Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, včera jsem prováděl na kytkách supercropping čili ohýbání. Ráno dojdu ke kytkám a ty ohlé větve jsou pořád ohlé akorát vršky se narovnaly a celé ohlé větve se tak nějak vyrovnaly takže jsou pokroucené a květy směřují nahoru ke slunci. Za jak dlouho se asi ty vetve vyrovnaqjí v tom místě ohnutí?
asi jsem to ohnul moc protože jeden stonek je mírně naprasklý
Nevím tedy na co přesně se ptáš, ale vetšinou se ohnou nahoru zase do jednoho dne. Tam kde je zalomíš udělají kolínko a rostou dál.
Jinak musíš dávat bacha na zdřevnatělé stonky ty už se moc ohýbat nedají. Ty se prostě přelomí. Stalo se mi to už několikrát a větev byla v čudu.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<