Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ne on ti doporučil aby si zatemňoval kytky. To znamená že by si měl kvalitní geny bez plevele jako auta. Ale mohl by si stihnou také 2kola za rok.
Prostě by si musel každý den přijít k foliovníku přetáhnout přes to neprůhlednou plachtu. Aby ani tečka světla vevnitř nebyla.
Tím začnou i normální kytky kvést. A můžeš jet kvalitnější genetiky.
Výhodou je že se moc nemusíš rozhodovat jakou délku květu ta dotyčná genetika má. Tak že můžeš frčet i satívi atd. Je to trošku pracnější že u toho musíš v květu každý den být ale jestli to máš u baráku řekl bych že není moc problém.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
jasný chápu, mam moznost presunout kytky do stodoly.. takže tam by nemělo svitit vubec, kdybych okno necim zamaskoval..
Jen se chci zeptat na nejake modely, které bych mel rozjet.. minule jsme mel poprve semena a vybral jsem dinafem automaty.. letos bych dal na rady od vás.. díky
Původní příspěvek od Jarda S. venku to nebude mít tolik světla ...
Jak nebude mít tolik světla? Kdyť slunce v porovnání se sodíkem svítí na 1m2 asi 600W. To je podle mě dostatek světla. A svit slunce je většinou každý rok v průměru. Jen s malými odchylkami.
A jestli to bude dle jeho slov házet do stodoly. Tak by klidně mohl stihnout i 3kola.
To jest že začne teď za necelý měsíc jim bude zatemňovat. V polovině květu zasadí další a zase jim po měsíci začne zatemňovat. atd. Dalo by se toho za jeden rok takhle vypěstovat dost. Ale jen je otázka kolik času na to ten dotyčný má.
A to tedy počítám že pojede ze semen. Z klonů by se to dalo ještě o něco zrychlit.
Dokonce jsem viděl někde skleník který to zatemňování dělal automaticky. Zapl se naviják který přes celý skleník přetáhl černou plachtu a pak se i sama srolovala. Ale to už je pro nějakého kutila.