Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můžete mi vysvětlit co se mi to objevilo za prášek v nové MH výbojce 250W (Elektrox Super Grow 250W MH)
Koupil jsem tedy jednu z nejlevnějších. A ta značka je taky v celku na nic. Ale na těch pár týdnů pro růst bych řekl že postačuje.
Po pár dnech se mi tam objevilo toto. Ale na funkčnosti to moc vliv nemá všechno roste brutálně dobře. Mám podezření že je to nějaká ta barva z té výbojky uvnitř. Koukal jsem jestli sem do ní nenapral třeba 400W (digitální předřadník 400W), ale nic takového hlídám to perfektně stále 250W.
Na to že už mi pod rukama pár výbojek prošlo. Jsem toto tedy viděl poprvé. Trošku mě to znervózňuje. (Využil jsem 20% slevu v GS) Jinak bych si to možná ani nekoupil.
Otázka tedy zní. Neublíží to kytkám? Popřípadě nebude nějaký problém z výbojkou nechci vyhořet. Zatím už cca 14 dní svítí. Prášek jsem sesypal na bok.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<