Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim (ale to znamena vetsinou hovno vedet) ze neni zdrava, pokud ma PH v norme tak ji bude nejspis zchazet dusik popripade dalsi prvky.
Ja jsem out nikdy nehnojil a byly krasne zelene ale byly zasazene blizko hnoje.
Co je to model?... Ha ha ha. I kdyz mozna ze to nejaky borec pozna.
Kdy zacne kvest?... Az bude spravny cas, sama pozna kdy ma zacit pokud je vse ok. V indooru prepnes z 18/6 na 12/12 a cca do tydne bys mel videt nakvet.
Kdy zacnou vypadavat seminka ? ..Kdyz mas samici tak ji musi nejdriv oprcat nejaky samec treba ze sousedovi zahradky v tvem okoli a az po dozrani kytky .
Zcekuj pro jistotu i listy jesli se na nich nezabydlely nejake svinky. (i ze spoda)
Zkus pozvolna prihnojovat , neprezen to.
Naposledy upravil Madical-Strains 11-07-2017 v 09:54 AM
Jasse - Je to dost možné, že je to tato odrůda, protože se mi to zdá hodně podobné, ale myslím, že se to líp pozná až v době kvetení. Každopádně díky za dobrý tip.
Nedostatek živin a špatný ph to vypadá ale ten nedostatek může být způsoben právě tim ph do hliny se uvádí jako vhodný ph 6,5 máš to bledý což značí nedostatek dusíku a ty barevný věci na stonku znacej to ph pokud to neni barevný geneticky
Označené mista jsou preflovers samostatné samici kvetenstvi v pazbich listů (ukazuje vaginu)
Ten list jako kachní blána podle mě neznamená že by to byl Frisian Duck, ale spíš že kytka měla nekdy v minulosti podmínky přejít do květu a pak přešla zpět na růst.
Model jsem poznal hnedka na první pohled je to NO NAME
zdarec mam problém s kytku je uz tak tyden povadla jinak zalevam co 4 dny podle toho jak proschne substrat hnojky boibiz heaven .stridam s guánem z hoštic a porad jsou tam takove bile tecky dival jsem se zespod listu ale svilušky nikde nespozoroval ,aplikoval jsem vermitec pro jistotu ale zadna zmnena diky za rady chalani
Sakumprdum - Tak hele. Já se tu pokouším zjistit co je mé kytce, zatímco ty se mi tu plantáš do vlákna. Jestli s tou kytkou máš tak vážný problém tak si udělej vlastní vlákno a tam si veď vlastní diskuze!