Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar groweři...ze zvědavosti jsem se podíval na mapu jestli si najdu své pole...mam ho ve velkém křový.normálně mi zatrnulo jak je to vydět i s kytkama...jaké máte skušenosti ....
Máš zajímavou karmu. No jo každý sbírá jinou.
Jinak jestli myslíš mapy.cz nebo google mapy. Tak nevím jestli je obnovují každý rok. Ale jestli to tam máš už několik let možná už to tam jde vidět.
Ale sám žádné zkušenosti nemám.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
já se za karmu nestydim poněvač ji mam za kokotiny a v černý listině nefiguruju jako plno jinejch...červenou karmu ti dá gdejakej blb za hovno a kdo mně zná mi dá za pravdu....to jediný...
Aktualizácia google earth teda kompletná je tak raz za 4 až 6 rokov. Ono sa to aktualizuje priebežne každým rokom, ale nie celá planéta.
Taktiež si neviem predstaviť aké políčko by si musel mať aby to bolo vidieť a dalo sa rozlíšiť od ostatnej vegetácie. Nemá to zas také pixely aby bolo vidieť rozdiel medzi zelenou trávou a zeleným kríkom. Iba že by to družica odfotila napíklad keď by si mal vysekané políčko a len zeminu hnedú tým by sa to odlišovalo od ostatnej zelenej vegetácie.
Ja som kedysi takto hladal polia v Maroku, Jamajke či v Indii Aj to som vedel kde hľadať len kvôli dokumentu strain hunters. Jednalo sa o 5 až 10 hektárové polia ktoré sa dali bez problémov rozoznať od ostatnej vegetácie.