Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, nemá někdo z vás zkušenosti s Jackem Herrerem? já ho mám ted ve skříni tak abych veděl co od něj očekávat. Jak třeba se větví, jaký má palice, vůně,výnos,učinky...... slyšel jsem o něm různé zvěsti tak co je na tom pravdy.
já ho jedu už podruhé. Poprví jsem ho nechal, at roste sám a byl jsem sklamenej roste do vejšky a strašně málo se větví takže se mu věnuj.A co se tíče výnosnosti tak to záleží pravě na tom jak budeš zastřihávat.Jo a je tady myslím že v základních pěstitelských problémech vyfocenej tek se koukni
Pravda, ja ho mel a roste hrozne do nebe.Kamos ho zastipoval, nez ho prepinal na kvet.Ja ho po mesici kveteni zalomil asi 15cm od vrchu,
on pak zesilil a casem se narovnal a zpomalil.
Mno teoreticky bych mel mit 3 kytky JH (2 venku a jednu ve skrini), ale bohuzel si nejsem jistej zdrojem semen. Jinak se podivej do moji galerie jak vypada. :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Já ho mám ve skříni teďko počtvrtý, větví se mi nádherně(v bubleru), kvete dloooooouho, voní fakt výrazně (po celym bytě), pryskyřice je úplně všude (včetně stonků) a účinky jsou super:-))).Osobně ho můžu jenom doporučit.
P.S.:Teďko jsme ho měli i out a je fakt, že v našich podmínkách nestíhá dozrát.
"Opakování (čehokoli a donekonečna) míří ke skutečnosti"-I. Wernisch
Kdyz kvalitni semeno (a jako ze ho mam..ehe..e...) tak s vnitrinim pestovanim... Pokud ale pestujes ve skrini, vzdy musis radne zastrihavat, protoze jinak jdou rostliny za svetlem, ktere je vetsinou nahore ..eh..e... (dal jsem kybl letosni venkovni sklizne a je mi fajn..ehe..).. No a co jeste?.... nic..? Tak custe babovky!!!
Nooo, Herer... Prvni indoor jsem jel Jacka a nemuzu na nej zapomenout. Nejaky fotky jsou v galerii.
Fakt to byl masakr. Obzvlast pro lidi, ktery ho nemeli par sklenic v lednici a nebyli na nej zvykly.
Vsak si ho zase snad co nevidet zasadim (thanks to BohouR)...