Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A na co se ptáš? Jestli máš čerpadlo vypínat nebo ne?
Řekl bych že nemusíš. Je to systém ve kterém by mělo čerpadlo jet non stop.
A taky proč, čerpadlo moc nežere je to asi zanedbatelné. Kdyby žralo 400W tak by to bylo něco jiného. Ale nějakých 10W nebo možná i méně.
Spíš by mě zajímal důvod proč to chceš dělat?
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN A na co se ptáš? Jestli máš čerpadlo vypínat nebo ne?
A taky proč, čerpadlo moc nežere je to asi zanedbatelné. Kdyby žralo 400W tak by to bylo něco jiného. Ale nějakých 10W nebo možná i méně.
Nekde jsem videl, ze to zdrave pro koreny, ale bylo to zmineno jenom pro NFT hydro, cista zvedavost. O spotrebu mi nejde v tomhle pripade. Snazim se dat holkam co nejlepsi podminky .
Původní příspěvek od Mr.MEN A na co se ptáš? Jestli máš čerpadlo vypínat nebo ne?
Jenomže ono žere 100W ;-)... A to už rozhodně zanedbatelné není.