Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.Mám jeden dotaz Zakoupil jsem regulovatelný předřadník Lumii a ukazatel na kolecku pro regulaci je nasazený špatně, tak že ukazuje přesně mezi jednotlivé stupně výkonu.
Údajně by to mělo jít vysadit a pootočit bez toho abych musel předřadník rozebírat. Nemáte s tím nikdo zkušenost?
Těsně vedle toho přepínače je zapuštěnej takovej čuflík, kterej mají o jiný předřadníky, nema to s tím regulačním kolečkem něco společného?
Děkuji moc všem za odpovědi.
S pozdravem
MAMLAS8
Jen se musím zeptat čemu to vadí? Já s tím kolečkem hejbu tak jednu za pěst. A to ještě po slepu jen poslouchám jak to cvakne.
Jen víš jak, jestli to nemá nějaký vliv na funkci třeba že by ti to nešlo přepnout tak ok. Ale takhle to řešit je asi zbytečné. Jestli jde jen o estetický problém.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Já jsem to ještě nezkoušel. Mám ho od Vánoc a zatím čekám až mi otevřou elektro kvůli kabelu do výbojky, ale asi to bude jenom kosmetická vada. Jsem strašnej estét a když dám za něco peníze, tak chci aby to fungovalo a vypadalo jak má. U lumateku jsem koukal, že se to stává taky.Každopádně kdyby někdo věděl jestli s tím jde něco udělat, tak prosím pište.