Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pani nejak sa mi nezdaju. Presadene cca pred 5timi dnami do vacsich kociek. Vlhkost cca 70%.
Zatial raz denne polejem s ec 0.6.
Mam uz zacat hnojit viac ? Mam na ne nonstop ofuk.
Svieti sa 400w 18/6. Teplota 22 stupnov. Koruenky zo spodu este nevidno. Zdaju sa mi stonky priliz slabe a tie nezubkate listky sa mi stacaju do spodku rastlinky ako keby. Je to v pohode mam byt trpezlivy ? JIDB na etikete uvadza ze sadenickam by som uz mal solit 1.2 ec. Zda sa mi to moc na tie moje chudinky. :-o
To si piš že je to hodně. Aspoň podle zkušeností. Rači je tolik nesolím.
Hele vypadají super. Ale semínka jsou horší v tom že než začnou pořádně růst trvá to až 14dní od doby co vykouknou na svět.
Aspoň tedy co jsem si tak všimnul. Hodně dlouho nabírají energii na růst listů. A tuto dobu bych řekl že mají dostatek živin ještě ze samotného semínka. Tak že hnojit je nadbytečné.
Jinak v klidečku počkej není kam spěchat. Rozjedou se teprve až při 3 - 4 patře. Pak už je nezastavíš. Nevýhoda semínek. Pro příště doporučuji klony.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Pani mam dilemu.
Bud udrzim vlhkost 60% plus ale teplota je cca 31 az 32. Alebo je teplota ok ale vlhkost ide pod 40 %. Kvietky maju cca 12 cm a prekorenuju rw kocky 10x10 cm.
Co je dolezitejsie ?
Ked zapnem vetrak nonstop vsetka vlhkost ide do..
A máš tam ofuk? Jen větráček co rozhání vzduch kolem kytiček? To jim také srazí teplotu a nebudou se tolik táhnout za světlem. A hlavně jim zmohutní stonek.
Ať se daří
Vysokú vlhkosť je nutné dodržovať hlavne pri klonoch, kým to poriadne neprekorení. Potom je už zvlhčovanie zbytočné.
Myslím, že Crazyben tu niekde uviedol tabulku súvislosti teploty a vlhkosti. Skús vyhľadať.
Odtah mam zregulovany z 850m3 na nejakych 250m3 ale aj tak to vytahuje vlhkost.
Momentalne mam na casovaci aj odtah aj zvlhcovacky. Ventilacia 15 min a zvlhcovacky 7 minut. Kazdu hodinu
zvlhcovanie sa zapina hned jak sa vypne vetrak.
a co takhle zapnout zvlhcovacky nonstop? ja vim kdyz to fouka, de to hned ven... ale kdyz je dobre nasmerujes tak aby to aspon slo kolem tech klonu k odtahu? Me taky "foukala" mlhu nonstop ikdyz bezel odtah jinak to udrzet neslo pod 400w dokud kytky nevyrostou trochu
jinak ze semen to hrotit nemusis az zas tolik. Ale aspon teplotu udrzuj pod 30.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Na tých prckov zo semien je jednoduchšie dať zrezanú petku s pár dierami, aby sa to vetralo a držať to tam pár dní, kým nevylezú korene. Vetranie můžeš vypnúť, prípadne raz za čas to na chvílu pusti. Po vylezení koreňov daj dole petky a spusti slabý ofuk ofukovým ventilátorom a odťah púšťaj stále len občas.
Občas můžeš tých prckov prstom jemne " pobuzerovať" po stonke, aby spevneli
Dakujem vam za rady. Nonstop zvlhcovanie som skusil jeden den, ale spravilo to taku vlhkost v byte ze som zacinal citit omietku.. ako po malovke . Jedine ze by som vyriesil odtah mimo byt..
Chcem sa opytat. Na najvyssom poschodi v panelaku ked dam odtah do stupacky, pojde smrad iba hore alebo moze ist aj dole k susedom. Keby to mozem pustat do stupacky, to by bolo pre mna najjednoduchsie a zvlhcovanie by mohlo ist nonstop
Tu su slubene foto. Ak tam vidite nieco uplne zle napiste to
Chyba mi tam klipsnak lebo je zlomeny, zajtra dorazi novy.
Niektore uz zacinaju byt pekne prekorenene uz cochvila budem davat rohoze.