Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do vcerejska nebyl problem, dnes mi pri pokusu o vstup na Growera vyskakuje hlaska :
"
Vaše připojení není soukromé
Útočníci se mohou pokusit odcizit vaše údaje na webu grower.cz (například hesla, zprávy nebo informace o platebních kartách). Další informace
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
Server nedokázal prokázat, že patří doméně grower.cz. Platnost jeho bezpečnostního certifikátu včera vypršela. Může to být způsobeno nesprávnou konfigurací nebo tím, že vaše připojení zachytává útočník. Hodiny ve vašem počítači jsou aktuálně nastaveny na čtvrtek 7. května 2020. Je to správně? Pokud ne, měli byste hodiny systému nastavit správně a poté tuto stránku načíst znovu.
Pokračovat na web grower.cz (nespolehlivý)
"
Co to je, mam se bat?? Nastavenim hodin to fakt neni :-)
Mne to prave normalne nejde, kdyz to obejdu klikem na
"Pokračovat na web grower.cz (nespolehlivý)"
tak se na web sice dostanu, ale pri kazde akci (i blby rozklik prispevku ve foru) hlaska naskakuje znovu. Takze nez jsem napsala dva prispevky, 10x jsem odklikala "Pokračovat na web grower.cz (nespolehlivý)"
Vubec se mi to nelibi,doufam,ze to ma reseni... :-(
To je kvůli tomu, že grower.cz má prošlej SSL certifikát pro https spojení. Datum expirace 2020-05-07.
Tohle upozornění je platný jen v případě, že by nějakej útočník manipuloval s těma certifikátama a dal tam nějakej starší, od kterýho by třeba měl privátní klíč.
V tom případě by mohl všechno dešifrovat a číst, ale to tenhle případ opravdu není. Každopádně měl by se co nejdřív obnovit.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Taky mi to ukazuje nezabezpečené připojení a už dost dlouho a jako bonus se mi nejde přihlásit ani na jeden ůčet takže musím přes Tor no asi je to i jistější