teda pravou tureckou vodní dýmku.
Večer sem to hulení nakonec všechno zkouřil a ještě sem si k tomu dal "extra" pivo se 6,5% alkoholu. Pak následovalo kóma... Přece nebudu vozit drogy přes hranice, né? Musim nacpat všechny věci do baťohu, nevim jak to zvládnu páč ta vodnice zabírá docela dost místa...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma