Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ja se snazim lednici zdaleka vyhnout, kdyz sem pod vlivem. Jakmile se totiz dotknu jidla chyti me takova zrava, ze snim naprosto vsechno. Dneska uz je to v pohode ale driv sem dokazal dokonale vybilit lednici behem par minut
Vcera jsem prisel domu , mel jsem sebou 3x minonky (zelene) , nejaky chipsi (cibulovo koprovy!) , doma dve tvrdsi housky a nejakou veselou kravu . Vykysnul jsem u TV nevim v kolik , probral jsem se asi v 2:30hod , minonky fuc , chipsi fuc , jeden a pul housky fuc , zbytek housky a vesely kravy ..... no v tom sem lezel .
PS: vecer na baru byl opravdu vesely , nevim kolik bylo piva ale brka litali kazdejch 10minut , a 22:30hod jsme se motali vsichni domu .
PPS : v tomhle stavu je lepsi se vecer lednici vyhnout
Tak to s tou lednicí vám dávám za pravdu,já se nedávno vyhulil od kámoše nějaký prý žrací model,a účinky byly děsné.Vyžral jsem celou ledničku,a ještě ve 2.00 v noci šel na aralku pro pět šátečků.Tak jsem se přežral,že spát nešlo,jen tak jsem ležel,a nadával.Jinak na pití je dobrý čaj nej asi maté carnival,vychlazený s karamelem,a všechno sladký,a slaný co se týče sladkostí.Nejvíce u mě bodují máslové sušenky club,to vám explodují chuťové buňky v těle.
ja dycky kdyz se desne zmastim tak pak sezeru vsechno co muzu... naposled to byly takovyty
bakerolly prolozeny cokotatrankama a este zmrzlinou a
2 pomerancema)) a to po ranu sou horsi staavy z toho jidla nez ta kocka po huleni
Úplně cokoliv, co mi chutná normálně. Ve vyhuláčkovaných stavech se mi zdá, že to chutná ještě
o 300% lépe:-). Včera jsem kupříkladu po příchodu sežral asi 1 litr segedínského guláše jen tak bez ničeho nastudeno, a dotvrdil:-) jsem to asi třemi jogurty a jednou čokoládou, a nutno říct, že ještě teď jsem docela nažraný:-)). Jinak obzvlášť miluji tyčinky Tribit, a žeru to stylem, že odděluji krém od sušenek:-).
zcela určitě ti věřím žes to všechno spořádal,ale vždycky když se potom ráno probudím,tak to všechno vyseru a je mi toho líto.Taky toho sežeru stašně a když je třeba o víkendu něco dobrýho,tak si před tím dám špeka a je to těch 300%.
Tak ta lednice je nejhorší věc po hulení. Nedávno jsem přišel s kamaradama zhuleny k nam domu, otevru lednici, protože jsem věděl, že rodiče byli v nějakym hypermarketu. Otevřu lednici, a třam 3 prdele vlaskeho a parizskeho salátu. Tak jsme každý sežraly cca 0,75kg. Měl jsem z toho na druhy den jednak brutální poser, ale aj pruser. Ten salat totiz byl na nejaku oslavu a 3 zhulenci ho vyžrali. Proto se taky raděj lednice stranim.
To znám, nejhorší je když člověk přijde domů zhulenej a tam lednice - to vybrakuju co se dá a vodtáhnu si to k sobě do pokoje a zmizí to ani nevim jak. - ale horší je to ráno to je člověku trochu blbjeji.