Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos jsem na zahradu píchl sazenice z nastřádaných noname semínek, ty co se za poslední rok objevili v indoor modelech. Bohužel jsem při přípravě ani růstu vůbec nefotil takže fota jsou jen z fáze květu.
začátek května - klíčení semínek, uprostřed května přesazeno do malých květináčů, začátkem června sázeno do půdy.
Konkrétně do kompostu(60%) + původní hlína(35%) z vrchní vstvy (černozem) a trochu písku(5%).
Z pěti sazenic jsou tři samice.
Nezaštipováno. Vyvázáno.
V období růstu hnojeno pouze 2x výluhem ze slepičinců.
Na začátku července se první kytka začla paličaťit.
24.08.16 poprvé hnojeno na květ.
dávkování 3ml/1l BioBizz Bloom + 2ml/1l BioBizz TopMax
PS:
Pokusím se o více makro fotky palic.
Vidím to na 1 týden hnojení, 1 týden prolití a týden na dojetí. Jak to vidíte vy?
Sakra, to je mi moc líto... já bych nevěděl co dělat asi bych se zbláznil přijít o takovýhle kytky stopro nějací feťáci nebo 15. letý haranti... člověk se o to celej rok stará a pak tohle..
TOHLE BY MI NEDALO SPÁT, TI CO TO VZALI SI ZASLOUŽÍ SMRT, NEJLÉPE POMALOU!
začít nechtama, kopání do ksichtu, do koulí, začít trhat vlasy zuby, stříhat do kůže a nejlépe postupně stahovat z kůže!
TAKZVANĚ POSTUPNÁ SKLIZEŇ ČLOVĚKA, a nejlépe bych je nechal i prorůst nějakým silným plevelem.