Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včerejší díl zrovna jsem to přepnul a zenska na zemi ze ji je blbe ze asi omdli, v duchu jsem si říkal, ze jim dal typek do jidla travu... Bum ho, taky ze jo 3 lidi vezly do špitálu
Slusny .. tahle je zfetovat a vyhnout se odpovednosti
kazdopadne reklama pro vsechny..
"jak mluvim s lidma, postupne se mi ztracej"
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od redfoxx Jak to myslíš vyhnout se odpovědnosti?
Myslim to tak, ze do jidla se asi aktivni THC dostat bez neciho zavineni nemuze.
Takze svadet to na koreni je bud vymluva anebo jeden velkej podfuk od tv prima jak prilakat divaky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
pokud jsem na to koukal spravne, tak to ghii bylo hnedo-zeleny a nastlal tam toho docela solidne a pokud se nepletu,tak prepustene maslo zpravidla miva barvu rekneme do zlute, zlate barvy,coz je "mirne" vzdalena barva te, kterou melo to jeho
redfoxx: no hned nekolik paragrafu prichazi v uvahu, nicmene by asi musel nekdo podat trestni oznameni. zatim jsem nevidel ty dalsi dily, tak tezko rici,jak (a jestli) to dal resili primo ti soutezici ci prima
Barva je jenom o tom jaky mas vzor a podle toho jestli z palic nebo listi nebo oboje a koncentrace a jak moc najemno to vycedis. Maslo delam kazdou sklizen jak z listi tak pak i z palic a z kazdeho vzoru je jine. Ve stejnem pomeru