Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 2kW LED, AeroFlo 28 + RainForrest - ALL IN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
prase666
Nový Člen

Karma uživatele prase666 - 0% Pěstitelská

Hydroponie 2kW LED, AeroFlo 28 + RainForrest - ALL IN Příspěvek č. 1

Systém:
AeroFlo 28 + Rainforrest 6 - spojené nádoby

Světlo:
6*300W + 360W LED full spectrum 9 vlnových délek: 380 - 400nm, 430-440nm, 450-460nm, 610-615nm, 620-630nm, 650~660nm + IR, UV a full spektrum

Řízení a monitoring:
V tuhle chvíli ještě obyčejné hodiny, ale monitoring speciální řešení postavené na Linuxu, teplota, vlhkost, Ph, EC - v nejbližší době více info.

Hnojení:
Komplet od GHE včetně Diamodnu, Biorootu atd, vše 2/3 doporučeného hnojení + H202 + preventivní postřik BIOOIL

Genetika:
Mazar od "nick23"

Old Post 11-04-2015 v 22:01 PM
prase666 je offline   Profil uživatele prase666   Find more posts by prase666   Foto galerie člena prase666   Click here to Send prase666 a Private Message   Add prase666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prase666
Nový Člen

Karma uživatele prase666 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tady je aktuální stav měřených hodnot.

Old Post 14-04-2015 v 14:49 PM
prase666 je offline   Profil uživatele prase666   Find more posts by prase666   Foto galerie člena prase666   Click here to Send prase666 a Private Message   Add prase666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zao
Stálý Člen

Karma uživatele zao - 82% PěstitelskáKarma uživatele zao - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

ten monitoring mě dost zajímá, budu sledovat pro více info

Old Post 17-04-2015 v 09:14 AM
zao je offline   Profil uživatele zao   Find more posts by zao   Foto galerie člena zao   Click here to Send zao a Private Message   Add zao to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
julek
Stálý Člen

Karma uživatele julek - 90% PěstitelskáKarma uživatele julek - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ahoj, moc zajímavé, co tě vedlo k tolika lampám, na tak málo kytek, máš stím už zkušenost? každopádně jsem zvědav

Old Post 17-04-2015 v 17:29 PM
julek je offline   Profil uživatele julek   Find more posts by julek   Foto galerie člena julek   Click here to Send julek a Private Message   Add julek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ani nechci vedet kolik ty panely staly penez kazdopadne podle me to dohromady neprekona ani 2x600w sodik na to ze mas tak vysoky odber.... no uvidime jakej bude vynos, jsem zvedavej

Old Post 30-04-2015 v 21:04 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Karma uživatele Whiskey_777 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

technika hightech a dá tam hnojky od GHE ...... *rolleyes*

Old Post 01-05-2015 v 20:05 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alesh
Stálý Člen

Karma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% PěstitelskáKarma uživatele alesh - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od Whiskey_777
technika hightech a dá tam hnojky od GHE ...... *rolleyes*

Hightech lol...ty světla jsou hightech asi jako žárovka.

a.

Old Post 02-05-2015 v 09:27 AM
alesh je offline   Profil uživatele alesh   Find more posts by alesh   Foto galerie člena alesh   Click here to Send alesh a Private Message   Add alesh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

pak je teda equip na stejné urovni jako hnojivo od GHE...

Old Post 02-05-2015 v 21:44 PM
Whiskey_777 je offline   Profil uživatele Whiskey_777   Find more posts by Whiskey_777   Foto galerie člena Whiskey_777   Click here to Send Whiskey_777 a Private Message   Add Whiskey_777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jo jo musím souhlasit s General Hydroponics. Bohužel měsíc až dva dozadu se tato firma prodala společností Scotts. Která vyrábí a dodává na trh Roundup pro Monsanto. Coš je opravdu velká sračka která ničí rostliny na buněčné úrovni. Některé firmy v USA které se zabývají prodejem hnojiv je začali vyhazovat do popelnice a pálit trička.

Doporučuji hnojiva od Advanced Nutrients které mě nikdy nezklamali a to co jsem z toho vypěstoval bylo opravdu vždycky na jedničku.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 03-05-2015 v 10:16 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Whiskey_777
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Jo jo musím souhlasit s General Hydroponics. Bohužel měsíc až dva dozadu se tato firma prodala společností Scotts. Která vyrábí a dodává na trh Roundup pro Monsanto. Coš je opravdu velká sračka která ničí rostliny na buněčné úrovni. Některé firmy v USA které se zabývají prodejem hnojiv je začali vyhazovat do popelnice a pálit trička.

Doporučuji hnojiva od Advanced Nutrients které mě nikdy nezklamali a to co jsem z toho vypěstoval bylo opravdu vždycky na jedničku.

AN je uplně někde jinde a taky podle toho se pohybuje i ta cena.....

Old Post 03-05-2015 v 20:32 PM
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

prase666: Nechci ti to tady zašvihat kravinami. Tak klidně napiš já to smažu.

Whiskey_777: No podle mě a to si nevydělávám zase tak velkou pálku. Mi připadá že je ta kvalita a cena vyrovnaná. Jako dát za základní hnojiva cca 1000 a za boostr cca 700 až 2000. Mi nepřipadá zase tak extrémní. A kvalitu poznáš hned po první sklizni. A vydrží ti cca na 2 kola.

Old Post 04-05-2015 v 09:58 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ten_hodnej
Stálý Člen

Karma uživatele ten_hodnej - 80% PěstitelskáKarma uživatele ten_hodnej - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

tak tady se asi vysledku nedockame... akorat dalsi blazen co vyhodil desitky tisic za uplne debilni ledky z ciny a ve vysledku maji stejne obrovsky odber kterej se nemuze vyvazit vynosem oproti sodiku

Old Post 01-06-2015 v 21:14 PM
ten_hodnej je offline   Profil uživatele ten_hodnej   Find more posts by ten_hodnej   Foto galerie člena ten_hodnej   Click here to Send ten_hodnej a Private Message   Add ten_hodnej to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás