Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar,
chcel by som sa spitat, ze co hovorite na hash, ake mate stavy a vsetko okolo toho a tak.
vopred diki a keby nahodou tu uz take nieco bolo tak sa ospravedlnujem(hladal som) a nech to moderator zrusi, dik
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
diki za odpovede, chystal som hash na Silevstra, ale nevislo bohuzial a tak si aspon kupim vela zeleneho, bohuzial som si ho nevypestoval sam no mozno na dalsieho Silvestra
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
inu ano i ne. Je potom velice zvlastni stav plny halucinaci..
ale zase je to eHm...no.. FUJ. Takovy nic do fajky no. Vrele doporucuji vzorecek AMORE. mam dojem ze slovo MOR tomu neco dava.Kulicka moru no. A taky kdyz to budete kourit vic tak budete jak maslo. HERA terba. Ja rikam malo ale ANO
yop jasne aj ked nie na Silvestra ale potom niekedy inokedy =]
chut to ma ako nejaka chemia aspon mne sa zdalo a ked tak nie jointy ani fajky ale SUCHE DRINKY =]
No já určitě víc hulím zelí a zdá se mi to jak chuťově, tak účinkama lepší (no řekněte, kterej haš vás zhulí z jednoho velkýho prda jako třeba Holland, nebo slušnej Herrer?)
Indickej Hashish te rozkope vzdycky jak prase, no nevim,
poti se ruce, mota hlava,oci zas jak vietnamec, nemyslim, ze by to zhulovalo míň jak Holland naopak mam pocit, že to byl nejsilnější zážitek na hulení (teda kromě patoku z Purplu to sem byl uz jaxi kosmonaut, Armstrong hadra a Němec nejsem, ale i kdyby, tak co?
Asi vubec nejlepsi kombinace ja hashek a huleni, pac huleni je vic a doda mu to dost plnou chut hashe, ve fajce to vydrzi dost dlouho na to, aby to odrovnalo tak 4-5lidí,a když se moc neurodí a třeba to zelo je míň hulitelný hashek to zpraví.
Osobne testuju hashish podle toho jak je mekkej, tmavej a vonni, kdyz jsou vsechny tri moznosti na maximu, nidky neslapnes vedle!