Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau hledal jsem nenasel jsem cim udrzujete stinidla jedna se mi o to ze bych to chtel nejak vylestit proste aby to bylo jako driv mate nejakej pripravek?
Taky jde o to, od čeho je to zaprasený. Na běžnou údržbu stačí vlhkej hadr (plus kapka jaru,okeny atp.) Na větší mastnoty např. líh, benzín. Na fleky od např. zvlhčování zase třeba ocet. A jak píše Mr.Men: řádně leštit
edit: Jo, otec leštil trumpetu Sidolem. Ale není moc dobrej na hliník prej. (Sám jsem nezkoušel)
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
nemel jsem to moc hrozne kapku jaru sem zkousel ale delalo mi to tam jeste vedsi cmouhy no vyzkousim asi okenu je pravda ze sem to asi moc nelestil ze sem to jen prejel ok diky
Pokud to mate zoxidovany, tak je dobra belici pasta na zuby, silichrom atd... proste neco, co vylesti, ale neposkrabe....
Pro odvaznejsi a vybavenejsi soudruhy je metoda hadrovej kotouc, lestici pasta a jedem...
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Cau, mozes skusit este colu light, ja s tym odstranujem rez, pouzivam pri umyvani hajzla. Vcera som rozobral svoj otvirak, no bordel, humus, stacila hodinova kupel a je ako novy
S tou kofolou se popravdě docela divím protože v cole je kyselina fosforečná. Která vlastně rozpouští tohle svinstvo. Pak je tu ještě to CO2 které taky dělá svoji službu.
Ale ta kyselina je asi na prvním místě a v kofole není.
Kolu jen do hajzlu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
taky me napadlo CO2,ale tak agresivni neni.a musim podotknout ze my tohle zkouseli jeste za totality,a kdovi z ceho ji ti kujoni tenkrat michali.soucasna "evropska" kofola uz je urcite ze samych zdravych surovin,ale uz jen na piti.v dilne ti je na houno .