Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery. Nedávno jsem se od své známé doktorky dozvěděl šokující zjištějí: Z důvodů že ve velkých městech obrovským způsobem zvrostl výskyt Hepa. C u mladých lidí, donutilo vědce se tímto poblémem zabývat. A výsledek zněl: Mladí huliči, kteří jsou v partě několika lidí si ubalí špeka, jeden ho roztehá a předá, předá, předá......... No a najednou všichni zjišťují že se nakazili Hepa. C. Sviňárna je v tom, že má inkubační dobu kolem 10 let a pak už to jde docela rychle.......
Je pravda že v ČR toho asi moc nebude ale kdo ví. Jediný co z toho asi plyne je nehulit s lidma na Heráku, a lidma s podivnou existencí aj.
I toho důvodu je podle mě nejlepší hulit výhradně s úzkým okruhem svých opravdových kámošů (já jich mám přibližně 7). Omezím tak nejen zdravotní rizika, ale i riziko trestněprávní
No je to z nějakých chytrých knih, které jako doživotní student (doktorka) musí číst. Je to podle Newyorských vědců. Já do toho bohužel laickým okem nevidím, ale opatrnosti není nikdy na zbyt.
to acid.hack - jestli to sesmolili nějaký Newyorský vědci, tak tomu váhu moc nepřikládám,
známe jejich letité praktiky a co vše dokázali proti konopí vymyslet,
ale jeden nikdy neví
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
breeder: je pravda že podivné praktiky proti konopí jsou známy, ale v tomhle nejde ani tak o konopí. prostě tyhle svinský nemoci se takhle prostě přenášejí a pokud ti někdo se žloutenkou vezme brčko do huby, tak je to o zdraví. leda hulit přes ruku, ale pak si dát pozor, abych do ní nevzal jídlo, neokusoval si ji apd. proto jsem pro hulení v blízkém kruhu, nebo pro osobáčka
Hepatitida typu C se přenáší hlavě přímým kontaktem s nakaženou krví.
více informací (nejenom o způsobu přenosu) se dozvíte tady: www.cecko.cz
co z toho vyplývá? člověk, kterej má C a pokuřuje s vámi spazla či kalumet, by musel krvácet ze trů nebo z dutiny ústní a stejně tak vy. riziko přenosu je tedy velmi malé, ovšem vyloučit ho nelze...
a ještě pro klid duše:
citace:
Virus hepatitidy C se nešíří:
* kojením
* objímáním
* líbáním
* jídlem nebo vodou
* příležitostným kontaktem s nemocným
* kýcháním a kašlem
* sdílením jídelních potřeb a nádobí
takže to vypadá na bublinu, i když pozor si dát musíme,
přece nepudu hulit s člověkem, kterýmu chčije z držky krev,
já stejně hulim jen s kámošema na ostatní socky seru, každej by
chtěl hulit, ale aby si na jaře něco zasadil nebo doma, to nikdo,
jen se budou mezi sebou obkládat o hulo a prachy
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
->Pios: hele, nejsem doktor, chvíli jsem si ty tránky pročítal a usuzuju z toho, že přes špek se to nepřenáší (normálně).... když to nedostaneš ani líbáním!?!
jinak už nevidim důvod, proč to dál řešit. panuje tu všeobecná shoda, že se sockama se nehulí... (ikdyž, kdo vyloučí, že C nemá i tvůj nejlepší kámosh? ani o tom třeba neví.... schýza, což?)
koles: na druhou stranu se přece v té mediální kampani proti žloutence říká, že je to nemoc špinavých rukou -> takže pokud se to přenáší dotykem a následným třeba strčením ruky do pusy, tak se to musí přenášet i špekem