Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Groweři. rozjel jsem jsi novou boudičku.
Výbava: Osvětlení Gavita 1000, STÍNIDLO WAVEFLECTOR XXL, Sunmaster Mh 1000W, na květ Sunmaster 1000W Hps.
Ventilace: PRIMA KLIMA PK160O Odtah, PRIMA KLIMA PK125L přítah, 2 prostorové ventilátory,
Květináče 11l, Substrát kokos
Hnojiva: Metrop, Power triwer, Blombastic, na postřik v době růstu- Plagron Vita race, Plagron Vita start,Biobizz Fish mix
Osazenstvo: Critical jack Dinafem vlastní selekce 55ks.
Tak a jdem na to. At to roste.
Čau, hele jednak bych ty kytky zalil, kokos by měl být skoro pořád prolitej..
Za druhý 55 kytek je zbytečně moc, měl bys už teda pomalu přepínat..
Za třetí když používáš Metrop, žádný jiný sračky tam nelej, akorát tomu uškodíš..
Za další to stínidlo rozhodně neni Wawe XXL, kup si lepší a dej ho vejš, jinak se ti krajní kytky vytáhnou až ke stropu kvůli nedostatku světla..
A jako poslední připomínku nechápu, proč jsi neinvestoval do automatický závlahy, takhle se z toho po.....
2x1000W znamená, že máš jednu na růst a jednu na květ? Na jaký pěstuješ ploše?
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Nazdar dravci, Metrop jedu az několik let a naprostá spokojenost. Kokos je na tom jak napsal BrooT. Ta skřín má rozměry 3,75mx1,5x2,2m a proto jsou tam dvě 1000W. Ty kytičky mají víšku do dvaceti cm. Přepínam při výšce třicet až čtyřicet cm. Záleží na odrůdě. To svítidlo co je na fotce není určitě WaweXXL, ale Gavita 1000W. Jo a když jsi spočítáte květináče na obou fotkách tak ten počet tam je. Zalívam nejraději ručně, po mnoha mechanických a hydro systémech. Už věřím jen svoji ruce Věřce Chytilce.
Původní příspěvek od BRooT Právě, že ty ostatní "sračky", ještě do kokosu jsou v pohodě. Metrop ale v kokosu moc dobrý není, aspoň teda za mě a za kámoše nic moc zkušenosti.
A ten kokos vypadá, že je suchý jen na stranách
Ono namíchat Metrop správně není žádná prdel, chce to míchat aspoň 100l naráz abys trefil poměr složek, je to hodně koncentrovaný, míchá se to po kapkách.. Neznám lepší hnojivo, když do toho ale začneš míchat jiný "boostery" rozhodíš tim poměr NPK.. Vitamín C je taky zdravej, ale nesmíš se ho předávkovat..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Tak proto máš s Metropem asi špatné zkušenosti.. Taky je potřeba dodržovat pořadí složek podle návodu, když to tam leješ..
Jasný. Když máš větší množství roztoku tak se tam lépe drží PH. Návod jsem dodržoval. Měl jsem nádrž na 20 litrů. Je to možný, že díky tomu, že jsem měl "jen" 20 litrů, jsem stím neměl tak dobré zkušenosti. Na druhou stranu podle mě by hnojiva měli fungovat (když upravíš dávkování) stejně jak ve 100l jako v 10l . Jako jede právě Canna/JIDB.
Že jsem mohl udělat chybu já, to nezapírám, jak řikám ,je to moje zkušenost. Někomu můžou vyhovovat
Jasný. Když máš větší množství roztoku tak se tam lépe drží PH. Návod jsem dodržoval. Měl jsem nádrž na 20 litrů. Je to možný, že díky tomu, že jsem měl "jen" 20 litrů, jsem stím neměl tak dobré zkušenosti. Na druhou stranu podle mě by hnojiva měli fungovat (když upravíš dávkování) stejně jak ve 100l jako v 10l . Jako jede právě Canna/JIDB.
Že jsem mohl udělat chybu já, to nezapírám, jak řikám ,je to moje zkušenost. Někomu můžou vyhovovat
Když jsem si chtěl koupit metropy v Gshopu a konzultoval to s prodejcem,bylo mi doporučeno že pokud nedělám aspoň 100l roztoku,tak je to škoda peněz a byla mi doporučena canna pro mých 10l denně.