Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
hmm, moc hezka vecicka, nasadil jsi mi dobryho brouka do hlavy, PAR metr se posunul o nekolik pricek niz, pac tohle proste musim mit! diky dik
btw: mas nejakou zkusenost jak dlouho vydrzi primo ten senzor?[pisou 6 mesicu, ale myslel jsem pocet testu] jinak zda se kupujes jen ty sample inserty a ty nejsou moc drahe.
vtipalci chteji 200 babek za postovny, coz by asi jeste nebylo nejhorsi kdyby to nebyla vyjebana predobjednavka, mam s temahle preorderama spatny zkusenosti. hned jsem si rikal, ze to je too good to be true ale stejne to risknu
no jelikoz to nemaj, tak jsem prvni napsal tady panu dablovi a rad bych to videl v akci, ale jestli to je jen z jedny desetiny tak dobry jak to vypada, tak jim ten litr okamzite poslu no.
Pěkná mašinka. Na YouTube je pár odkazů, ale nikde jsem nenašel kolik tam můžeš udělat testů a jestli to potřebuje nějakou kalibraci. GAUSI ty jsi jim psal nebo si to hned objednal?
Vidim tam cenu $699.00 ... + 100 ks vložek za $125 ..
tak nevim jak jsi prisel na tisic babek.
a je to back-order, nikoliv pre-order, takze neco funkcniho uz meli akokrat to vyprodali
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
i kdyz jak na to koukam i laborky maj dost odlisny vysledky, hlavne co se tyka cbd, coz mi prijde dost divne, hlavne pokud pouzivaji plynovou chromatografii.
Ahoj planujes ze by jsi za nejakou uplatu popripade bartr testoval napriklad zde.kdo by.mel zajem. Je to.teda ranec ale pro nekoho kdo napr dela vytazek a jede ruzne modely by to byla.pecka. Mel.bych urcite zajem. Respekt, ze jsi do toho sel je.to ranec ale.fakt uzitecna vec. No more bullshit od seedbank ohledne % thc.