Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak s tím množstvím THC v samcích to asi nebude tak bídný. Zkusila jsem usušit vršky tří mladejch samečků. Nepřidávala jsem tabákem a vyšel z toho jeden jointík. Měla jsem slušný záchvaty smíchu vždycky, když jsem si řikala – jooó, prej po tom se ani nezhulíš –, jak mi někdo napsal a já lítala asi hodinu a půl, jako kdybych si dala samičku. Fakt to bylo dost dobrý. Pokud na mě budou takhle působit i samci, bylo by to dobrý. Otázka je, jestli mají taky tak léčebný účinky.
Že bych na THC byla vnímavější nebo je to tim, že teprve začínám…?
Už sem to tu někde jednou psal ale rád to zvopáknu.
Ve dvou sme dali malýho špeka udělanýho jen ze samých napůl zralých květů samců. Co z toho vyšlo byl fakt masakr. Původně sme si to totiž dávali jan tak "na chuť". No ale sranda byla brutální.
Je velká chyba podceňovat samce!
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Wow, tak díky timhle samcům je ze mě rázem Stálý Člen:-), neuvěřitelný. Samci - díky.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
to Mias: hele máš stejnej obrázek jako já co s tim udělat?Já si dam holt lepší no
jinak květy fakt ve špeku dávaj mam to ozkoušený ale ta chut
lepší je milk nebo tak něco
Mias & fasmos
No groweři jak se to říká, moudřeší ustoupí (nebo zhulenější?). Ale máte každopádně zajímavej problém:-)
To Taker: Víš, já jsem tu nepsala, že jsem v 39-ti začala poprvé hulit, protože se potřebuju zbavit 15-ti letejch poúrazovejch strašnej bolestí v noze. (Jsem na vozejku.) Hned první joint mě zbavil bolesti v jednom místě.(Viz S.O.S. v léčitelství) Celkově se můj stav zlepšil a tak shánim jak divá. Něco se snažim pěstovat, zatim to vypadá, že to nijak velká sklizeň nebude, proto zkoušim i samce. Kdyby měli mít podobný i léčebný účinky jako samičky, tak je klidně hulit budu, když nic jinýho nebude. Držte mi všichni palce, vozejk je brnkačka, ale s těma bolestma je ten život sakra těžkej.
Držim palce Jolano. Nevim sice jak je to s těma léčebnýma účinkama u samců, ale rozhedně je jako hulivo nezavrhuju. Pokusim se někde na netu nebo u sebe v kompu zjistit co a jak. Zatim
Steve: pokud ti nehrozí, že ti samci opylují samice, tak je nech ještě růst, jinak je skos.
olo: hnusný to nebude, pokud to pořádně povaří ve vodě, aby vyvařil chloroform a další nechutnající látky.
4 fasmos: hmm hm, pjeknej avatárek a je rázem po problému :-)