Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ja to taky vydim tak na konec zari u tech ktere sem sazel 9. kvetna
no a rizek californie tak ten tak v listopadu (az mu listi opada)
doufam ze budu sklizet ja a ne nekdo jinej
Potřeboval bych jen malou radu, mám kytku za oknem(uvnitř)
už má tak 2,10cm i nějaké paličky,ale myslím že zralé ještě nejsou,pole toho co jsem tady četl tak musejí zhnědnout ty chloupky atd. Ale nejsem si jist jestli mi to vůbec doma dozraje, myslíte že jo?A kdy teda sklidit,když mi doma vlastně mrazíky nehrozí......tak prosím o radu,dík.
Já to radši sklidím v půlce září,poněvadž vím ,že před koncem září se nám v republice objeví banda kryplů natěšených na ty naše modely.Radši to seknu dřív ,ale je to také tím že sem se na tuto sezonu dobře připravil a předpěstoval si ty naše zlatíčka.Tak přeji všem ať je ta letošní úroda opravdu dobrá.
to sem vám vlatně ani nenapsal gdy chci sklízet já...já asi tak 20.září mam fakt pěknou kyti a bojim se o ní,přijde nějakej zmrd a mam po hulení
to chápete asi