Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Letošní extrémní sucho
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
clothinguntero
Stálý Člen

Karma uživatele clothinguntero - 17% Pěstitelská

Hydroponie Letošní extrémní sucho Příspěvek č. 1

Taky máte někdo problémy se zalejvánim nebo spíš jak často mam zalejvat kdyz sou takový extrémní sucha u nás už nepršelo asi 16 dní a kukuřice už taky schne docela brutálně nemůžou jí třeba sklidit.

Old Post 12-08-2003 v 21:24 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Letošní sucho mi vůbec nevadí, právě naopak. Jelikož jsem letošní outdoor zasadil docela pozdě, tak mě stávající nápor sluníčka jenom teší. Kytičkám se daří hodně dobře, neboť mi je pravidelně zalívá babička nebo mamča )

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 13-08-2003 v 09:45 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

BohouR: kukuřice není špatná, ale brání slunečním paprskům v přístupu ke spodním částem kytí. naštěstí to je na zahradě, takže se s vodou tahat nemusí(me), protože vode je cca 3m od kytek.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 13-08-2003 v 10:08 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 4

BohouR: to já to jednou dal do kukuřice u nás na zahradě, ale kukuřice rostla rychleji a kytkám se to moc nelíbilo. taky se tam nastěhovali noví sousedi a hned mi někdo ukradl slizeň, takže to teď dávám na jinou stranu zahrady a tam už nemusím řešit maskování v kukuřici apd.

Old Post 13-08-2003 v 10:30 AM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 5

to moji rodiče naštěstí neprudí. už kdysi dávno jsem si s nimi o konopí promluvil a jelikož jsem jinak slušný chlapec a rodiče viděli, že se ze mě nestává žádný "feťák", tak mi pěstování povolili. zahradu sice máme obklopenou ze všech stran sousedy, ale ze tří stran kytky nejsou vidět a z té jedné strany máme cca 50 leté sousedy, kteří jsou úplně v pohodě (vědí co to tam roste a berou to v klidu).

Old Post 13-08-2003 v 11:50 AM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 6

BohouR: jestli máš za souseda takovýho debílka, tak to je vážně k vzteku. ti naši sousedi (kteří když se přistěhovali, tak se mi ztratila sklizeň) jsou taky trošku maloměšťácký, jezdí tam na víkendy a občas i přes týden. pořád sekají trávu nebo křičí na svýho psa nesmyslné příkazy, kterým absolutně nemůže rozumět. jako například: jdi od toho trpaslíka (mají totiž na zahradě malou sklaku a tam mají trpaslíky) apd. shodou okolností taky mají chatku postavenou na černo a navíc si odpad vyvedli k dalšímu sousedovi na zahradu - prostě hovada

Old Post 13-08-2003 v 12:08 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Na kukuřici pozor, včera sem viděl na polích první sklizený štráfky. Sice nevim jestli to je ta na semínka nebo ta na siláž, ale vypadalo to že to sklidí fšechno. Takže hlídat!

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 14-08-2003 v 11:37 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

a kde jakej okres u nás je některá tak do třičtvrtě uschlá a kytky by eště tak měsíc chtěli

Old Post 14-08-2003 v 18:11 PM
clothinguntero je offline   Profil uživatele clothinguntero   Find more posts by clothinguntero   Foto galerie člena clothinguntero   Click here to Send clothinguntero a Private Message   Add clothinguntero to your buddy list     Navštiv homepage uživatele clothinguntero! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olo
Stálý Člen

Karma uživatele olo - 6% PěstitelskáKarma uživatele olo - 6% Pěstitelská

Dotaz Hmm Příspěvek č. 9

Fakt jo voni uz jezdej jo ty joo?? jeste ze ja mam v bezpeci ja sem mocccc

zivot je jen jeden uzij ho naplno

Old Post 14-08-2003 v 22:05 PM
olo je offline   Profil uživatele olo   Find more posts by olo   Foto galerie člena olo   Click here to Send olo a Private Message   Add olo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

mě to taky snad neskliděj já je hlídám

Old Post 14-08-2003 v 22:27 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Tak ta kukuřice je řezanka na siláž, na semeno se nechává mnohem dýl-to je problém kukuřice-nevíte, kdy to sklidí. Jinak mě to neuschlo (to necham až na podzim )

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 14-08-2003 v 23:52 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karmínový Král
Stálý Člen

Karma uživatele Karmínový Král - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Ohledně tý kukuřice.
Já osobně si na chalupě moc rád dávám vařenou kukuřici, takže si vždycky tak tři čtyry klásky narvu na jezeďáckym poli. ¨Letos je to ale tak o 14 dní dřív zralý, takže si myslim, že se úměrně tomu bude i sklízet.

The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....

Old Post 15-08-2003 v 07:52 AM
Karmínový Král je offline   Profil uživatele Karmínový Král   Find more posts by Karmínový Král   Foto galerie člena Karmínový Král   Click here to Send Karmínový Král a Private Message   Add Karmínový Král to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Hele s tim sklízením fakt nekecám. Tady v Jižních Čechách už do toho fakt vjeli zetoři. No ale asi to bude těma vedrama co tu teď 14 dní byly, protože jinak to tu většinou jezdí sklízet až někdy v září.

Jinak kukuřici (když se vám nechce zdlouhavě vařit ve vodě) je nejlepší vrazit do mikrovlnky zhruba na 2 minutky, přikrejt takovym tim poklopem, pak vytáhnout máznout si na to trochu másla (myslim normální z vobchodu:-)), kerý se samo rozteče a nasypat na to sůl. Muj mikrovlnej recept. Fakt kurva dobrota - nechte si chutnat.

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 15-08-2003 v 15:42 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clothinguntero
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Tak hele já se byl jezedáků zeptat nejdřív na mě debilně čuměl a pak řek že ZEJTRA!!!!!!Tak to dojdu přesázet v noci ale doufám že to vydržej co myslíte no pořádně to proleju a snad.Voni by to prej nesekli že až koncem září ale vona jak je suchá tak to teda posečou na siláš eště že čistily tu silážní jámu jinak by mě to asi nenapadlo.jo já taky jížní čechy

Old Post 15-08-2003 v 17:51 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Příspěvek č. 15

O ou, tak to sem asi skončil. Měl bych se hned zajet přesvědčit co a jak. No bude to asi smutný ta poušť co po tom poli zbude :-(

Old Post 16-08-2003 v 12:57 PM
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Jinak ta kukuřice je výborná, taková ta malá ještě bílá cca 12 cm dlouhá-už jí mam doma zavařenou. No, ale ta žlutá ve sladkokyselim nálevu jééééé to můžu, hehe takže na ní pudu eště jednou až (jestli) dozraje.
No, ale ta s tim máslíčkem-dejte nějakýmu stánkaři s vařenou kukuřicí do toho hrnce kostku másla z obchodu

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 16-08-2003 v 22:04 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás