Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Můj úvod do Groweru
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
JalapenoKnight
Nový Člen

Karma uživatele JalapenoKnight - 0% Pěstitelská

Registrován: Sep 2018
Příspěvků: 9  

Obecné Můj úvod do Groweru Příspěvek č. 1

Ahoj komunito,

Po čase neregistrovaného serfování a nasávání informací (a dýmu) jsem se rozhodl podpořit forum a semtam přispět i svou troškou do mlýna.

Jmenuju se Jalapeno Knight, jako asi každý jsem začal s trávou v nějakých -nácti letech, velmi, velmi zřídka. Mezi 18-25 jsem byl příležitostným kuřákem mary jane. Jen tak když byl volný víkendový večer, nikdo doma, plná lednička jídla a k tomu telka nebo počítačové hry.
V 25 se mi docela dost otočil život a začal jsem pálit denně. Z prostředku na uvolnění stresu se postupně stala zábava, vášeň a hlavně koníček.
Dneska jedu fora, knížky, videa, filmy, dokumenty a hry Všechno samozřejmě s Mary Jane tématikou. Prostě to miluju se o tom dozvídat čím dál víc. I můj přístup se postupně vyvinul z míchání trávy a tabáku a lifrování do cigaretových dutinek, přes první spliffy, backrolly, šlukovky, jointy, bongy až po vaporizéry. Každé používám pro jinou příležitost a účel. To mě na tom baví především.
Začal jsem taky studovat strains, rozdíly mezi nima a tím se dostal až k pěstování.
Několik let už jedu především venky, líbí se mi kytky pozorovat v jejich přirozeném prostředí, pochopit tu filozofii, být v souznění a vytvořit ideální prostředí. Pomáhá mi v tom intenzivní moravské slunce a moji skvělí rodiče!
To ale neznamená, že neocením kvalitní indoor, naopak, měl jsem ho doma jeden čas taky, třeba někdy přidám povídání o tom, jak dopadl experiment se semínkama jedné odrůdy hozené zároveň do stanu i ven.
Poslední dobou už hledám hlavně kvalitu a čistotu, takže jdu směrem přirozeného růstu, organické výživy, zdravých způsobů zrání, zpracování a kouření/vstřebávání.

To by tak zatím mohlo stačit, víc o sobě nejspíš prokecnu ve forech. Díky a nezapomeňte to psát i hulit v míru.

Jedu organic na 420%

Old Post 20-09-2018 v 20:53 PM
JalapenoKnight je offline   Profil uživatele JalapenoKnight   Find more posts by JalapenoKnight   Foto galerie člena JalapenoKnight   Click here to Send JalapenoKnight a Private Message   Add JalapenoKnight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Registrován: Jul 2007
Příspěvků: 1726  

Příspěvek č. 2

Čus. Super začátek. Taky mě to drží, ale už od 14let. Jsem asi jediný kdo dřív pěstoval nežli hulil. Má to výhody mít staršího bratra. Ale od 16 jsem začal intenzivně studovat jak pěstování tak všechno kolem konopí. A také proto jsem se poprvé zakouřil z vlastního konopí. Neznám nikoho kdo by to tak měl. Jestli si nečetl tak rozhodně doporučuji Konopí a konopné drogy adiktologické kompendium. Fakt super počtení.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 21-09-2018 v 00:43 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
11-02-2015 - uvod do groweru - 0 odpovědí
17-10-2011 - úvod do groweru - 0 odpovědí
17-10-2011 - úvod do groweru - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1394770 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív