Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..hele vim že je to už starej příspěvek ale to mě taky čeče dycky zajímalo a nějak se mi to nepodařilo vygooglit..a ttudíž do dneška nevim.máš už přehled??
..nicméně používám uz elektronický gib přep.tak je to jedno...ale zpětně mě to zajímá...díky
Kdybys chtěl paralelně zapojit víc předřadníku, nebo prostě chtěl vést proud někam jinam... Oba F a N vstupy jsou propojené. Vždyť to máš nakreslené přímo na tom schématu.
Původní příspěvek od TommyH Kdybys chtěl paralelně zapojit víc předřadníku, nebo prostě chtěl vést proud někam jinam... Oba F a N vstupy jsou propojené. Vždyť to máš nakreslené přímo na tom schématu.
To, že je to tam nakreslené, ještě neznamená, že tomu všichni rozumí...
A na co by ti bylo víc předřadníků zapojených paralelně? (nejsem elektrotechnik)
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
..jojojo..sem si to tak nějak myslel jen jsem si nebyl jist..ok díky další záhada objasněna
..to koles::pravda já jsem třeba na elektrický obrázky absolutly kokot..takže ANO jsem jeden z těch co tomu nerozumí