Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co myslíš tím vážně?
Mám za oknem asi 2m obludu. Na to že je ve stejné skupině s konopím ještě nikdo v černém nezvonil. To je to když někdo něco zakáže a většina lidí ani nevím co to je.
Mám klon který se nezívá Blosser po Bret Blosser který dovezl klon po Wassonovi a Hofmannovi asi v roce 1991 (jestli si to pamatuji dobře).
Podle všeho je ten klon od Blosser v chuti méně hořký. Ale porovnat nemohu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Myslím, že si tato magická bylinka zaslouží úctu a pozornost. Nějaká stará témata tu jsou, ale převážně je to minulost a přitom je to brána do do Vnitřního Vesmíru a ještě dále, komunikace s Bohy, tak jako např. Ayahuasca.
Kolega Graham Hancock to trefně pojmenoval "
Entheogeny se zakazují, aby lidé náhodou neodhalili pravdu " jenže kdo jsou ti, kdo to zakazují ? Muži v černém :-)
V Holandsku je volně prodejná.
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
No popravdě mám asi na toto rači Houbičky, kaktus nebo LSD.
Možná i proto že jsem vždycky měl nějaký extrakt který není dobrý.
Zatím jsem nevyzkoušel si nacpat plnou pusu listů a žvýkat. I když mám rád hořkou chuť jako například maté tak tohle je na mě docela dost.
Potom ten zážitek může být zajímavější.