Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Obejdnal jsem si 15 řízků Jacka, dostal jsem jich 17,s tím kdyby náhodou se nějaký neujal,proč ne :-)
Zasadil jsem řízky do malých květináčů s coco natural.Teplota se držela od 22°do 30°. Ze začátku jsem neměl zvlhčovač takže vlkost se držela kolem 50%.Bohužel jsem neměl ani PH a EC metr.Cca po 12 dnech jsem řízky přesadil do větších 6,5l květináčů.Po 16 dnech svícení 18/6 přepnuto na květovou fázi 12/12. Dodán zvlhčovač, pořízen PH metr. Po 17 dnech 12/12 jsem 13 kytek přesadil ještě do větších 11l květináčů(pak došel kokos tak jsem to neřešil jestli uvidím nějaký rozdíl).
Maličko jsem i zastříhal listy aby nestínily ostatním palicím.
Chemky jsem míchal jak uvádí výrobce krom enzymů,ty jsem přidával jen jednou za 14dní jen do čisté upravené vody na průplach.
Je to můj 1.grow vůbec takže se to bez chyb neobešlo :-) a to si myslím,že ovlivní mojí sklizeň
k chybám a vyvarováním do příštího kola se ještě vrátím
dost už keců postnu nějaký phota :-)
Naposledy upravil strýček_Pompo 27-10-2014 v 19:29 PM
ahoj groweři,doporučuji plnou velikost:-)
tohle se mi objevilo na listech,na některých listech jsem ve spod objevil malé bílé tečky(svilučky bo nějaká podobná havět),postříkal jsem tedy všechny kytky leaf coatem od biobizzu plus nalepil do skříně žluté lepové desky k odchytu hmyzu. Tak uvidíme :-)
Procetl sem to jen tak v rychlosti a musim se vyjadrit k tomi, ze jsi zastrihl kytce listy a podle fotek jsi ji i docela dost listu zbavil, si myslim. To nedelej. Kytka listy potrebuje. Kytka vyzivuje palice a kytku zas vyzuvujou listy jako celek. Kdyz osvitis paloce, tak je ti to vicemene k nicemu. Je potreba osvitit listy a mit jich hodne a samozrejme zdrave
To jsou svilušky no.. leaf coat je pokud vim jen ochrana proti odparovani a hnojivo ne? na tyhle potvory ti moc nepomuže..a žlutý lepovky jsou jen na smutnice.. vyborna vec je plant vitality plus,ale ted neni moc k sehnani a muze se kropit az tesne pred kosou..
Ty isty jim netrhej,kytka se jich zbavi sama a navic se tvorej new listy a to v palicich coz nechces..
jinak to mas good ... cuz
kup na ty sviluchy BioOl... stojí to asi 100kč, je to 100% přírodní a můžeš tím kropit třebas i 1 den před kosou... k dostání je to skoro všude, 100% to pomáhá v podstatě po prvním postřiku a to vím z vlastní zkušenosti...
no nevim fedousku,bioOL sem taky zkousel,jednou se mi zdalo ze to zabralo,ale nakonec jenom na chvilu,pak sem koupil druhej a ten mi kytky znicil,rekl bych ze ten olej nebo co v tom je ucpal dychaci pory kytkam a listy zacly cernat...nejhorsi bylo ze sem si tim nastrikal i dve matky,jedna to skoro nerozdychala,pulku sem ji musel vyklestit...taky mam ted problem se sviluskou opet,a urcite koupim neem oil-proti svilusce jednoznacne nejlepsi bio nicitel!
No nevim, jak rychle kvete JH vám, ale za 25 dní (počítám květ 60) můžou ty mrchy s kytkama pěkně zatočit. Takže buď otrhat ty nejvíc zasažený listy a tím invazi parazitů aspoň zpomalit, anebo to stříknout. Vzhledem k tomu, že je ještě hodně času do sklizně, přikláněl bych se k druhé variantě.. Vertimec 1,8EC - k dostání v hobby shopech jako OBI
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Dr_paradox69 no nevim fedousku,bioOL sem taky zkousel,jednou se mi zdalo ze to zabralo,ale nakonec jenom na chvilu,pak sem koupil druhej a ten mi kytky znicil,rekl bych ze ten olej nebo co v tom je ucpal dychaci pory kytkam a listy zacly cernat...nejhorsi bylo ze sem si tim nastrikal i dve matky,jedna to skoro nerozdychala,pulku sem ji musel vyklestit...taky mam ted problem se sviluskou opet,a urcite koupim neem oil-proti svilusce jednoznacne nejlepsi bio nicitel!
já s tím mám jen dobrou zkušenost, až na jednu vyjímku, ale věřím, že i špatné zkušenosti jsou
každopadně je potřeba to aplikovat, tak jak se má... já jednou například stříkal moc a dostavila se plíseň :-( bohužel...
zdárek,
počítám tak 60dní květu.Uvidíme dle palic.Každopádně poškozeno je 90% listů takže bych to musel oholit asi všechno :-D. Ze spoda na listech ty bilý mrchy nejsou všude-zatím.Asi zkusím ten vertimec a uvidíme ale ryskovat úrodičku, bych si to šel asi hodit :-D
zdar jak sviňa
je tady malý update z 44.dne.Paličky hnědnou a hnědnou.Jsou tvrdý jak šutr.Voní to nádherně Před dvěma dny jsem zjistil, že mi nevypínl anal.spínač, bohužel nevím jak dlouho palila lampa nostop :-D
BTW už dvakrát reklamamuju digit.spín.hodiny z growshopu.Bohužel jsem to vždycky zjistil až po pár dnech. Mě serou docela.... Už se vám to taky stalo?
Dávám holkám min týden ještě než začnu proplachovat,co myslíte? :-)
PH 5,8-6
teplota den 22°-26°C noc 20°-22°C
vlhkost 50%
zálivka 1 za 3 dny hnůjky, 1 za 14 dní pouze enzymi
Ahoj. Tak které ti nefungují? Analogové nebo Digi spínačky?? Máš je nadstavené dobře?
A co používáš vůbec za modely Digi hodin? A spínačky digi i analogové koupíš v kdejakém elektru za poloviční cenu jak v G.Shopu!!! To že ti hodiny nevyply to může způsobovat to hnědnutí pestíků,a co se ti může stát tím je že se ti přepnou zpátky do růstu.Ale hlavní je dodržovat 12h světlo a 12h tmy i kdyby jsi to měl vypínat a zapínat ručně.Pokud ti tak často odcházejí spínačky tak kontroluj vypínání a opačně. Týden do fluše je v pohodě JH se kosí okolo 65dne 12/12 tak to by mělo stačit na proplach.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
ahoj podle tech listu to vypada na třásnenky ,,jestli nemas pavucinky tak se koukni na spod zasazenejch listu a tam bude takyvy slyz a trus ,koukni na to zblizka a uvidis mali zluty larvy co delaj ty svetly fleky na listech mam je ted taky doma :-),strikal sem asi trikrat biolem a sou tam furt
ale zjistlil sem to az moc pozde bylo jich moc :-)