Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli je to přímo na vrcholu. Tak to není plíseň. Ale některé palice se mohou spálit o světlo. Tedy úplně vyblednou. Stává se mi to celkem běžně. Vždy cca na jedné až dvou vrchních palicích.
Přiložil jsem foto co jsem našel na Googlu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
to mr men..hele to se mi moc nezdá s tim připálenim,taky semtam připálim ale vypadá mi to nějak jinak..přijde mi to genetikou a je to teda pecka,úplně nádherný..líbí se mi ten albín
Navíc spálení jde jakoby do ztracena a tohle je ostře oddělená bílá palda...jak sem řekl moc hezký nikdy sem nic podobnýho neviděl,myslím až takhle bílýho...jak mončičák:-D