Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli má cenu dávat už teď ripen kytka kvete 5 týden. Je to ice cool od sweet seeds a uvadí že má dokvétat koncem září dobu indoor kvetení píšou 9 týdnů tak jsem se c htěl zeptat jestli teď třeba dát dva týdny ripen a potom to dva týdny proplachovat.
Tak že venek a používal si skoro celou dobu organické hnojiva. Tak to ten ripen můžeš klidně používat jen na konci týden ripena pak klidně týden vodu a máš to.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Chtěl bych se zeptat, kytky mi kvetou od 5.9 cca, jestli jim bude vadit když ten ripen budu lít celou dobu až po flush a nebo jim to nějak uškodí. Díky