Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vas vsechny...
Jelikoz se pomalu blizi OUT sezona,dostal jsem takovej napad.
Co takhle se slozit na nejake TOP odrudy?A spolecne se podilet na selekci a udrzeni matek?
Jak by to asi probehlo:
Hromadne by sme objednali odrudy ktere se hodi na out.
Pote by sme si seminka ferove rozdelili.
Postupne by sme odebrali rizky a na konci sezony by sme vedeli co a jak se chova.
Vyhody:budem presne vedet co jak dozrava.
Cim vic lidi,tim vic seeds a tim i vetsi sance na dobre pheno.
Ne kazdej muze drzet x matek,proto si muzem matky rozdelit a pak menit.
Levnejsi postovne.
Muzem si dovolit i hodne drahe odrudy(Top)
Vhodnost i do IN..
A ted co objednat?Dostal jsem par typu hodim sem odkaz.
Prvni je CSI humboldt-Mendocino purple kush https://www.instagram.com/csi_humboldt/
Dalsi vec je od Reeferman seeds-Early purple kush https://oldschoolba.com/old-school-...up-winner-seeds
Dalsi vec bych chtel od Rare Dankness ale nevim co by se hodilo na out.Ale dost me tshle banka zaujala.Samou chvalu vsude ctu.
raredankness.com/Kush.htm
To jsou veci co me zaujali.Kdo by mel nejake info,sem s nim.
Jen overeni clenove..
Jako ono problem to udrzet nebude.Ne kazdej ma na to prostor.Proto to chce vic lidi.J
Nekdo ma penize,nekdo misto na matky,nekdo dobre ovlada dobre jazyk,nekdo ma zkusenosti.Chce to dat hodne lidi dohromady.Vic hlav,vic zkusenosti..Kdysi tu uz neco podobneho bylo a vzniklo s toho dost dobrej projekt.Co sem mel moznost vyzkouset.Proto me tahle myslenka napadla.
Jooo, tohle zní jako suprovej projekt. Bohužel bych taky nemohl držet matku, nemám kde. Ale určitě bych nějak přispěl, když bude jak.
A když by to někdo pozmrdil, tak ho všude na G očerníme.
Dostal jsem nabidku od bobika ze Sweet seeds predvest pest jejich jejich modelu. Mohu si vybrat ze tri modelu a z kazdeho po 4 semenech, mohu vybrat jakykoliv model z jejich nabidky, krome Crystal Candy. Takze pokud by nekoho zajimalo cokoliv od tehle firmy mohu poskytnout semena k selekci.
OKi, zadny problem, je jeste neco jakserika echt z jejich nabidky ?
Ted jeste sehnat nejakeho blazna co ma misto a cas na selekci a muzeme do toho jit )
Uz jsem dostal PM od clena, ktereho by zajimalo kupodivu to same, takze jeden model je teda jasny.
On ten KK ma asi neco do sebe.Cepra ho ma v IN galerce a vypada dobre.No jelikoz chci selektovat out odrudu.Tak muzu pomoct pouze jakou out.Ale v prubehu treba cervna uz budu moc odebrat par rizku ale nebude jich moc.Ale asi jich par bude,myslim si ze se najde nekdo kdo si to vezme a otestuje to.Jinak udrzet matku zvladnu.Ale jen to musi vyhovovat na out.Kdyz ne tak to budu muset poslat dal..Co jineho od SS?Me padnul do oka Sweet cheese.
Od těch CSI doporučuju na out spíš Mendocino Purple F1 (Mendo Purps x Pakistan Chitral Kush). Za 1. je to regular (i kdžy osobně nevidim problém dělat matky z femek) a za druhé oba rodiče maj přijatelnou délku květu pro naše podmínky. V tom Mendocino purple kush poskytl pyl reversnutej Bubba kush a ten má délku květu 70 dní. Naopak Nspecta někde psal, že Mendocino Purple F1 má délku květu 55 - 65 dní podle phenotypu.
Good luck!
Těšim se, že tu bude něco zajmavějšího na out (a ne jen na out) než pořád dokola DP a podobný neslaný nemastný srágory!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Ja ted na nove kolo jedu od nich Smooth Smoke, tak jsem zvedavy jak to bude vypadat, dostal jsem i paldu na test), sice je to pomerne slabsi nez Shark Shock (ten je naopak docela silny) ale zmastilo me to slusne, dal mi podle nej nejcervenejsi pheno, takze palice budou opravdu cervene, ale hodne se mi libi chut a vune, proste to vypada jak jahoda, voni to jak jahoda, a chut to ma jak jahoda, docela zajimave. Sice to asi nebude zadny velikan, aspon mi rikal ze to moc neroste, uvidime co to udela v aeru, ale zatim to neni zadny sprinter, uvidim co predvede po prepnuti.
KK tedy urcite
Zdravim te..
Dekuju za upozrneni.
Prave vsude maj Mendocino purple kush.Tak sem myslel ze je to ono.
Nekde na icmagu sem videl venku Bubba kush ale zacal docela pozde kvect,ale zase je odolnej proti plisni.Ale zustanu u Mendocino purple F1.Uz sem psal na www.holisticnursery.com/in-stock.html ale jeste nikdo neodepsal.Co sem tak koukal,tak to bude orisek to sehnat ale musim to mit strasne me to laka
To kcb :
Tak Shark shock je pekna sila.Jel ho kamos(CFLgrow) a v tu dobu sem moc nehulil,tak me pekne parkrat sundal vypada a chutna jako jahoda?tak to zni zajimave.Ja jel parkrat Danny boye a taky chutnal po jahode.Ale kombinace cerveny a chut jahody bude luxus.
Původní příspěvek od frek Jooo, tohle zní jako suprovej projekt. Bohužel bych taky nemohl držet matku, nemám kde. Ale určitě bych nějak přispěl, když bude jak.
A když by to někdo pozmrdil, tak ho všude na G očerníme.
Klidne to muzem udelat nasledovne
Slozime se,seminka rozdelime.V lete mi date rizek.Ja ho zamatkuju a po sklizni vyberem.Nejlepsi pheno uchovam a pristi rok muzu poskytnout par rizku.
Co vy na to?