Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
některé z vás už určitě zasáhla tato novina, 2.1.2017 zemřel zatím z neznámých důvodů Franco Loja.
“Cannabis is my passion, my bread, my home. I feel it is my duty to make sure this amazing plant is preserved and enjoyed. I am a smoker, a grower, a breeder, and a Strain Hunter for Life.” — Franco Loja, Strain Hunter – May 20, 1974 to January 2, 2017.
Samozřejmě hned z rána jsem to zachytil. Bohužel jsem také nenašel proč.
Nebo kde vlastně zemřel. Je to fakt zvláštní a docela mě to překvapilo.
Ať je mu zem lehká. Ještě tento rok jsem vedle něho močil na záchodech na cannafestu. Co je vlastně jen měsíc dozadu. Byl tedy šediví jak prase. Ale vypadal docela čile.
RIP Franco
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Taky jsem postřeh,smutná zpráva :-( ..dočetl jsem se v komentářích na fb stránkách GHS,že dostal silnou mozkou mrtvici kvůli zmiňované malárii..stay high Franco.
je to vhajzlu.. loni snad největší legenda howard marks, letos franco loja. a je to tak, byl v kongu na expedici kvuli malárii a tam ji chytl.
pochopitelně jak sem se to 3. ráno dozvěděl tak jsem za něj zapálil gramový.. RIP
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Položil život za věc, kterou miloval - přesně tito lidé jsou pro mě hrdinové a legendy. Škoda, že již dále nemůže obohacovat komunitu i veřejnost svými postřehy.
Bruzdal som Icmag, nejak som zabludil do temy o Francovi. Oni normalne spravili nadaciu (The Strain Hunters Foundation), aby pomohli Francovej rodine a jeho 2 synom, co sa tyka ich vzdelavania. Fajn, preco nie.
ALE kde je teraz velky KING OF CANNABIS??? Pre cloveka ktoreho povazoval za svojho partnera v GHS potrebuju zalozit nadaciu??? Pojebany Arjan z jedneho vrecka by vedel zabezpecit celu Francovu rodinu do konca zivota. Curak, zas som sa zbytocne nasral.
Btw ani by som sa necudoval, keby tie okolnosti s malariou boli len pohadky... (niesom konspirator, tak serem na to)
Arjan byl vždycky parchant. Mohlo to být obraceně GHS by se najednou změnil v lepší společnost.
Ale to Arjan neměl počítat doma prachy, ale jezdit a pomáhat lidem.
Sem rád že jsem mu nikdy nedal ani korunu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
cannaBOY - videl si lekarsku spravu? To info o malarii vypustili GHS, moze to byt pravda, ale taktiez nemusi... yebat na to, king zostal sam, nemusi sa delit..
bez Nevilla a Shantibaby, a nakonec i toho Arjana by byl leda samozvanej šašek... Arjan byl dobrej byznysmen, ne šlechtitel. Delit se uz sice nemusi, ale co ted kdyz uz tam poradny slechtitele nema
Oficiální info neni a že byl dva tři dny před smrtí čipernej moc na malárii neukazuje... ale nemam důvod jim zase nevěřit. Dostalo ho to v Kongu, v jedný z nejchudších zemí světa, kde je půlka lidí negramotná a všude divočina jakou si středoevropan neumí představit, tam se umírá i na větší "kraviny".
Rest in Peace Franco
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik