Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zrovna jsem četl thread na tohle téma. Jo, je to pravda, ale jenom částečně. Jeden týpek (už nevim kdo) tam psal, že u jedný větve ostříhal všechny listy a nakonec byla ta větev na úrodu chudší než ty ostatní. Když ale ušmikneš dva tři větší listy, který by jinak bránily pronikání slunce do paličky, tak to jenom prospěje a palice (šištička) bude mít víc květů. Ale jak jsem říkal, nepřežeň to.
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
hlavně záleží taky na tom jak sou ty šišky dozráté
ostřiháš brzo?? male sisky,??, neostříháš??male siskky?? ""rada"" ostříhat tak 2 týdny před ""plánovanou sklizní""
Já jsem odštípal ty největší lístečky aby mi svítilo na všechny paličky sluníčko.Teď mi moje rostlinka bují a roste..Dokonce jsem kvůli jedne svoji kytičce co byla moc ve stínu skacel par stromečku.
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!