Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj pratele, mozna se budu ptat jako debil, ale jak je to s dobou oveteni u outdooru? Lisi se to nejak od indooru? Napr. kdyz vyrobce uvadi 7-8 tydnu..? Jedna se mi o to, ze jsem hodil ze srandy ven jednoho skunka Xl co jsem dostal zadarmo od RQ za nakup. Kyticka se hodila hezky do tvaru kere po 2 zastipech a ihned zacala kvest. Ted uz mi kvete nejakej patek, ale nemyslim si ze by stihla dozrat za tech 7-8 tydnu napr.
Pokud by to byla klasicka indica/sativa, tak nekvete. Tech 7-8 tydnu je po zkraceni fotoperiody, venku cca v pulce srpna.
Je to automat.
Pomichali se jim semena asi.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Původní příspěvek od Ajtaktak Caute )
Nechcem zakladat nove tema ale.. co vznikne z critical + ked sa teraz vysadi von predpest z indooru ?? vyska cca 30 cm.