Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar growers, mám průser, něco asi napadlo kytky ve skříni, nejdřív jsem myslel, že je to plíseň, tak dvakrát postříkáno kuprikolem, ale evidentně to plíseň nebyla, protože se to furt opakuje
nové výrůstky jsou v pohodě, ale pak nastane toto viz foto :-) (lepší fotka bohužel neni, ale snad bude)
jinak prostředí si myslim, že je v pohodě:
lampa 250W SHC
odtah ze skříně dostatečnej (ventilátor v rouře na 220V)
průvan ve skříni zajištěn dvěma větráčky ze zdroje PC
teplota v poklidu kolem 26°C
substrát zahradnický z obchodu + trochu dolomitu (posypáno)
hnojeno menším množstvím AH
můžou to bejt svilušky??? poraďtě, všem díky předem chvátá to!
koukám že zatim nic, včera sem to preventivně postříkal proti sviluškám insekticidem, kytky vypadaj divně jsou celý takový do žluta :-( doufám že to pomůže
Hele mě se taky začínaj dělat u Buddhy takový žlutý listy nahoře to bych eště snes protože to je z řízku ale teď sem tam objevil takový černý/hnědý/šedivý rozpitý tečky a nevim co s tim
Vem stetec, namoceny do nejakyho srackolu proti sviluskam, co sezenes, treba i tabakovej vejluh a dukladne vsechny listy natri, zaroven tim stetcem umyjes znacnou cast svilusek i vajicek, takze se doba leceni zkrati (proti postriku).
tak ja uvidim kytky po tejdu, protože to pěstuju s někym a nemám to doma, postříkal sem je před tejdnem postřikem proti sviluškám OMITE, nové zprávy nemám, uvidim zejtra