Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkrátka mam teď novou skříň a rozhodl jsem se točit growreport. Zprvu jsem to zamyslel jen jako takovou dokumentaci pro mě a mé nejbližší. Pak mě ale napadlo to hodit na YouTube. Ve videu neukazuji obličej, ani svoji adresu. Mám jen 4 rostliny, které pestuji pouze pro studijní účely a neplánuji je sušit ani nějak dál zpracovavat .
Jak moc je nelegální to co dělám? Není to třeba trestný čin zveřejňovat? Nebo tak něco? Díky za všechny potencionální odpovědi.
Uplne stejne jako by si to usušil. Jediny na tom bude dobry to ze mas jenom 4 kytky, to neni velky mnozstvi takze ztoho budes mit treba jen podminku.Vůbec to na youtube nedavej. Tam je to jen ze zemi kde to povolený je, nebo je to lekařská tráva
4 rostliny je jen prestupek, takze to tam klidne muzes nahrat, kdyz sem lidi cpou fotky, taky to moc neresi a podle mne to vyjde nastejno..... myslis jako ze by te treba interpol vyhmat kvuli 4 kytkam jo....??? lol no comment....
Zdravím. Už se to tady řešilo několikrát. Nezáleží na počtu rostlin. Žádné povolene množství max. 5 kytek neni. Rozhoduje množství a %THC, které zjistí po testech. Pokud budou v polovině květu..lepší pro vás. Bude méně g + méně THC. Pak už jen rozhoduje jakého dostaneme samosoudce a jak rozhodne. Nepochybně rozhoduje jestli dotyčný trávu prodával, ale i spousta dalšího - zaměstnání, posudek ze zaměstnání, trestni rejstrik. Pěstujte pro sebe a snažte se, aby to vědělo co nejméně lidí.. Na youtube bych to asi raději nedával.
Díky za všechny odpovědi! Co kdyby před každým videem byl disclaimer, že video bylo natočeno pro studijní účely a nemá za účel podporovat výrobu, užívání ani distribuci drog. (možná i, že rostliny nejsou pěstovány pro jejich psychoaktivní látky?)
Weedzzard: místo vymejšlení průhledných "právních kliček", které stejně nejsou k ničemu (rozhoduje skutková podstata, nikoliv [deklarovaný] úmysl), se zaměř na zvýšení své anonymity a nevystopovatelnosti. Tady vlastně jen stačí založit novej YT účet (a lézt na něj třeba pomocí TORu nebo nějaké anonymizační VPN) a videa nahrávat zásadně z cizí IP (TOR je na tohle moc pomalej). V zásadě jde o to, aby tě nešlo vystopovat podle IP, protože na nějakou drsnější analýzu se tady stejně nikdo nezmůže. Ne kvůli 4 kytkám. Celkově si myslim, že to s opatrností trochu přeháníš vzhledem k tomu, co se chystáš udělat, ale pokud chceš mít jistotu, dodržuj, co jsem ti poradil, protože to není o moc víc práce navíc, zatímco se staneš prakticky nevystopovatelnej.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Toto by nebyl ani dobrý důkaz nikdo ti nemůže říct že toto jsi natáčel ty nebo si to stárnul někde z netu.
Tak že bych se opravdu nebál. Tohle opravdu nikdo řešit nebude.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Jakoby... fízlové je jedna věc, ale mohl by mě třeba vystopovat nějaký spoluobčan a chtít po mě peníze pod výhružkou, že na mě pošle zátahovku. nebo ne?