Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jestli tím chceš hnojit muškáty pohodička. Ale jestli chceš pohnojit konopí nějaký dobrý boost doporučuji Hesi Boost. Stojí 299Kč tak že zase taková pálka to není.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tellur > No jen tak ti tady posílám popis Hesi Boost
citace:
Hesi Boost je organický květový stimulátor se základními živinami.
Obsahuje směs ovocných enzymů (jako jsou galactol, rostliný cukr melitosa, kyselina alginová, ...),
minerálů, stopových prvků a základních živin PK (fosfor a draslík).
Stimulátor je vhodný do hydroponií a půdních substrátů. Hesi Boost reguluje velikost květů, urychluje sklizeň a zároveň zvyšuje počet internodií,
zkracuje délku mezi nimi a mimo to centralizuje energii rostliny na postranní růst. Zpevňuje květy a zvyšuje výnos. Hesi Boost lze používat do zálivky nebo postřik na listy
Nevím čemu říkáš tedy chemka, ale tenhle hesi boost to asi nesplňuje. A mám ho už vyzkoušený jak na rajčatech tak na holkách a musím říct že za ty peníze docela dobré papání pro kytky. Už teď mám tak 160cm rajčata.
A navíc se tím živí i mikroorganismy které žijí v kořenové zóně. Teda pokuť tam jsou.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ani jeden ani druhý na těch schránka ho nemají je to ten co jsem přidal na obrázku.
No pokud použiješ kvalitní základní hnojivo tak by to i mohlo postačovat. Ale něco navíc klidně neuškodí.