Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pořídil jsem si Amazon 16 a mám problém se zapojením čerpadla. S největší pravděpodobností mi chybí nějaká gumová spojka mezi pumpou a konstrukcí co vede k tryskám. Viz foto. Obě koncovky maj stejnej průměr, takže je do sebe nezatlačim.
Nemá někdo doma Amazon, aby mi jen potvrdil že mi to chybí ať nejsem při reklamaci za blba ? dík
Mám teda Willmu, ale jak koukám čerpadlo i trubky jsou stejné. A řekl bych že na tom ti určo chybí taková umělohmotná kokotinka pak se to krásně dá nasunout na to čerpadlo.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Je to jak pise Mr.Men chybi ti tam takovej slauch na ktery nasadis jak to cerpadlo tak ten rozvod vody. Napis tam kde si to koupil. Urcite ti to dodaj.
Jj, všechno v pohodě. Ukázalo se, že někde urazili přesně tu spojku a ještě tak precizně, že to vypadalo jako čistej řez. Proto sem si nebyl jistej, jestli je to takhle ok nebo ne.