Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
moc ten dotaz nechápu... chceš ted začít od semene? nebo máš 2 měsíční kytku pod lampou a chceš jí dát ven?
já si dneska lámal hlavu, jestli by šlo v půl července vysadit (řízky)...teoreticky by to bylo zhruba jako pod lampou, třeba 14 dní růstu a pak květ, udělal bych si čtverec 150x150cm a jel bych jako pod 1000w
jinak určitě je dobrý sledovat délky dne/noci, pak můžeš přibližně odhadnout přechod na květ, ale opravdu jen přibližně...co jsem vysledoval tak od nějakých 13-14h světla denně už jdou na květ.
1. čas než ti to vyklíčí a "dospěje"
2. kytka co není "dospělá" nepřejde na květ (cca měsíc života)
3. sežeň si řízky, v tuhle dobu už se asi vykašli na semena
4. na co jsi čekal?
Čavko ak chceš zasaď ale hneď a vykop jamu asi 70cm hlboku a le daj tam hnoj kravsky alebo ovči konsky to je jedno a mne takto daval super skunk od sensi seeds v hnoji kde rastol 20cm za 2dni proste hnoj namiesto zeme je bomba rastie to ako........ Ked to zasadiš do hnoja tak na zimu maš na 100% vystarane uviďiš nech sa dari bratku
Ozaj a u každeho outdooru ktory som pestoval čisto iba v hnoji bol učinok velmy silny ako čo som mal na rozdiel od kamošov čo pestovali v hliňe a substraťe bol sice v pohode dobre collie ale v hnoji je chut aj vôňa sto krat lepšia a učinok......... Oči ako jahody