Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muj první outový počin,díky me blbosti sem si zabil 2x orange bude/diesel a 2x bile rusko :/ nemohl sem kopat do zahrady tak sem je dal do igelitových pytlu nerozdejchali to :/ jen a jen moje blbost.
Osazenstvo:2x blue moonshine-klon,1x bile rusko od fair seeds
Zemina:hlína ze zahrady kvalitní černozem
hnojky:netopýří guáno
kde?:zahrada
Foto pouze moonshini staré fotky musím udelat nové + vyfotit k tomu toho rusa
Kvalita všech fotek bude prachbídná mam jen sony xperii foťák klasický nemam
To vůbec nevadí. Jen toho na nich asi moc nebude. Minulí rok jsem dával jeden přebytečný klon na začátku srpna a kdyby mi to někdo nečornul. Tak by tam borůvky bylo určitě tak 40g.
Ale jinak bych ti doporučil od Advenced Nutrients - Iguana Juice Bloom organic.
Od AN jsou nejlepší hnojiva a vydrželi by ti určitě i do příštího roku.
Jako z toho moonshine mam radost mit ho drive tak je z nej obr ja mam z kamosovych rizku rizek on je uz ma prez dva metry vysoke a hoodne siroke )tedka premejslim uz nad dalším rokem toto bylo zkusebni ikdybych sklidil par g stejne budu mit radost ze to je moje jo a na tu hnojku mrknu
dneska rusak zacal kvist snad to stihne bez plisne dostal sem od kamose primalex plny netopýřího guana co mu hnizdej na pude tak uvidíme co to udela s kvetem
mam dve guana jedno ma N ´na rust a ted nechavam rozpouštět od kamose co ma hodne fosforu kazdej pise ze kristalon je bullshit ze je to mineralni ze to zasoluje apod..
za chvili sem dodam foto autofrisiana dew ale myslim ze se mi z toho stal herman goring to dcl nasere ja si chtěl skusit jeho ucinky ze pristi rok bych jel normal verzi frisiana takze mi kdyzdak poradte kdo to umi lepe rozpoznat