Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, zkušenosti nemám. Ale podle mě za tu cenu určitě vyrobíš nebo seženeš o hodně lepší systém.
Nějak nevím tedy jak to přesně faká. Ale jestli je to opravdu jen nasávání vlhka zespodu květináče tak se mi to nezdá moc efektivní.
Kdybych ti měl poradit. Tak si můžeš udělat něco podobného s tím sudem. Akorát to bude na principu bubláku. Budeš mít x kýblu do kterých uděláš taky díru aby to protékalo z toho sudu a v každém budeš mít vzduchovací kámen. Jediné co ti tam bude žrát asi 15 - 30W je vzduchovač a to je zanedbatelné. A uděláš to určitě za méně peněz než 10tis.
Jako více práce, ale méně financí za to vyhodíš.
Ale uvidíš jestli s tím někdo jede, taky by mě zajímali nějaké výsledky.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Cus. Autopot pouzivam uz asi 3 roky a super. Cca jednou za 14dni doleju sud a pridam hnojky..takze je to prakticky bez prace se zalivanim. Jediny co tak ta cena ale to se ti vrati.kdyby neco tak napis ale myslim ze na tom neni nic.v kvetinacich mam kokos s perlitem. Jo a jeste sem kupoval ty vzdochovaci picoviny a nepoznal sem rozdil.
Kaliguli - rozepiš se trochu, ucpalo se ti to za dobu používání? Nějaké problémy? Nedochází k přelití nebo naopak málo zalité? Do zásobníku leješ rovnou hnojky takže hnojíš vlastně při každé zálivce? Jaké používáš hnojiva a v jakém poměru ředíš? Nenašla by se nějaká fotečka?
Promiň možná za stupidní otázky ale znáš to, líná huba.....
hoj, jel jsem nekolik kol, hlina, kokos, hnojky zadny bio, zkazi se. ted jsem koupil cannu do cocosu a myslim si, ze to byla chyba(to se jeste poptam zkusenejsich zde), protoze se v tom tvori mega krystaly. v minulosti jsem pouzival vzdy jungle in da box a bylo to pecka.