Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus, pěkný projekt
Co je to za kokos a jak jsi s ním spokojený? Jak to vysychá a je to jenom čistý kokos nebo to je nějaký coco substrát? A jak to zalíváš? Růčo?
Zdarec, jelikoz nejsem vlastníkem EC metru ( zatím) tak nelze odpovědět. Jel jsem kokos venku 4ml na litr sem tam do toho zaprselo takže byl častý proplach čistou vodou a vše bylo OK...
Dnes opět postrikano hnojivem a zbytkem bylo zalito..
Budu muset vyřadit další 2 ks co jsou mrzaci takže nakonec jich výberu jen 25 nejhezčích a dam 5 x 5.. Ještě z tech feminizovanych semen můžou začít kvést hermaci a samci
ani nechci vedet kolik ty semena staly, kazdopadne takovej pocet na tak malej prostor mi neprijde uplne optimalni... imho by jsi dosahl podobnyho vynosu s polovicnima porizovacima nakladama na semena a mel by jsi urcite min prace starat se o min kytek...
Zdarec tak js to zrusil semena byli z bazaru dobrej podél jak nakvetli první samci tak jsem to zrušil... Semena byli v matkarne protože v boxu ještě dokveta..
Když už jsme u toho ne a ne to dokvest jedna se o ghost train haze 8 od rare dankens na icmagu kdosi psal ze dozráji az při 6hod není to blbost????
Potrikal jsem řezi co jsem dělal z ghost trainu boom boom sprejem a za 4 dny vylezli kořínky...
No bych to nějak ukončil.... Nečekal bych něco takového od toho člena... Výměna vycházeli levněji než řeži tak jsem si říkal ze to zkusim.. No nevyšlo to...
Co s tím ghostraonem??? Stáhnul jsem periodu na 10 hod ale tech 6 me přijde přiřazenych za vlasy....